-
Χαρίζονται περιοδικά αυτοκινήτου!
4Τροχοι (Διάσπαρτα τεύχη από το 1998 έως το 2012 - 1 τεύχος ανά έτος - τα υπόλοιπα είχαν δοθεί στο παρελθόν), πολλά τεύχη Auto Motor und Sport, Drive, Car, 4 Auto, Formula 1 (τεύχη 1-34), κτλ...
Όποιος ενδιαφέρεται ας 'χτυπήσει'Υ.Γ. Μόνη παράκληση να μην καταλήξουν στα σκουπίδια, αλλά στην ανακύκλωση αν τελικά δεν τα θέλει ο ενδιαφερόμενος.
-
4Τροχοι (Διάσπαρτα τεύχη από το 1998 έως το 2012 - 1 τεύχος ανά έτος - τα υπόλοιπα είχαν δοθεί στο παρελθόν), πολλά τεύχη Auto Motor und Sport, Drive, Car, 4 Auto, Formula 1 (τεύχη 1-34), κτλ...
Όποιος ενδιαφέρεται ας 'χτυπήσει'Υ.Γ. Μόνη παράκληση να μην καταλήξουν στα σκουπίδια, αλλά στην ανακύκλωση αν τελικά δεν τα θέλει ο ενδιαφερόμενος.
-
-
εχετε πμ!!!
-
Υπάρχουν διαθέσιμα τεύχη;
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης hanke έγραψε:
Υπάρχουν διαθέσιμα τεύχη;
Ευχαριστώ.hanke έχω συνεννοηθεί με τον aserf για να πάρω όσα θα μείνουν αφού πάρει ένα άλλο παιδί κάποια που θέλει. Είναι πιθανό αρκετά να τα έχω ήδη, οπότε μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να στα δώσω αφού τα ξεχωρίσω.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Καλή χρονιά, έχω και εγώ πολλά που επίσης χαρίζω.Υπαρχουν ακομα διαθεσιμα και αν ναι τι περιοδικα περιπου;
-
τα έδωσα τα δικά μου ...