-
Καλησπερα παιδια. Έχω ένα Huyndai Getz, μοντέλο του 2006, 1086 cc, 62.000 χιλιόμετρα . Στο τελευταίο σέρβις που έκανα πριν μερικούς μήνες με έιχαν πει ότι πρέπει μετά απο μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα (σε αυτά που είμαι δηλαδή τώρα) να αλλάξω ιμάντα χρονισμού. Το συνεργείο με είπε ότι βγαίνει γύρω στα 200€.
Οι ερωτήσεις μου επειδή δεν γνωρίζω σχετικά με το θέμα είναι οι εξής:
-
Κατά την αλλαγή ιμάντα χρονισμού πρέπει να προσέξουμε κάτι ακόμη;; Λεπτομέρεις που πρέπει να ληφθούν υπόψιν;; πχ πρέπει να αλλαχτούν και άλλα πράγματα που συμπεριλαμβάνονται στην τελική τιμή; Το λέω γιατί σε άλλα ποστς έλεγαν γενικά και για άλλες αλλαγές μαζί με ιμάντα χρονισμού.
-
Απο τιμές γνωρίζουμε που περίπου κυμένονται τα πράγματα;;
-
Υπάρχει καμία καλή πρόταση για συνεργεία στη περιοχή της Θεσσαλονίκης;;
Ευχαριστώ πολύ!!
-
-
Καλησπερα παιδια. Έχω ένα Huyndai Getz, μοντέλο του 2006, 1086 cc, 62.000 χιλιόμετρα . Στο τελευταίο σέρβις που έκανα πριν μερικούς μήνες με έιχαν πει ότι πρέπει μετά απο μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα (σε αυτά που είμαι δηλαδή τώρα) να αλλάξω ιμάντα χρονισμού. Το συνεργείο με είπε ότι βγαίνει γύρω στα 200€.
-
Κατά την αλλαγή ιμάντα χρονισμού πρέπει να προσέξουμε κάτι ακόμη;; Λεπτομέρεις που πρέπει να ληφθούν υπόψιν;; πχ πρέπει να αλλαχτούν και άλλα πράγματα που συμπεριλαμβάνονται στην τελική τιμή; Το λέω γιατί σε άλλα ποστς έλεγαν γενικά και για άλλες αλλαγές μαζί με ιμάντα χρονισμού.
-
-
Ευχαριστώ πολύ!!
-
-
-
-
-
Ευχαριστώ πολύ!!
-
-
ΧατζήΝικολάου στον περιφερειακό πάνω είναι προς λάχαναγορα. Εκεί πάμε τα αυτοκίνητα της οικογένειας. 2 εκ των οποίων Hyundai
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
http://www.mister-auto.gr/el/set-d-ntot ... _g307.html
Κοιτα που κυμαινονται οι τιμες των ανταλλακτικων σου. Κοιτα μαρκες οπως contitech, Skf...ασε τα πρωτα τα κινεζικα bolk.
Θες λοιπον εναν ιμαντα και ενα τεντωτηρα. Σαν πολλα ακουγονται τα 200 ευρω. Και απο 5 ευρω να κανουν εκαστος οι εξωτερικοι σου ιμαντες.
-
http://www.parts.gr δες και εδω τιμες γιατι εχω δει τρομακτικες διαφορες ωρες ωρες...
Προληπτικα να αλλαχτει αντλια νερου? ειναι λιγα τα χλμ που εχεις, αλλα αρκετα τα χρονια.
Αλλαγη Ιμαντα Χρονισμου Huyndai Getz