-
-
-
1:43 ελικόπτερου;
Και εγώ ψηφίζω Piquet-Salazar πάντως.
-
'ασήμωσέ τη μάτα'
Θα μας ακούσει κ ο Κων/νος που λένε έτσι τη σκύλα του, ευτυχώς δε συχνάζει εδώ.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Εδώ έπεσαν πιο πολλές...o άλλος με το κράνος και τις έφαγε κιόλας. αντί να του σκάσει μια κουτουλιά να τον κάνει μπλε μαρέ.
-
Περί Rush: http://www.drive.gr/blogs/mihalis-georgiadis/eida-rush
Παρόλα αυτά με έπεισε συμφορουμίτης και θα πάω να πετάξω λεφτά στο σινεμά.
-
δεν τρελάθηκα με την ταινία.
στο κόσμο θα μείνει-δυστυχώς-
οτι ο χαντ κατέστρεψε βάναυσα τη μουρη ενός ρεπορτερ
ότι ο χαντ έκανε κόκα κ μετά τον τίτλο τα έγραψε όλα στα παπαρια του κ συνεχισε να παιρνει κόκα (προφανώς)
ότι ο χαντ φταιει που τσακίστηκε ο Λάουντα αφού έπεισε τους άλλους οδηγούς να τρέξουν στο νίρμπουρινγκ
ότι ο Χαντ στην Ιταλία δεν ξεκίνησε τελευταίος λόγω ιταλικής μαφίας με αποτέλεσμα να στουκάρει
ότι ο λαουντα τσακίστηκε τελικά από μηχανκή βλάβη-σπασιμο κάτι- γιατί ζόριζε το αμαξι
ότι ο λαουντα χωρίς να το έχει οδηγήσει καν έβαλε τους μηχανικούς του κόψε ράψε λαμαρίνες όλο το βράδυ κ έκανε το αγωνιστικό του 2.3 δευτερολεπτα πιο γρήγορο
ότι στη σουζούκα ο Λαουντα σταμάτησε ξαφνικά χωρίς να εχει συζητηθεί γιατί έβλεπε τη γυναίκα του
ότι στη σουζούκα έβρεχε της πουτάνας μέχρι δυο δευτερόλεπτα αφού που περασε ο χαντ τη γραμμή τερματισμού κ δεν ξέρανε και σε τί θέση τερμάτισε. Μετά από λίγο το βρήκανε -
Σταματηστε επιτελους να αντιμετωπιζετε την ταινια σαν να ειναι ντοκυμαντερ. Διαγωνισμο για το ποιος ξερει τα περισσοτερα απο εκεινη την εποχη μου φαινεται πως θελετε να στησετε.
-
Οτι η Σουζούκα ήταν στο Φούτζι το λέει η ταινία;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
δεν τρελάθηκα με την ταινία.
στο κόσμο θα μείνει-δυστυχώς-
οτι ο χαντ κατέστρεψε βάναυσα τη μουρη ενός ρεπορτερ
ότι ο χαντ έκανε κόκα κ μετά τον τίτλο τα έγραψε όλα στα παπαρια του κ συνεχισε να παιρνει κόκα (προφανώς)
ότι ο χαντ φταιει που τσακίστηκε ο Λάουντα αφού έπεισε τους άλλους οδηγούς να τρέξουν στο νίρμπουρινγκ
ότι ο Χαντ στην Ιταλία δεν ξεκίνησε τελευταίος λόγω ιταλικής μαφίας με αποτέλεσμα να στουκάρει
ότι ο λαουντα τσακίστηκε τελικά από μηχανκή βλάβη-σπασιμο κάτι- γιατί ζόριζε το αμαξι
ότι ο λαουντα χωρίς να το έχει οδηγήσει καν έβαλε τους μηχανικούς του κόψε ράψε λαμαρίνες όλο το βράδυ κ έκανε το αγωνιστικό του 2.3 δευτερολεπτα πιο γρήγορο
ότι στη σουζούκα ο Λαουντα σταμάτησε ξαφνικά χωρίς να εχει συζητηθεί γιατί έβλεπε τη γυναίκα του
ότι στη σουζούκα έβρεχε της πουτάνας μέχρι δυο δευτερόλεπτα αφού που περασε ο χαντ τη γραμμή τερματισμού κ δεν ξέρανε και σε τί θέση τερμάτισε. Μετά από λίγο το βρήκανεξεχασες να πει για τα σηματα στις φορμες που ειναι το καινουριο της ΟΜΡ, για τις πορπες στις ζωνες κλπ κλπ. Sorry αλλα εχει δικιο ο ttc.
Σταματηστε επιτελους να αντιμετωπιζετε την ταινια σαν να ειναι ντοκυμαντερ. Διαγωνισμο για το ποιος ξερει τα περισσοτερα απο εκεινη την εποχη μου φαινεται πως θελετε να στησετε.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Σταματηστε επιτελους να αντιμετωπιζετε την ταινια σαν να ειναι ντοκυμαντερ. Διαγωνισμο για το ποιος ξερει τα περισσοτερα απο εκεινη την εποχη μου φαινεται πως θελετε να στησετε.η ταινία είπε να διηγηθεί την ιστορία φίλε. Και αυτό 'πουλάει' εξαρχής. Αλλιώς θα ήταν μια μυθοπλασία του Furk και του Santa Klauda και δεν θα την έβλεπε 'κανείς'. Άντε να παραλείψει κάποια πράγματα, τα υπερτονισει κάποια άλλα για να γίνει 'κινηματογραφική'... Αλλά αυτοί στα πέντε πράγματα που είπαν τα τέσσερα ήταν αρλουμπες επιπεδου νηπίου
Περί Rush: http://www.drive.gr/blogs/mihalis-georgiadis/eida-rush
Και αν ήμουν ο Lauda θα είχα λόγους να προσβληθώ, αφού Hunt παρουσιάζεται ως τεράστιο φυσικό ταλέντο, πράγμα που σηκώνει πολύ κουβέντα. Ενώ εκείνος ως ένα ατάλαντο μεν, εργατικό δε μυρμήγκι (ή καλύτερα «ποντικός»), που ευνοείται μάλιστα από τη διαπλοκή που ανέκαθεν χαρακτήριζε τη σχέση της Ferrari με τη FIA.
όντως, ο Lauda χαίρεται που τον παρουσιάζουν σαν αντικοινωνικό μονόχνωτο 'ποντικό'?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και αν ήμουν ο Lauda θα είχα λόγους να προσβληθώ, αφού Hunt παρουσιάζεται ως τεράστιο φυσικό ταλέντο, πράγμα που σηκώνει πολύ κουβέντα. Ενώ εκείνος ως ένα ατάλαντο μεν, εργατικό δε μυρμήγκι (ή καλύτερα «ποντικός»), που ευνοείται μάλιστα από τη διαπλοκή που ανέκαθεν χαρακτήριζε τη σχέση της Ferrari με τη FIA.
όντως, ο Lauda χαίρεται που τον παρουσιάζουν σαν αντικοινωνικό μονόχνωτο 'ποντικό'?
Oh really?
-
Also:
http://www.wheels.ca/feature/rush-at-ti ... cki-lauda/and numerous other links and interviews about this matter with Lauda.... Anyway.... Περι ορεξεως.... που λεμε και οι Ελληνες.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Προσωπικα, μετα την ταινια τον βλεπω με τεραστιο σεβασμο, οπως εγραψε κι ο kantoniou.
Διοτι αλλο πραμα να εχεις διαβασει για ατυχηματα και θανατους στο παρελθον (αντε να'χεις δει κ φρικιαστικα δυστυχηματα στο youtube) κι αλλο να σε βαζει η ταινια στο ολο κλιμα με το τι ειχαν να αντιμετωπισουν οι τοτε οδηγοι σε καθε αγωνα.
Επισης δεν ηξερα οτι 42 μερες μετα το ατυχημα γυρισε με τα αιματα στο κεφαλι να παρει την 4η θεση στη Monza.
Και οταν ειχα απλως διαβασει για το οτι απλως αρνηθηκε να τρεξει στο Φουτζι για λογους ασφαλειας, οταν ολοι οι αλλοι τρεξανε, μου φανηκε τοσο δειλο κ χαζο για να χασεις ενα πρωταθλημα. Τωρα βεβαια δεν το βλεπω ετσι...
Επισης ειχα την εντυπωση οτι ο Hunt ηταν μεθυσος και αταλαντος. Τωρα πιστευω οτι ηταν μεθυσος με ταλεντο
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Επισης δεν ηξερα οτι 42 μερες μετα το ατυχημα γυρισε με τα αιματα στο κεφαλι να παρει την 4η θεση στη Monza.
έβγαζε λέει τη μπαλακλάβα και ξεκολλούσαν κρέατα. Εντάξει, τυπική θέληση τρωκτικού ('the rat') που ανεξαρτήτως οτιδήποτε θα κάνει αυτό που του ραβλώσει.
Ήμουν αδιάφορος για την ταινία, τώρα θέλω να τη δω.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Και οταν ειχα απλως διαβασει για το οτι απλως αρνηθηκε να τρεξει στο Φουτζι για λογους ασφαλειας, οταν ολοι οι αλλοι τρεξανε, μου φανηκε τοσο δειλο κ χαζο για να χασεις ενα πρωταθλημα. Τωρα βεβαια δεν το βλεπω ετσι...
Επισης ειχα την εντυπωση οτι ο Hunt ηταν μεθυσος και αταλαντος. Τωρα πιστευω οτι ηταν μεθυσος με ταλεντο
Eίναι αρκετά αυτά που δεν έχουν ειπωθεί και πολλοί αυτοί που δεν έχουν μιλήσει, ώστε η εικόνα που έχουμε να είναι αρκετά αποσπασματική, με συνέπεια τον κίνδυνο για απλουστεύσεις,εύκολες 'αγιοποιήσεις' ή καταδίκες.
Ο ίδιος ο Daniele Audetto φερ'ειπείν (πρόσωπο κλειδί ως αγωνιστικός διευθυντής της ferrari τότε)υποστηρίζει ότι η εσπευσμένη εγκατάλειψη του Lauda,μόλις στο δεύτερο γύρο του Fuji, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπήρχε ενδοεπικοινωνία ώστε να τον ειδοποιήσουν ότι ο Hunt συνεχίζει τον αγώγα,παρά στο ότι είχε τη γενναιότητα να παραδεχθεί ότι φοβόταν.Ο Audetto δηλ. επιβεβαιώνει αυτό που είχε ακουστεί από διάφορες πλευρές,ότι υπήρχε συμφωνία των πιλότων πριν τον αγώνα,παρόντος του Ecclestone που τους πίεζε να αγωνιστούν,να εγκαταλείψουν ο ένας μετά τον άλλον (με μόνους διαφωνούντες τον Brambilla,τον ιστορικό του αντίπαλο Peterson και τον Regazzoni).Tελικά τη συμφωνία τήρησαν εκτός του Lauda,μόνον οι Pace,Fittipaldi και Perkins.....Βέβαια είναι προς τιμή του Lauda ότι, σεβόμενος τη μνήμη του Hunt δεν αφήνει να γίνει μνεία του γεγονότος στην ταινία,όπως τον τιμά και η μεγάλη του άρνηση προς τον Forghieri,προκειμένου να μην εξαγριωθεί ο Ferrari, να αποδωθεί η εγτατάλειψή του σε πρόβλημα του εγκεφάλου της Marelli και όχι στην απόφασή του να μην ρισκάρει.Γενικά είναι πολλά αυτά που δεν ξέρουμε ή αποσιωπούνται.....για παράδειγμα κατά πόσο ο Regazzoni άφησε το Hunt στο τέλος του αγώνα να τον προσπεράσει,προκειμένου να εκδικηθεί το Lauda,τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για το ότι θα έχανε το 77 τη θέση του στη Ferrari.Πόσο στοίχισε η απόφαση της Ferrari να μην αγωνιστεί στην Αυστρία και να κατεβάσει ένα μόνο μονοθέσιο στην Ολλανδία;Γιατί ο Lauda έθεσε veto στη θέληση του Audetto να προσληφθεί ο Peterson το 77 (με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στη March),ήταν πυρ και μανία με τις διαπραγματεύσεις της Ferrari με την Copersucar προκειμένου να προσληφθεί ο Fittipaldi,και γιατί επιθυμούσε τον εύθραυστο ψυχολογικά Reutemann ως συνοδηγό του στη Ferrari;
Πέρα από όλα αυτά,όσοι επιλέξουν να δουν την ταινία,ας την απολαύσουν γι'αυτό που ακριβώς είναι:μια μυθοπλασία,που μολονότι έχει διαλόγους που σε σημεία τους θυμίζουν φωτορομάντζο, κατορθώνει να αναπαραστήσει άψογα την χρονική περίοδο στην οποία αναφέρεται και να μεταδώσει κάτι από την ατμόσφαιρα της εποχής.
-
Οκ. Οριστε και μια πλευρα του Hunt απο παλαια συνεντευξη του.
Ποσα απο αυτα που ειπε δεν τα ειδαμε στην ταινεια.... χμμμμ
Ξαναλεμε λοιπον. Ειναι ταινεια κινηματογραφικη και οχι ντοκιμαντερ.
-
Σε κασέτα κάπου στο βαρταλαμίδι μου
-
Θα μου την στειλεις σε cd?
-
5 ευρώ το cd φίλος! Για περισσότερα κάνω καλύτερη τιμή.
έχω το αρχείο της 26ης Ιουνίου 2003
'file Geo_F1 ayta einai pou exw
Kasetes: .... κτλ...'
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"