-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Προσπαθώ να κατέβω στο επίπεδό σου, για την εμπειρία.
Μα δεν έχει κανένα νόημα αυτό! Δεν κερδίζεις τίποτα από αυτή την εμπειρία πέρα από το να υποβαθμίζεις το μυαλό σου!
Το τι έχει νόημα το καθορίζει καθείς για τον εαυτό του.
Έχεις δίκιο, tryphon και με συγχωρείς που μπαίνω στα προσωπικά σου - τα βίτσια του καθενός είναι ιδιωτική του υπόθεση!
Από την άλλη σε καταλαβαίνω κιόλας ότι πρέπει κάπου να ξεσπάσεις, σπουδαγμένος, πετυχημένος οικογενειάρχης από τζάκι και τώρα που γίνανε σκατά τα πράγματα στην πατρίδα, να βγαίνεις στο δρόμο να πας στη δουλειά σου και να τρέμεις μην πάρουν χαμπάρι ότι έχεις Ελληνικό όνομα και αρχίζουν να σε ρωτάνε για δρομολόγια....φαντάζομαι θα το έχεις σκεφτεί να το αλλάξεις σε κάτι πιο έτσι 'ευρωπαϊκό', ε;Ας επιτρέψουμε όμως στους αισθητήρες, αρκετά εκτός θέματος.
Όποτε θέλεις!
Πες μου τι θέλεις να μάθεις και θα προσπαθήσω να σε διαφωτίσω, όσο μπορώ! -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
88% σκατοψυχια.
με απογοητευεις....
Σκατοψυχιά ο tryphon αλλα εσύ το evo δεν το ζμπρώχνεις να δώσεις τα λεφτά σε κανένα άνεργο που δεν έχει.
Χάθηκε το φιλότιμο και η αλληλεγγύη.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Όποτε θέλεις!
Πες μου τι θέλεις να μάθεις και θα προσπαθήσω να σε διαφωτίσω, όσο μπορώ!καλα εσυ πιστευεις οτι θελει να μιλησει για αισθητηρες?
σκατοψυχια θελει να βγαλει,οπως κανει σε ολα τα τοπικ.Απλα μολις τον ζοριζεις με ερωτησεις τυπου γιατι αυτη η συμπεριφορα,δεν μπορει να σου απαντησει οτι ''ρε φιλε εχω σκατα μεσα στην ψυχη μου'' και κανει και καλα πως θελει να συζητησει για αισθητηρες.Πρεπει να εχει παθει μεγαλη ζημνια μικρος σου λεω.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Προσπαθώ να κατέβω στο επίπεδό σου, για την εμπειρία.
Μα δεν έχει κανένα νόημα αυτό! Δεν κερδίζεις τίποτα από αυτή την εμπειρία πέρα από το να υποβαθμίζεις το μυαλό σου!
Το τι έχει νόημα το καθορίζει καθείς για τον εαυτό του.
Έχεις δίκιο, tryphon και με συγχωρείς που μπαίνω στα προσωπικά σου - τα βίτσια του καθενός είναι ιδιωτική του υπόθεση!
Από την άλλη σε καταλαβαίνω κιόλας ότι πρέπει κάπου να ξεσπάσεις, σπουδαγμένος, πετυχημένος οικογενειάρχης από τζάκι και τώρα που γίνανε σκατά τα πράγματα στην πατρίδα, να βγαίνεις στο δρόμο να πας στη δουλειά σου και να τρέμεις μην πάρουν χαμπάρι ότι έχεις Ελληνικό όνομα και αρχίζουν να σε ρωτάνε για δρομολόγια....φαντάζομαι θα το έχεις σκεφτεί να το αλλάξεις σε κάτι πιο έτσι 'ευρωπαϊκό', ε;Έχεις πολύ φαντασία και πιστεύω ανάλογη επιτυχία στα καφενεία που συχνάζεις.
Ας επιτρέψουμε όμως στους αισθητήρες, αρκετά εκτός θέματος.
Όποτε θέλεις!
Πες μου τι θέλεις να μάθεις και θα προσπαθήσω να σε διαφωτίσω, όσο μπορώ!Να, σκεφτόμουνα να αρχίσω βιομηχανική παραγωγή, ψάχνω για εργοστάσια 30000μ2 και πάνω να μπορούν να απασχολήσουν 50-60 εργάτες για αρχή καθώς και διευθύνον προσωπικό γύρω στα 10 άτομα (όλα από τους άνεργους του φόρουμ βέβαια για ότι είναι μανατζιριαλ). Ίσως έτσι αποκαταστήσουμε και τον φίλο που βαρέθηκε τις καφετερίες και άρχισε αυτή τη συζήτηση όντας ο ίδιος άνεργος.
Τι νομίζεις; -
ο τρυφωνακος ή ψαχνει πελατες για να πουλησει λιγη απο την πλεοναζουσα ελβετικη ευτυχια...
ή τελικα ειναι μουφα η διαφημιζομενη ελβετικη ευτυχια και βρισκει εδω μεσα τη χαρα του... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
88% σκατοψυχια.
με απογοητευεις....
Σκατοψυχιά ο tryphon αλλα εσύ το evo δεν το ζμπρώχνεις να δώσεις τα λεφτά σε κανένα άνεργο που δεν έχει.
Χάθηκε το φιλότιμο και η αλληλεγγύη.
απο τις καλυτερες μαλακιες που εχεις πει .Δεν εχει σκατοψυχια ομως μεσα. οποτε ενα 79% πιστευω ειναι αρκετο.
-
Εδώ είναι το 4τφορουμ, Βαλκάνια, μπορείς να βρίζεις όποιον θέλεις ελεύθερα
-
Εδώ είναι το 4τφορουμ, Βαλκάνια, μπορείς να βρίζεις όποιον θέλεις ελεύθεραΕδω κατι αλλοι ψευτοελβετοι βριζουν ολοκληρη χωρα,αυτο σε πειραξε?
56%
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Εδώ είναι το 4τφορουμ, Βαλκάνια, μπορείς να βρίζεις όποιον θέλεις ελεύθερα
Εδω κατι αλλοι ψευτοελβετοι βριζουν ολοκληρη χωρα,αυτο σε πειραξε?
56%
Ντιφαιν βρίζουν
-
Έχεις πολύ φαντασία και πιστεύω ανάλογη επιτυχία στα καφενεία που συχνάζεις.
Σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο και ελπίζω να έχεις δίκιο... Ε, να είμαι και κάπου πετυχημένος και εγώ, ε; Βέβαια είδες που τελικά παρεούλα τα πίνουμε τα καφεδάκια, εδώ στο φόρουμ, tryphon μου...
Καληνύχτα σας, κύριοι!
Μπορείτε παρακαλώ να επιστρέψετε στο θέμα, τα προσωπικά του καθενός δεν μας αφορούν [Mod]
-
Μπορείτε παρακαλώ να επιστρέψετε στο θέμα, τα προσωπικά του καθενός δεν μας αφορούν [Mod][/quote]
οχι εγω κυριε...ο τρυφωνας με κανει και γελαω.....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μπορείτε παρακαλώ να επιστρέψετε στο θέμα, τα προσωπικά του καθενός δεν μας αφορούν [Mod]
Λάθος, κύριε μοντ μας, μας αφορούν και μας παρα-αφορούν αφού τα συμπλέγματα που κουβαλάει ο καθένας από την προσωπική του ζωή, όταν τον αφήνετε να τα βγάζει με την παραμικρή αφορμή, μας απαυτώνουν με το καλημέρα μια σοβαρή κουβέντα.
Μπορεί να μην παρακολούθησες την κουβέντα, δεν είσαι ούτε υποχρεωμένος ούτε σε πληρώνει και κανένας να κάνεις τον αστυφύλακα εδωμέσα, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ένα ιστορικό και, βεβαίως, αν συνεχίσουν να μιλάνε οι άλλοι έτσι θα τους απαντώ και εγώ με τον ίδιο τρόπο - αν πιστεύεις ότι χαλάω τη σούπα πέτα με έξω...
Ειδικά αν νομίζεις ότι σε μια προσωπικά, θεωρώ σοβαρή συζήτηση, όπου μπορεί να διαφωνούμε με κάποιους αλλά υπάρχει μια κάποια λογική τελοσπάντων, χωράνε μηνύματα-δυναμίτες του στυλ:
Εκτός από το να γίνετε βιομήχανοι και τοπ μανατζερς τίποτα άλλο δεν παίζει;
Οδηγός λεωφορείου είναι νοτ γκουντ ιναφ για τον Ελληνα άνεργο που πλερωσε η οικογένεια του να τον κάνει πι ειντζ ντιδά;
Καλύτερα στο καφενείο με την παρεουλα ε, μέχρι να ανοίξει η αγορά και να στίσετε τις βιομηχανικές σας μονάδεςκαι
Υ.Γ.
Να βάλουμε και φρουφρου στα σενσορς ως γουορλντ γουαιντ πατεντα, να κουνάει ωραία και να πουλάει κάργα;ή
Ξέρω θα μου τα ‘γράψετε’ εξαντλώντας το κατεψυγμένο IQ σας!. Το ψωμί δεν θα μου το κόψετε!. Έχω δουλειά που με περιμένει, εσείς έχετε?
και
Ελληνική πραγματικότητα, αντί να δουλεύουν φραπεδιά με την σύνταξη της μαμάς.
Υπάρχουν πολλά τεμπελόσκυλα!. Δεν είναι τυχαίο τα διεθνή σχόλια για την ελληνική παραγωγικότητα. Είμαι 68 χρονών και δουλεύω ακόμα……. Δικαιούμαι περισσότερα από τους τεμπέληδες και τα έχω….. -
Ένα από τα θεμελιώδη προβλήματα στην Ελλάδα είναι το ότι δεν λέγονται σχεδόν ποτέ τα πράγματα με το όνομά τους.
Αν κάποιος δε τολμήσει να το κάνει αμέσως θάβεται το νόημα των λεγομένων του σε άσχετες συζητήσεις.
Λοιπόν ναι υπάρχουν πολλοί τεμπέληδες στην Ελλάδα, πως να το κάνουμε.
Υπάρχουν πολλοί άσχετοι που γνωρίζουν τα πάντα.
Όταν λοιπόν κάποιος λέει ότι βαρέθηκε τα καφενεία και θέλει να δουλέψει αλλά δεν βρίσκει, λέει, δουλειά, δεν του απαντάς περί αισθητήρων και βιομηχανιών, τόσο απλά.Υ.Γ.
-
να ρε δουλειές.
http://www.oteplus.gr/gr/career_0.php?e2=SubmitΚαι έχει και μια ο Scotch στην υπογραφή του.
Γιατί αν περιμένατε απο τους εκπροσώπους της πραγματικής οικονομίας να δείξουν αλληλεγγύη.
-
Όταν λοιπόν κάπιος λέει ότι βαρέθηκε τα καφενεία και θέλει να δουλέψει αλλά δεν βρίσκει, λέει, δουλειά, δεν του απαντάς περί αισθητήρων και βιομηχανιών, τόσο απλά.
Και νομίζεις εσύ ότι θα κάτσω να ψάξω το ιστορικό του καθενός για το τι έχει δηλώσει προκειμένου να πω την άποψή μου αν κρίνω ότι με ενδιαφέρει το θέμα; Ή μήπως θα του τη στέλνω με πμ και θα τη διαβάσει μόνον αυτός;
Δυστυχώς ή ευτυχώς, πέρα από κάποιες περιπτωσάρες όπως η δική σου - που εσύ ο ίδιος φροντίζεις να τη συντηρείς-, στις περισσότερες 'διαφωνίες' μέσα στα φόρα δε συγκρατώ ονόματα ή ψευδώνυμα. Τη συντριπτική πλειοφηφία του κόσμου ούτε τους ξέρω ούτε πρόκειται να τους μάθω άρα δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο για εμένα (όπως και εγώ για τους άλλους αντίστοιχα)...
Αλλά πάλι, με τις βλακώδεις ειρωνίες σου απαντάς σε εμένα, όχι στο θαμώνα των καφενείων. Εσύ που κρατάς αρχείο ποιος λέει τι, διάβασες πουθενά να γράφω ότι βαρέθηκα να λιώνω στα καφενεία;
ΥΓ 1 Παρατήρησε ότι δεν υπάρχει ούτε ψήγμα ειρωνίας στο μήνυμά μου
ΥΓ 2 Κακώς που κάθομαι και κανω κουβέντα τώρα... -
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Πάς γ ένα καφέ, πάς για δύο, κάνεις βόλτες, το θέμα είναι ότι κάποιες φορές σε παίρνει από κάτω και λές κρίμα τα πτυχία, κρίμα τα βιογραφικά που στέλνεις, κρίμα τα βιογραφικά που πάς και αφήνεις πόρτα-πόρτα...Απάντα
-
Πάς γ ένα καφέ, πάς για δύο, κάνεις βόλτες, το θέμα είναι ότι κάποιες φορές σε παίρνει από κάτω και λές κρίμα τα πτυχία, κρίμα τα βιογραφικά που στέλνεις, κρίμα τα βιογραφικά που πάς και αφήνεις πόρτα-πόρτα...
Απάντα
Aν πιστεύεις ότι γράφει μπούρδες μην του απαντας τίποτα. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις αφού έτυχε και διάβασες το μήνυμά του.
Σκέψου όμως ότι αν ζουσες στην Ελλάδα μπορεί να ήταν ο γιός σου και ότι μπορεί εσύ να μην ήξερες καν τι σημαίνει 'εξωτερικό' (και να τον πίεζες να μείνει στην Ελλάδα για να μην 'τον χάσεις').
Φυσικά, οι κοπρίτες πίνουν καφέδες και δεν κάνουν μια οποιαδήποτε δουλειά, αλλά και τα δικά σου τα βλαστάρια δε θα τα έστελνες ποτέ να κουβαλάνε κασέλες στην ψαρόσκαλα στο Κερατσίνι (ίσως τη μόνη δουλειά που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή κάποιος χωρίς γνωριμίες και χρήμα που μόλις βγήκε από πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και αυτή όπου να'ναι θα κορεσθεί), γιατί αυτά θα είχαν αδικηθεί από το σύστημα, δεν είναι το ίδιο, ε;
Και εσένα, tryphon μου, οι γονείς σου τα σκάσανε για να πας να σπουδάσεις 18χρονών παιδί στην Ελβετία πριν πολλά πολλά χρόνια, όπως και στους phdδες εδωπέρα (να σε δω να το τελειώνεις, βέβαια, που το απαξιώνεις έτσι, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο), αλλά πιθανώς αυτοί να ήταν πιο μορφωμένοι και ματσωμένοι ή να είχαν άλλες παραστάσεις από τους γονείς αυτού του παιδιού.
Πες, λοπόν, δόξα τω Θεώ που σε έβγαλαν με την προνοητικότητά τους από τη μιζέρια που θα ζούσες σήμερα, κοίτα πως θα γλιτώσεις τα παιδάκια σου από τη λαίλαπα που ξεκίνησε από εδώ (αλλά καλομελέτα κι έρχεται) και άσε, αν δε γουστάρεις να βοηθήσεις, τον πιτσιρικά να γράφει ό,τι μπούρδες θέλει... -
Απειλές, εκφοβισμός, ασυναρτησίες και προσωπικά, θυμίζεις κάπως ελληνική ταινία.
Λοιπόν για να πούμε τα πράματα με το όνομα τους.
Θέλεις δουλειά; Πήγαινε και βρες αυτό που θέλεις εκεί που είναι.
Έχεις άρρωστη τη γιαγιά και κάθεσαι στο προσκέφαλο της να μην σε χάσει; Είσαι απλά τεμπέλης. -
Απειλές, εκφοβισμός, ασυναρτησίες και προσωπικά, θυμίζεις κάπως ελληνική ταινία..Ούτε απειλώ, ούτε εκφοβίζω ούτε σε θίγω κάπου προσωπικά (σε αντίθεση με εσένα που κοροϊδεύεις υποκριτικά μετά μανίας όποιον γονιό επένδυσε στην εκπαίδευση των παιδιών του γιατί αυτό καταλάβαινε ότι έπρεπε να κάνει). Από τη στιγμή που θα πάψεις να με ενοχλείς δε, να είσαι βέβαιος ότι θα σε αγνοήσω κιόλας.
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί είναι η προσωπική σου άποψη (καθαρή από ειρωνίες, ομολογώ) και με γεια σου με χαρά σου.
-
Απειλές, εκφοβισμός, ασυναρτησίες και προσωπικά, θυμίζεις κάπως ελληνική ταινία.Λοιπόν για να πούμε τα πράματα με το όνομα τους.
Θέλεις δουλειά; Πήγαινε και βρες αυτό που θέλεις εκεί που είναι.
Έχεις άρρωστη τη γιαγιά και κάθεσαι στο προσκέφαλο της να μην σε χάσει; Είσαι απλά τεμπέλης.Tρυφωνα φιλε μου,ολο το μηνυμα αποπνεει μαλακια,ολοκληρωτισμο,αναλγησια και αδυναμια κατανοησης περαν των δικων σου πεπραγμενων
Τα 'πραματα' με το ονομα τους εχουν και αλλες ερμηνειεςΑλεξανδρε αγαπημενε και στολιδι αυτης της κοινοτητος (κυριολεκτικα στην ερμηνεια της η λεξη),μην ξοδευεσαι αδικα, ο
Τρυφωνας εχει επιλεξει τον ρολο του 'ανελεητου πραγματιστη' για τον εαυτο του και τον ασκει καθημερινα με μαζοχιστικο ζηλο.
Στην ηλικια του καποια θεματα ψυχικης φυσεως θα επρεπε να τα εχει λυσει...δεν εγινε,οποτε και οι δημοσιευσεις αναλογου υφους (οχι οτι εχει παντοτε αδικο,ομως..)
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....