-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εκτός και αν η Περιφερειακή είναι ο πειραματικός χώρος για όλα τα συστήματα που ψάχνει η Bosch, αυτόματος πιλότος που κάνει πορεία με λιγότερα από 5 μέτρα από τον μπροστινό, φλας που να αναγνωρίζει ότι θα αλλάξεις λωρίδα, προσομοίωση πορείας με κινητό στο χέρι, προσομοίωση πορείας με ήττα του ΠΑΟΚ και 3 ρετσίνες και μη προνοητικής οδήγησης κοντά σε δύσκολες εισόδους. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να μην μπορεί να πηγαίνει ο άλλος με 120-140 στην περιφερειακή επειδή νομίζει ότι είναι γρήγορος...
Η οδηγική συμπεριφορά όλων μας ... είναι η εικόνα του Περιφερειακού! Να μη μπορεί να πηγαίνει και το κουλάδι με 70-80 στην αριστερή λωρίδα νομίζοντας πως μόνο αυτος κυκλοφορεί ...
Βασικά, μπορούν και οι δύο να μην κολλάνε ο ένας στον άλλον;
εκ των πραγματων κολλάς... με τετοιο φάρδος λωριδας.
Πάντως και τα 100 ειναι ΠΟΛΛΑ οταν εχει κινηση! Ειναι απιστευτα μαλακια δρομος.
Απλά πρέπει να μάθεις να οδηγείς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και εσυ να σταματησεις να δημιουργεις ατυχηματα
-
Και κάτι άλλο.
Οι ασφαλίτες με τα πολιτικά. Τζιν, γκρι ή μαυρο Tshirt, σταράκια, μπανάνα στην μέση, αξυρισιά 3 ημερών, ακουστικά hands free στα αυτιά και Rayban γυαλιά ηλίου ... Μπαμ από μακρυά κάνουν!μολις περιεγραψες τον Αδη...
τα σταρακια ευτυχώς με σωσανε
-
και εσυ να σταματησεις να δημιουργεις ατυχηματα
Μικρέ μου αν κάνω ατύχημα εγώ θα το δεις από την λάμψη στον ουρανό.
-
Νέα ασθενής σεισμική δόνηση στη Θεσσαλονίκη
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013 10:07Ασθενής σεισμική δόνηση, εντάσεως 3,3 της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 5.17 το πρωί με επίκεντρο 30 χλμ. βόρειο-βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης.
Όπως ανακοίνωσε το Εργαστήριο Γεωφυσικής του ΑΠΘ, επρόκειτο για το ίδιο ακριβώς επίκεντρο που 'έδωσε' χθες στη 1.33 το μεσημέρι σεισμό έντασης 3,5 της κλίμακας Ρίχτερ.
Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, οι δονήσεις δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ το φαινόμενο παρακολουθείται.agelioforos.gr
δεν καταλαβα τιποτα... -
Στα δυτικά προάστεια μου είπαν πως ήταν αισθητοι.
Ανατολικά πάντως όχι.Sent from my Sony Fola
-
Περιμένω να περάσουν 24 ώρες για να δηλώσω αγνοούμενους στις Αρχές.
-
Αν δεν τους βρουν... στα ΜΙΚΕΛ θα είναι...
Sent from my Sony Fola
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στα δυτικά προάστεια μου είπαν πως ήταν αισθητοι.
Ανατολικά πάντως όχι.Sent from my Sony Fola
και πως θα ηταν δυνατο αγαπητε, στην Καλαμαριά να αισθανόμαστε οτι αισθάνονται στην υπολοιπη πλεμπα. Δεν ειμεθα ισα και ομοια. Μην τρελαθουμε κιολας!
-
Αγαπητέ λες να μην το ξέρω? Αν γινόταν αισθητός η ουκρανή οικιακή βοηθός θα είχε να καθαρίσει τις βεράντες από την σκόνη από την αναστάτωση του εδάφους ενώ και η πισίνα θα έδειχνε ταραγμένη ... Αντίθετα όμως η ζωή στα ανατολικά κύλησε χθες και σήμερα τόσο ήρεμη και γαλήνια!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αγαπητέ λες να μην το ξέρω? Αν γινόταν αισθητός η ουκρανή οικιακή βοηθός θα είχε να καθαρίσει τις βεράντες από την σκόνη από την αναστάτωση του εδάφους ενώ και η πισίνα θα έδειχνε ταραγμένη ... Αντίθετα όμως η ζωή στα ανατολικά κύλησε χθες και σήμερα τόσο ήρεμη και γαλήνια!!!Αυτά υπάρχουν μόνο στα όνειρα των Καλαμαριανών.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αγαπητέ λες να μην το ξέρω? Αν γινόταν αισθητός η ουκρανή οικιακή βοηθός θα είχε να καθαρίσει τις βεράντες από την σκόνη από την αναστάτωση του εδάφους ενώ και η πισίνα θα έδειχνε ταραγμένη ... Αντίθετα όμως η ζωή στα ανατολικά κύλησε χθες και σήμερα τόσο ήρεμη και γαλήνια!!!
Αυτά υπάρχουν μόνο στα όνειρα των Καλαμαριανών.
Σιλανς πτωχε! Να πλένεις το στόμα σου προτου αναφερθείς στην Καλαμαρια!
-
καλαμαρια....εκ του καλη μερια...
η καλη μερια...οχι σε καλη μερια... -
Καλαμαριά εκ του Τσαμουριά, ήτοι Λασπουριά.
-
Στην ΔΕΘ υπάρχει τίποτα σχετικό με αυτοκίνητα κλπ?
Πήγε κανένας?Sent from my Sony Fola
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην ΔΕΘ υπάρχει τίποτα σχετικό με αυτοκίνητα κλπ?
Πήγε κανένας?Sent from my Sony Fola
μου θυμισες το εφηβικο δεος οταν πηγαινα στην εκθεση μονο για το υπογειο (διπλα στο παλέ) σαλονι αυτοκινητου και παγωσα την χρονια (75 , 76 περιπου) που πρωτοειδα την κατακοκκινη xjs
-
Εγώ θυμάμαι τα ατελείωτα πανω κάτω παράλληλα με την Αγγελάκη. Απο την Nissan, Τoyota και Mercedes ως την ΕΛΒΟ.
Sent from my Sony Fola
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και το άλλο Άριστον στην Νέα Κρήνη (Βρυούλων 9 βάλε στο Google Maps) είναι πολύ δυνατό, αυτό το έχω τεστάρει και ως προς τη συνέπειά του. Πιο σταθερό και αξιόπιστο από τον AC Green σε όλη την καριέρα του. Τα φτιάχνει και αυτός όλα μέσα, ευγενέστατη η οικογένεια που το τρέχει, έχει πολλές ώρες της ημέρας προϊόν, νομίζω ότι δίνει και σε άλλους, αναλαμβάνει και εκδηλώσεις Θεσσαλονικιστικού και μικρασιατικού πολιτισμού, βλ. πεϊνιρλί.+1
Καλαμαριά εκ του Τσαμουριά, ήτοι Λασπουριά.
H8rs gonna h8..
Εγώ θυμάμαι τα ατελείωτα πανω κάτω παράλληλα με την Αγγελάκη. Απο την Nissan, Τoyota και Mercedes ως την ΕΛΒΟ.
Lada, Dacia
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Lada, Dacia
Και ανάμεσα Ford, Opel, Fiat, Volvo...
Sent from my Sony Fola
Posts προς Θεσσαλονικείς