-
θα μπορουσε να δημιουργησει 'νεο ρευμα' και ο Αποστ. Κακλαμάνης ωστε με τον Φωτη Κουβελη να ηγηθουν μιας νεας κεντροαριστερης πορειας για την διασωση της χωρας.....
στην κατασταση που ειμαστε, μεχρι να ανακαμψουμε, ολη αυτη η φουρνια θα εχει πεθανει...απορω ποιοι τους 'κρατανε' στη βουλη και γιατι !!!!!
μαλλον η σειρα τους.. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Νταξ καλα το πηγε η Τσαπανιδου.Ο αλλος ηταν οντως εξοργιστικος.
Ασχετα αν εγινε για τα νουμερα ή οχι η ολη φαση,ο Καμμενος ηταν εμετικος και πολλη υπομονη εκανε η ΤσαπανιδουSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
+1
Η συγκεκριμένη δεν έχει δώσει άλλη φορά τέτοια ξεσπάσματα on camera και ο συγκεκριμένος χρησιμοποιήσε ξεπερασμένη πολιτικάντικη τακτική παπαρολογίας. Οι εντυπώσεις υπέρ της δημοσιογράφου φυσικά. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η συγκεκριμένη δεν έχει δώσει άλλη φορά τέτοια ξεσπάσματα on camera και ο συγκεκριμένος χρησιμοποιήσε ξεπερασμένη πολιτικάντικη τακτική παπαρολογίας. Οι εντυπώσεις υπέρ της δημοσιογράφου φυσικά.(εδώ ο Άδωνις έχει ένα δίκιο για τον Τράγκα, το έγραψα όταν έγινε)
Και το καλύτερο με τον τρομποταρίφα...
-
Η Τσαπανιδου ενα πραγμα κανει,προστατευει τους μνημονιακους.
Οχι να την λεμε και δημοσιογραφο.
Μια πουτανα πολυτελειας ειναι. -
Υπερεβαλες εδω μαλλον στο χαρακτηρισμο οσο και δεν τον εννοεις πραγματικα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Υπερεβαλες εδω μαλλον στο χαρακτηρισμο οσο και δεν τον εννοεις πραγματικα...Ειμαστε offtopic αλλα υπηρξα μαλλον επιεικής στον χαρακτηρισμο.
Οι δημοσιογραφοι πρεπει να κρινονται πιο αυστηρα απο τους πολιτικους. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
μουναρα η τσαπανιδου
o antonis κατα δηλωση του ειναι περιπου 70 ετων
Εσυ τι δικαιολογια εχεις να αποκαλεις μια ρυτιδιασμενη ως μουναρα;
Παρακαλώ 68!!!!!!!!!......
Και για να μαθαίνετε!!!!!!!.......
Ποτέ δεν θα την αποκαλούσα έτσι διότι δεν μετράει!. Θα σεβόμουνα όμως την όποια ρυτίδα της, διότι έχει περάσει πολλά .
Πάντως ο μεγάλος δεν πάει με ότι θαυμάζει, αλλά με ότι τον βοηθάει εάν δεν παίρνει χάπια!!!!!!!......
Σίγουρα είναι θέμα μυαλού και φιλότιμου.
Σκέπτεστε να πήγαινα με μια 34 άρα, και φεύγοντας να μου έλεγε «χαιρετισμούς στην συμμαθήτρια μου και κόρη σας….» πάρε και άλλο έμφραγμα……
Πάντως έκανε μεγάλη πατάτα που εκνευρίστηκε.
Όπως και μεγάλη έκανε ο Πάνος. Τρέχει να τα μαζέψει…..
Όσο για τον πολλαπλάσιο της αμοιβής του που θα πληρώσει για φόρο, άλλη μ@λ@κι@ του και αυτό!. Σίγουρα εννοούσε για την βουλευτική του αποζημίωση!. Διότι ο φίλος μου Ηλίας Καμένος του έχει αφήσει πάμπολλα…….. και πολλαπλάσια της βουλευτικής του αμοιβής.
Αυτός ο άνθρωπος παίρνει φόρα, και ένεκα κιλών του, μα και ανύπαρκτων φρενών, από το παρελθόν, κάνει ατυχήματα!!!!!!.....
Α. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μια πουτανα πολυτελειας ειναι.
Μαγκιά της και καμποϊλίκη της, εάν δεν σου αρέσει φίλε μου γιατί την παρακολουθείς?.
Και μην λες αστήρικτες εκφράσεις βωμολοχικές, που εάν της πουν για δικά σου πρόσωπα θα πρέπει να σκοτώσεις, έκτος εάν είσαι ανώνυμη γατούλα….. δεν σε βλέπω έτσι!.
Μάλιστα για μια γυναίκα που σε σχετικά μικρή ηλικία, και με δίδυμα κορίτσια στην κοιλιά της, σκοτώθηκε ο άντρας της, και μεγάλωσε τα παιδιά της, τρία κορίτσια, μόνη της.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μαγκιά της και καμποϊλίκη της, εάν δεν σου αρέσει φίλε μου γιατί την παρακολουθείς?.
Και μην λες αστήρικτες εκφράσεις βωμολοχικές, που εάν της πουν για δικά σου πρόσωπα θα πρέπει να σκοτώσεις, έκτος εάν είσαι ανώνυμη γατούλα….. δεν σε βλέπω έτσι!.
Μάλιστα για μια γυναίκα που σε σχετικά μικρή ηλικία, και με δίδυμα κορίτσια στην κοιλιά της, σκοτώθηκε ο άντρας της, και μεγάλωσε τα παιδιά της, τρία κορίτσια, μόνη της.
Α.Και εσύ παραποιείς το όνομα της Ρεπούση
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.Και εσύ παραποιείς το όνομα της Ρεπούση
……..δεν είμαι ο νονός!. Ο φίλος μου ο Τράγκας είναι!!!!....... μα της πάει κουστούμι!. Εγώ της έχω γράψει στα φόρα χειροτέρα, εδώ σε σέβομαι Βασίλη μου!.
Α. -
Δε παίζει να χει περάσει μεγαλύτερος [βάλε μπιπ] απο σένα στο φόρουμ ρεπουση μου
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
το μεγιστο αυτο πολιτικο νουμερο δεν εχει καν τα 'φρυδια' να παραδεχθει οτι το ειπε!
η επιμονη στο λαθος ειναι χαρακτηριστικο του ηλιθιου.Η Τσαπανίδου (*46 είναι παρεμπιπτόντως, τι 70άρα γράφετε *) έχει πιο μεγάλα @@ από τον καμένο καραγκιόζη...
Έκανε δημοσιογραφικό λάθος. Να δούμε ο χ\Νικολάου πως θα το διόρθωση 10 – 12.
Α. -
Κύριε Αντώνη, έχετε κάποια συγγένεια με τον συντάκτη του χειρόγραφου Voynich;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
?
A. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μια πουτανα πολυτελειας ειναι.Σιγά ρε μαγκάκο, θα σκίσεις κανένα καλτσόν !
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
?
A.
Ρώτησα και δεν απήντησες!.
Ξαναρωτάω τόσο ακαταλαβίστικος είμαι, όπως το χειρόγραφο?.
Α. -
Γρονθοκόπησαν τον Πάνο Καμμένο
Επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο τόπο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Ο κ. Καμμένος γρονθοκοπήθηκε και αποχώρησε αιμόφυρτος.
http://www.koutipandoras.gr/43050/�%B ... CE%BF.html
-
Αρχίσανε τα όργανα. Το πράγμα ξεχειλώνει, ο σκυλοκαυγάς πρό των πυλών.
-
Ολα αυτα που συμβαινουν με βαζουν σε υποψιες πως καποιος ή καποιοι θελουν να δημιουργησουν μεγαλη αναστατωση στους πολιτες, μεταξυ τους. Θελουν να χωρισουν το λαο σε δυο μερη. Ετσι η εξωθεν να κανουν οτι γουσταρουν κρατωντας τα πληθη απασχολημενα στη μεταξυ τους κοντρα.
Δεν βλεπω καμια κινηση να ηρεμησουν τα πνευματα και επικεντρωθουν ολοι στο κοινο σκοπο του εθνικου ή κρατικου πεστε το αλλιως κερδους. -
...εκδιώχθηκε από κατοίκους και αντιεξουσιαστές, αφού πρώτα δέχτηκε επίθεση με γροθιές και καδρόνια.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ