-
Τα μπεκ εκτος φισας βαρανε κανονικα. Αρα δεν ειναι σκαρτα. Ενα το κρατουμενο.
Τα μπεκ ΜΕ φισα δε βαρανε. Δευτερο κρατουμενο.Τσεκαρε αν πανω στη φισα του εγκεφαλου, στα σημεια που φευγει ο παλμος για μπεκ 3-4, εχεις παλμο. Αν εχεις, φταινε τα καλωδια μεχρι τα μπεκ, και οχι ο εγκεφαλος. Το διαγνωστικο ΝΟΜΙΖΩ οτι δε μπορει να ξεχωρισει αν ειναι το μπεκ το προβλημα ή το καλωδιο του.
Για παραπερα κανας αλλος, το τσερβελο μου μεχρι εκει φτανει.Ωραια, παλμο δεν παιρνουν, ρευμα παιρνουν? (ελπιζω να μη γραφω χοντρομαλ...ς)
Απορια, στο συνεργειο πως πηγες, με 2 κυλινδρους ή φωναξες οδικη?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τα μπεκ ΜΕ φισα δε βαρανε. Δευτερο κρατουμενο.Τσεκαρε αν πανω στη φισα του εγκεφαλου, στα σημεια που φευγει ο παλμος για μπεκ 3-4, εχεις παλμο. Αν εχεις, φταινε τα καλωδια μεχρι τα μπεκ, και οχι ο εγκεφαλος.
Για παραπερα κανας αλλος, το τσερβελο μου μεχρι εκει φτανει.Ωραια, παλμο δεν παιρνουν, ρευμα παιρνουν? (ελπιζω να μη γραφω χοντρομαλ...ς)
Ασφάλεια υπάρχει που μπορεί να έχει καεί;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα μπεκ ΜΕ φισα δε βαρανε. Δευτερο κρατουμενο.Τσεκαρε αν πανω στη φισα του εγκεφαλου, στα σημεια που φευγει ο παλμος για μπεκ 3-4, εχεις παλμο. Αν εχεις, φταινε τα καλωδια μεχρι τα μπεκ, και οχι ο εγκεφαλος.
Ασφάλεια υπάρχει που μπορεί να έχει καεί;
Καλα, αν ειναι κανα τετοιο και λενε για εγκεφαλο, τους πρέπουνε 80 βαγονια ξυλο, που λεει και ο Μπουγας
@argyris 21
δες κι μονος σου τα καλωδια αν μπορεις να τα ακολουθησεις, απο τα μπεκ πηγαινοντας προς τα πισω, αν ακουμπανε πουθενα ξερω γω, περνανε κοντα απο καμμια εξατμιση κλπ -
trident1971 μεχρι το συνεργειο τραβιχτο απο αλλο αμαξη χωρις να δουλευει.
-
νομιζω οτι το ρευμα στα μπεκ (το +) ειναι απο ασφαλεια, παλμο δινει με - ο εγκεφαλος, αν οι γραμμες (τα καλωδια απο τα μπεκ μεχρι τον εγκεφαλο) ειναι σωστες, τοτε μενει ο εγκεφαλος.
σε καθε περιπτωση κανε συμφωνια αν σου βαλουνε εγκεφαλο και δεν ειναι αυτο το προβλημα τοτε να γινει επιστροφη ανταλλακτικου και να μην το χρεωθεις εσυ, περριτο να σου πω οτι καλο θα ειναι να εισαι παρον στις εργασιες, το γιατι ειναι αυτονοητο. -
Ηλιας Α μηπως ξερεις τι στιχειζει ο εκγεφαλος ετσι να εχο μια οικονα ?
-
Ο χρήστης ARGYRHS 21 έγραψε:
Ηλιας Α μηπως ξερεις τι στιχειζει ο εκγεφαλος ετσι να εχο μια οικονα ?Λίγο την ορθογραφία σου πρόσεξε
-
ναι bill33 εχεις δκιο τα γραφω γρηγορα και τα περναω στο φλου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λίγο την ορθογραφία σου πρόσεξε
Γιατι θα του κανεις εκπτωση στον εγκεφαλο?
-
Ο χρήστης ARGYRHS 21 έγραψε:
Ηλιας Α μηπως ξερεις τι στιχειζει ο εκγεφαλος ετσι να εχο μια οικονα ?τιμες δεν ξερω φιλε μου, αλλα καλυτερα να ψαξετε για μεταχειρισμενο αν καταληξετε σε εγκεφαλο.
-
αυριο θα σας πω αποτελεσματα ευχαριστω παντως!!
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
τιμες δεν ξερω φιλε μου, αλλα καλυτερα να ψαξετε για μεταχειρισμενο αν καταληξετε σε εγκεφαλο.
Ηλια ειναι δυνατον να δινει ο εγκεφαλος στο 1-2 και να μη δινει στο 3-4? Δε θα επρεπε να ηταν γενικως ψοφιο το κυκλωμα?
-
τιμες δεν ξερω φιλε μου, αλλα καλυτερα να ψαξετε για μεταχειρισμενο αν καταληξετε σε εγκεφαλο.
Ηλια ειναι δυνατον να δινει ο εγκεφαλος στο 1-2 και να μη δινει στο 3-4? Δε θα επρεπε να ηταν γενικως ψοφιο το κυκλωμα?
δεν μου εχει ξανατυχει αυτο, αλλα δεν μπορω και να το αποκλεισω.
-
φιλε μιλησα με τον ηλεκτρολογο μου και μου ειπε οτι κατα 90% ειναι βλαβη πλεξουδας, εχουν θεμα με τα κακης ποιοτητας καλωδια που εχουν.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
φιλε μιλησα με τον ηλεκτρολογο μου και μου ειπε οτι κατα 90% ειναι βλαβη πλεξουδας, εχουν θεμα με τα κακης ποιοτητας καλωδια που εχουν.Αυτό στο πήρα φίλε μου!!!
-
Μπορεί πολύ άνετα να το κάνει αν καούν τα τρανζίστορ εξόδου στο 3-4, ενώ τα 1-2 είναι καλά.
-
Δε φανηκε ακομα ο Αργυρης, ελπιζω να μη του ζητησαν τριαντα αργυρια
-
Ξέχασα επίσης να πω ότι αν το πρόβλημα είναι τα τρανζίστορ εξόδου, είναι πολύ πιθανόν να επισκευάζεται από έναν καλό ηλεκτρονικό.
-
Δε φανηκε ακομα ο Αργυρης, ελπιζω να μη του ζητησαν τριαντα αργυριαΉρεμα τριντεντ το παλικάρι γιορτάζει σήμερα γιορτάζει
Χρόνια πολλά Αργύρη!!! -
καλημερα στην παρεα ευχαριστο trident1971 για τα χρονια πολλα. το αμαξι ελενχθικε για καλοδιοση μπεκ και πολαπλασιαστες ολλα δουλεουν κανονικα. το μονο ειναι οτι η βαλβιδες εχουν ποιασει πολυ καρβουνο απο το πανο μερος και υσος ειναι αυτο που κανει το ρεταρισμα . θα καθαριστουν και θα δουμε το θεμα εκγεφαλου το αποκλεισαμε. απλος οταν κουμποσαμε διαχνοστικο εβγαλε απολια σπινθηρα στον 2-3 τωρα θα δουμε τη αλλο θα βγει.
ρεταρισμα σε audi a3 μοντελο 2003 fsi 2000