-
Η τυχη ειναι σημαντικη,και περισσοτερo η υποκατηγορια της,το timing:Ιδια πραγματα σε διαφορετικους χρονους εχουν αλλο αποτελεσμα!
Ο Bill Gates δεν ηταν ο ικανοτερος προγραμματιστης,ηταν ομως εργασιομανης,διορατικος και αδιστακτος με τους συνεταιρους του.Αν ηταν μονο εργασιομανης,μπορει σημερα να ειχε απλως παρει την συνταξη του απο το αντιστοιχο ΙΚΑ με την οποια θα μπορουσε να πληρωνει τις δοσεις για το μεταχειρισμενο αυτοκινητο του... -
to IKA εργαζομενου και εργοδοτη στον ιδιωτικο τομεα, πχ εμπορουπαλληλος, ποσο ειναι?....καπου σε ενα αρθρο στην καπιταλ διαβασα 20% και επεσα απο τα συννεφα. Απο οσο ξερω ειναι περιπου 37% αθροιστικα.
-
Πιστεύω θα σε βοηθήσουν:
http://www.taxheaven.gr/acforum/index.p ... opic=88648
http://aftertax.gr/
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/7881Μικτός μισθός €599:
€59916.52%=€99 ασφαλιστικές εισφορές εργαζόμενου.
€59932%=€191.68 ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη.€599-€99=€500 ο καθαρός μισθός.
Συνολικό κόστος €500+€99+€191.68=€790.68. Επί 14 για το έτος, άρα €11069.52.
Ανά μήνα €11069.52/12=€922.46.Ένας χονδρικός υπολογισμός.
-
ευχαριστω κατοτοπιστικοτατο και το παραδειγμα και τα λινκσ.
καπου εδω μεσα εγραψαν στην ΚΑΠΙΤΑΛ την παπαργια για 20% στο ΙΚΑ και ταραχτηκα
http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... id=4035378
-
Επειδή είχα στείλει βιογραφικό για μια αγγελία που ζητούσαν ασφαλιστικό/χρηματοοικονομικό σύμβουλο και με καλέσαν για συνέντευξη...μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω και τι μπορεί να με ρωτήσουν γιατί είναι και η πρώτη μου συνέντευξη...!
-
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Επειδή είχα στείλει βιογραφικό για μια αγγελία που ζητούσαν ασφαλιστικό/χρηματοοικονομικό σύμβουλο και με καλέσαν για συνέντευξη...μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω και τι μπορεί να με ρωτήσουν γιατί είναι και η πρώτη μου συνέντευξη...!Εισαι συμβουλος που δεν εχει ξαναεργαστει;
Αυτοι που σε καλουν τι ψαχνουν,καποιον να πουλαει ασφαλειες αυτοκινητου ή καποιον να διαχειρίζεται παράγωγα πετρελαιου σε ρένμιμπι; Οι ερωτησεις θα ειναι αναλογες. -
συμβουλος που δεν εχει ξαναεργαστει;
μακαρι να εχω αδικο αλλα μυριζομαι τυπου
-αμισθι εργασια σε ασφαλιστικη που θα πληρωνεσαι μονο τη παραγωγη που φερνεις εσυ- ή τηλεπωλησεις για καποιο 'χρηματοοικονομικο προιον'
anyway καλη τυχη και πας μας πως πηγε
-
Εχω καποια ενσημα ως υπαλληλος γραφειου και μου λειπουν 35 για να βγω ταμειο ανεργιας. Αν δουλεψω δυο μηνες, σε μαγαζι εστιασης με τα αναλογα ενσημα, και τους επομενους δυο κολλησω μερικα, ετσι, μετα απο 4 μηνες, απο την προσληψη στο εστιασης, μπορω ν βγω ταμειο? για 6 μηνες δικαιουμε, μιας και επαιρνα ταμειο μεχρι το Μαρτιο φετος, για ενα ετος.
Παιζουν ρολο ο τυπος των ενσημων?
Αλλαζει κατι με την αλλαγη της χρονιας?
ΥΣ. δεν προκειται για εμενα, απλα το εθεσα ετσι χαρην ευκολιας. -
Επειδή είχα στείλει βιογραφικό για μια αγγελία που ζητούσαν ασφαλιστικό/χρηματοοικονομικό σύμβουλο και με καλέσαν για συνέντευξη...μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω και τι μπορεί να με ρωτήσουν γιατί είναι και η πρώτη μου συνέντευξη...!Θα αργήσεις να βγάλεις λεφτά σε αυτή τη δουλειά και αρχικά με το τεβε θα μπαίνεις και μέσα
Αν μπορείς να σε συντηρούν για τα πρώτα χρόνια και είσαι κοινωνικός πήγαινε και κάποια στιγμή θα βγάζεις και καλό χρήμα. Αν θες μισθό άμεσα μην πας καν στη συνέντευξη
-
Επειδή είχα στείλει βιογραφικό για μια αγγελία που ζητούσαν ασφαλιστικό/χρηματοοικονομικό σύμβουλο και με καλέσαν για συνέντευξη...μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω και τι μπορεί να με ρωτήσουν γιατί είναι και η πρώτη μου συνέντευξη...!Έχω βρεθεί στη θέση σου και μπορώ να πω ότι η μόνη εταιρεία που μου μίλησε συγκεκριμένα και σταράτα (και σχεδόν με απέτρεψε) ήταν η Allianz.
Όπως είπε και ο Κιούσης αυτές οι δουλειές απευθύνονται σε άτομα με έντονη κοινωνικότητα οι οποίοι για καλημέρα θα ασφαλίσουν τα αμάξια των κολητών τους και θα εξασφαλίσουν χαρτζηλίκι συν σταθερά έξοδα για να αρχίσουν να αναπτύσσουν τη μπίζνα.
Πρόκειται για πωλήσεις τέτοιων υπηρεσιών όπου θα πρέπει να στήσεις από μόνο σου δίκτυο, τομείς, πελάτες κλπ.Έχω περάσει από πωλήσεις αλλά σε τελείως άλλη φάση (πληρωμένο αμάξι, έτοιμος τομέας, σταθερές καλές αποδοχές κλπ) και ομολογώ ότι δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα σε κάτι τέτοιο.
Μην αγχώνεσαι τόσο για τη συνέντευξη όσο για να καταλάβεις αν θες και μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.
Νομίζω ότι μπορείς να ξεκινήσεις για μικρό χρονικό διάστημα ( -
Ιδού και η αγγελία...
http://www.kariera.gr/Θέ�%8 ... IPath=JRCV
-
Ιδού και η αγγελία...http://www.kariera.gr/Θέ�%8 ... IPath=JRCV
για μισθο δεν βλεπω τιποτα.
-
Δεν υπάρχει μισθός για να το γράφει
Η Εθνική συγκεκριμένα επειδή γνωρίζω δεν πληρώνει τίποτα
Η μόνη παροχή που θα κάνει είναι μαθήματα για να δώσεις τις εξετάσεις του ασφαλιστικού πράκτορα και αν είναι σε άλλη πόλη θα πληρώσει τη μεταφορά σου για εκεί (εξεταστρα πληρώνεις μόνος σου)
-
Μάλιστα...'μούφα' η υπόθεση...
-
Δεν είναι καθόλου μούφα.
Απλά προφανώς δεν είναι αυτό που ψάχνεις αυτή τη στιγμή. -
Μάλιστα...'μούφα' η υπόθεση...Όπως λέει ο Έντυ, προφανώς δεν είναι αυτό που ψάχνεις (σταθερό μισθό, υποθέτω ωράριο κλπ).
Όμως, προτείνω να πας στη συνέντευξη. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, ιδιαίτερα αν όπως λες θα είναι η πρώτη σου.
Είναι πάρα πολύ καλό και πολύ βασικό να μαζεύεις εμπειρίες για να ξέρεις πως να διαχειριστείς παρόμοιες καταστάσεις/συνεντεύξεις στο μέλλον.
Αν θέλεις να 'δραπετεύσεις' τους λες ευγενικά ότι δε σε ενδιαφέρει γιατί ψάχνεις σταθερό μηνιαίο μισθό, έστω και βασικό και ΙΚΑ.
-
Ναι 'μούφα' με βάση αυτά που ψάχνω...Όντως δεν το προσδιόρισα...
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις...;)
-
Ιδού και η αγγελία...Στα ειπανε ολα λιγο-πολυ.
Σταθερος μισθος γιοκ.
Αν μπορεις να πουλας συνεχεια,κατι θα γινει,αλλιως το μπουλο.
Αν ειναι με μπλοκακι δηλαδη οχι μισθωτος,το πιθανοτερο ειναι οτι θα μπεις μεσα.
Φυσικα εσυ ξερεις τι θελεις και τι μπορεις,υπαρχουν ανθρωποι που ζουν ικανοποιητικα απο τις ασφαλειες. -
Ο ασφαλιστής πάει τεβε, δεν παίζει μπλοκάκι και αν δεν κάνεις καφρίλα ή απάτη δε σε διώχνουν από τη στιγμή που δε σε πληρώνουν.μένεις όσο θες
Απλά είναι ζόρι μέχρι να δημιουργήσεις ένα αξιοπρεπές χαρτοφυλάκιο
Άπαξ και το κάνεις μπορεί να βγάζεις αρκετά χρήματα και να δουλεύεις με τους ρυθμούς σου και τα ωράρια που εσύ επιθυμείς (σαν ελεύθερος επαγγελματίας) απλά θέλει χρόνο για να αποδώσει το πράγμα.
Επίσης πρέπει να είσαι επικοινωνιακός και διατεθειμένος να τρέχεις για τους πελάτες σου διαρκώς (εκτός γραφείου)
Υπάρχουν πάντως ασφαλιστες με χαρτοφυλάκια που τους δίνουν κάμποσα χιλιάρικα κάθε μήνα από τις ανανεώσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Όμως αυτά δε τα δημιούργησαν μέσα σε λίγους μήνες, τους πήρε χρόνια
Σε μια τέτοια δουλειά πάντως η συνέντευξη είναι τυπική, θα σε πάρουν το θέμα είναι ότι πάνω από 9/10 τη κοπανάνε γιατί οι εταιρείες δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμες να τους στηρίξουν όπως θα έπρεπε. Είναι κάτι που καθαρά πρέπει να θέλεις και να κυνηγήσεις ο ίδιος
Η κάθε εταιρεία θα επενδύσει επάνω σου ελάχιστα πράγματα τα οποία θα πάρει πίσω από τους λίγους πελάτες που μπορεί να της πας (αν όχι εσύ συγκεκριμένα ο κατά μέσο όρο νέος που θα το προσπαθήσει) μέχρι να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις τη προσπάθεια
-
Ναι 'μούφα' με βάση αυτά που ψάχνω...Όντως δεν το προσδιόρισα...Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις...;)
Παρόλ' αυτά την εμπειρία της συνέντευξης δεν είναι κακό να την ζήσεις. Ολες πάνω κάτω ίδιες είναι, ακόμα και να μην σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θα δεις πως είναι η διαδικασία.
Ιδίώς σε μεγάλες εταιρίες που ο ερωτών είναι κανένας γιάπης που μελετάει την γλώσσα του σώματος και την ροή του λόγου ... πλάκα έχει!
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....