-
Κοίτα να δεις που τελικά όχι μόνο δεν απολύθηκε ο Αλόνσος, αλλά πέρασε και 2η η Ferrari στο κατασκευαστών.
Not bad ε Δία?
-
-
Αχαχχ, τι πλάκα αυτή η σημαία,τους χαλάει το πλάνο, χεχε!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κοίτα να δεις που τελικά όχι μόνο δεν απολύθηκε ο Αλόνσος, αλλά πέρασε και 2η η Ferrari στο κατασκευαστών.Not bad ε Δία?
Κάποιος μεγάλος έλεγε οτι ο 2ος είναι ο πρώτος από τους χαμένους.
Κανένας τιφοζο δε μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τη 2η θέση. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κάποιος μεγάλος έλεγε οτι ο 2ος είναι ο πρώτος από τους χαμένους.
Κανένας τιφοζο δε μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τη 2η θέση.Καθαρή ήττα μέσα στην έδρα μας.
-
Τραγικοί ηλίθιοι Ιταλοί που χλευάζουν τον Φέττελ. Ντροπή.
-
οχι αντε διωξτον λουκα.... με τοσους τιφοζοι να τραγουδανε 'φερναντο αλονσοοο....φερναντο αλονσοοοο'
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τραγικοί ηλίθιοι Ιταλοί που χλευάζουν τον Φέττελ. Ντροπή.Βοοing=low class.
Έλεος ρε,του δίνουν και δικαίωμα. -
Πρέπει να στείλουμε τον Αλέξανδρο να τους πει ότι οι τιφόζι δεν πρέπει να αποθεώνουν τον Αλόνσο γιατί στενοχωριέται ο Λουκάς και εκείνος που τον έπεισε ο Πουρνας πως ο Κίμης είναι ο καλύτερος
Aλλά τι να ξέρουν οι Ιταλοί από Φερράρι;
-
κι εγω απ τους στενοχωρημενους ειμαι αλλα καλα που ειχε προβλημα στο κιβωτιο η RB και η διαφορα με τον Alonso ηταν ανθρωπινη....
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τραγικοί ηλίθιοι Ιταλοί που χλευάζουν τον Φέττελ. Ντροπή.κι ομως δεν ειναι μονο οι ιταλοι...εχει γινει σε πολλες χωρες....μηπως εχει γινει ο πιο αντιπαθητικος λεω εγω τωρα...με κλαψες αυτου και της ομαδας του που οτι δεν τους κανει προκαλουν για να αλλαξει?...(λαστιχα) το πιο προσφατο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρέπει να στείλουμε τον Αλέξανδρο να τους πει ότι οι τιφόζι δεν πρέπει να αποθεώνουν τον Αλόνσο γιατί στενοχωριέται ο Λουκάς και εκείνος που τον έπεισε ο Πουρνας πως ο Κίμης είναι ο καλύτεροςAλλά τι να ξέρουν οι Ιταλοί από Φερράρι;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κοίτα να δεις που τελικά όχι μόνο δεν απολύθηκε ο Αλόνσος, αλλά πέρασε και 2η η Ferrari στο κατασκευαστών.Not bad ε Δία?
Not bad να είσαι 2ος;
Εγώ πάντως αν ήμουν στην Monza θα έκλαιγα τα λεφτά μου. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρέπει να στείλουμε τον Αλέξανδρο να τους πει ότι οι τιφόζι δεν πρέπει να αποθεώνουν τον Αλόνσο γιατί στενοχωριέται ο Λουκάς και εκείνος που τον έπεισε ο Πουρνας πως ο Κίμης είναι ο καλύτεροςAλλά τι να ξέρουν οι Ιταλοί από Φερράρι;
Θεωρείς πως δεν θα χειροκροτούσαν έναν οδηγό της Ferrari? Ακόμα και ο Gene να ήταν στο πόντιουμ το ίδιο θα γίνονταν επειδή φοράει κόκκινα. Κι εγώ αν ήμουν εκεί θα χειροκροτούσα τον Αλόνσο απλά επειδή έχει το αλογάκι στην φόρμα του.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κοίτα να δεις που τελικά όχι μόνο δεν απολύθηκε ο Αλόνσος, αλλά πέρασε και 2η η Ferrari στο κατασκευαστών.
Not bad ε Δία?
Not bad να είσαι 2ος;
Εγώ πάντως αν ήμουν στην Monza θα έκλαιγα τα λεφτά μου.Αν δεν μπορείς να είσαι πρώτος, όμως η δεύτερη είναι η πρώτη από τις υπόλοιπες.
Μάλλον δεν έχεις πάει στη Μόντζα για να το λες αυτό...
Πάντως δεν τον χειροκροτούσαν απλά.
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
κι ομως δεν ειναι μονο οι ιταλοι...εχει γινει σε πολλες χωρες....μηπως εχει γινει ο πιο αντιπαθητικος λεω εγω τωρα...με κλαψες αυτου και της ομαδας του που οτι δεν τους κανει προκαλουν για να αλλαξει?...(λαστιχα) το πιο προσφατο
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πρέπει να στείλουμε τον Αλέξανδρο να τους πει ότι οι τιφόζι δεν πρέπει να αποθεώνουν τον Αλόνσο γιατί στενοχωριέται ο Λουκάς και εκείνος που τον έπεισε ο Πουρνας πως ο Κίμης είναι ο καλύτερος
Θεωρείς πως δεν θα χειροκροτούσαν έναν οδηγό της Ferrari? Ακόμα και ο Gene να ήταν στο πόντιουμ το ίδιο θα γίνονταν επειδή φοράει κόκκινα. Κι εγώ αν ήμουν εκεί θα χειροκροτούσα τον Αλόνσο απλά επειδή έχει το αλογάκι στην φόρμα του.
Θεωρω οτι εκτέθηκες και ότι πρέπει να δείξεις στοιχειώδη σωφροσύνη, ως απόδειξη ικανότητας αντίληψης της πραγματικότητας όταν έχεις άδικο Δε μιλάμε για χειροκρότημα. Μιλάμε ότι τραγουδούσαν το όνομά του.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
κι ομως δεν ειναι μονο οι ιταλοι...εχει γινει σε πολλες χωρες....μηπως εχει γινει ο πιο αντιπαθητικος λεω εγω τωρα...με κλαψες αυτου και της ομαδας του που οτι δεν τους κανει προκαλουν για να αλλαξει?...(λαστιχα) το πιο προσφατο
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
αυτο λεω και εγω οσα δεν φτανει...κανει την κλαψομ@υνα και παρακαλαει για αλλαγες...ο μεγαλος dr marko ξερει
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θεωρω οτι εκτέθηκες και ότι πρέπει να δείξεις στοιχειώδη σωφροσύνη, ως απόδειξη ικανότητας αντίληψης της πραγματικότητας όταν έχεις άδικο Δε μιλάμε για χειροκρότημα. Μιλάμε ότι τραγουδούσαν το όνομά του.
Καλά εγώ δεν θα τραγουδούσα κιόλας για 2η θέση.
Περιμένω τις δηλώσεις της ομάδας. -
Η ομάδα έχει αρχίσει και ψιλοκόβει το τουμπεκί, γιατί ο κόσμος στην Ιταλία έδειξε οτι ξέρει ποιος φταίει και ποιος δε φταίει που δεν παίρνουμε πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες
2013 - Gran Premio d'Italia