-
Καλησπερα παιδια. Ενας γνωστος μας (γειτονας βασικα) πουλαει το αυτοκινητο του για οικονομικους λογους, ενα Smart Passion του 2004 καμπριο αυτοματο, το οποιο ειναι στα 151 χιλιαδες χιλιομετρα, το δινει στα 4200 ευρω. Τι λεει παιδια γενικα για την τιμη του? Πολλα τα χιλιομετρα ε? Θα του ζητησω καλυτερη τιμη φυσικα αν ειναι να προχωρησει. Στο car.gr βρισκω παρα πολλα smart σε πολλες τιμες και δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα μιας και ειναι καμπριο. Ειναι σε καλη κατασταση το οδηγησα μια χαρα μου φανηκε. Τι λεει παιδια για εναν που δεν ξερει και πολλα απο αυτοκινητα? Οδηγω ενα παλιο Toyota Starlet εδω και 3 χρονια και εχω μαθει αλλιως. Γενικα για τη πολη το θελω, αλλα μπορει και που και που για το χωριο μου στο Αγρινιο (Αθηνα μενω) η για τα βουνα για snowboarding (καλαβρυτα αραχωβα).
Ελπιζω να απαντησει καποιος για την γνωμη του γενικα για το αμαξι αυτο, τη τιμη του και τα χιλιομετρα αυτα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Γιαννης -
Καλησπερα παιδια. Ενας γνωστος μας (γειτονας βασικα) πουλαει το αυτοκινητο του για οικονομικους λογους, ενα Smart Passion του 2004 καμπριο αυτοματο, το οποιο ειναι στα 151 χιλιαδες χιλιομετρα, το δινει στα 4200 ευρω. Τι λεει παιδια γενικα για την τιμη του? Πολλα τα χιλιομετρα ε? Θα του ζητησω καλυτερη τιμη φυσικα αν ειναι να προχωρησει. Στο car.gr βρισκω παρα πολλα smart σε πολλες τιμες και δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα μιας και ειναι καμπριο. Ειναι σε καλη κατασταση το οδηγησα μια χαρα μου φανηκε. Τι λεει παιδια για εναν που δεν ξερει και πολλα απο αυτοκινητα? Οδηγω ενα παλιο Toyota Starlet εδω και 3 χρονια και εχω μαθει αλλιως. Γενικα για τη πολη το θελω, αλλα μπορει και που και που για το χωριο μου στο Αγρινιο (Αθηνα μενω) η για τα βουνα για snowboarding (καλαβρυτα αραχωβα).
Ελπιζω να απαντησει καποιος για την γνωμη του γενικα για το αμαξι αυτο, τη τιμη του και τα χιλιομετρα αυτα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Γιαννης -
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Γιαννης -
Αν ψάχνεις κουτί μετακίνησης σμαρτ,αλλά επειδή είπες ταξίδι στο χωριό και snowboarding δεν...Αυτά πιστεύω εγώ τουλάχιστον.Επίσης 4.200 ευρώ για σμαρτ του 04 με 151κ χιλιομετρα πολλά μου φαίνονται.
-
Καλύτερα 150000 πραγματικά παρά 80000 γυρισμένα... Και μη νομίζεις ότι όλα τα Smart που βλέπεις στο car.gr είναι άγια...!!
Είναι αμάξι που το ξέρεις, το θεωρώ σημαντικό αυτό! -
Αυτοκίνητο 10χρονών να έχει κρατήσει σχεδόν το μισό της αξίας του? Πολλά δεν είναι? Άσε δηλαδή που από ότι ακούω είναι και ζημιάρικο γενικά σαν αμάξι. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις 'παπάδες'
-
Για εμένα μπορείς να νοικιάσεις ένα smart για 2-3 μέρες, να δείς αν σε καλύπτει και μετά να το παζαρέψεις πολύ. Θυμάμαι βγάζανε θέματα μηχανικά και 150.000χλμ ειναι πολλά για smart.
-
Τοσο πουλανε τα μαμημενα τα σμαρτ και βλεπεις αυτοκινητα (πχ το δικο μου focus 2004 1.600cc να πωλουνται λιγοτερο απο τα σπιρτοκουτα ).
Το συγκεκριμενο τι ειναι βενζινη η πετρελαιο? Αμα ειναι βενζινη σιγουρα θα εχει ανακατασκευαστει ο κινητηρας του. Ενας φιλος μου αγορασε πριν λιγο καιρο πετρελαιο του 2006 μοντελο, με 5.000 ευρω (δεν εχει στροφομετρο και ρολοϊ μεσα αλλα εχει a/c). Προσωπικα επειδη φετος οδηγησα για πρωτη φορα smart (ενα του 2002 και αυτο του 2006), θα ελεγα πως ειναι αρκετα συμπαθητικο με χαμηλη καταναλωση παντα και λογικη δυναμη (οκ ειναι αργο αμαξακι αλλα μπορεις να κανεις ταξιδια μεχρι 200-300χλμ ανετα). Ισως το κακο ειναι οτι εχει εκπληκτικα σκληρη αναρτηση που εγω προσωπικα δε το περιμενα, αλλα κατα τα αλλα πιστευω βολευει πολυ σε φασεις πολης κλπ. Και τα δυο τα αυτοκινητα ειχαν γυρω στα 130.000χλμ με αυτο του 2006 να εχει λιγοτερα τριξιματα. Συνηθεια θελουν λιγο τα φρενα (εχουν και τα 2 ενα μικρο κενο πριν αρχισουν να δαγκωνουν τα τακακια) και επειδη δεν ειναι αυτοματο (κατι σειριακοβλακεια ειναι), θελει συνηθεια οταν πας να το παρκαρεις με γκαζιες. Δηλαδη τσουλαει πισω και μετα αρπαζει κατευθειαν. -
μεινε με το σταρλετ!
-
να εχεις υποψην σου το εξης τριπτυχο το οποιο αν καποιος το ακολουθει το smart του θα φτασει 200.000 χμ χωρις προβλημα
- σωστο ζεσταμα και κρυωμα
- σερβις στην ωρα τους απο εξουσιοδοτημενα ή εξιδικευμενα συνεργεια για smart
- τα κατάλληλα αναλώσιμα. ειδικά στο λιπαντικο του κινητηρα
η τιμη για smart cabrio εφοσον ειναι σε καλη κατασταση ειναι καλη...καινουργιο ειχε τα 3πλα
καποιος ειπε οτι αν ειναι βενζινη εχει σιγουρα ανακατασκευασει τον κινητηρα...αυτο δεν ειναι καλο ή κακο...το θεμα ειναι να μην ειμαστε απολυτοι σε πραγματα που δεν γνωριζουμε...το smart εβγαλε κακη φημη για 2 λογους- τα πρωτης γενιας 600 τα οποια οντως σε μεγαλο βαθμο δεν βγαζανε πολλα χμ τα μοτερ τους
- τα μεταχειρισμενα smart εξωτερικου τα οποία ερχοντουσαν ολα με 30-40κ χμ (γυρισμενα) ενω στην πραγματικότητα ειχαν +100.000χμ
προσωπικα το δικο μου εχει πλεον 170.000χμ (μοντελο Β' εξαμηνο του 2006) ΔΕΝ καιει λαδι ΔΕΝ εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ο κινητηρας. εχει ακομα πανω εργοστασιακο δισκοπλατο...
το μονο προβλημα που εχει ειναι εδω και 90.000 ραγισμενη πολλαπλη εξαγωγηςσερβις καθε 5-7κ χμ
με τα καταλληλα και εγκεκριμενα αναλωσημααρα τα χιλιομετρα του ΔΕΝ ειναι πολλα εφοσον εχει τηρησει το τριπτυχο...ενα απο τα 3 να μην εχει τηρησει τοτε ναι ειναι πολλα
οσο αφορα ταξιδια....εχω γυρισει ολη την Ελλαδα χωρις κανενα απολυτως προβλημα ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι
ΥΓ να προσθεσω οτι γνωριζω προσωπικα οχημα το οποιο εχει 280.000 σασι και πανω απο 200.000 μετα την ανακατασκευη...
Γνωμες για μεταχειρισμενο Smart Passion Καμπριο του 2004