-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ερωτηση: μήπως να κάνετε άλλο τοπικό για το παιχνίδι που θα παίζετε και να παραμείνει αυτό όπως ήταν για σχολιασμό των πραγματικών αγώνων; σε όλα τα αλλά φορα έτσι γίνεται, εδώ γιατί να γίνει αχταρμάς το τοπικό σχολιασμού των αγώνων της χρονιάς με τα σχόλια για το παιχνίδι κάθε λίγο και λιγάκι; ήδη για να το κανονίσετε έχετε κάνει τόσα ποστ άσχετα με αυτό το τοπικό.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Εχεις δικιο.
Αλλα δε μπορω να μη σχολιασω:
Κατα καιρους αυτο το τοπικο γινεται μπουρδελο με τις οπαδικες παπαριες του καθενος επι σελιδες και σε ενοχλησαν τα 5-6 ποστ για το fantasy?Και γιατι ακριβως ειναι ασχετο το fantasy με τη σπυριαρα και την καλαθοσφαιρηση 13-14?
Ακόμα και τα οπαδικα όμως είναι επάνω στους πραγματικούς αγώνες, έτσι; οπότε έστω κι έτσι έχουν αντικειμενικά θέση εδώ.
Από την άλλη, ένα φανταστικό παιχνίδι δεν έχει. Αλλιώς να πιάνουμε εδώ κουβέντα για τα παιχνίδια NBA 2K14 που παίζουμε στα PlayStation (μπορούμε μαλιστα εκτός από τους αγώνες που παίζει καθένας μόνος του και να τους σχολιάζει, να διοργανώνουμε τουρνουά online και μετά να τα σχολιάζουμε εδω κι αυτα), για τα παιχνίδια σε γηπεδάκια μεταξύ μας οι φίλοι, κτλ κτλ. Κι αυτά άλλωστε με τη σπυριαρα και την καλαθοσφαιριση δεν έχουν να κάνουν;Οπότε ναι, σπυριαρα και καλαθοσφαιριση όλα αυτά, αλλά αν μπουν όλα εδώ, θα χαθεί το αρχικό νόημα του τοπικού. Που το καλαθοσφαιριση 13-14 αναφέρεται σε εγχώριο κι ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων κι εθνικής ομάδας.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Άψογα
διαλέξαμε όνομα, φανέλα, settings...κτλ και πάμε γερά
Πέμπτη στις 9 βλέπω είναι τα draft
απο τις υπόλοιπες καρτέλες δεν έβγαλα και πολύ άκρη, αλλά έχουμε 4 μέρες να διαβάσουμεp.s. μου πήρε το όνομα ο greo
-
Το αλλάζω αν θες ή μάλλον το αλλάζω στα σίγουρα και βάλε ότι θες. Πάντως επειδή έριξα σύρμα στο bluefans θα είμαστε αρκετές γριές.
Το draft το έβαλα σε μία ώρα που λογικά βολεύει όποιον δε δουλεύει βράδυ. Δεν το έβαλα αργότερα για να μην πέσει στο 3ημερο που όλο και κάποιος θα λείπει και για να προλάβουμε να κάνουμε κανένα trade πριν την έναρξη αν δε μας άρεσε το draft.
-
όχι, νο πρόμπλεμ με το ονομα ρε
άντε να μαζευτουν και οι πόλοιποι!!
έκανα comanager τον brother....ελπίζω να μην με χαντακώσει
-
βαλτε με και μενα, ωστε να εξασφαλιστει η τελευταια θεση
-
Στείλε μου τότε ένα email να σου στείλω πρόσκληση, όπως και οι υπόλοιποι που ενδεχομένως δεν είδατε το pm μου και δε μου δώσατε email
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
βαλτε με και μενα, ωστε να εξασφαλιστει η τελευταια θεσηH τελευταία θέση είναι δικιά μου
-
Εχω στειλει το μέιλ Γκρεο; Το έχεις δει;;
-
Δεν πήρες την πρόσκληση; Σου έστειλα
-
Εγώ θέλω μια αναλυτικότερη επεξήγηση σχετικά με τι τι γίνεται στο draft και τα trades.
-
ΟΚ.
- Draft: H λίγκα μας έχει standard draft. Δηλαδή ο καθένας διαλέγει όποιον παίκτη θέλει από αυτούς που δεν έχουν ομάδα μέχρι εκείνη τη στιγμή. (Εδώ ανοίγω παρένθεση για να πω ότι τα αμερικάνικα fantasy υπερέχουν με τα ευρωπαικά του ποδοσφαίρου ακριβώς στο σημείο ότι ένας παίκτης μπορεί να συμμετέχει μόνο σε μία ομάδα, κλείνει η παρένθεση.) Αν είμαστε παρόντες την ώρα του draft τότε όταν έρθει η σειρά μας που καθορίζεται με κλήρωση νομίζω 15' πριν την έναρξη του draft έχουμε 1,5 λεπτό να διαλέξουμε παίκτη. Αν δεν είμαστε παρόντες ο παίκτης θα είναι ο πρώτος διαθέσιμος από την λίστα μας. Αυτή η λίστα θα είναι είτε η στανταρ λίστα του yahoo είτε η δικιά μας custom λιστα που έχουμε καιρό να ετοιμάσουμε μέχρι την Πέμπτη το βράδυ. πχ θεωρουμε ότι ο Πολ είναι προτιμότερος του Λεμπρόν; Αλλάζουμε τη σειρά τους και στη δικιά μας λίστα ο Πολ παει στο Νο2 από το 4 που είναι αυτομάτως. Και ούτω καθ'εξής.
Όποιος αποφασίσει να παίξει με custom λίστες καλό είναι να ετοιμάσει τη λίστα σε μεγάλο βάθος. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την exclude list όπου ακολουθείται η στανταρ λίστα αλλά μερικοί παίκτες αγνοούνται. Πχ δε θέλει καποιος να ρισκάρει με τον Γουεστμπρουκ στο 35 γιατί δεν ξέρει πότε θα γυρίσει (ή τον Κόμπε ή δε χωνεύει τον Λεμπρόν και δεν τον θέλει στην ομαδα του κλπ κλπ κλπ), τον βάζει στην exclude και διαλέγει τον απο κάτω. Το προτιμότερο όμως είναι να είστε παρόντες και να σχολιάζουμε το draft όπως γίνεται.
ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ. Βασικοί παίκτες που είναι καλοί στην άμυνα αδικούνται στο fantasy όπως ο Σεφολόσα, ο Αρτεστ, ο Κόνλι κλπ.
- Τα trades είναι ελεύθερα. Κάνετε προτάσεις άφοβα και ακομπλεξάριστα. Αν ο άλλος είναι κορόιδο και δεχθεί να αλλάξει Νοά, Πολ για Κουφό, Καλάθη οι υπόλοιποι μάνατζερ έχουν 2 μέρες καιρό να θέσουν βέτο. Αν δεν πολυμπαίνουμε θα βάλω το όριο στις 3 μέρες. Οπότε φροντίστε να είναι ισορροπημένα.
Σε κάλυψα;
-
μόλις πήρα μέρος και σε ένα mock draft.
καλή φάση, μπαίνεις στο κλίμα και βλέπεις τι γίνεται και πως. -
ρε βάλτε Σινανάη Σέντερ Φόρντ
Κλάση μεγάλου παίκτου κτλ...
-
-
Νομιζα οτι θα παίξουμε με το fantasy του NBA.com αλλα τωρα που εκανα accept βλεπω οτι ειμαστε στο yahoo. Ειναι το ιδιο πραγμα να φανταστω ; Στου nba ειχες περιορισμενο εικονικο χρημα γοα στησεις 12άδα οποτε δεν μπορουσες να εχεις παρα το πολυ εναν super star στην ομαδα σου. Εδω τι παιζει ;
-
Δεν ξέρω τι τρέχει στο ΝΒΑ.com, η εμπειρία μου είναι από το yahoo και το ESPN. Αυτό που λες είναι auction draft (μάλλον) όπου ο κάθε παίκτης δημοπρατείται. Μπορείς να πάρεις Λεμπρον, Ντουραντ, Πολ, αλλά η ομάδα θα συμπληρωθεί με τον Καλάθη, τον Ανταμ Μόρισον (που να είναι αυτή η ψυχή), τον Τζόελ Αντονι και τον Καράσεφ.
Σε μας δεν είναι έτσι. Ο καθένας διαλέγει με τη σειρά του. Αλλά ακόμα και 12ος να διαλέξεις θα διαλέξεις καπάκι και 13ος άρα θα πάρεις 2 από τους θεωρητικά καλύτερους 15, ενώ το Νο1 θα πάρει μεν πρώτος, αλλά δε θα ξαναδιαλέξει στην 20αδα.
Γενικά το draft είναι πολύ ωραία φάση, φροντίστε να είστε όλοι ονλάιν. Κάντε κάποια mock για να δείτε πως πάει και να φτιάξετε στρατηγική. Ξέρετε τι είναι να περιμένεις να έρθει η σειρά σου να τσιμπήσεις τον Νοα λχ και να στον τσιμπαει ο προηγούμενος; Σπας οθόνη.
-
Νομιζω πως για μας τους πρωτάρηδες θα χρειαστουν 1-2 βδομαδες μεχρι να καταλαβουμε τι γίνεται.
Πως κανω mock draft ?
-
Draft Central-->Mock Drafts
Παλι καλα που μπηκα και εκανα ενα,γιατι θα μουν αλλου γι'αλλου μεθαυριο -
Το link του fantasy στο nba.com βγαζει στο yahoo τωρα που το δοκιμασα οποτε λογικα στο ιδιο ειμαστε Καμπα. Χθες που περιεργαζομουν τις σελιδες κατι ειδα για αυτο το εικονικο χρημα οποτε μαλλον πρεπει να ειναι το auction draft που λεει ο γκρεο.
Μιας και ο γκρεο ηταν κατατοπιστικοτατος, η μονη (αστεια) απορια που εχω ειναι αν εχουμε περιορισμους ανα θεση στην επιλογη. Δηλ. δεν νομιζω να μπορω να γεμισω ολη την ομαδα π.χ. μονο point-guards ετσι? Ή μηπως ναι?
-
Και εδώ έκανα ένα mock ----> έλυσα 15597θ2 απορίες.
Νόμιζα ότι θα είχαμε, όπως λέει και ο Καμπάς, περιορισμένο budget βέβαια.Vasilakis, όχι
Fantasy League NBA [Διάσπαση]