-
Πάσχο εγώ είμαι Φερραρικος, δεν είμαι Αλονσικός ή Κιμικός. Αν εσύ στηρίζεις τον Αλόνσο πάνω από την ομάδα, λυπάμαι αλλά δεν είσαι τιφόζο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάσχο εγώ είμαι Φερραρικος, δεν είμαι Αλονσικός ή Κιμικός. Αν εσύ στηρίζεις τον Αλόνσο πάνω από την ομάδα, λυπάμαι αλλά δεν είσαι τιφόζο. -
Δεν είναι καθόλου η πρώτη φορά Νίκο. Ξέχασες το ξέχεσμα που του έριξε ο Λούκα πριν 1 μήνα; Σαν πολλά να μας τα 'πε ο Ισπανός. Θυμάσαι ποτέ τον Σουμάχερ να βγαίνει και να βρίζει την ομάδα μας; Το Κίμι; Τον Μάσσα; Τον Ρούμπενς; Που ο Ρούμπενς είχε τραβήξει και πολλά εδώ που τα λέμε... Τον Αλεζί; Τον Μπέργκερ;Το ότι κάποιοι δεν μιλούσαν είτε γιατί ένιωθαν τρομοκρατημένοι να το κάνουν, είτε γιατί δεν είχαν τα @@, δεν κάνει τον Αλόνσο candidate για το ταμείο ανεργίας.
Και στη τελική, είδαμε και τα αποτελέσματα. Μια τρύπα στο νερό τα τελευταία χρόνια. Αν το μονοθέσιο ήταν ικανό να αντιμετωπίσει τη RBR, πιστεύεις θα τους τα έχωνε? Όχι!
Μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά με την ομάδα λοιπόν η οποία συνεχώς ξεχνάς πως αν δεν έχει κάποιον στο τιμόνι δεν θα έχει καμία μα καμία τύχη.
Και στη τελική σου είπα...ας τον απολύσει να μπει αυτός στο μονοθέσιο να οδηγήσει επειδή τους αποκάλεσε ηλίθιους.
Είμαστε σοβαροί τώρα?
-
Είναι τσογλάνι και αγενής. Το ότι δεν πάει καλά η ομάδα δεν σημαίνει πως έχει δικαίωμα να καταφέρεται εναντίον της. Άκουσες τον Μπάτον να λέει κακό λόγο για την τραγική φετινή ΜακΛάρεν; Το ότι έβρισες τον εργοδότη σου πάντως είναι λόγος απόλυσης. Περιμένω να μας πεις τα αποτελέσματα την Δευτέρα που θα κάνεις το ίδιο.
-
Sep.7 (GMM) A furious storm, with Fernando Alonso right in the middle, is brewing at Ferrari.
Earlier at Monza, even though the Red Bull switch rumours have ended, F1 chief executive Bernie Ecclestone let slip he thinks the Spaniard is 'not happy' at Ferrari.
The Italian team has been playing down reports of tension between Alonso and Luca di Montezemolo, but the Ferrari president was visibly furious after qualifying at Monza -- and refusing to give interviews.
Alonso had complained on the radio that teammate Felipe Massa did not cooperate in an attempt to give the 'number 1' a high-speed slipstream.
He qualified fifth, behind Massa, and reportedly slammed the team on the radio afterwards. According to former Ferrari driver Jean Alesi, the Spaniard told his team members they are 'stupid'.
Another report quoted him as saying in Italian: 'You have to let him (Massa) go!'
Although he put on a brave face when speaking to reporters afterwards, insisting it had been 'a good qualifying', it is possible Alonso's dream relationship with Ferrari is over.
Earlier on Saturday, McLaren's Jenson Button was quoted by Brazil's Totalrace: 'I heard an interesting rumour today.
'Someone told me about Fernando going to McLaren.
'I don't know if it will happen -- he didn't exactly leave McLaren in a good way (in 2007),' he added. 'Let's wait and see.'
After Saturday's events, Eddie Jordan also smells a rat.
'Fernando's not a happy boy,' the former F1 team owner said on British television BBC.
'We could be watching something unfold here that we were not expecting.'http://www.motorsport.com/f1/news/alons ... -at-monza/
-
Πάσχο εγώ είμαι Φερραρικος, δεν είμαι Αλονσικός ή Κιμικός. Αν εσύ στηρίζεις τον Αλόνσο πάνω από την ομάδα, λυπάμαι αλλά δεν είσαι τιφόζο.Τι λες ρε αλεξανδρε; ειναι προφανες οτι η ομαδα τα χει κανει σκατα κι ο ακονσος κρατει ακομα και δεν τα εχει βροντηξει. Ειναι λαθος η ομαδα οχι ο αλονσος. Τι να κανουμε τωρα, αν αυτο με κανει εμενα η αλλους μη τυφλοζι δεν με απασχολει. Ειναι εν πασει περιπτωσει καλο για την ομαδα και για τον αλο να βελτιωθει η κατασταση για το καλο του σπορ.
-
Ρε Αλεξανδρε, για ονομα του Λορδου Μπαηρον δηλαδη. Ολα στο ιδιο τσουβαλι.
Ο εργοδοτης του Νικου πιθανα θα τον απολυσει γιατι στην Ελλαδα του σημερα μπορει να υπαρχουν αλλοι 100 σαν τον Νικο που θα του εκαναν την δουλεια.
Ο Μοντιτζεμολο αν δεν αντεχει αυτου που ακουστηκε, ας απολυσει τον Alonso κι ας βλεπει τους αγωνες της Ferrari απο τις 10ες θεσεις του Massa και του οποιου αντικαταστατη (γιατι μην ελπιζεις οτι οποιος θα παει στην Ferrari θα γαμησει και θα δειρει).
-
-
Ο Webber είχε πάλι πρόβλημα με το KERS στο Q3?
-
Ο έρωτας για τον Alonso σας έχει κάνει να χάσετε κάθε μέτρο.
Ναι θα το πω. Ο Realzeus έχει δίκιο!
Με τη λογική σας, ο Button πρέπει σε κάθε pit radio να ρίχνει και δυο τρία γαμοσταυρίδια στην McLaren γιατί 'δεν κάνουν τίποτα για αυτόν' και είναι και ήρωας που δεν τα έχει βροντήξει ακόμα.
Επίσης σε κάθε οδηγικό λάθος, θα πετάγεται ο μηχανικός και θα λέει 'πάλι μαλακία έκανες ρε βλάκα' αφού αυτός ξεσκίστηκε για να φτιάξει το μονοθέσιο
Σε μια ομάδα κανένα μέλος δεν βρίζει κανένα αλλό, αλλιώς δεν είναι ομάδα.Άμα δεν του αρέσει του mister perfect να πάει να παρακαλάει έξω από την πόρτα της Red Bull.
Στην Renault τους έβριζε, στην McLaren τα έκανε όλα πουτάνα στην Ferrari ξανά τα ίδια.Ποιος άλλος οδηγός βρίζει δημοσίως την ομάδα του;
-
Επίσης ο Αλόνσο και ο κάθε Αλόνσο είναι αυτό που είναι επειδή υπάρχουν οι Μοντιζέμελο σε αυτόν τον κόσμο και τους δίνουν αυτοκίνητα να οδηγούν πληρώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια. Αλλιώς δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του.
...επίσης εκατοντάδες εκατομμύρια για βαπόρια πληρώνουν οι εφοπλιστές (για να μπορούν να βγάζουν μεροκάματο οι ναυτεργάτες!!!), οι βιομήχανοι επίσης... η μεγάλη φανατίλα σου για τη Φερράρι σε συνδυασμό με την ατέρμονη αντιπάθειά σου προς τον Αλόνσο, σε οδηγεί σε λάθος... ατραπούς!..
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ο Webber είχε πάλι πρόβλημα με το KERS στο Q3?Πρώτη φορά ή τελευταία?
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο έρωτας για τον Alonso σας έχει κάνει να χάσετε κάθε μέτρο.Ναι θα το πω. Ο Realzeus έχει δίκιο!
Με τη λογική σας, ο Button πρέπει σε κάθε pit radio να ρίχνει και δυο τρία γαμοσταυρίδια στην McLaren γιατί 'δεν κάνουν τίποτα για αυτόν' και είναι και ήρωας που δεν τα έχει βροντήξει ακόμα.
Επίσης σε κάθε οδηγικό λάθος, θα πετάγεται ο μηχανικός και θα λέει 'πάλι μαλακία έκανες ρε βλάκα' αφού αυτός ξεσκίστηκε για να φτιάξει το μονοθέσιο
Σε μια ομάδα κανένα μέλος δεν βρίζει κανένα αλλό, αλλιώς δεν είναι ομάδα.Άμα δεν του αρέσει του mister perfect να πάει να παρακαλάει έξω από την πόρτα της Red Bull.
Στην Renault τους έβριζε, στην McLaren τα έκανε όλα πουτάνα στην Ferrari ξανά τα ίδια.Ποιος άλλος οδηγός βρίζει δημοσίως την ομάδα του;
Απλά πράγματα και δεν τα καταλαβαίνουν...
-
Earlier on Saturday, McLaren's Jenson Button was quoted by Brazil's Totalrace: 'I heard an interesting rumour today.
'Someone told me about Fernando going to McLaren.
'I don't know if it will happen -- he didn't exactly leave McLaren in a good way (in 2007),' he added. 'Let's wait and see.' -
...
Να τον διωξουν τον τζαναμπετη τοτε, κι αν δουν βαθρο τα επομενα χρονια σφυριξτε κλεφτικα.
Θα χασουν και τα ευρουλακια της Santader, δεν τους χαλασε. -
Ή δεν εχετε και οι δυο συμμετασχει ποτε σε ομαδα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να τον διωξουν τον τζαναμπετη τοτε, κι αν δουν βαθρο τα επομενα χρονια σφυριξτε κλεφτικα.
Θα χασουν και τα ευρουλακια της Santader, δεν τους χαλασε.Καλά κόψε κάτι. Χάθηκε ολόκληρη Ferrari γιατί θα φύγει το παιδάκι με το υπερτροφικό εγώ.
Άλλοι κορυφαίο οδηγοί δεν υπάρχουν, κλείσαμε με τον Alonso. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να τον διωξουν τον τζαναμπετη τοτε, κι αν δουν βαθρο τα επομενα χρονια σφυριξτε κλεφτικα.Θα πάρουν προφανώς έναν άλλον κορυφαίο πιλότο στην θέση του και αν φτιάξουν μονοθέσιο θα πάρουμε και πρωταθλήματα όπως το 2007-2008 με τον Κίμι.
Ή δεν εχετε και οι δυο συμμετασχει ποτε σε ομαδα.
Το ομολογώ, σε ομάδα F1 δεν έχω συμμετάσχει ποτέ. Σε άλλες ομάδες όμως έχω συμμετάσχει. Τόλμα να πεις τον προπονητή ηλίθιο και θα δεις τι έχει να γίνει...
-
Θα πάρουν προφανώς έναν άλλον κορυφαίο πιλότο στην θέση του και αν φτιάξουν μονοθέσιο θα πάρουμε και πρωταθλήματα όπως το 2007-2008 με τον Κίμι.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ή δεν εχετε και οι δυο συμμετασχει ποτε σε ομαδα.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Πες ρε συ socratesn. Ο Button γιατί δεν λέει κανέναν ηλίθιο; Όλοι οι άλλοι;
Δεν γίνονται λάθη στις άλλες ομάδες;g8777 αυτά δεν τα λένε ούτε για αστεία.
2013 - Gran Premio d'Italia