Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Γιααα.... να κλάψουμε λίγο ομαδικώς...
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Γιααα.... να κλάψουμε λίγο ομαδικώς...
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 18
    • 19
    • 9 / 19
    Περί αυτοκίνησης
    58
    368
    669
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      migf1 last edited by

Ο χρήστης tsalin έγραψε:
      ΟΚ, τα έχουμε ξαναδεί, τα έχουμε ξανακούσει αυτά... Οι κάμερες είναι για το καλό μας, ο αστυφύλακας είναι για το καλό μας, η χωροφυλακίστικη λογική είναι για το καλό μας, ο εισαγγελέας της Πάτρας ήταν για το καλό μας, ο διπλανός νομοταγής πολίτης που πηγαίνει με 60 στην Εθνική με την πεθερά δίπλα και τα πιτσιρίκια πίσω λυτά πηγαίνει έτσι για το καλό του, ο νταλικέρης των Τεμπών πήγαινε όπως πήγαινε για το καλό της εταιρίας του και η ιστορία συνεχίζεται...

Συμφορουμίτες, ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ την ώρα που πηγαίνω στην δουλειά μου. ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ μπορώ να πηγαίνω στην δουλειά μου σώος και αβλαβής (και όχι μισός μέσω ΚΑΤ εξαιτίας του ημέτερου εργολάβου), ΕΧΩ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της αντίρησης στον βλακέντιο τροχόμπατσο που με έγραψε για υπερβολική ταχύτητα (ναι το παραδέχομαι πήγαινα με 108 στην απέραντη ευθεία της Αττικής Οδού) και έφυγε κάνοντας παντιλίκια με το ημικατεστραμμένο NISSAN PRIMERA του των 300000km.

Τώρα αν κάποιοι ραγιαδίζουν σκύβωντας το κεφάλι διακαιολογώντας τους καμεροχαφιέδες, καλώς (ή κακώς για όλους τους υπόλοιπους) κάνουν...

Φιλικά

Πες τα ρε φίλε, πες τα !!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        spiros19 last edited by

Αυτα τα 'ο καλος οδηγος προβλεπει' και τις χειρομαντιες, ριχτε και 2 καρτες ταρώ να σας πουνε και τη μοιρα σας να σας πουνε το ριζικο σας, ειναι **Γελοια **
        Πολλοι σκοτωθηκαν με τα ιδια μυαλα με εσας, επειδη προεβλεπαν, και κανανε και ρανανε και διαβαζανε τηλεγραφοξυλα. Σας ευχομαι να μη σας τυχει ποτε.
        Επισης δεν εχω καταλαβει γιατι λετε απαξιωτικα 'εσυ πηγαινε αργα και στη μεσαια' τι νομιζετε? οτι τωρα θιχτηκα? Χεστηκα αμα 'μου την λενε ''οδηγουρια' σας και εσας. Και μην ακουω συγκρισεις αουτομπαν με εθνικες ελληνικες γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Ακου το ιδιο ειναι... Εδω γελαει και ο καθε πικραμενος.

• T
          trelos last edited by

Ο χρήστης tsalin έγραψε:
          ÏÊ, ôá Ý÷ïõìå îáíáäåß, ôá Ý÷ïõìå îáíáêïýóåé áõôÜ... Ïé êÜìåñåò åßíáé ãéá ôï êáëü ìáò, ï áóôõöýëáêáò åßíáé ãéá ôï êáëü ìáò, ç ÷ùñïöõëáêßóôéêç ëïãéêÞ åßíáé ãéá ôï êáëü ìáò, ï åéóáããåëÝáò ôçò ÐÜôñáò Þôáí ãéá ôï êáëü ìáò, ï äéðëáíüò íïìïôáãÞò ðïëßôçò ðïõ ðçãáßíåé ìå 60 óôçí ÅèíéêÞ ìå ôçí ðåèåñÜ äßðëá êáé ôá ðéôóéñßêéá ðßóù ëõôÜ ðçãáßíåé Ýôóé ãéá ôï êáëü ôïõ, ï íôáëéêÝñçò ôùí Ôåìðþí ðÞãáéíå üðùò ðÞãáéíå ãéá ôï êáëü ôçò åôáéñßáò ôïõ êáé ç éóôïñßá óõíå÷ßæåôáé...

Óõìöïñïõìßôåò, Å×Ù ÄÉÊÁÉÙÌÁ ÍÁ ÌÇÍ ÊÁÔÁÃÑÁÖÏÌÁÉ ÁÐÏ ÊÁÍÅÍÁÍ ôçí þñá ðïõ ðçãáßíù óôçí äïõëåéÜ ìïõ. Å×Ù ÄÉÊÁÉÙÌÁ ÍÁ ìðïñþ íá ðçãáßíù óôçí äïõëåéÜ ìïõ óþïò êáé áâëáâÞò (êáé ü÷é ìéóüò ìÝóù ÊÁÔ åîáéôßáò ôïõ çìÝôåñïõ åñãïëÜâïõ), Å×Ù ôï ÄÉÊÁÉÙÌÁ ôçò áíôßñçóçò óôïí âëáêÝíôéï ôñï÷üìðáôóï ðïõ ìå Ýãñáøå ãéá õðåñâïëéêÞ ôá÷ýôçôá (íáé ôï ðáñáäÝ÷ïìáé ðÞãáéíá ìå 108 óôçí áðÝñáíôç åõèåßá ôçò ÁôôéêÞò Ïäïý) êáé Ýöõãå êÜíïíôáò ðáíôéëßêéá ìå ôï çìéêáôåóôñáììÝíï NISSAN PRIMERA ôïõ ôùí 300000km.

Ôþñá áí êÜðïéïé ñáãéáäßæïõí óêýâùíôáò ôï êåöÜëé äéáêáéïëïãþíôáò ôïõò êáìåñï÷áöéÝäåò, êáëþò (Þ êáêþò ãéá üëïõò ôïõò õðüëïéðïõò) êÜíïõí...

ÖéëéêÜ

Óùóôïò!!!!!!!!!!!

• ?
            A Former User last edited by

Λοιπόν παιδιά παρακολουθώ την συζήτηση και έχω να πω το εξής.

Πιστεύω ότι όλοι πέφτουμε σε μια παγίδα.
            Ψάχνουμε να θεσπίσουμε το ΤΕΛΕΙΟ σύστημα οδικής ασφάλειας, το σύστημα εκείνο που ΚΑΙ θα αφήνει να τους πραγματικα γρήγορους - έμπειρους - ενσυνείδητους - γνώστες να πηγαίνουν γαμιώντας και με απόλυτη ασφάλεια ΚΑΙ θα συλλαμβάνει όλα τα λαμόγια - χάρους - ανεύθυνους - άσχετους - σαπιοκοιλιάδες - 'οικογενειάρχες', ώστε να τους τιμωρεί παραδειγματικά...

Πιστεύτω ότι τέτοιο σύστημα ΔΕΝ υπάρχει. Αυτό που πρέπει να βρούμε έιναι το λιγότερο κακό σύστημα. Το σύστημα εκείνο το οποίο μέσω (έστω) οδυνηρών συμβιβασμών για όλους και κάποιων επικίνδυνων υπεραπλουστεύσεων (όσο το δυνατόν λιγότερες) να επιφέρει μια σημαντική (όσο το δυνατόν μεγαλύτερη) μείωση στα τροχαία με την ελάχιστη δυνατή υποβάθμιση των ταχυτήτων μετακίνησης και της ελευθερίας των οδηγών.

Το αν τα 160 km/h είναι πολλά για έναν δρόμο ή όχι, είμαστε ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που θα το πούμε.
            Οι πρώτοι που θα το πουν θα είναι μια ομάδα που θα ερευνήσει πιθανά σενάρια που μπορεί να πραγματοποιηθούν στον δρόμο (ανάλογα από το που περνάει, αν υπάρχει πιθανότητα ξαφνικά να πεταχθεί ένα σκυλί κ.τ.λ.) και το ποια πιθανότητα έχει το καθένα να υλοποιηθεί, θα λάβει υπ' όψη της την μέση ηλικία/προφίλ του στόλου αυτοκινήτων, την μέση ηλικία των οδηγών, τα προηγούμενα στατιστικά, τα αντανακλαστικά του μέσου οδηγού και ό,τι άλλο κρίνει αυτή απαραίτητο (π.χ. το ποσοστό των αυτοκινήτων που περνάνε ΚΤΕΟ και το πόσο ελαστικά είναι τα ΚΤΕΟ και άλλα πολλά).
            Βάσει αυτών των στοιχείων θα βγεί το όριο για τον εν λόγω δρόμο.
            Φυσικά αυτό ΔΕΝ μπορεί να γίνει για κάθε δρόμο, αφού θα χρειαστεί παραπάνω από ένας αιώνας. Συνεπώς οι δρόμοι θα χωριστούν σε ομάδες, με κίνδυνο κάποιοι να έχουν υπερβολικά χαμηλά όρια. Τι να κάνουμε όμως!!!
            Κατά τ' άλλα, φυσικά και πρέπει να υπάρχει ισχυρή αστυνόμευση σε σημεία υψηλού κινδύνου, κάμερες σε σημεία υψηλού κινδύνου και τροχονόμοι που να ξέρουν τι κάνουν, να ξέρουν πότε θα πρέπει να επέμβουν και πότε όχι, δρώντας με την λογική και όχι με το θυμικό ή με εμπάθεια κ.τ.λ.

• P
              petros last edited by

Νομικό κολπάκι για τις κάμερες.

Ακόμη κι αν είναι τοποθετημένες για να μας φωτογραφίζουν από πίσω, πάλι υπάρχει νομικό κενό (διαπιστωμένο δικαστικά) σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Σε περίπτωση που υπάρχουν πίσω επιβάτες, αυτοί φωτογραφίζονται (έστω και οι σβέρκοι τους), πράγμα που σημαίνει ότι φαίνεται το κατά πόσο ο οδηγός εκείνη τη στιγμή συνοδευόταν από τρίτους.

Γι' αυτό, στάνταρ λούτρινοι αρκούδοι στο πίσω κάθισμα στα ταξίδια.

• D
                delinho last edited by

Ψυχραιμίααα...Γιατί τόσα νεύρα;
                Όπως πάντα, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Φυσικά και είναι γελοία τα όρια των 50-60 km πάνω σε εθνική, φυσικά και κανείς δε γουστάρει να νιώθει ότι τον παρακολουθούν, ασφαλώς όμως και όταν πηγαίνεις ας πούμε με 200, όπου και να πηγαίνεις, ακόμη και σε πίστα αεροδρομίου, υπάρχει πάντα το απρόβλεπτο πχ. λάστιχο. Και καλά, εσύ είσαι φοβερός οδηγός και καταφέρνεις την τελευταία στιγμή και επαναφέρεις το υπερσύγχρονο αγωνιστικό αυτοκίνητό σου. Ο γεράκος στο απέναντι ρεύμα όμως που σε είδε να πηγαίνεις κατά πάνω του, θα προλάβει πριν βρεθεί στα χωράφια, ή ο διπλανός σου που θα σε δεί να κόβεις ξαφνικά από μπροστά του (δυστυχώς μου έχει συμβεί...) πώς ακριβώς θα αντιδράσει; Ας μην είμαστε υπερβολικοί και ας ψάχνουμε το δίκιο και όσων έχουν άποψη διαφορετική από τη δική μας. Λέμε τώρα...

• T
                  taurus last edited by

Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
                  Αυτα τα 'ο καλος οδηγος προβλεπει' και τις χειρομαντιες, ριχτε και 2 καρτες ταρώ να σας πουνε και τη μοιρα σας να σας πουνε το ριζικο σας, ειναι **Γελοια **
                  Πολλοι σκοτωθηκαν με τα ιδια μυαλα με εσας, επειδη προεβλεπαν, και κανανε και ρανανε και διαβαζανε τηλεγραφοξυλα. Σας ευχομαι να μη σας τυχει ποτε.
                  Επισης δεν εχω καταλαβει γιατι λετε απαξιωτικα 'εσυ πηγαινε αργα και στη μεσαια' τι νομιζετε? οτι τωρα θιχτηκα? Χεστηκα αμα 'μου την λενε ''οδηγουρια' σας και εσας. Και μην ακουω συγκρισεις αουτομπαν με εθνικες ελληνικες γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Ακου το ιδιο ειναι... Εδω γελαει και ο καθε πικραμενος.

H ειρωνία σου φίλε μου κ οι εκφράσεις σου ένα πράγμα μου λένε: 'Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα λέει κρεμμαστάρια'

Δεν ξέρω αν το '19' στο nick σου είναι η ηλικία σου, αν είναι έτσι λυπάμαι που ένα 19χρονο παιδί έχει τόσο υπερσυντηρητικό μυαλό και μουχλιασμένες ιδέες... Και βεβαια, ένας 19χρονος λίγα μπορεί να πει περί οδήγησης, όταν δεν εχει δει κ αντιμετωπίσει ούτε το 1/10 από αυτά που έχει δει ένας που οδηγεί 10 και βάλε χρόνια...

Κανείς δεν μίλησε περί χαρτομαντίας κ ταρώ. Μιλήσαμε για πείρα κ δυνατότητα (όσο γίνεται) πρόβλεψης κάποιων καταστάσεων. Μαθαίνεις με τον καιρό να αναγνωρίζεις τον χαρακτήρα του κάθε οδηγού γύρω σου από το πώς στέκεται στον δρόμο, τη θέση οδήγησής του, τι αμάξι οδηγεί, πώς είναι (ή δεν είναι) διακοσμημένο το αμάξι του κ.α. Μαθαίνεις επίσης να αναγνωρίζεις πονηρά κομματια δρόμου (πχ ένα ανήλιαγο σημείο στο βουνό πιθανόν να έχει πάγο), πονηρές διασταυρώσεις (χώματα που μπαίνουν σε επαρχιακό δρόμο=τρακτερ που εμφανίζονται από το πουθενά, ένας δρόμος στην πολη που διασταυρώνεται με εμας κ έχει πιο σκούρο χρώμα=πιθανότατα πιο πολυσύχναστος), ακόμα και το που πάει ο δρόμος, ανάλογα με το ανάγλυφο του τοπίου (όσο κ αν δε θες να το καταλάβεις ή να το πιστέψεις)

Σε βάζω και στοίχημα ότι θες ότι αν σε πάω μια βόλτα σε μερικά καλά κομματια της εθνικής, με το ταμπλώ καλυμμένο, με 150-160 ΧΑΩ, ακόμα κ με το δικό μου αυτοκίνητο, που δεν είναι υπόδειγμα άνεσης, δεν θα πάρεις χαμπάρι τίποτα...

Αφήστε λοιπόν αυτές τις politicaly correct υστερίες κ δείτε την πραγματικότητα οπως έρχεται: Θα δίνουμε 30 Ε στα διόδια κ άλλα 60 στην βενζίνη για να πάμε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και θα κάνουμε κ 7 ώρες... Αυτό αν σε ικανοποιεί, τι να πω...

• L
                    lkar last edited by

Ο χρήστης taurus έγραψε:
                    H ειρωνία σου φίλε μου κ οι εκφράσεις σου ένα πράγμα μου λένε: 'Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα λέει κρεμμαστάρια'

Δεν ξέρω αν το '19' στο nick σου είναι η ηλικία σου, αν είναι έτσι λυπάμαι που ένα 19χρονο παιδί έχει **τόσο υπερσυντηρητικό μυαλό **και μουχλιασμένες ιδέες... Και βεβαια, ένας 19χρονος λίγα μπορεί να πει περί οδήγησης, όταν δεν εχει δει κ αντιμετωπίσει ούτε το 1/10 από αυτά που έχει δει ένας που οδηγεί 10 και βάλε χρόνια...

Υπερσυντηρητικός;;;; αφού είναι 'προοδευτικός' (αν κρίνω από τα κατά καιρούς προκλητικά γραφόμενα)

• T
                      taurus last edited by

Αυτα τα 'ο καλος οδηγος προβλεπει' και τις χειρομαντιες, ριχτε και 2 καρτες ταρώ να σας πουνε και τη μοιρα σας να σας πουνε το ριζικο σας, ειναι Γελοια
                      Πολλοι σκοτωθηκαν με τα ιδια μυαλα με εσας, επειδη προεβλεπαν, και κανανε και ρανανε και διαβαζανε τηλεγραφοξυλα.

Δηλαδή εσένα αυτά τα λόγια σου φαίνονται προοδευτικά? Και ο υπερσυντηρισμός προκαλεί να ξέρεις...

• G
                        greo last edited by

Εχω βαρεθει παντως μια μεγαλη πλειοψηφια εδω μεσα που ντρεπεται να λεει με ποσα πραγματικα πηγαινει και παπαγαλιζει νουθεσιες που λενε διαφοροι 'ειδημονες' κυριοι εν ειδοι καλου θειου στα καναλια, ενω στα αυτοκινητα που πηγαινουν για δοκιμες ή οτιδηποτε αλλο πηγαινουν μαλιοκουβαροι και γεμιζουν το πόιντ συστεμ τους μεσα σε μια ωρα οδηγησης. Δεν ξερω κανενα που μπαινει σε φορουμ αυτοκινησης επειδη αγαπαει τα 80 ή τα 100. Άρα πολλοι εδω μεσα μας εχουν φλωμωσει στο ψεμα.

Εγω θα θεσω λιγο διαφορετικα το ζητημα. Μας ρωτησε κανεις αν ειμαστε διατεθιμενοι να χρυσοπληρωσουμε καποιους νεους δρομους για να πηγαινουμε με 100 και 120 μαξιμουμ σ'αυτους; Αν ειναι να με τρελανεις στην καμερα και στο προστιμο ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ σε νεους δρομους; Με 70 παω και στο Μπραλο (τον παλιο)

Οσο για κατι που διαβασα απο τον maxmara, ο τυπος που τρεχει στη ΛΕΑ και η μανταμ με το τζιπακι, ειναι κατα 90% (μην πω 99%) κλασσικες περιπτωσεις φοροφυγαδων, γι'αυτο αλλωστε ειναι αγενεστατοι και αντικοινωνικοτατοι.

• M
                          maxmara last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:

Οσο για κατι που διαβασα απο τον maxmara, ο τυπος που τρεχει στη ΛΕΑ και η μανταμ με το τζιπακι, ειναι κατα 90% (μην πω 99%) κλασσικες περιπτωσεις φοροφυγαδων, γι'αυτο αλλωστε ειναι αγενεστατοι και αντικοινωνικοτατοι.

Φοβερή γενικότητα.

• G
                            greo last edited by

Οι μοναδικοι ελληνες που φορολογουνται ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι. Οταν ξαναβγεις στο δρομο κοψε φατσες και αμαξια και πες μου.

• S
                              spiros19 last edited by

Δεν ειπα να πατε με 60, ειπα οτι το οριο στην ημμητου 70 (νομιζω) σε καποια κομματια μου φαινεται απελπιστικα μικρο. Οπως ειπα και οτι το 50 στην μαραθωνος μου φαινεται πολυ μικρο. (οποτε μη λετε οτι λεω παντα για μικροτερα ορια!!)
                              Αλλα το να απαιτειτε 160 οριο, και να κραζετε οποιον πιστευει οτι πανω απο 120 ειναι δυσαναλογα μεγαλες οι πιθανοτητες ατυχηματος ειναι το λιγοτερο μαλακια. Εδω ολοι ξερετε να διαβαζετε, να προβλεπετε, να στριβετε, και ολοι οι αλλοι ειναι τα ποταπα σκουληκια που δεν ξερουν να ακολουθησουν. Ε οχι, δεν θα σας αφησω ετσι, θα εχετε τον αντιλογο μεχρι να πεθανω.

• G
                                greo last edited by

Οταν δεις 121 στο κοντερ (συμφωνα με τα γραφομενα σου δεν εχεις δει ακομα) ανοιξε τοπικ να συζητησουμε τις εντυπωσεις

• S
                                  skullone last edited by

Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
                                  ΥΓ Ο Rowan Atkinson -ο γνωστός Mr.Bean- που λες, είχε αγοράσει μία McLaren, τη στούκαρε και τη διέλυσε...

Αν δεν κάνω λάθος, σε track day... Έτσι κι αλλιώς, αφού τα'χει τα λεφτά (και, απ'όσο έχω διαβάσει σε αναφορές άλλων συντακτών του χώρου του κλασσικού αυτοκινήτου, έχει και τα χέρια), μαγκιά του να το διαλύει τ'αμάξι όποτε του γουστάρει, να τ'αλλάζει και να το'χει για τη διασκέδασή του.

• S
                                    skullone last edited by

Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
                                    Ο οικογενειάρχης καλό θα είναι να σκέφτεται σαν οικογενειάρχης και να βάζει τα παιδάκια του σε παιδικό κάθισμα ,να τοποθετεί τις αποσκευές του ώστε να βλέπει απο τους καθρέπτες , να αφήνει τις καμικάζι προσπεράσεις και αν δεν μπορεί να αντέξει να έχει την πεθερά να του τα πρήζει και μέσα στο αυτοκίνητο να την βάλει στο εκτινασσόμενο!!!!
                                    ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ Μ@@@ΚΙΕΣ,Π@Π@ΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΟ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ

Πες τα χρυσόστομε! Ν'αγιάσει το στόμα σου!!!

• S
                                      spiros19 last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:
                                      Οταν δεις 121 στο κοντερ (συμφωνα με τα γραφομενα σου δεν εχεις δει ανοιξε τοπικ να συζητησουμε τις εντυπωσεις

Εχω δει μεχρι πολυ παραπανω... Σε οουτομπαν.
                                      Επισης στην ελλαδα μεχρι 165-170, αλλα η διαφορα ειναι οτι εγω δεν υπερασπιζομαι το δικαιωμα μου στην παρανομια. Αλλα εσας μεχρι εκει εχει φτασει ο συνδικαλισμος. Στο να διεκδικειτε το δικαιωμα (???) σας στην παρανομια και να κραζετε-βριζετε οποιον δεν συμφωνει.
                                      Ευγε συνεχιστε ετσι. Ψαξτε και για νεες εκφρασεις και νεα επιθετα να μας πειτε, και τοτε ισως να αποδειξετε οτι εχετε πολυ περισσοτερο δικιο αποτι μεχρι τωρα! Και εις ανωτερα!

• S
                                        skullone last edited by

Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:

To θεμα για εμενα ειναι οτι μερικοι δεν καταλαβαινουν οτι η αποσταση φρεναρισματος και η δυσκολια ανεβαινει καπως σαν γεωμετρικη προοδος και οχι αναλογικα. Δηλαδη τα 160 απο τα 120 δεν εχουνε την ιδια διαφορα που εχουνε τα 80 απο τα 40.
                                        Απο τα 120 θες 60+μετρα να φρεναρεις, απο τα 160 θες πανω απο 100μετρα στο πολυ χαλαρο... για +40 χλμ διπλασιαζεις την αποσταση... Βαλε και αλλους παραγοντες μεσα, οπως οτι ειναι πιο πιθανο να χασεις τον ελεγχο με 160...
                                        Αυτο δεν μπορω να καταλαβω αν καταλαβαινετε και παρολαυτα επιμενετε. Και ναι, δυστηχως, δεν μπορεις να ξερεις αν θα σου βρεθει ενα καδρονι στην αριστερη, η ενα σκυλι, η μια μπαλα στο κατω κατω απο τον βλακα που επεζε στα 30 μετρα απο την εθνικη... Η ενας χαρταετος που επεσε (ειναι και επικαιρο και το ειδα )

Φίλε μου θα προσπαθήσω να είμαι ευγενικός μαζί σου (και με όσους εκφράζουν αυτές τις απόψεις). Λες τι θα γίνει αν το ένα, αν το άλλο, αν το δείνα ξαφνικό συμβούν τη στιγμή που οδηγείς με 160. Ε,μάθε το εξής: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΦΝΙΚΟ για τον καλό οδηγό.Ο καλός οδηγός έχει τα μάτια του ΑΝΟΙΚΤΑ και σαρώνει το δρόμο μπροστά του σε απόσταση 100άδων μέτρων. Οπότε έχει στη διάθεσή του απόσταση πολλαπλάσια της απαιτούμενης απόστασης φρεναρίσματος. Επίσης δεν κοιτάζει μόνο μπροστά αλλά και περιφερειακά του δρόμου(πάρκινγκ,εξόδους βενζινάδικων,εισόδους αυτοκινητοδρόμου κλπ).Επομένως έχει ΑΝΑ ΠΑΣΑ στιγμή ΕΛΕΓΧΟ για το τι συμβαίνει γύρω του.Έτσι λοιπόν μπορεί να κινείται (εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες) με αρκετά μεγάλες ταχύτητες χωρίς να κινδυνεύει. Αν λοιπόν εσύ δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά τότε σίγουρα δεν ανήκεις στην κατηγορία των καλών οδηγών. Καλά είναι λοιπόν να κινείσαι δεξιά και με μέτρια ταχύτητα ώστε να μη γίνεσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου και τους άλλους.

Όσο πιο φιλικά μπορούσα.
                                        Στέφανος

Ή, ακόμα καλύτερα, να μην οδηγεί καθόλου! Τι να κάνουμε κύριοι, τα οχήματα (είτε κινούνται με βόδια, μουλάρια, γαϊδούρια, άλογα είτε με βενζίνη, πετρέλαιο ή ακόμη και κηροζίνη) ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ! Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ικανότητες, δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για όλα τα αυτοκίνητα, και μερικοί δεν είναι καν κατάλληλοι για να οδηγούν αυτοκίνητο!

• S
                                          skullone last edited by

Ο χρήστης tsalin έγραψε:
                                          ΟΚ, τα έχουμε ξαναδεί, τα έχουμε ξανακούσει αυτά... Οι κάμερες είναι για το καλό μας, ο αστυφύλακας είναι για το καλό μας, η χωροφυλακίστικη λογική είναι για το καλό μας, ο εισαγγελέας της Πάτρας ήταν για το καλό μας, ο διπλανός νομοταγής πολίτης που πηγαίνει με 60 στην Εθνική με την πεθερά δίπλα και τα πιτσιρίκια πίσω λυτά πηγαίνει έτσι για το καλό του, ο νταλικέρης των Τεμπών πήγαινε όπως πήγαινε για το καλό της εταιρίας του και η ιστορία συνεχίζεται...

Συμφορουμίτες, ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ την ώρα που πηγαίνω στην δουλειά μου. ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ μπορώ να πηγαίνω στην δουλειά μου σώος και αβλαβής (και όχι μισός μέσω ΚΑΤ εξαιτίας του ημέτερου εργολάβου), ΕΧΩ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της αντίρησης στον βλακέντιο τροχόμπατσο που με έγραψε για υπερβολική ταχύτητα (ναι το παραδέχομαι πήγαινα με 108 στην απέραντη ευθεία της Αττικής Οδού) και έφυγε κάνοντας παντιλίκια με το ημικατεστραμμένο NISSAN PRIMERA του των 300000km.

Τώρα αν κάποιοι ραγιαδίζουν σκύβωντας το κεφάλι διακαιολογώντας τους καμεροχαφιέδες, καλώς (ή κακώς για όλους τους υπόλοιπους) κάνουν...

Φιλικά

Έτσι μπράβο! Έχουμε γεμίσει πια εδώ μέσα με σκατόφλωρους και σκατόμυαλους! Πες τα επιτέλους!

• S
                                            skullone last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

Οκ για χαρη της συζητησης λοιπον να το δεκτω.Ειναι πολλα τα 160.

Για χάρη της συζήτησης; Ξέρεις πολλούς από τους χρήστες των Ελληνικών δρόμων που να μπορούν να αντιδράσουν σε κάτι ξαφνικό με τέτοιες ταχύτητες; Το 90%, απλά θα πέσει πάνω στα φρένα, κλείνοντας ταυτόχρονα τα μάτια!

Το 90% απλώς δεν θα έπρεπε να έχει δίπλωμα, αλλά το έχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ δέχομαι εγώ που ξεκωλώνομαι να μάθω και την τελευταία λεπτομέρεια για το πώς αντιδρά το αυτοκίνητό μου και την τελευταία 'παγίδα' του κάθε δρόμου να με βάζει σε κίνδυνο η κυράτσω ή ο μαλάκας που έσταξε 1000 ευρά στον εξεταστή και πήρε δίπλωμα και μετά μου το παίζει και... νομοταγής. ΑΕΙ ΚΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΙΑ.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 18
                                            • 19