-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Επιτέλους νίκη
Και μεγαλειώδες 1-2 από την ομαδάρα βεβαίως, βεβαίως...Συγχαρητήρια! Και δώρο γενεθλίων στον pjanthan! Χρόνια πολλά!
-
Μας πήρε τα σώβρακα η Marussia.
Well done guys! -
Επιτελους η ομαδα ξεκολησε απο την τελευταια θεση. Παμε για Μονζα οπου οι κινητηρες της Φερραρι ειθε να μας προσφερουν τα απαραιτητα φτερα.
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Επιτέλους νίκη
Και μεγαλειώδες 1-2 από την ομαδάρα βεβαίως, βεβαίως...Εσύ πας τρένο από την αρχή πάντως.Συγχαρητήρια! Και δώρο γενεθλίων στον pjanthan! Χρόνια πολλά!
Ευχαριστώ να είσαι καλά και ότι επιθυμείς.
Υ.Γ. φίλτατε ripper είσαι καλά;
-
Άμα λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια.
-
Παιδια επειδη απο 9/9 μπαινω φανταρος με το καλο, θα ηθελα να σας ρωτησω, επιτρεπεται ο team mate μου να βαζει προγνωστικα και για εμενα?
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Παιδια επειδη απο 9/9 μπαινω φανταρος με το καλο, θα ηθελα να σας ρωτησω, επιτρεπεται ο team mate μου να βαζει προγνωστικα και για εμενα?οφ κορσ .... αρκει να δηλώνει για ποιον ποστάρει ....
-
Ευχαριστωωωωωω (αμεση εξυπηρετηση)
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Επιτέλους νίκη
Και μεγαλειώδες 1-2 από την ομαδάρα βεβαίως, βεβαίως...Συγχαρητήρια! Και δώρο γενεθλίων στον pjanthan! Χρόνια πολλά!
κι εγώ είχα γενεθλια την κυριακή αλλά πάτωσα...ξανά
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Επιτέλους νίκη
κι εγώ είχα γενεθλια την κυριακή αλλά πάτωσα...ξανά
Xρόνια πολλά τότε!
-
-
-
Είσαι πολύ κοντα στο FL πιστεύω.
-
το ξέχασα. fuck.....
-
**GP ITALY - QUALS - ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ **
ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ

-
GP ITALY - RACE - Eπίσημα αποτελέσματα

-
Γιέα. Τριτος στη σειρα εκκινησης, τριτος και στον αγωνα απ' το τελος
Εχουμε μεγαλη μαχη στο κατασκευαστων...
-
Χρηστο Δημου α'ι'ντε στην υγεια μας ενα rosso antico.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Χρηστο Δημου α'ι'ντε στην υγεια μας ενα rosso antico.Στοχος η ομαδα να ανεβει ψηλοτερα. Η προτελευταια θεση δεν ειναι ανταξια της ιστοριας της
-
Συγχαρητήρια christos.dimou!
Διαγ. Προβλέψεων 2013 - Κανόνες, Βαθμολογίες & σχόλια