-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A.
-
^^ αυτό είναι ξύλινος φράχτης?
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
προφανώς η απάντηση έχει κάποιο βαθυτερο νόημα το οποί συνδέεται με αυτό που έγραψα, αλλά πρέπει να μου το ερμηνεύσει ο antonis-team
Τώρα παρακολουθώ τον Άδωνη στο ενικός .γρ
Α. -
Μια μέρα είπα και γω να πάρω ρεπο και κοντεψατε να μου γκρεμισετε το φόρουμ.
Ζορζ και Beams., χωρίς να έχω δει την απάντηση του Αντουαν Φουκω, πραγματικά τώρα πιστεύετε ότι αξίζει να ασχοληθείτε στα σοβαρά;Κυρ Αντώνη και συ από την μεριά σου βαλε λίγο κρασί στο κρασί σου.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Mήπως έχετε ξεφύγει?Σώπα τώρα ρε, τι λες τώρα ρε, είσαι με τα καλά σου;
'Μήπως';;;; -
Ε όχι και ΡΕ, σας εγκαλώ στην τάξη
-
-
40κ ντάλαρς τσιμπάει για κάθε ομιλία του πανοσσσ, σκληρά εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα
-
Του ιδιωτικού τομέα;
Οι αμερικάνοι (το κράτος) τον πληρώνουν για τις υπηρεσίες που τους προσέφερε (προς το αμερικάνικο κράτος).
Ο ιδιωτικός τομέας (το CNN εν προκειμένω) απλώς χρησιμοποιείται από το αμερικάνικο κράτος.Τα 'ιδιωτικός τομέας' και 'εργαζόμενος' ούτε καν ως ειρωνεία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
-
Ο παπανδρέου είναι ιδιώτης μανα μ και για να τον ακούσεις σκας απο 200+$ μέχρι κανα 400άρι, πιες λίγο καφέ μπας και στροφάρεις
-
Και να καταντήσω δρίφτερ; Άστο καλύτερα...
Ιδιώτης... τι λέει ο άθρωπας!!
-
Νταξ, τερμα χαζο. Ενας ιδιωτης ειναι που εκπροσωπειται απο ενα γραφειο:
www.harrywalker.com -
Πάνο, δεν έχουμε πει πως θα πιστεύεις ό,τι λέω εγώ;
-
Εβραιομασωνοι
Sent from my Nexus 4 using 3
-
^αργόσχολος κρατικοδίαιτος
-
Ε άντε ρε κούλη πες επιτέλους τι πιστεύουμε, κουράστηκα.
-
http://tvxs.gr/news/ellada/papamimikos- ... a-komision
Γνώστης. H ΝΔ κάνει κάποια οντισιόν του στύλ 'Ελλάδα έχεις ταλέντο' για να μαζέψει όλους αυτούς τους αστέρες ή απλά τους έλκει όπως η Πάνια τα παρατράγουδα; -
Τίποτα απ' αυτά κούλη, σε τέτοια άτομα το γράφει στα γονίδιά τους: αντί για GA-TA-CA σ' αυτούς πάει 'ΔΑΠ-ΝΔΦΚ-ΝΔ'.
(Όπως σε σένα γράφει ΣΥ-ΡΙ-ΖΑ ) -
καλά, αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ το πέτυχες, είμαι γνωστό μέλος
-
Ντάξει ρε κούλη πλάκα κάνω.
Πάντως στον Παπαμιμίκο γράφει ΝΔ, believe me.
Κι εξάλλου με τέτοιο επίθετο τι θα μπορούσε να 'ναι;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]