-
Καλή βδομάδα στην παρέα ................
'Μάστορα' επιτέλους έκανες την εμφάνισή σου....καταλαβαίνω ότι έπεσε δουλειά και ότι μας διαβάζεις.Περιμένουμε να μας ενημερώσεις για τα της βόρειας Ελλάδας.Κάτι καινούργιες πίστες που ετοιμάζονταν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τί έγιναν ???????
Βασίλη...εξυπηρετικό το αφήνω και πάω και κάνω, αλλά το καθάρισμα είναι απαραίτητο να γίνεται μετά απο κάθε εξόρμηση γιατί η βρώμα αθροίζεται και ταλαιπωρεί τα μέταλλα.
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.....
Η βδομάδα ήταν πολύ γεμάτη απο ΚΑΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ !!!!!!!
Έγινε ημερήσια εξόρμηση,με φίλο καλό που είχε δουλειές εκεί,στην Σπάρτη με αποκλειστικό σκοπό την γνωριμία του χώρου για την αγωνιστική μας εκδρομή.
Πίστα SPEED+PASSION.Λϊγα χλμ απο την πόλη,σε κατάφυτη περιοχή,μέσω χωματόδρομου 500 μέτρων και να μία φαρδυά 8-10 μ.και μακρυά 1260 μ. πίστα,με ενδιαφέρουσα χάραξη.Βόλτα με νοικιάρικα και videoσκόπηση απο μέσα για να μελετήσουμε τις γραμμές, ώστε όταν κατέβουμε να μένει μόνο η πρακτική εξάσκηση Υπάρχει χώρος για φύλαξη των καρτ μας, με 3 Doperman για σιγουριά. 15 € όλη μέρα η τιμή για ενοικίαση της πίστας.Μειονέκτημα οτι στις άκρες της και μέσα στην πίστα, έχει σκόνη και δεν πρέπει να φεύγεις με τίποτε απο την αγωνιστική γραμμή.Σε κάποια σημεία πρέπει να κρατάει και νερά και όταν φύγουν αφήνουν την λασπίτσα που με τον ήλιο γίνεται σκόνη,αρκετή όταν με προσπερνούσε ο φίλος.Όταν όμως 'παίξουν' μπόλικα καρτάκια θα είναι εντάξει.
Η άλλη πίστα την πόλης,'KART CAFE',περίπου 10 χλμ μακρυά δυστυχώς ανοίγει μόνο ΣΚ και δεν μπορέσαμε ούτε μέσα να μπούμε,λόγω περίφραξης. Απ'ότι θυμάμαι απο παλαιότερη επίσκεψη,είναι πιο μικρή σε μήκος, με υψομετρικές διαφορές.Έχουμε επιλογές,την μία μέρα εκεί και την άλλη στην άλλη,και την τρίτη μέρα ...............Καλαμάτα !!!!!!!!!Κοττάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη .............το φορτηγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Και μιάς και δεν φεύγουμε το τριήμερο δεν κάνω και μια βόλτα AT THE PISTA Πάντα βρίσκεις εκεί γνωστούς.......Γιάννης +Κώστας + γνωστός με super τέντα,αγωνιστική σαν την άλλη και ακεφιές απο τον Κωστή.Ρυθμίσεις πολλές και τα καρτάκια εν δράση.
Έρχεται γνωστός με 125άρι εξατάχυτο και κάνει πρόταση για βόλτα.Άστο Πέτρο γιατί τα φτιάχνουν για άλλα μεγέθη και δεν χωράνε τα ποδάρια μου Μπρέ μπές να δούμε αν χωράς..............Μπήκα - βολεύτηκα - έκατσα............... να βγώ ???????????????? .............όχι να μείνεις να κάνεις ................ ..... και έκαναααααα.ΑΛΛΑ ΤΣΙΓΑΡΑΑΑΑΑ αυτά ................ΒΑΡΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είχα μια μοναδική εμπειρία και αίσθηση απο την δύναμη που έχουν αυτά τα θηρία........ με κάθε αλλαγή ταχύτητας να και μια 'κλωτσιά', με φρενάρισμα ..................άγκυρα..... ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.
Με κόστος απόκτησης περίπου 9000 € δεν θα έκανα ποτέ αγορά τέτοιου.( υπάρχει και περιποιημένο μεταχειρισμένο με τα μισά χρήματα. )Μόνο να το ποτίζεις και να του παίρνεις παπούτσια δεν θέλεις τίποτε άλλο. Μου άρεσει το κράτημα του και η ΔΥΝΑΜΗ του.Ευχαριστίες σε όσους μου εμπιστεύονται τα εργαλεία τους .....γενικώς
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΕΣ ΜΕΡΕΣ........!!!!!!!!!!Νάμαστε καλά μόνο....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πίστα SPEED+PASSION.Λϊγα χλμ απο την πόλη,σε κατάφυτη περιοχή,μέσω χωματόδρομου 500 μέτρων και να μία φαρδυά 8-10 μ.και μακρυά 1260 μ. πίστα,με ενδιαφέρουσα χάραξη.Βόλτα με νοικιάρικα και videoσκόπηση απο μέσα
Pws fainetai o an8rwpos pou exei pai3ei mpasket
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Πίστα SPEED+PASSION.Λϊγα χλμ απο την πόλη,σε κατάφυτη περιοχή,μέσω χωματόδρομου 500 μέτρων και να μία φαρδυά 8-10 μ.και μακρυά 1260 μ. πίστα,με ενδιαφέρουσα χάραξη.Βόλτα με νοικιάρικα και videoσκόπηση απο μέσα
Pws fainetai o an8rwpos pou exei pai3ei mpasket
Απο που φαίνεται παλληκάρι μου.............αλλά μπορώ να σου δείξω πόσο καλά ξέρω έλα στην πατρίδα και θα σου δείξω πολλά
-
ο εθισμενος στην ταχυτητα γυριζει συνεχως εκει ή εκανε τοσο ??
θεωρω οτι παω καλα, αν ειναι ετσι! Αν και περα απο τους απολυτους χρονους εχω να κανω πολυ δουλεια γιατι εχω και το πλεονεκτημα του χαμηλου βαρους ..
Οπως και να 'χει ειμαι πολυ ικανοποιημενος -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ο εθισμενος στην ταχυτητα γυριζει συνεχως εκει ή εκανε τοσο ??
θεωρω οτι παω καλα, αν ειναι ετσι! Αν και περα απο τους απολυτους χρονους εχω να κανω πολυ δουλεια γιατι εχω και το πλεονεκτημα του χαμηλου βαρους ..
Οπως και να 'χει ειμαι πολυ ικανοποιημενοςΕγώ πάντως έκανα πρόβλεψη για το που θα γυρίζεις................... Θα δείξει............
-
Την Σπαρτη την γνωριζω πολυ καλα γιατι γνωριζομαι πολυ με τον ιδιοκτητη, ειναι κορυφη πιστα με μονη εξαιρεση ο χωματοδρομος που οδηγει εκει...λοιπον υπαρχει πουθενα σελιδα για την πιστα Των Αφιδνων...
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Την Σπαρτη την γνωριζω πολυ καλα γιατι γνωριζομαι πολυ με τον ιδιοκτητη, ειναι κορυφη πιστα με μονη εξαιρεση ο χωματοδρομος που οδηγει εκει...λοιπον υπαρχει πουθενα σελιδα για την πιστα Των Αφιδνων...Μιας και ξέρεις καλά τον Χριστόφορο,μπορείς να μας γράψεις για την ιστορία και το σκεπτικό της δημιουργίας της πίστας ? Τα σχέδια τους για το μέλλον ? Με τις άδειες των αγώνων τι έγινε τελικά ?
Το πρόγραμμα μας λέει γιαυτό το ΣΚ Πάτρα για τον αγώνα του TRF και για το Σάββατο 09/04 λέμε για Αγ.Μαρίνα.Χοντρικά κάπως έτσι και θα τα συζητάμε.
Η επόμενη κίνηση - μετακίνηση θα γίνει προς Αφίδνες και μετά Ασπρόπυργο,Λειβαδιά,Σπάρτη,Καλαμάτα,Πάτρα,.......... και πάει λέγοντας........θέλω να δοκιμάσω όσες πιο πολλές πίστες μπορώ..........κάνω συλλογή απο δράση σε πίστες. -
με τις αδειες των αγωνων δεν εχει γινει, ουτε φανταζομαι, προβλεπεται να γινει κατι
αφιδνες να παμε καποια στιγμη που θα υπαρχει αγωνιστικη δραστηριοτητα σε αλλη πιστα, για να μη φαμε κανενα χοντρο πακετακι...
-
Την Σπαρτη την γνωριζω πολυ καλα γιατι γνωριζομαι πολυ με τον ιδιοκτητη, ειναι κορυφη πιστα με μονη εξαιρεση ο χωματοδρομος που οδηγει εκει...λοιπον υπαρχει πουθενα σελιδα για την πιστα Των Αφιδνων...
Μιας και ξέρεις καλά τον Χριστόφορο,μπορείς να μας γράψεις για την ιστορία και το σκεπτικό της δημιουργίας της πίστας ? Τα σχέδια τους για το μέλλον ? Με τις άδειες των αγώνων τι έγινε τελικά ?
Το πρόγραμμα μας λέει γιαυτό το ΣΚ Πάτρα για τον αγώνα του TRF και για το Σάββατο 09/04 λέμε για Αγ.Μαρίνα.Χοντρικά κάπως έτσι και θα τα συζητάμε.
Η επόμενη κίνηση - μετακίνηση θα γίνει προς Αφίδνες και μετά Ασπρόπυργο,Λειβαδιά,Σπάρτη,Καλαμάτα,Πάτρα,.......... και πάει λέγοντας........θέλω να δοκιμάσω όσες πιο πολλές πίστες μπορώ..........κάνω συλλογή απο δράση σε πίστες.Επιτέλους!!!
Σε (σας) περιμένω.
Α! Εντός έδρας δεν χάνω (τουλάχιστον από κάποιον με τα 3πλάσια χρόνια από εμένα).
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
με τις αδειες των αγωνων δεν εχει γινει, ουτε φανταζομαι, προβλεπεται να γινει κατιαφιδνες να παμε καποια στιγμη που θα υπαρχει αγωνιστικη δραστηριοτητα σε αλλη πιστα, για να μη φαμε κανενα χοντρο πακετακι...
Το Καρτοντρόμο τις ημέρες πριν από αγώνα είναι απάνθρωπο! Το ωράριο πιεστικό και οπωσδήποτε δεν βοηθάει την 'ομάδα χωρίς μάνατζερ'...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μιας και ξέρεις καλά τον Χριστόφορο,μπορείς να μας γράψεις για την ιστορία και το σκεπτικό της δημιουργίας της πίστας ? Τα σχέδια τους για το μέλλον ? Με τις άδειες των αγώνων τι έγινε τελικά ?
Η επόμενη κίνηση - μετακίνηση θα γίνει προς Αφίδνες και μετά Ασπρόπυργο,Λειβαδιά,Σπάρτη,Καλαμάτα,Πάτρα,.......... και πάει λέγοντας........θέλω να δοκιμάσω όσες πιο πολλές πίστες μπορώ..........κάνω συλλογή απο δράση σε πίστες.Επιτέλους!!!
Σε (σας) περιμένω.
Α! Εντός έδρας δεν χάνω (τουλάχιστον από κάποιον με τα 3πλάσια χρόνια από εμένα).
Billy ...............κρύβε λόγιααααααααααααα .............. τα γραπτά μένουν και πρόσεχε μην εκτεθείς .......απο κάποιον που έχει ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ χρόνια ....δεν έχω εγγονια ακόμη.
-
Επιτέλους!!!
Σε (σας) περιμένω.
Μ'αρεσουν αυτα τα φιλικα φαγωματα.
Το κανουν ενδιαφερων το παιχνιδακιαντε φαγωθητεεεεεεεεε
Υ.Γ αμα χασεις ομως?
Υ.Γ2 επειδη τα παιδια εχουν τα ALFANO και ΑΙΜ τους θα αποκτησεις μια καλη εικωνα για το που γυριζεις. -
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Επιτέλους!!!
Σε (σας) περιμένω.
Υ.Γ αμα χασεις ομως?
Υ.Γ2 επειδη τα παιδια εχουν τα ALFANO και ΑΙΜ τους θα αποκτησεις μια καλη εικωνα για το που γυριζεις.ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!!!!
ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νεο μέλος στην ομάδα μας,γράφει σπάνια, μας διαβάζει συχνά,είναι ενημερωμένος και κάτοχος ......................HAASE-ROTAX....
Γιώργο καλοδιασκέδαστο και υγιές για πολλές ώρες ευχαρίστισης. και όποτε μπορείς ρίξε και καμμιά γραφή.. -
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Υ.Γ αμα χασεις ομως?
Υ.Γ2 επειδη τα παιδια εχουν τα ALFANO και ΑΙΜ τους θα αποκτησεις μια καλη εικωνα για το που γυριζεις.Εννοείται ότι τα φαγώματα είναι φιλικά.
Αν χάσω θα κεράσω καφέ. Αν κερδίσω (που είναι σίγουρο ) θα έχω την ευχαρίστηση την (φιλικότατης) νίκης... Έτσι κι αλλιώς όλοι την ΠΛΑΚΑ μας κάνουμε. Μακάρι να πάμε 20 γύρους ρόδα ρόδα και να χάσω. Αυτό δεν αναπληρώνεται με τίποτα!!!
Ξέρω που γυρίζω καθώς έχω χρονόμετρο (κινητό Nokia). Πόση απόκλιση να έχει πια;!;
Να τολμήσω να προτείνω karting day την Παρασκευή το απόγευμα στο Καρτοντρόμο;
Υ.Γ. Ήμουν σε καφετέρια και είχε τηλεόραση στο Supersport. Είχε τον αγώνα των Iame που έγινε την Κυριακή. Δεν ξεκόλλησα τα μάτια μου από εκεί. Ευτυχώς που ο συμφοιτητής που ήταν μαζί μου, καταλαβαίνει την αρρώστια μου...
Υ.Γ.2 Στο Καρτοντρόμο ΔΕΝ ΧΑΝΩ!!! (όλο μεγάλες κουβέντες είμαι, αλλά δεν βλέπω πράξεις...)
-
Ξέρω που γυρίζω καθώς έχω χρονόμετρο (κινητό Nokia). Πόση απόκλιση να έχει πια;!;
Να τολμήσω να προτείνω karting day την Παρασκευή το απόγευμα στο Καρτοντρόμο;
Υ.Γ. Ήμουν σε καφετέρια και είχε τηλεόραση στο Supersport. Είχε τον αγώνα των Iame που έγινε την Κυριακή. Δεν ξεκόλλησα τα μάτια μου από εκεί. Ευτυχώς που ο συμφοιτητής που ήταν μαζί μου, καταλαβαίνει την αρρώστια μου...
Υ.Γ.2 Στο Καρτοντρόμο ΔΕΝ ΧΑΝΩ!!! (όλο μεγάλες κουβέντες είμαι, αλλά δεν βλέπω πράξεις...)
Το κινητο χανει και αναλογα το χερι χανει αρκετα
Υ.Γ.2 το εχω παθει και εγω μονο που κοιταζαν περιεργα
Υ.Γ θα χασεις θα χασεις θα χασεις(για το σπασιμο)
-
Στο Καρτοντρόμο ΔΕΝ ΧΑΝΩ!!! (όλο μεγάλες κουβέντες είμαι, αλλά δεν βλέπω πράξεις...)Δεν εχασες γιατι δεν ηρθαμε ακομα .
Για την Παρασκευη το απογευμα ειμαι μεσα(πιο πολυ για την πλακα παρα για τους χρονους). The rest of the team τι λεει?
Πιο πολυ γουσταρω τα φαγωματα πανω παρα στα Σπατα.ΒΑΣΙΛΑΚΗ ετοιμασου, ερχεται η ταχυτητα του Αγγελου[/size]
-
Εγω θα δηλωσω απων, γιατι θα ειμαι στη ναυπακτο για τις υποχρεωσεις του Αχαιος.. (οχι τις δικες μου)...
εχω προετοιμαστει για σαββατο αγια μαριννα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Εγω θα δηλωσω απων, γιατι θα ειμαι στη ναυπακτο για τις υποχρεωσεις του Αχαιος.. (οχι τις δικες μου)...
εχω προετοιμαστει για σαββατο αγια μαριννα!Έχουμε πάρει φωτιά και μ'αρέσετε πάρα πολύ........
Να συμπληρώσω και να σας παραπέμψω σε προηγούμενο post μου για το πρόγραμμά μας.
Το ΣΚ ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε στη Αχαια γιατί έχει αγώνα αυτοκινήτου και τρέχει το αυτοκίνητό μας,του TRF,και θα πάμε για service.Οπότε η προετοιμασία για την Αγ.Μαρίνα είναι για το ΑΛΛΟ Σάββατο 09/04/2005.
Για της Αφίδνες μπορούμε να πούμε απο τώρα για τα Σάββατα 16 ή 23 Απριλίου.Μ'αρέσει ο μακροπρόθεσμος προγραμματισμός.
Ο καινούργιος ιδιοκτήτης καρτ,συνάδελφος στην δουλειά,βολεύεται στις Αφίδνες οπότε οι συμμετοχές γίνονται.... 5 το λιγώτερο. Οχι άσχημα.....Θα ρίξω σύνθημα και στον Ραφαήλο να κάνουμε παιγνίδι..
Το χρονόμετρο χεριού μπορεί να χάνει ή να κερδίζει πολύ εως πάρα πολύ Τα ειδικά όργανα ΜΟΝΟ θα δείξουν τι χρόνους κάνετε εσείς οι γρήγοροι....εγω είμαι στην κατηγορία των έμπειρων - έντεχνων.....
-
Για της Αφίδνες μπορούμε να πούμε απο τώρα για τα Σάββατα 16 ή 23 Απριλίου.Μ'αρέσει ο μακροπρόθεσμος προγραμματισμός.Περιμένω ανακοίνωση
-
Ο καινούργιος ιδιοκτήτης καρτ,συνάδελφος στην δουλειά,βολεύεται στις Αφίδνες οπότε οι συμμετοχές γίνονται.... 5 το λιγώτερο. Οχι άσχημα
Εχει ξανακανει ο ανθρωπος? γιατι αν δεν εχει ξανακανει δεν ξερω κατα ποσο ενδυκνεται το καρτοδρομιο Σαββατο για καινουργιο οδηγο. Βεβαια εγω εχω ασχημη εμπειρια την μια φωρα που στροφαρα εκει πανω και ισως να φταει αυτο.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ