-
Οποιος θελει ας προτεινει μεταχειρισμενα εως 5,000 ευρω.
Με ενδιαφερουν η μικρη καταναλωση, να εχει μια αξιοπρεπη επιταχυνση και γενικα να μην μου βγαζει προβληματα.
Τεινω προς Ford Fiesta του 07 η 08 αλλα πειτε και τις δικες σας αποψεις.
Ευχαριστω, Ηλιας
-
Με ενδιαφερουν η μικρη καταναλωση, να εχει μια αξιοπρεπη επιταχυνση και γενικα να μην μου βγαζει προβληματα.
Ευχαριστω, Ηλιας
-
Ευχαριστω, Ηλιας
-
Τωρα το φορντ με την αξιοπιστια δεν τα παει πολυ καλα.Προτεινω να δεις προς ιαπωνια μερια με επιφυλαξη γιατι δεν ξερω πολλες πληροφοριες χλμ τον χρονο χρηση αναγκες κλπ
-
Κοιτα η χρηση θα ειναι κυριως εντος πολης αλλα και 1-2 ταξιδια το χρονο εκτος πολης.
Δεν με ενδιαφερει 'οικογενειακο'. Απο Ιαπωνια ποιο λες να κοιταξω κοντα στην τιμη αυτη?
-
Κοιτα επειδη τωρα ειμαι απο κινητο δεν μπορω να ψαξω τιμες.Θα ψαξω αυριο κι θα σου πω.Για κανα μαζντα 3 ; Δεν ξερω σε τι τιμες παιζουν αλλα ειναι καλο αμαξι.Ακριβα ανταλλακτικα μεν αλλα θα τα χρειαστεις σπανια δε.
-
Αθηνα που βρισκομαι μονο ενα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3940348/ υπαρχει μεχρι τα λεφτα που διαθετω.
-
Για εμένα κοίτα κανένα suzuki swift 1.3. Όμορφο, 'στιρτόζικο', 1300 κυβικά (μειωμένα τέλη-ασφάλειες), οικονομικό και εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει για σοβαρά προβλήματα. Μοντέλα του 07-08 θα βρείς αρκετά στο car (λίγο πάνω από 5000, αλλά με λίγο... παζάρι ).
Υ.Γ. Κοίτα να πάρεις από ιδιώτη με βιβλίο service.
-
Ο χρήστης nikpana1977 έγραψε:
Υ.Γ. Κοίτα να πάρεις από ιδιώτη με βιβλίο service.
συμφωνω
-
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω πολλα μετρητα γι αυτο θελω απο εμπορο.
Τι φοβος υπαρχει για την αγορα απο εμπορο?
-
οικονομικοτατο, γρηγορο και αρκετα καινουριο. Με ενα ταληρο θα στο δωσουν
-
Ο χρήστης ilias8513 έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω πολλα μετρητα γι αυτο θελω απο εμπορο.Τι φοβος υπαρχει για την αγορα απο εμπορο?
Τί σχέση έχουν τα μετρητά? Μή σου πώ ότι από ιδιώτη θα το πάρεις φθηνότερα. Για τους εμπόρους έχω ακούσει ότι γυρίζουν τα χιλιόμετρα, έχουν πλαστά βιβλία σέρβις και γενικά πουλάνε 'φύκια για μεταξωτές κορδέλες'. Όχι ότι δεν μπορεί να το πάθεις και από ιδιώτη, αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ λιγότερες. Σκέψου μόνο ότι ο έμπορος στην τιμή που θα σου πουλήσει το αυτοκίνητο έχει προσθέσει και το ΔΙΚΟ του κέρδος. Όπως είπα και σε προηγούμενο πόστ κοίτα σε 1300 κυβικά. Αυτά από έμένα. Καλή επιλογή
-
Ο χρήστης spiros 4x4 έγραψε:
Τωρα το φορντ με την αξιοπιστια δεν τα παει πολυ καλα.Προτεινω να δεις προς ιαπωνια μερια με επιφυλαξη γιατι δεν ξερω πολλες πληροφοριες χλμ τον χρονο χρηση αναγκες κλπΠώς προκύπτει αυτό;
-
Ο χρήστης nikpana1977 έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω πολλα μετρητα γι αυτο θελω απο εμπορο.
Τι φοβος υπαρχει για την αγορα απο εμπορο?
Τί σχέση έχουν τα μετρητά? Μή σου πώ ότι από ιδιώτη θα το πάρεις φθηνότερα. Για τους εμπόρους έχω ακούσει ότι γυρίζουν τα χιλιόμετρα, έχουν πλαστά βιβλία σέρβις και γενικά πουλάνε 'φύκια για μεταξωτές κορδέλες'. Όχι ότι δεν μπορεί να το πάθεις και από ιδιώτη, αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ λιγότερες. Σκέψου μόνο ότι ο έμπορος στην τιμή που θα σου πουλήσει το αυτοκίνητο έχει προσθέσει και το ΔΙΚΟ του κέρδος. Όπως είπα και σε προηγούμενο πόστ κοίτα σε 1300 κυβικά. Αυτά από έμένα. Καλή επιλογή
Σόρρυ φίλε δεν κατάλαβα καλά. Μάλλον εννοείς ότι θα κάνεις διακανονισμό. Τότε μόνο από έμπορο. Καλό θα ήταν να το αποφύγεις, πάντως.
-
Ναι θελω να το παρω με δοσεις γιατι δεν εχω μετρητα τα χρηματα.
Παντως δεν νομιζω ολοι οι εμποροι οτι ειναι απατεωνες. Φανταζομαι στα μοντελα 5-6 χρονων ποσο να πειραξουν τα χλμ?
το σκεφτομαι και για colt. Τι λετε?
-
Ο χρήστης ilias8513 έγραψε:
Ναι θελω να το παρω με δοσεις γιατι δεν εχω μετρητα τα χρηματα.Παντως δεν νομιζω ολοι οι εμποροι οτι ειναι απατεωνες. Φανταζομαι στα μοντελα 5-6 χρονων ποσο να πειραξουν τα χλμ?
το σκεφτομαι και για colt. Τι λετε?
Φυσικά και δεν είναι όλοι απατεώνες. Απλά οι πιθανότητες να την πατήσεις από ιδιώτη είναι αρκετά μικρότερη.
Το colt είναι τίμιο για τα λεφτά του και 1300 κυβικά. -
Ακομα στο ψαξιμο ειμαι αλλα με ανεβασμενο μπατζετ (7.000) πλεον και λεφτα στο χερι.
Για αυτα τα 2 ποια ειναι η αποψη σας?
-
το focus
-
Με περισσοτερα τελη κυκλοφοριας,περισσοτερα λεφτα για ασφαλεια και μεγαλυτερο τεκμηριο ομως.
-
Τελικα κατεληξα σε αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4263998/ αφου το δει πρωτα και μηχανικος.
Πως σας φαινεται?
Μεταχειρισμενο μεχρι 5,000