-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Επειδή τις τελευταίες ωρες κυκλοφορούν φήμες, οτι μπρικάρησα το S4, περνώντας stock Android ROM, εχω να δηλωσω οτι:Οι φήμες ειναι ανυπόστατες, κακοήθεις και έχουν σκοπο να βλαψουν το κύρος το δικό μου και του S4. To κινητό ειναι σε άριστη κατάσταση και δεν δέχομαι προσφορές των 25 και 50 ευρω!
ps: να παιρνετε παντα backup, ποτε δεν ξερετε τι πουστια θα σας κάνει το μπασταρδο!
55?
-
Επειδή τις τελευταίες ωρες κυκλοφορούν φήμες, οτι μπρικάρησα το S4, περνώντας stock Android ROM, εχω να δηλωσω οτι:Οι φήμες ειναι ανυπόστατες, κακοήθεις και έχουν σκοπο να βλαψουν το κύρος το δικό μου και του S4. To κινητό ειναι σε άριστη κατάσταση και δεν δέχομαι προσφορές των 25 και 50 ευρω!
ps: να παιρνετε παντα backup, ποτε δεν ξερετε τι πουστια θα σας κάνει το μπασταρδο!
What an exciting life you lead!
-
20?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Μου δίνεις το S4 και 20 ευρώ.
-
σε fastboot δε μπαίνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου δίνεις το S4 και 20 ευρώ.Και το S2. Μην δεχτείς αλλιώς. Σε ρίχνει!
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
-
μλκ κορσερ αυτό λέγεται θεία δίκη
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ψάχνω κινητό με δύο sim. Αυτό λέει κάτι ή είναι παλιό μοντέλο/επεξεργαστής κτλ?http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone ... axy+s+duos
Είναι λίγο παλιό, έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή, 768MB RAM και παίρνει miniSIM (την «κανονική», όπως την ξέρουμε σήμερα). Έχω δουλέψει ενός φίλου που δεν το έχει φορτωμένο βέβαια με εφαρμογές και δε μου φάνηκε να κολλάει καθόλου. Με λίγα παραπάνω χρήματα (το «λίγα» είναι σχετικό βέβαια, το S Duos ξεκινάει από 133 ευρώ στο skroutz) θα μπορούσες να κοιτάξεις το Galaxy Core με διπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, σαφώς πιο φρέσκο μοντέλο. Βέβαια παίρνει microSIM (αλλάζεις ή κόβεις τις υπάρχουσες mini). Βέβαια αν δε βγαίνουν τα κουκιά, για μένα το S Duos είναι τίμιο.
-
Επειδή τις τελευταίες ωρες κυκλοφορούν φήμες, οτι μπρικάρησα το S4, .....(Εχεις διορια μεχρι το βραδυ...ΔΕΝ μπρικαρωνται τοσο ευκολα -εκτος αν εισαι νουμπας )
-
ΧΑ-brick-corsair-s4 do the math
-
Χαχαχαχα ποσο θεός
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ψάχνω κινητό με δύο sim. Αυτό λέει κάτι ή είναι παλιό μοντέλο/επεξεργαστής κτλ?http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone ... axy+s+duos
Το έχω 3 βδομάδες. Γενικά είναι πολύ αργό. Αν το θέλει κανείς απλά για τηλέφωνο είναι οκ. Για να το χρησιμοποιήσεις σαν smartphone θα σου σπάσει τα νεύρα. Μετά τις πρώτες 2 μέρες είχε τόσο lag που πρακτικά δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω. Καπάκι δοκίμασα custom roms με την κατάσταση να βελτιώνεται για λίγο, αλλά μετά από λίγες μέρες τα ίδια. Τελικά έβαλα το δικό του λειτουργικό, εγκατέστησα μόνο λίγες εφαρμογές που πραγματικά χρησιμοποιώ, έκλεισα τις αυτόματες ενημερώσεις, και κάπως παλεύεται.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4
-
-
τσίμπησα μια 2η μπαταρία για το nexus μου (αυθεντική, ίδια με την κανονική) στα 16€ για να μου βγάζει τη μέρα όταν θα χρειάζεται να είμαι εκτός σπιτιού από το πρωί μέχρι και έως τις 10 το βράδυ
αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το κινητό μου την είδε 100% φορτισμένη μόλις την έβαλα μέσα
μήπως πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ενέργεια; γιατί αυτό δεν είναι και πολύ φυσιολογικό
λέω να κάνω τη νέα μπαταρία βασική και αυτήν που είχα έως τώρα (με 1.5+ χρόνια χρήση) να την έχω εφεδρική για όποτε ξεμένω εκτός σπιτιού
edit αα άρχισε η κατρακύλα στο -10% σε λίγα λεπτά μάλλον την έβλεπε φουλ λόγω του ότι ήταν φουλ η άλλη πριν τις αλλάξω
-
Κιουση γιατι να ταλαιπωρεισαι ετσι;
Δεν θα ηταν πιο βολικο να παρεις εναν φορτιστη αυτοκινητου;
Εκτος και αν η 1η μπαταρια τα χε φτυσει. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τσίμπησα μια 2η μπαταρία για το nexus μου (αυθεντική, ίδια με την κανονική) στα 16€ για να μου βγάζει τη μέρα όταν θα χρειάζεται να είμαι εκτός σπιτιού από το πρωί μέχρι και έως τις 10 το βράδυαυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το κινητό μου την είδε 100% φορτισμένη μόλις την έβαλα μέσα
μήπως πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ενέργεια; γιατί αυτό δεν είναι και πολύ φυσιολογικό
λέω να κάνω τη νέα μπαταρία βασική και αυτήν που είχα έως τώρα (με 1.5+ χρόνια χρήση) να την έχω εφεδρική για όποτε ξεμένω εκτός σπιτιού
edit αα άρχισε η κατρακύλα στο -10% σε λίγα λεπτά μάλλον την έβλεπε φουλ λόγω του ότι ήταν φουλ η άλλη πριν τις αλλάξω
Battery Stats Calibration http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2261062
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εκτος και αν η 1η μπαταρια τα χε φτυσει.γιατί δε θα είμαι έξω στο αυτοκίνητο, μπορεί να είμαι εκτός σπιτιού σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις (δουλειά, εξωτερική δουλειά, μεταπτυχιακό) εκ των οποίων τη μία θα έχω εύκαιρη πρίζα και ποτέ δε θα είμαι στο αυτοκίνητο για πάνω από 20λεπτο-μισάωρο
κάποιες μέρες που θα είμαι εκτός σπιτιού από τις 7:30 μέχρι τις 22:00 η μία μπαταρία με την αυτονομία που έχει το nexus δε θα φτάνει ούτε για ζήτω
έχω φορτιστή από το παλιό κινητό, αλλά φορτίζει αργά το τωρινό μου κινητό
επίσης το να την κουβαλάω δεν είναι τίποτα και στο πορτοφόλι μου χωράει
η μόνη ταλαιπωρία θα είναι στο να φορτίζω τη μία και μετά να πρέπει να φορτίσω και τη 2η,όταν θα τις έχω φάει και τις 2
τέσπα, θα φανεί στη πράξη πώς θα εξελιχθεί το θέμα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εκτος και αν η 1η μπαταρια τα χε φτυσει.γιατί δε θα είμαι έξω στο αυτοκίνητο, μπορεί να είμαι εκτός σπιτιού σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις (δουλειά, εξωτερική δουλειά, μεταπτυχιακό) εκ των οποίων τη μία θα έχω εύκαιρη πρίζα και ποτέ δε θα είμαι στο αυτοκίνητο για πάνω από 20λεπτο-μισάωρο
κάποιες μέρες που θα είμαι εκτός σπιτιού από τις 7:30 μέχρι τις 22:00 η μία μπαταρία με την αυτονομία που έχει το nexus δε θα φτάνει ούτε για ζήτω
έχω φορτιστή από το παλιό κινητό, αλλά φορτίζει αργά το τωρινό μου κινητό
επίσης το να την κουβαλάω δεν είναι τίποτα και στο πορτοφόλι μου χωράει
η μόνη ταλαιπωρία θα είναι στο να φορτίζω τη μία και μετά να πρέπει να φορτίσω και τη 2η,όταν θα τις έχω φάει και τις 2
τέσπα, θα φανεί στη πράξη πώς θα εξελιχθεί το θέμα
παρε power bank να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
απο εκει και πέρα... χτες εβαλα 4.3 Google Edition, ολα μια χαρά, τα εστησα ολα. Δουλευε πανεμορφα. Κανω restart, και τπτ. Ελεγε Galaxy S4 και εμενε εκει. Τι flasharisma επεσε, τι omega, τι αλλες AOSP... τα παντα ολα. Δεν... δεν ετρεχε σωστα. Μια Omega 4.3 μπηκε, μπουτεψε, αλλά προβλήματα πολλά και crashes ασχετα αν ειχα ριξει 5-6000 Wipes τα παντα.
Κατέβασα μαμα Ουγγαρέζα ROM και ενω μπηκε κανονικά, το Wifi δεν εκκινουσε με την καμία. Στο τελος βρήκα την μαμα Γερμανικη ROM οπου και το κινητό επανήλθε σε πλήρη λειτουργική κατάσταση. Η περιπέτεια κράτησε κανα 6-8 ωρες...
Επίσης κατέληξα στο οτι ΔΕΝ θελω Google ROM. H Σαμμυ έχει καποια ωραια enchancements τα οποία θα με χαλουσαν να τα χάσω... ειδικά αυτό της κάμερας.
-
καποια καλη 4.3 ρομ για Galaxy Nexus?
ζητουμενο η αυτονομια και η απλοτητα, οχι πολλα φρου-φρου και 40000 ρυθμισεις
-
Εχω τη cataclysm που είναι βασισμένη σε στοκ, αλλά έχει και καμποσα κόλπα και ρυθμίσεις εφόσον θες
Από σταθερότητα πολύ καλή και από αυτονομία το γνωστό nexus.. Όσο δε το χρησιμοποιείς οκ, μόλις αρχίσεις ειδικά με 3g γίνεται χαμός
Περι συσκευών Android...