-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
:yikes: ρατσιστές!
Εμείς ευτυχώς, έχουμε δημοκρατία, όποιος γουστάρει μπαίνει.oχι μονο μπαινει οποιος θελει, αλλα βρισκει και κομματικη προστασια
-
τρου στόρι
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εμείς ευτυχώς, έχουμε δημοκρατία, όποιος γουστάρει μπαίνει.Μαγαζί τους είναι, ό,τι γουστάρουν κάνουν, σιγά που θα μας ρωτήσουν κιόλας (αν θέλεις τη γνώμη μου).
Αν δε σ'αρέσει μην μπεις στο αεροπλάνο καλύτερα γιατί είναι και κουραστικό πολύ...Το πρώτο που σου δίνουν έτσι και τα καταφέρεις, πάντως, είναι το ΑΦΜ!
Αυτό λέει πολλά για το πόσο σοβαρή χώρα είναι. -
Ειρωνικά μιλούσα D-Jet .
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εμείς ευτυχώς, έχουμε δημοκρατία, όποιος γουστάρει μπαίνει.oχι μονο μπαινει οποιος θελει, αλλα βρισκει και κομματικη προστασια
τρου στόρι
Εμείς ευτυχώς, έχουμε δημοκρατία, όποιος γουστάρει μπαίνει.Μαγαζί τους είναι, ό,τι γουστάρουν κάνουν, σιγά που θα μας ρωτήσουν κιόλας (αν θέλεις τη γνώμη μου).
Αν δε σ'αρέσει μην μπεις στο αεροπλάνο καλύτερα γιατί είναι και κουραστικό πολύ...Το πρώτο που σου δίνουν έτσι και τα καταφέρεις, πάντως, είναι το ΑΦΜ!
Αυτό λέει πολλά για το πόσο σοβαρή χώρα είναι.^ ρατσιστές και φασίστες
-
Φίλε καλέ 21. Το ζω στο σπίτι μου, η πετιχυμένη (ο θεός να μου κόβει χρόνια και να της δίνει μέρες και στης δυο βέβαια 29 – 33, έχουν τρομερά βιογραφικά), έχει αρπάξει τον ταύρο από τα κερατα, μα όταν μιλάω ανοίγει τα αυτιά. Η μεγάλη επηρεασμένη από την μάνα της, όταν μιλάω εγώ τσαντίζετε. Δύσκολα θα τα καταφέρει. Δεν είναι άνεργη μα όχι βάση προσόντων επιτυχημένη.
Δίδασκα και διδάσκω την νεολαία, και δεν θα σταματήσω ποτέ. Μαθαίνω συνεχώς και μεταβιβάζω!. Η πείρα και οι γνώσεις που απέκτησα, είναι το εφαλτήριο της νεολαίας, για να πετάξει ποιο ψηλά από εμένα. Με την σημερινή κατάσταση εάν δεν ξεκινήσει από την καράφλα μου, και ξεκινήσει από της σόλες μου, διαγράφοντας της όσες γνώσεις μου, στα 68 της θα έχει φτάσει μέχρι τον αφαλό μου, για να μην πω μια πιθαμή ποιο κάτω.
Οφείλουμε την βοήθεια μας. συμπαράσταση μόνον στα σωστά, για τα λάθος στηλίτευση. Δεν τα στέλνεις στην ζούγκλα εάν δεν τα εξοπλίσεις – προετοιμάσεις – ενημερώσεις.
Δεν θέλω να γίνομαι κάλος μα πραγματιστής. Δεν θέλω να το καταλάβουν αργότερα μα τώρα. Δεν θα πω ποτέ ότι σας τα έλεγα, μα μαλακα Αντώνη δεν ήσουν κάλος δάσκαλος.
Οι μεμψίμοιροι ενήλικες τα ρίχνουν στο θεό τον διαιτητή την τουρκοκρατία, στο ότι το γ@μημένο πόδι τους δεν έβαλε γκολ δεν το λένε που είναι και αλήθεια. Ναι ο ΓΑΠ μας πούλησε, μα ψόφησε σαν όνομα και πολιτικός, δεν θα συνεχίσουμε με λύσσα να διορθώσουμε την προδοσία του και να πάμε εμπρός?.
Α. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν συμφωνώ, μια χαρά είναι τα παιδιά μας, τα φτερά μόνο τους έκοψαν** μερικοί αλήτες,** αλλά η ζωή κύκλους κάνει και ο τροχός γυρίζει.
lolwut.
Μερικοί ήταν ολοι αυτοί που στήριζαν το προς χρεωκοπία σύστημα με 80+ % στις εκλογές τόσα χρόνια. Μερικοί είναι αυτοί που -με τις τελευταίες εκλογές- επέλεξαν να μην αλλάξει τίποτα είτε ρίχνοντάς το στον Tony ή στον nouveau Ανδρέα.
Στα ποσοστά αυτά ΔΕΝ είναι τα αξια 'παιδιά' μέσα.
Μην τα πείτε και παραέξω αυτά.
Στο παραέξω είναι 1.500.000 άνεργοι, αυτοί που στήριζαν με 80% είμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι, οι βολεμένοι, οι χορτασμένοι, οι έχοντες αποκρύψει λίπος, οι σημερινοί άνεργοι 25-30 ετών δεν είχαν συμμετοχή στο τσιμπούσι, ή τουλάχιστον δεν είχαν πλήρη αντίληψη του τι γινόταν, με αυτή την έννοια έχουν πολλά ελαφρυντικά, εδώ δεν ξέραμε εμείς οι ανόητοι μεγαλύτεροι το βάθος της σαπίλας, θα την ήξερε ο δεκαοχτάρης που πήγαινε εκείνες την εποχές να ψηφίζει να τον χαβαλέ της παρέας ?
Φταίνε τα παιδιά που εμείς δεν καταφέραμε να τους δείξουμε ποιοί είμαστε και που πάμε ? Όλα τα βάρη στα παιδιά ενώ είμαστε 100% υπεύθυνοι για τη λάθος διαπαιδαγώγηση τους ?
φταίνε τα παιδιά που μεγάλωσαν μόνα τους γιατί εμείς δουλεύαμε και τα είχαμε βάλει στον αυτόματο και τώρα που ήρθε η ώρα να εισπράξουμε από την ανάποδη την προσοχή που τους δώσαμε μεγαλώνοντας τα, θέλουμε και τα ρέστα ?Τα δικά μου τα παιδιά είναι 2 παιδιά διαμάντια με όλη τη σημασία της λέξης, και οι φίλοι τους το ίδιο, σπούδασαν ότι μπόρεσε ο καθένας, τα είχα στη δουλειά μου από το δημοτικό, μωρά ακόμα για να αντιληφθούν τι είναι μεροκάματο και μόχθος, έννοια μου να μάθουν να δουλεύουν τα χέρια τους, να μη φοβούνται να λερωθούν, για το μετά, για τις δύσκολες μέρες να μπορούν να πιάσουν ένα εργαλείο, δουλεύουν όπου βρούν, στα σουπερμάκετ, στα συνεργεία, στα φυλλάδια, φύλακες, ότι πέσει μπροστά τους, δε χάνουν το 30άρι και το 50άρικο με τίποτα, με το χαμόγελο πάντα και σεμνά χωρίς να ενοχλούν, δεν τα βάζουν με την κοινωνία εκδικούμενοι τους γείτονες, ή το σύστημα, δεν είναι επανάσταση το σπάσιμο και το κάψιμο, στις μέρες μας επανάσταση είναι να παραμείνεις ενεργός και χρήσιμος πολίτης, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου και επαναστατικά τσιτάτα, είτε από βλακεία, είτε γιατί πέφτει μεροκάματο, ένα μεροκάματο που τα παιδιά μου και οι φίλοι τους δεν θα το διεκδικήσουν ποτέ από θέση και από αρχές.
Αυτά τα καθημερινά και νοικοκυρήστικα από εμένα, και σε όποιον αρέσει, δεν προσβάλουμε κανέναν και δεν θέλουμε την προσβολή κανενός, απλά γιατί η κοινωνία δεν μας φταίει σε τίποτα, η κοινωνία είμαστε εμείς και μόνο εμείς την κάνουμε καλύτερη ή χειρότερη, είμαστε ο εχθρός της και ο σωτήρας της, όσοι θέλουν τη στηρίζουν όσοι νομίζουν ότι με την καταστροφή της θα αποκομίσουν ωφέλη είναι γελασμένοι, περαστικοί είμαστε όλοι, και μαγκιά είναι η δημιουργία , και όχι η καταστροφή.
-
Μπράβο Κύριε Quadra.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Φταίνε τα παιδιά που εμείς δεν καταφέραμε να τους δείξουμε ποιοί είμαστε και που πάμε ?
Μην αγχώνεσαι, αυτό ακριβώς τους δείξατε.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Φταίνε τα παιδιά που εμείς δεν καταφέραμε να τους δείξουμε ποιοί είμαστε και που πάμε ?
Eγώ δεν αγχώνομαι γιατί έχω το γνώθις εαυτόν, μόνο λυπάμαι, μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι !
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Aντώνη όλοι οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι με τις ίδιες αντοχές, δεν έχουν τα ίδια κουράγια, δεν έχουν τις ίδιες προσλαμβάνουσες, ούτε και τον ίδιο τσαγανό.Με αυτή την έννοια η συνταγή δεν πρέπει να είναι μία, δεν κολλάει παντού και δεν μπορεί να εφαρμοστεί μια για όλους.
παρα πολυ σωστος!!!
εδω μεσα οπως βλεπεις ομως,μερικοι δεν μπορουν να το καταλαβουν.Δεν βρηκες δουλεια? εισαι κοπριτης.Ξεζουμιζεις την γιαγια και λοιπες πιπες.Υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις,αλλα αποτελουν την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα. -
«και μαγκιά είναι η δημιουργία , και όχι η καταστροφή».
+1000 Α. -
84% τι εχεις παθει σημερα? ανησυχω!Ο Ξμαρ τελος του μηνα θα σε περασει στη σκατοβαθμολογια.
-
Έτσι, έτσι, που να τρέχεις, θέλει εισιτήρια, δεν έχεις αντοχές, θέλει λεφτά, δεν μπορείς, κλπ.
Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι άνεργοι από κάπου τρώνε. Είτε αυτό είναι γονείς, είτε είναι συνταξουλα, είτε οτιδήποτε από κάπου τρώνε, δεν είναι στο δρόμο (αν ήταν 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι στο δρόμο θα το ξέραμε).
Δεν είναι γι'αυτους θέμα επιβίωσης να δουλέψουν, δεν τους ενδιαφέρει ότι δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη.
Είναι σίγουρα πιο εύκολο για την πλειονότητά των να μην κάνουν απολύτως τίποτα.
Το ότι η Ευρώπη άνοιξε τα σύνορα της αγοράς εργασίας δεν έχει σημασία, το έκανε μάλλον για άλλους. -
Έτσι, έτσι, που να τρέχεις, θέλει εισιτήρια, δεν έχεις αντοχές, θέλει λεφτά, δεν μπορείς, κλπ.
Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι άνεργοι από κάπου τρώνε. Είτε αυτό είναι γονείς, είτε είναι συνταξουλα, είτε οτιδήποτε από κάπου τρώνε, δεν είναι στο δρόμο (αν ήταν 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι στο δρόμο θα το ξέραμε).
Δεν είναι γι'αυτους θέμα επιβίωσης να δουλέψουν, δεν τους ενδιαφέρει ότι δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη.
Το ότι η Ευρώπη άνοιξε τα σύνορα της αγοράς εργασίας δεν έχει σημασία, το έκανε μάλλον για άλλους.Μαρια Αντουανέτα Vol 2 .
-
Το ότι η Ευρώπη άνοιξε τα σύνορα της αγοράς εργασίας δεν έχει σημασία, το έκανε μάλλον για άλλους.Tρύφωνα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Ανάλογα τις αντοχές και το κουράγιο του ο καθένας πράττει ανάλογα, ο κάθε άνθρωπος έχει άλλες ανάγκες και υποχρεώσεις ( ναί, και οι άνεργοι έχουν υποχρεώσεις όσο παράξενο και να φαίνεται ) ο ψυχισμός του καθενός διαφέρει, πχ ο άνεργος που τον σπούδασε η μάνα μόνη της και τώρα είναι μόνη και άρρωστη, δεν θα την αφήσει να πάει στην Ευρώπη να κάνει τη ζωή του, ο Βέλγος, Ολλανδός, Γερμανός ίσως το έκανε, ο Έλληνας πολύ δύσκολα, αν όλους τους άνεργους τους βάζουμε στο ίδιο μίξερ ισοπεδώνοντας προσωπικότητες είμαστε εκτός πραγματικότητας, λίγο μελό φαίνεται αλλά έτσι είναι.
Το να είναι απόλυτος κανείς σε τέτοια θέματα και με τόση σιγουριά να τους λέει όλους τεμπέληδες, μάλλον αυτός έχει πρόβλημα και όχι οι άλλοι.
-
Φυσικά μόνο στην Ελλάδα υπάρχει ανεργία.Στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι άγνωστη λέξη
-
Το ότι η Ευρώπη άνοιξε τα σύνορα της αγοράς εργασίας δεν έχει σημασία, το έκανε μάλλον για άλλους.
Για ποια Ευρώπη αναφέρεσαι;
Άνοιξε η Ευρώπη την αγορά εργασίας για τους Έλληνες και είδηση δεν το πήραμε;Εκτός αν αναφερόμαστε στην περίπτωση 'ξεπουλάω ότι έχω, φτιάχνω μία βαλίτσα και ξεκινάω τουρνέ στην Ευρώπη και ότι βρέξει ας κατεβάσει'... Πάντως αυτό δεν αποτελεί άνοιγμα αγοράς εργασίας.
-
Νταξ' και συ τι περίμενες. νάρθει εδώ ο γεραμαναράς ή ο σουηδέζος και να σε ψάχνει να σου κάνει όφερ?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το ότι η Ευρώπη άνοιξε τα σύνορα της αγοράς εργασίας δεν έχει σημασία, το έκανε μάλλον για άλλους.
Για ποια Ευρώπη αναφέρεσαι;
Άνοιξε η Ευρώπη την αγορά εργασίας για τους Έλληνες και είδηση δεν το πήραμε;Εκτός αν αναφερόμαστε στην περίπτωση 'ξεπουλάω ότι έχω, φτιάχνω μία βαλίτσα και ξεκινάω τουρνέ στην Ευρώπη και ότι βρέξει ας κατεβάσει'... Πάντως αυτό δεν αποτελεί άνοιγμα αγοράς εργασίας.
Καλά μερικοί δεν παίζονται. Βγάζεις άδεια παραμονής/εργασίας αυτόματα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε αντίθεση με τον Ινδο πχ.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....