-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ο άλλος τα φοράει ένα χρόνο και λέει πολύ καλά και 'συ απαντάς δεν είναι καλά. Εμπεριστατωμένη κριτική.Αν πριν φοραγε ξεραμενα τσουτσουπρουτσου 10ετιας, ολα τα λαστιχα καλα θα του φαινοντουσαν...
Το καλα και το πολυ καλα, ειναι αντικειμενικες εκφρασεις, οχι συγκριτικες.
Αν θελετε να τις κανετε συγκριτικες να λετε ' καλυτερα απο αυτα που φορουσα πριν '.
Πολυ καλα τα P4 cinturato δεν ειναι λοιπον γιατι υπαρχουν μερικα καλυτερα σε αντιστοιχες διαστασεις.
Δεν ειναι πολλα τα λαστιχα που αξιζουν να φορεθουν σε αυτες τις διαστασεις, και γενικοτερα δηλαδη.
Γιατι πρεπει να κανουμε αλχημιες ενω υπαρχουν σιγουρες λυσεις? -
Πάντως 2 άτομα παραπάνω λένε ότι τα φορούσαν στη διάσταση που ενδιαφέρεται ο φίλος και λένε ότι είναι μια χαρά.
-
Και μενα μου φαινονται τα Energy E3B μια χαρα, αλλα δε το λεω παρα-εξω γιατι θα με παρουν με τις πετρες.
-
Αν πριν φοραγες ξεραμενα τσουτσουπρουτσου 10ετιας, ολα τα λαστιχα καλα θα σου φαινοντουσαν
-
Μα ακριβως, φοραγα ξεραμενα 10ετιας. Και δεν εχω φορεσει ποτε σοβαρο λαστιχο στο Alfa Romeo. Οποτε λαστιχαρα το Ε3Β!
-
Άμα βάλεις σοβαρό θα το καταλάβεις. Θα σφίξει και το πλαίσιο.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Άμα βάλεις σοβαρό θα το καταλάβεις. Θα σφίξει και το πλαίσιο.Αυτο δε σφιγγει με τπτ, Alfa Romeo ειναι.
-
155 70 13 φορντ φιεστΑ παλιο 14ετη.Παιδια ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις και γνωμες.Εχω καταληξη pirrelli+good year+brigestones απο οσες γνωμες πηρα(αν και μου αρεσουν τα yokohama)....200-+e!!!Aν υπαρχη καποια αλλη γνωμη δεκτη!Παω και στα ενοικιαζομενα αυτοκινητα να ρωτησω (ελπιζω να γνωριζουν σωστα),γιατι αυριο θα τα αγορασω και παω για κτεο!Μηπως καποιος γνωριζει τα αιολος ειναι καινουρια λενε τιποτα;
-
Ο χρήστης astralation έγραψε:
Παω και στα ενοικιαζομενα αυτοκινητα να ρωτησω (ελπιζω να γνωριζουν σωστα),γιατι αυριο θα τα αγορασω και παω για κτεο!Μηπως καποιος γνωριζει τα αιολος ειναι καινουρια λενε τιποτα;Tι περιμένεις να μάθεις απο ρεντ-α-καρ?
Αιολος;
-
momo tires....
φασον απο κινα...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ο άλλος τα φοράει ένα χρόνο και λέει πολύ καλά και 'συ απαντάς δεν είναι καλά. Εμπεριστατωμένη κριτική.
Αν πριν φοραγε ξεραμενα τσουτσουπρουτσου 10ετιας, ολα τα λαστιχα καλα θα του φαινοντουσαν...
Αν θελετε να τις κανετε συγκριτικες να λετε ' καλυτερα απο αυτα που φορουσα πριν '.
Πολυ καλα τα P4 cinturato δεν ειναι λοιπον γιατι υπαρχουν μερικα καλυτερα σε αντιστοιχες διαστασεις.
Δεν ειναι πολλα τα λαστιχα που αξιζουν να φορεθουν σε αυτες τις διαστασεις, και γενικοτερα δηλαδη.
Γιατι πρεπει να κανουμε αλχημιες ενω υπαρχουν σιγουρες λυσεις?Ούτε το λαστιχο έχεις δοκιμάσει ούτε την διάσταση έχεις.. ......παρ'αυτα επιμενεις
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ούτε το λαστιχο έχεις δοκιμάσει ούτε την διάσταση έχεις.. ......παρ'αυτα επιμενεις
Κατι θα ξερω, χαζος δεν ειμαι...
-
Ούτε το λαστιχο έχεις δοκιμάσει ούτε την διάσταση έχεις.. ......παρ'αυτα επιμενεις
Κατι θα ξερω, χαζος δεν ειμαι...
Θεού φωτηση τότε
-
Ο άλλος τα φοράει ένα χρόνο και λέει πολύ καλά και 'συ απαντάς δεν είναι καλά. Εμπεριστατωμένη κριτική.
Αν πριν φοραγε ξεραμενα τσουτσουπρουτσου 10ετιας, ολα τα λαστιχα καλα θα του φαινοντουσαν...
Γιατι πρεπει να κανουμε αλχημιες ενω υπαρχουν σιγουρες λυσεις?@Orestis.D εάν αναφέρεσαι σε μένα να σου απαντήσω.
Το PIcanto μου πριν τα Pirelli P4 φόραγε τα Pirelli P3000 τα οποία χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, για τον χαρακτήρα του Picanto ήταν ΟΚ, τα άλλαξα στα 4 χρόνια γιατί είχαν ξεραθεί.
Τα P4 μετά από ένα χρόνο και 5.000 χλμ είναι μια χαρά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (με καλύτερη αίσθηση από τα P3000), απλώς θέλουν λίγη προσοχή στα πεζοδρόμια γιατί είναι οικολογικά.
Θα τα συνιστούσα σε αυτοκίνητα μικρού και μεσαίου βεληνεκούς χωρίς τρελές απαιτήσεις
Ελπίζω να είμαι σαφής -
κατι φανταζομαι θα ξερουν στα ρεντ ε καρ απο λαστιχα!Τουλαχιστον οι τεχνικοι που τα ετοιμαζουν για νοικιασμα!Αν δεν ξερουν αυτοι .......παντως χρειαζομαι μια απαντηση πειστικη και σοφη για την επιλογη ελαστικων!!!
-
κατι φανταζομαι θα ξερουν στα ρεντ ε καρ απο λαστιχα!Τουλαχιστον οι τεχνικοι που τα ετοιμαζουν για νοικιασμα!Αν δεν ξερουν αυτοι .......παντως χρειαζομαι μια απαντηση πειστικη και σοφη για την επιλογη ελαστικων!!!Αμα περιμένεις απο αυτούς ,σώθηκες!!!
Προτάσεις σου κάνουν στο φόρουμ.Στο τέλος εσύ αποφασίζεις.
Εχουν λάστιχα για επιβατηγά; http://www.aeolus-tyres.eu/products
-
κατι φανταζομαι θα ξερουν στα ρεντ ε καρ απο λαστιχα!Τουλαχιστον οι τεχνικοι που τα ετοιμαζουν για νοικιασμα!Αν δεν ξερουν αυτοι .......παντως χρειαζομαι μια απαντηση πειστικη και σοφη για την επιλογη ελαστικων!!!με ποια λογικη το λες αυτο;;;;
εσυ αν ειχες νοικιαρικα,τι θα τους εβαζες;;;;οτι καλυτερο;;;οτι φθηνοτερο;;;οτι πιο ανθεκτικο σε σκληρη χρηση;;;επωνυμα μεταχειρισμενα;;; -
Κι εγώ έχω δοκιμάσει τα Cinturato P4 σε 155/70-13 (twingo) και ήταν καλά λάστιχα σε όλα τους.
Μιας που αναφέρατε goodyear προηγουμένως, νομίζω ότι σ' αυτή τη διάσταση υπάρχει το EfficientGrip Compact, κάποια site το δείχνουν διαθέσιμο.
Για το Duragrip, κι αυτό το έχω δοκιμάσει σε 175/70-13 και είναι κι αυτό πολύ καλό λάστιχο. Πάντα με τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία ανήκει. -
αν ειχα νοικιαζομενα αυτοκινητα θα τους εβαζα λαστιχα,αριστα,ανθεκτικα,δεν θα επαιζα παιχνιδια με την ζωη των τουριστων,και με την επαγγελματικη μου υποληψη!!Ασφαλως απο το φορουμ περιμενω προτασεις .Κριμα μονο δυο συμφορουμιτες (pirelli good year)εκαναν την προταση τους,δεν ξερω αν φτανει για να νοιωθω με αυτα τα χρηματα οτι θα κανω την καλυτερη επιλογη!Παντως θετικο που δυο ενδιαφερθηκαν να με βοηθησουν να επιλεξω>>>
-
αν ειχα νοικιαζομενα αυτοκινητα θα τους εβαζα λαστιχα,αριστα,ανθεκτικα,δεν θα επαιζα παιχνιδια με την ζωη των τουριστων,και με την επαγγελματικη μου υποληψη!!Ασφαλως απο το φορουμ περιμενω προτασεις .Κριμα μονο δυο συμφορουμιτες (pirelli good year)εκαναν την προταση τους,δεν ξερω αν φτανει για να νοιωθω με αυτα τα χρηματα οτι θα κανω την καλυτερη επιλογη!Παντως θετικο που δυο ενδιαφερθηκαν να με βοηθησουν να επιλεξω>>>Λάστιχα θα αγοράσεις ή οικόπεδο ;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]