-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Περι paypal και οριου των 2.500€ ανα ετος που εχει στις πληρωμες.
Αν στειλεις τις αποδειξεις που θελει (ID και διευθυνση νομιζω), το οριο ποσο γινεται;
Νομιζα μετα το verification πως δεν υπηρχε οριο.Anyone?
-
Αν στειλεις τις αποδειξεις που θελει (ID και διευθυνση νομιζω), το οριο ποσο γινεται;
Μάλλον οι κουβαρντάδες που έκαναν 'ζημιές' τελείωσαν!!!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Από USPS Tracking: October 22, 2013: Depart USPS Sort Facility, LOS ANGELES, CA 90009.
Που το αναζητώ μετά; ΕΛΤΑ;Με το ίδιο αλλά σιγά μη κρατάνε track τα εΛΤΑ
Τις προάλλες έστειλα us, εδώ έδειξε κανά δυο καταστάσεις (ούτε καν ότι έφυγε) και το track της usps μετά έδειχνε ΚΑΘΕ στάδιο+1
Παράδοση δέματος Α΄ προτεραιότητας στο κεντρικό υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. της Πάτρας ώρα 16:16΄ της 21/10. Προορισμός το Χονγκ-Κονγκ. Τέσσερις ημέρες μετά, η ιστοσελίδα τους δείχνει το δέμα ότι ακόμα είναι στην Πάτρα!!! Ούτε καν Αθήνα!!! Δύο οι εκδοχές:- Το online tracking είναι της πλάκας.
- Τα δέματα αποστέλλονται με συγκεκριμένη ροή στην Αθήνα, ανάλογα με τον προορισμό τους και τα προγραμματισμένα αεροπορικά δρομολόγια, ώστε να μην μαζεύεται τεράστιος όγκος αντικειμένων στις αποθήκες της Αθήνας.
Ως προς την dhl, που έγραψε κάποιος, προσωπικά έχω θετική εμπειρία, αποκλειστικά όμως με αγορές από το sportsdirect.
- Παραγγελία απόγευμα Τετάρτης και αυθημερόν παραλαβή από την dhl (Leeds).
- Πέμπτη μεσημέρι άφιξη στο αεροδρόμιο (East Midlands) και το βράδυ αναχώρηση για Γερμανία.
- Πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής άφιξη στο αεροδρόμιο (Leipzig) και μετά από 3 ώρες αναχώρηση για Ελλάδα.
- Κατά τις 9 το πρωί άφιξη στα Σπάτα.
- 15:30΄ παράδοση στην Πάτρα.
Not bad!!!!!
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Τι σχεση εχουν αυτοι με αυτο που ρωταω εγω;
-
Τι σχεση εχουν αυτοι με αυτο που ρωταω εγω;
'ζημιές' = αγορές υψηλής αξίας => όριο άνω των 2.500 euros
Με την μόνη διαφορά ότι δεν είδα πως αναφέρεσαι σε πληρωμές και όχι σε αγορές!!!!! Γράψε λάθος!!!!! -
Δεν έχει όριο μετά το verification, μπορείς να δέχεσαι και να στέλνεις όσα θες το μήνα. Αν δέχεσαι πάνω από 2.500€ το μήνα, υπάρχει πρόγραμμα για merchandisers με μειωμένα τέλη από το paypal.
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Ως προς την dhl, που έγραψε κάποιος, προσωπικά έχω θετική εμπειρία, αποκλειστικά όμως με αγορές από το sportsdirect.
- Παραγγελία απόγευμα Τετάρτης και αυθημερόν παραλαβή από την dhl (Leeds).
- Πέμπτη μεσημέρι άφιξη στο αεροδρόμιο (East Midlands) και το βράδυ αναχώρηση για Γερμανία.
- Πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής άφιξη στο αεροδρόμιο (Leipzig) και μετά από 3 ώρες αναχώρηση για Ελλάδα.
- Κατά τις 9 το πρωί άφιξη στα Σπάτα.
- 15:30΄ παράδοση στην Πάτρα.
Not bad!!!!!
Η dhl στην Αγγλία είναι courier όπως και στην Ελλάδα. Και παίρνεις τέτοιου είδους υπηρεσίες.
Απο DHL Γερμανίας είναι το μεγάλο πρόβλημα. Εκεί είναι σαν ΕΛΤΑ και κάνει 2 εβδομάδες με πολύ σποραδικό tracking. -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Δεν έχει όριο μετά το verification, μπορείς να δέχεσαι και να στέλνεις όσα θες το μήνα. Αν δέχεσαι πάνω από 2.500€ το μήνα, υπάρχει πρόγραμμα για merchandisers με μειωμένα τέλη από το paypal.Ευχαριστω πολυ
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Από USPS Tracking: October 22, 2013: Depart USPS Sort Facility, LOS ANGELES, CA 90009.
Τις προάλλες έστειλα us, εδώ έδειξε κανά δυο καταστάσεις (ούτε καν ότι έφυγε) και το track της usps μετά έδειχνε ΚΑΘΕ στάδιο+1
Παράδοση δέματος Α΄ προτεραιότητας στο κεντρικό υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. της Πάτρας ώρα 16:16΄ της 21/10. Προορισμός το Χονγκ-Κονγκ. Τέσσερις ημέρες μετά, η ιστοσελίδα τους δείχνει το δέμα ότι ακόμα είναι στην Πάτρα!!! Ούτε καν Αθήνα!!! Δύο οι εκδοχές:- Το online tracking είναι της πλάκας.
- Τα δέματα αποστέλλονται με συγκεκριμένη ροή στην Αθήνα, ανάλογα με τον προορισμό τους και τα προγραμματισμένα αεροπορικά δρομολόγια, ώστε να μην μαζεύεται τεράστιος όγκος αντικειμένων στις αποθήκες της Αθήνας.
Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τα ΕΛ.ΤΑ.!!!!!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Hongkong Post, το δέμα παραδόθηκε σήμερα (26/10/2013)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Το online tracking τους είναι ΓΤΠΚ.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Έστειλαν κινέζο αντιπρόσωπο να στο παραδώσει και το ξέρουν; Εγώ πάντως παρήγγειλα noodles και δε μου έφεραν εκείνο το δέμα που περιμένω
-
Από Αγγλία και Royal Mail έχει κανείς κάτι να περιμένει; Περιμένω κάτι από 7/10 και πηγαίνοντας σήμερα στα ΕΛΤΑ (22 μέρες μετά)δεν το βρήκαν ενώ μου είπαν ότι έχει διακοπεί η σύμβαση Royal Mail-ΕΛΤΑ οπότε το ψάχνω λέει σε ιδιωτική εταιρία (acs, dhl κλπ.).
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από Αγγλία και Royal Mail έχει κανείς κάτι να περιμένει; Περιμένω κάτι από 7/10 και πηγαίνοντας σήμερα στα ΕΛΤΑ (22 μέρες μετά)δεν το βρήκαν ενώ μου είπαν ότι έχει διακοπεί η σύμβαση Royal Mail-ΕΛΤΑ οπότε το ψάχνω λέει σε ιδιωτική εταιρία (acs, dhl κλπ.).Περιμένω εγώ με royal mail από amazon και ebay. Δε γνώριζα αυτή την εξέλιξη Royal Mail-ΕΛΤΑ...
Πάντως με ένα σύντομο search βρήκα τα παρακάτω:http://www.greekvapers.gr/forum/index.p ... oyal-mail/
http://www.insomnia.gr/topic/501596-� ... %B9%CE%B1/
-
Από 19/10 και εγώ. Και estimated στις 30/10. Μάθετε και πείτε!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Εχει κανει κανεις αγορες απο το sears;
http://www.sears.com/shc/s/CountryChoos ... onkmartdap -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από 19/10 και εγώ. Και estimated στις 30/10. Μάθετε και πείτε!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Και η ACS χωρίς τον αριθμό αποστολής ΔΕΝ λέει τίποτα. 2310 573500 για ολη την Θεσσαλονίκη και good luck!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Έβγαλα άκρη, το δικό μου πακέτο επιστρέφει γιατί η ACS δεν είχε τηλέφωνο για την εύρεση του διεύθυνσης, my bad. Αν το ήξερα βέβαια όλο αυτό το παρασκήνιο, θα το είχα προλάβει εδώ.
Cosneo, https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking?match= με αυτό βρίσκεις και τον κωδικό της ACS για να ξέρεις τι γίνεται, αρκεί να ξέρεις τον κωδικό της Royal Mail.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έβγαλα άκρη, το δικό μου πακέτο επιστρέφει γιατί η ACS δεν είχε τηλέφωνο για την εύρεση του διεύθυνσης, my bad. Αν το ήξερα βέβαια όλο αυτό το παρασκήνιο, θα το είχα προλάβει εδώ.Δηλαδή, χωρίς τηλέφωνο επικοινωνίας, δεν έρχεται η acs στη διεύθυνση που αναγράφεται στο δέμα;
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε χρεώνει το amazon την κάρτα?
Μόλις κάνω την παραγγελία ή μόλις γίνει dispatch η παραγγελία?
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τα ΕΛ.ΤΑ.!!!!!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Hongkong Post, το δέμα παραδόθηκε σήμερα (26/10/2013)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξέχασες να γράψεις το Νο 3,που είναι ποιο σημαντικό,έλειψη προσωπικού.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)