-
θα σου πω εγω που το παρηγγειλα σημερα και ειμαι 1.92 μπροστα χωρας πισω εισαι λιγο στενα
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
θα σου πω εγω που το παρηγγειλα σημερα και ειμαι 1.92 μπροστα χωρας πισω εισαι λιγο στεναΑ! Εάν είσαι 1.92 (όπως και εγώ!) προβληματίζεσαι πίσω στο 75% των αυτοκινήτων της Ευρ. αγοράς!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
θα σου πω εγω που το παρηγγειλα σημερα και ειμαι 1.92 μπροστα χωρας πισω εισαι λιγο στενα
Α! Εάν είσαι 1.92 (όπως και εγώ!) προβληματίζεσαι πίσω στο 75% των αυτοκινήτων της Ευρ. αγοράς!
οχι βρε ψεματα σου λεω να μην σου πω οτι εχω συναντησει προβλημα και στο 50% μπροστα
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ο charmak66 ή ο μπαμπάς-charmak66 μήπως είναι και ύψους playmaker (1.80+) να μας πούν την γνώμη τους στο άν χωράνε και μακρόστενοι άνθρωποι στην θέση του οδηγού ;
Με καθυστέρηση μόλις 10 ημερών (τι να κάνω σήμερα παρέλαβα το γιατρεμένο pc μου...) επιβεβαιώνω ότι οι μακρόστενοι χωράνε μια χαρά στη θέση του οδηγού (είμαι 1,83).Οι πίσω είναι αλήθεια ότι δεν έχουν τόσο χώρο διαθέσιμο όσο υπόσχονται οι εξωτερικές διαστάσεις του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο charmak66 ή ο μπαμπάς-charmak66 μήπως είναι και ύψους playmaker (1.80+) να μας πούν την γνώμη τους στο άν χωράνε και μακρόστενοι άνθρωποι στην θέση του οδηγού ;
Με καθυστέρηση μόλις 10 ημερών (τι να κάνω σήμερα παρέλαβα το γιατρεμένο pc μου...) επιβεβαιώνω ότι οι μακρόστενοι χωράνε μια χαρά στη θέση του οδηγού (είμαι 1,83).Οι πίσω είναι αλήθεια ότι δεν έχουν τόσο χώρο διαθέσιμο όσο υπόσχονται οι εξωτερικές διαστάσεις του αυτοκινήτου...
Thanks
-
...για τους ψηλους υπαρχει και το skoda superb....
Περι ΝΕΟΥ AUDI A4 1.8T Quattro