-
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
εχει κανεις φορεσει τα adrenalin re002 potenza ;;;;
κανεις;;;;
ο ποπολάρος
και τα εκθειάζειΝα μας πει πώς είναι σε βροχή τώρα που έριξε εδώ γυρώ
-
κανεις;;;;
Καλημερα, τα εχω σε corolla 1,6 και ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με τα energy saver που φοραγα πριν, εκτος του θορυβου και της σκληροτητας.
Αν θυμαμαι καλα τα φοραει και ο Volvozeus στο δικο του, αλλα μαλλον εχει αναμεικτα συναισθηματα. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
175/55/14 υπαρχει ως διασταση?οχι
-
Οι έχοντες adrenalin ας πουν 2 λόγια για το βρεγμένο
-
κανεις;;;;
Τα φοραω σε Toyota Auris σε 205/55/16 91W. Πριν φοραγα τα PS3. Τρομερο λαστιχο. Απιστευτα επιπεδα προσφυσης τωρα που ειναι καινουργια. Πολυ ανωτερο των PS3 στο στεγνο μεχρι στιγμης. Στο βρεγμενο δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι δεν εχει πεσει και καμια βροχη της προκοπης.
Στην Ελλαδα παντως 300 μερες το χρονο δεν βρεχει. Τις υπολοιπες απλα δεν το ζοριζεις στα ορια.
-
Μα δεν θέλουμε να πηγαίνουμε σαν τον Σένα στο βρεγμένο. Απλά να μην είναι επικίνδυνο στην Ελλάδα των σαπουνόδρομων, γιατί η χάραξή του προϊδεάζει για σέμι
-
Τα φοραω σε Toyota Auris σε 205/55/16 91W. Πριν φοραγα τα PS3. Τρομερο λαστιχο. Απιστευτα επιπεδα προσφυσης τωρα που ειναι καινουργια. Πολυ ανωτερο των PS3 στο στεγνο μεχρι στιγμης. Στο βρεγμενο δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι δεν εχει πεσει και καμια βροχη της προκοπης.
Στην Ελλαδα παντως 300 μερες το χρονο δεν βρεχει. Τις υπολοιπες απλα δεν το ζοριζεις στα ορια.[/quote]
Απο ζεσταμα πως παει? Πες μας κ τιμη...
-
λοιπον πηγα σημερα για ερευνα αγορας.μου προτεινανε τα
Dunlop Sport BluResponse
Goodyear EfficientGrip Performance
Toyo Proxes C1S
Yokohama C Drive ή τα 2 δεν θυμαμαι
Bridgestone Turanza T001
Toyo DRB (τα οποια δεν τα ξερω κ μου ειπαν οτι ειναι καινουρια).τι παιζει με αυτα,τα ξερετε;καλα ειναι;
Η αληθεια ειναι οτι προβληματιστηκα λιγο ειδικα με τα Τoyo και τα δυο τα Τoyo καλα μου φανηκαν,με ενισχυμενα πλαινα.τα Bridgestone μου ειπανε οτι ειναι πιο μαλακα απο τα προηγουμενα και απο τα Τoyo(τα οποια ειναι καλα και στην βροχη).
τι λετε και εσεις;οι τιμες τους ειναι σχεδον οι ιδιες. -
Ο χρήστης arctu έγραψε:
γεια χαρα σε ολους.
καινουριο μελος στο φορουμ,και πρωτο post!
λοιπον ψαχνω και εγω για λαστιχα για focus mkII (sport edition) και εχω μπερδευτει.
οι αναγκες μου εχουν να κανουν κυριως με τους δρομους που κινουμαι και λιγοτερο πιστευω με τον τροπο που οδηγω.
κινουμαι λοιπον κυριως σε ασχημο επαρχιακο δικτυο,εθνικη οδος ιωαννινων-πατρων.παρα πολυ κακο οδοστρωμα με πολλες λακουβες,σαμαρια,στροφες,χαλασμενη ασφαλτο κ.α.(τραγικος δρομος πραγματικα).επισης κινουμαι σε επαρχιακο δικτυο παραπλησιας ποιοτητας,λιγο καλυτερης πατρα -πυργος σχεδον καθημερινα.επισης κινουμαι και στην εγνατια οδο.και τελος γραφω και καποια χιλιομετρα μεσα σε πολη.και επειδη κινουμαι βορεια κ δυτικη ελλαδα εχω να αντιμετωπισω και αρκετη βροχη.
πραγματικα δεν ξερω τι λαστιχα να διαλεξω.σκληρα-μαλακα,τουρισμου-πιο σπορ.
με ενδιαφερει το κρατημα στο δρομο (στεγνο-βρεγμενο) , να μην φοβαμαι μην διαλυθουν ευκολα σε λακουβες και η αντοχη τους-φθορα.δεν με πολυαπασχολει οικινομια καυσιμου-θορυβος.
η οδηγηση μου ειναι νορμαλ αλλα μου αρεσει να μπορω να μπαινω στις στροφες χωρις να κοβω ταχυτητα(ως εκει που με παιρνει).δεν το πιεζω ιδιαιτερα το αμαξι.τι εχετε να μου προτεινετε;
σας ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν σας κουρασαλοιπον πηγα σημερα για ερευνα αγορας.μου προτεινανε τα
Dunlop Sport BluResponse
Toyo Proxes C1S
Bridgestone Turanza T001
Toyo DRB (τα οποια δεν τα ξερω κ μου ειπαν οτι ειναι καινουρια).τι παιζει με αυτα,τα ξερετε;καλα ειναι;
Η αληθεια ειναι οτι προβληματιστηκα λιγο ειδικα με τα Τoyo και τα δυο τα Τoyo καλα μου φανηκαν,με ενισχυμενα πλαινα.τα Bridgestone μου ειπανε οτι ειναι πιο μαλακα απο τα προηγουμενα και απο τα Τoyo(τα οποια ειναι καλα και στην βροχη).
τι λετε και εσεις;οι τιμες τους ειναι σχεδον οι ιδιες. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μα δεν θέλουμε να πηγαίνουμε σαν τον Σένα στο βρεγμένο. Απλά να μην είναι επικίνδυνο στην Ελλάδα των σαπουνόδρομων, γιατί η χάραξή του προϊδεάζει για σέμιΣτη βροχη που εριξε προχθες και ειχε σχετικη γλιτσα και τα λαστιχα ειχαν μονο 300χλμ συμπεριφερθηκαν αψογα. Τωρα δεν ξερω για φαινομενα υδρολισθησης γιατι δεν ειχε λιμναζοντα νερα αλλα στη γλιτσα και στην νορμαλ βροχη ηταν πολυ καλα.
Ζεσταινονται αμεσως! Και δεν στο λεω ετσι. Επειδη ηθελα να τους προσθεσω αερα (τους βαζω 32psi) τα μετρησα οταν ξεκινησα και ειχαν 31Psi και μεχρι να φτασω στο βενζιναδικο ,το οποιο ηταν 1χλμ μακρια, ειχαν ανεβει 0.5psi. Και ολα αυτα εχθες με τη βροχη!
Στο στεγνο που τα δοκιμασα εχουν τρομερη προσφυση. Σε σημεια που ειχα δοκιμασε τα PS3 στα νιατα τους τα Adrenalin κρατανε καλυτερα. Μονο με τα Pilot Exalto 2 ειχα δει τετοιο κρατημα.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Μα δεν θέλουμε να πηγαίνουμε σαν τον Σένα στο βρεγμένο. Απλά να μην είναι επικίνδυνο στην Ελλάδα των σαπουνόδρομων, γιατί η χάραξή του προϊδεάζει για σέμι
Στη βροχη που εριξε προχθες και ειχε σχετικη γλιτσα και τα λαστιχα ειχαν μονο 300χλμ συμπεριφερθηκαν αψογα. Τωρα δεν ξερω για φαινομενα υδρολισθησης γιατι δεν ειχε λιμναζοντα νερα αλλα στη γλιτσα και στην νορμαλ βροχη ηταν πολυ καλα.
Ε σίγουρα υδρολισθαίνουν πιο εύκολα από άλλα ελαστικά της κατηγορίας που έχουν πλατύτερη χάραξη. Δεν γίνεται να απάγουν την ίδια ποσότητα νερού με άλλα που έχουν πλατιές αυλακώσεις. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω πόσο πιο εύκολα...
-
σε 195/50/15 v ειναι καλα τα ps3 για all-round καταστασεις?τα pilot exalto 2 ειναι καλυτερα απο τα ps3?σε 2 λαστιχαδες που ρωτησα ο ενας εχει τα pilot exalto 2 και ο αλλος μου ειπε οτι εχουν καταργηθει σε αυτη τη διασταση.σε στεγνο ποιο ειναι καλυτερο?πλαινο ποιο εχει ποιο σκληρο?ευχαριστω
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Στη βροχη που εριξε προχθες και ειχε σχετικη γλιτσα και τα λαστιχα ειχαν μονο 300χλμ συμπεριφερθηκαν αψογα. Τωρα δεν ξερω για φαινομενα υδρολισθησης γιατι δεν ειχε λιμναζοντα νερα αλλα στη γλιτσα και στην νορμαλ βροχη ηταν πολυ καλα.
Ζεσταινονται αμεσως! Και δεν στο λεω ετσι. Επειδη ηθελα να τους προσθεσω αερα (τους βαζω 32psi) τα μετρησα οταν ξεκινησα και ειχαν 31Psi και μεχρι να φτασω στο βενζιναδικο ,το οποιο ηταν 1χλμ μακρια, ειχαν ανεβει 0.5psi. Και ολα αυτα εχθες με τη βροχη!
Στο στεγνο που τα δοκιμασα εχουν τρομερη προσφυση. Σε σημεια που ειχα δοκιμασε τα PS3 στα νιατα τους τα Adrenalin κρατανε καλυτερα. Μονο με τα Pilot Exalto 2 ειχα δει τετοιο κρατημα.
Ισως κ να εισαι ο μονος που συγρινε τα PS3 με τα συγεκριμενα brigestone... Ενδιαφερον... Καποτες ειχα καταλειξει στο PS3, αλλα δεν... Τωρα ειμαι αναμεσα σε Pirelli cinturato p7,Hankook ventus prime2 κ ισως βαλω στη λιστα μου κ το Adrenalin, ειδωμεν
-
Ο χρήστης arctu έγραψε:
Dunlop Sport BluResponse
Toyo Proxes C1S
Bridgestone Turanza T001
τι λετε και εσεις;οι τιμες τους ειναι σχεδον οι ιδιες.Dunlop Sport BluResponse ----> οικολογικά με σχετικά μαλακή γόμα που χάνουν λίγο στις διαδοχικές γρήγορες στροφές
Goodyear EfficientGrip Performance ----> δεν πολυδιαφέρουν από τα Dunlop
Toyo Proxes C1S -------> δεν τα ξέρω
Yokohama C Drive ή τα 2 δεν θυμαμαι -----> τα Cdrive 2 είναι πιο ενισχυμένα και κρατάνε καλύτερα στις υψηλότερες ταχύτητες από ό,τι λένε
Bridgestone Turanza T001 ------> του ύψους και του βάθους
Toyo DRB ---------> δεν τα ξέρω -
Ο χρήστης arctu έγραψε:
Dunlop Sport BluResponse
Toyo Proxes C1S
Bridgestone Turanza T001
τι λετε και εσεις;οι τιμες τους ειναι σχεδον οι ιδιες.τα ΤΟΥΟ C1S ειναι τουρισμου με εμφαση στην οικονομια και την κυληση
τα DRB ειναι κατι αναμεσα στα C1S και τα Τ1sport......
τα C-drive και τα Τ001 ειναι επισης τουρισμου
αναλογα το αυτοκινητο σου,το πορτοφολι σου και τις απαιτησεις σου .......επιλεγεις -
Ο χρήστης arctu έγραψε:
γεια χαρα σε ολους.
καινουριο μελος στο φορουμ,και πρωτο post!
λοιπον ψαχνω και εγω για λαστιχα για focus mkII (sport edition) και εχω μπερδευτει.
οι αναγκες μου εχουν να κανουν κυριως με τους δρομους που κινουμαι και λιγοτερο πιστευω με τον τροπο που οδηγω.
κινουμαι λοιπον κυριως σε ασχημο επαρχιακο δικτυο,εθνικη οδος ιωαννινων-πατρων.παρα πολυ κακο οδοστρωμα με πολλες λακουβες,σαμαρια,στροφες,χαλασμενη ασφαλτο κ.α.(τραγικος δρομος πραγματικα).επισης κινουμαι σε επαρχιακο δικτυο παραπλησιας ποιοτητας,λιγο καλυτερης πατρα -πυργος σχεδον καθημερινα.επισης κινουμαι και στην εγνατια οδο.και τελος γραφω και καποια χιλιομετρα μεσα σε πολη.και επειδη κινουμαι βορεια κ δυτικη ελλαδα εχω να αντιμετωπισω και αρκετη βροχη.
πραγματικα δεν ξερω τι λαστιχα να διαλεξω.σκληρα-μαλακα,τουρισμου-πιο σπορ.
με ενδιαφερει το κρατημα στο δρομο (στεγνο-βρεγμενο) , να μην φοβαμαι μην διαλυθουν ευκολα σε λακουβες και η αντοχη τους-φθορα.δεν με πολυαπασχολει οικινομια καυσιμου-θορυβος.
η οδηγηση μου ειναι νορμαλ αλλα μου αρεσει να μπορω να μπαινω στις στροφες χωρις να κοβω ταχυτητα(ως εκει που με παιρνει).δεν το πιεζω ιδιαιτερα το αμαξι.τι εχετε να μου προτεινετε;
σας ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν σας κουρασαλοιπον πηγα σημερα για ερευνα αγορας.μου προτεινανε τα
Dunlop Sport BluResponse
Toyo Proxes C1S
Bridgestone Turanza T001
τι λετε και εσεις;οι τιμες τους ειναι σχεδον οι ιδιες.εδω πηγαινε το προηγουμενο αποσπασμα,οπου φαινονται οι απαιτησεις μου και το αμαξι μου.τι προτεινετε λοιπον;ευχαριστω πολυ.
-
οκ......DRB!
-
για τα assymetric 2 τι λετε?σε 195-45-16(βγαινουν αραγε σε αυτη τη διασταση?)
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
σε 195/50/15 v ειναι καλα τα ps3 για all-round καταστασεις?τα pilot exalto 2 ειναι καλυτερα απο τα ps3?σε 2 λαστιχαδες που ρωτησα ο ενας εχει τα pilot exalto 2 και ο αλλος μου ειπε οτι εχουν καταργηθει σε αυτη τη διασταση.σε στεγνο ποιο ειναι καλυτερο?πλαινο ποιο εχει ποιο σκληρο?ευχαριστωΓια μενα που εχω δοκιμασει και τα δυο, τα PE2 ειναι πιοι σπορ και εχουν καλυτερο κρατημα. Αλλα για all-round καταστασεις με τα PS3 θα μεινεις αρκετα ικανοποιημενος. Μονο σε σπορ καταστασεις, δηλαδη οδηγηση πανω απο 7/10 τα PE2 ειναι καλυτερα.
-
Ο χρήστης arctu έγραψε:
Dunlop Sport BluResponse
Toyo Proxes C1S
Bridgestone Turanza T001
τι λετε και εσεις;οι τιμες τους ειναι σχεδον οι ιδιες.Ένα βίντεο από τα DRB:
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]