-
καλησπερα θα υθελα την πολυτιμη βουθεια απο καπιον που ξερει η γνοριζει για το θεμα. το αμαξι ειταν σταματιμενο για μια βδομαδα χωρις να εχει παρει μπροστα καθολου . εχθες πηγα να το βαλο μπροστα αλλα τιποτα το εβαλα μπροστα με καλοδια απο αλλο αμαξη και πηρε το αφησα να δουλευει αλλα ξαφνικα αρχισε να ρεταρει . το πηγα σε συνεργειο και δεν δουλευε ο 3 και 4 κυλιδρος και μου ειπαν καμενος εγεφαλος γιατι δεν δινει παλμο στα μπεκ. ξερει κανενας κατι να βοιθεισει ???? ευχαριστω
-
καλησπερα θα υθελα την πολυτιμη βουθεια απο καπιον που ξερει η γνοριζει για το θεμα. το αμαξι ειταν σταματιμενο για μια βδομαδα χωρις να εχει παρει μπροστα καθολου . εχθες πηγα να το βαλο μπροστα αλλα τιποτα το εβαλα μπροστα με καλοδια απο αλλο αμαξη και πηρε το αφησα να δουλευει αλλα ξαφνικα αρχισε να ρεταρει . το πηγα σε συνεργειο και δεν δουλευε ο 3 και 4 κυλιδρος και μου ειπαν καμενος εγεφαλος γιατι δεν δινει παλμο στα μπεκ. ξερει κανενας κατι να βοιθεισει ???? ευχαριστω
-
-
Ζήτησε να ελέγξουν τις καλωδιώσεις πρώτα, μπορεί τίποτα ποντίκια να έφαγαν καλώδια. Αλλιώς ...
-
αλλιως τι? παμε για πολλα
-
...κι γιατι αφου ο εγκεφαλος ειναι καμενος να δινει επιλεκτικα στον 1-2 και οχι στον 3-4? Δεν ξερω, σκεφτομαι φωναχτα.
-
ριξτε μια ματια στους πολλαπλασιαστες, αν σταματησουν να δουλευουν αυτοι σταματαει και ο παλμος στα μπεκ.
-
ευχαριστω θα το κοιταξω αλλα ειναι περιεργο τοσο ευκολα εγκεφαλος
-
κατά 90% πολλαπλασιαστής
-
QsisVTS ο πολλα πλασιαστης δουλευει κανονικα αλλα τα μπεκ στον 3- 4 δεν κανουν παλμο
-
παρε μια συμπιεση, αν εισαι ενταξυ και στους 4 κυλινδρους, σκαντζαρε πολλαπλασιαστες και μπουζι απο τον 3 και τον 4 στον 1 και 2, αν συνεχισει το προβλημα στον 3 και 4 τσεκαρε καλωδιωση, αν ειναι και αυτη σωστη τοτε μπορει να ειναι ο εγκεφαλος.
-
To άφησε σε ακινησία, τι πιο εύκολο να κόλλησαν τα δύο μπέκ, όταν λένε δεν δίνουν παλμό τα ξεφύσωσαν και μέτρησαν την έξοδα της ECU, ή όπως είναι ( κολλημένα λέω εγώ ) δεν χτυπάνε και θέλουν να βγάλουν το ενοίκιο του Νοέμβρη με τον εγκέφαλο ?
Βγάλε τα μπέκ και καθάρισε τα στο μηχάνημα, ούτως ή άλλως ότι και να είναι, ένα καθάρισμα στα μπέκ μόνο καλό κάνει. Ρίξε και ένα καθαριστικό στη βενζίνη για καλό και για κακό, θα καθαρίσει και άλλα εξαρτήματα του κυκλώματος της βενζίνης.
-
Μιλαμε για σταματημενο 1 εβδομαδα, αστεια πραγματα. Οποιος παει διακοπες χωρις αυτοκινητο δηλαδη, (δε συζηταμε για τους ναυτικους) τον ήπιε
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
To άφησε σε ακινησία, τι πιο εύκολο να κόλλησαν τα δύο μπέκ, όταν λένε δεν δίνουν παλμό τα ξεφύσωσαν και μέτρησαν την έξοδα της ECU, ή όπως είναι ( κολλημένα λέω εγώ ) δεν χτυπάνε και θέλουν να βγάλουν το ενοίκιο του Νοέμβρη με τον εγκέφαλο ?Βγάλε τα μπέκ και καθάρισε τα στο μηχάνημα, ούτως ή άλλως ότι και να είναι, ένα καθάρισμα στα μπέκ μόνο καλό κάνει. Ρίξε και ένα καθαριστικό στη βενζίνη για καλό και για κακό, θα καθαρίσει και άλλα εξαρτήματα του κυκλώματος της βενζίνης.
Παναγιωτη με την πιεση που δουλευουν αυτα τα μπεκ (ειναι αμεσου ψεκασμου) ειναι σχεδον αδυνατο να κολλησουν, εδω καμια φορα (πολυ σπανια) μειωνεται η παροχη τους και το πιανει η αυτοδιαγνωση, κατι αλλο που λεει και ο φιλος οταν εβαλε μπροστα δουλεψε για λιγο σωστα και μετα αρχισε το προβλημα.
-
Μάλλον υποθέτουν ότι έγινε καμιά βλακεία με τα καλώδια για να πάρει μπρος, οπότε λένε ότι φταίει ο εγκέφαλος.
Αυτό που λέει ο Ηλίας με τους πολλαπλασιαστές ακούγεται καλό, αν και δεν γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος κινητήρας κόβει τα μπεκ όταν αυτοί δεν δουλεύουν. Είναι εύκολο να διαπιστωθεί πάντως.
-
Έχεις δίκηο, δεν πρόσεξα το fsi, αυτά νομίζω δουλεύουν με 120 bar και είναι πιεζοηλεκτρικά. Μπορεί να είναι από κάτι χαζό μέχρι κάτι σοβαρό, αλλά βρε παιδί μου θέλει και ψάξιμο, αυτό το αμέσως είναι εγκέφαλος δε μου κολλάει, και αν τον αλλάξουν και κάνει τα ίδια ? τι γίνεται ? τον πέρνουν πίσω ? δεν έχουν άλλον να τον τοποθετήσουν για λίγο να δούν αν είναι αυτό το πρόβλημα ? αμέσως για αρπαχτή ? έλεος πια με τους εγκέφαλους, με το πρώτο πρόβλημα , οι περισσότεροι αμέσως λένε εγκέφαλος, και αρχίζουν να αλλάζουν εξαρτήματα και να πληρώνει ο πελάτης μέχρι επιτέλους με τη μέθοδο της αντικατάστασης να βρεθεί το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Έχεις δίκηο, δεν πρόσεξα το fsi, αυτά νομίζω δουλεύουν με 120 bar και είναι πιεζοηλεκτρικά. Μπορεί να είναι από κάτι χαζό μέχρι κάτι σοβαρό, αλλά βρε παιδί μου θέλει και ψάξιμο, αυτό το αμέσως είναι εγκέφαλος δε μου κολλάει, και αν τον αλλάξουν και κάνει τα ίδια ? τι γίνεται ? τον πέρνουν πίσω ? δεν έχουν άλλον να τον τοποθετήσουν για λίγο να δούν αν είναι αυτό το πρόβλημα ? αμέσως για αρπαχτή ? έλεος πια με τους εγκέφαλους, με το πρώτο πρόβλημα , οι περισσότεροι αμέσως λένε εγκέφαλος, και αρχίζουν να αλλάζουν εξαρτήματα και να πληρώνει ο πελάτης μέχρι επιτέλους με τη μέθοδο της αντικατάστασης να βρεθεί το πρόβλημα.+1000
-
Κατά 99% είναι κάποιο ή κάποια από τα μπέκ/πολλαπλασιαστές.
Τα fsi εκείνης της περιόδου είχαν θέμα με τους πολλαπλασιαστές τους που το πάνω μέρος που έμπαινε η φύσσα ήταν φτιαγμένο από σκληρό πλαστικό αλλά έσπαγε από την θερμότητα. (κατόπιν έγινε και αυτό μεταλλικό)
Κανονικά έπρεπε να στα έχουν ήδη αλλάξει όλα σε κάποιο από τα προηγούμενα service ή να στο είχαν προτείνει.
Αν είναι ακόμα τα μαμίσια από το 2003 λογικό είναι να τα έφτυσαν.Προτείνω να τα αλλάξεις και τα 4 για να έχεις το κεφάλλι σου ήσυχο. (κράτα τα 2 καλά που λειτουργούν)
-
καλησπερα τελικα η πολαπλασιαστες δουλευουν κανονικα τα μπεκ οταν ειναι στης φυσεσ τησ δικεσ τους δεν κανουν παλμο στον 3-4 οταν δεν ειναι κουμπομενες στης φυσες και τους δινουν ρευμα κτιπανε κανονικα οταν παλι τα ξανα κουμπονουν στης φυσες απο τον εκγεφαλο παλι τα ιδια . στο διαγνοστικο βγαζει απολια μπεκ 3-4
-
dropal μα οι πολαπλασιαστες δουλευουν κανονικα ροταο και ξανα ροταο γιατι ειναι πολα τα λευτα γαι εγκεφαλο και της εποχες αυτες δεν ειναι να μας κοροιδευουν για να βγαλουν τα νικοια που ειπε και ο φυλος . ροταο αν ξερει κανενας κατι η εχει εμπιρια για να μην μου ποιασουν και μενα τον κολο
ρεταρισμα σε audi a3 μοντελο 2003 fsi 2000