-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δε συνηθίζω να απαντώ σοβάρα σε έμπυρα πόστ του Μάστρο Αντώνη αλλά ντάξει μετά το πμ που μου έστειλε λέω να του απαντήσω.
http://www.packagingeurope.com/Packagin ... mours.html
http://www.parmalat.ro/index.php?includ ... anguage=en
Μαστρό Αντώνη παίζει να σε τρολάρουν και οι πελάτες σου στελεχάρες γαλακτοβιομηχανιών....
Τα έμπειρα !, πλέον μάτια μου κρίνουν, ότι μου είναι χρήσιμα αυτά που μου παράθεσες, εάν και εφόσον…..!.
Ευχαριστώ.
Τελικά βλέπω ότι αντί να με βελτιώνετε ορθογραφικά, σας χαλάω!.
Και το τελευταίο που έγραψες ‘παίζει’ και αυτό!!!!!!!!.........
Ξέρω δυο που τρέχουν εδώ μέσα!!!!!......
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τα έμπειρα..
Α. -
Εάν και εφόσον !!!
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Kυραντώνη, μην συγχίζεσαι με τον μπόμπο, πρέπει να παραμείνεις φρέσκος και ετοιμοπόλεμος για αύριο. Εκεί στο πολικού ψίχους κοίκλο, το μόνο που βλέπει είναι φώκιες και πιγκουίνοι και αγριεμένοι τσούκτσι με κοπάδια ταράντων που τα εκτρέφουν και πουλάνε το κρέας τους στα ελληνικά σουπερμάρκετ σαν κατσικάκια γάλακτος.
Καλέ μου φίλε το ‘γάλακτος’ κομμένο στην ηλικία μου!!!! ..... μα εάν διάβαζα από ‘τάρανδο’ μεγάλο, θα το έπαιρνα με το 100%!. Της χοληστερίνες του, της άφησε στην στέπα περπατώντας!. Έχω φάει στην Ουγγαρία και μου άρεσε!.
Α. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
-Να βάλω ένα δάχτυλο?
-Το ουίσκι πρώτα!(αν γίνει καμια μαλακία και μπαναριστεί θα γίνει κούγκι εδω μέσα )
Όλα προϊόντα super market…. aρα on topic.
. Όχι, το γάλα πρώτα 2/3, και μετά το ουίσκι ανακατεύοντας. Ελάχιστη σκόνη κανέλα!.
Α. -
λιωμα απο το μεσημερι σημερα....φαντασου μεχρι το βραδυ τι εχει να γινει..
-
^δεν καταλαβενο αλλα παντα προτερεοτητα, το κενο λογος δικος μου, και λιγο τρόπο.
Α. -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
^δεν καταλαβενο αλλα παντα προτερεοτητα, το κενο λογος δικος μου, και λιγο τρόπο.
Α. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Εάν και εφόσον !!!********* …..που δεν. Πλάκα είχε η παγωταντζού εταιρία, η όποια ερωτηθείσα περί παγωτών, τι κάνει τα επιστρεφόμενα δεν έδωσε απάντηση!.
Φίλος μου με πολλά ψυγεία παγωτών σε πολλά σημεία στο λεκανοπέδιο, την εποχή των τρελών αγελάδων, πριν χρόνια, έπαιρνε τόνους σκόνη γάλα, από της τρελοπεριοχές!.
Όπως μου είπε, «τα γάλατα που αποσύροντω, εγίνοντο σκόνη για τα παγωτά. Γιαούρτια και άλλα πολλά». Αυτό που γνωρίζω ότι σκόνη γάλα εισάγετε και από σύγχρονα εργοστάσια στην Βουλγαρία. Είναι εύκολη η μεταφορά του, και η αποθήκευση. Μα σκόνη γάλα χρησιμοποιείτε και στης παιδικές τροφές που εμπλουτίζετε, και σκόνη το αγοράζουμε.
Η διατροφική του αξία είναι πολύ χαμηλή από το ‘φρέσκο’, καθώς και η τιμή πώλησης του.
Σίγουρα επομένως, τα ληγμένα παγωτά πάνε για ζωοτροφές, και για να συμπυκνωθούν βάζουν στης ζωοτροφές στάχτη ή πριονίδι, που και αναγράφετε το ποσοστό στης συσκευασίες. Μετά τα αποξεραίνουν σε κλίβανους και τα συσκευάζουν.
Α. -
«τα γάλατα που αποσύροντω, εγίνοντο σκόνη για τα παγωτά. Γιαούρτια και άλλα πολλά»εγαμιοσαντο και ελιαζοσαντο.
Μεζε εχουμε?
-
Μιας και αναφερθήκατε σε παγωτά ....
- Πρόσφατη επίσκεψη σε Παγωτομάνια Γλυφάδας, γευστικά υποδεέστερο από αυτό που γνώριζα στο παρελθόν, ο τύπος βρήκε το σωστό τρόπο να χτυπήσει την κρίση με το να .... ρίξει την ποιότητα. Αν έχουν μυαλό όσοι τον τιμούσαν μέχρι σήμερα, θα 'φάει καλά'.
- Φιλικό ζευγάρι επέμενε να διανύσουμε καμιά 60αριά χιλιόμετρα για να φάμε παγωτό στο Arte Italiana στο Λαύριο. Το αποφασίσαμε ένα βράδυ με βαριά καρδιά, σκεπτόμενοι ότι ενδέχεται να πέσουμε σε 'μούφα' και θα είχαμε φάει και τα χιλιόμετρα. Ω ΘΕΕ μου! ΠΟΛΛΑ χρόνια είχα να φάω τέτοιο παγωτό. Όση ώρα κάτσαμε εκεί δεν σταματούσε η ουρά του κόσμου να ανανεώνεται. 1.5 ευρώ η μπάλα, πολύ καλή ποσότητα και από γεύση τρομερό ότι και να δοκίμασα. Ελπίζω και η ποιότητα των υλικών να είναι καλή αλλά αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να το διαπιστώσω ...
- Μετά από μέρες, επίσκεψη στο WaffleHouse στην Βουλιαγμένη. Μία από τα ίδια με το Παγωτομάνια και η μπάλα να κοστίζει 2.70 με αποτέλεσμα να μπαίνεις σε σκέψη να φύγεις όπως είσαι και να πεταχτείς ξανά μέχρι το Λαύριο ....
-
Παγωτομανια πηγα προσφατα,ολα μια χαρα εκτος απο τις κατσαριδες που εκαναν ράλυ,αλλα στην μπιφτεκουπολη θα ηταν μαλλον αδυνατον να μην συμβαινει αυτο
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Α.
Και εγώ δεν το καταλαβαίνω!!!!!..... που το έγραψα αυτό?. Από το πρωί γράφω σε τρις υπολογιστές. Πέστε μου να διορθώσω.
Α. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παγωτομανια πηγα προσφατα,ολα μια χαρα εκτος απο τις κατσαριδες που εκαναν ράλυ,αλλα στην μπιφτεκουπολη θα ηταν μαλλον αδυνατον να μην συμβαινει αυτο
Με ένα σωληνάριο 23ε , για δύο χρόνια ούτε φτερό από κατσαρίδα. Είναι γύφτος.
Α. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
λιωμα απο το μεσημερι σημερα....φαντασου μεχρι το βραδυ τι εχει να γινει..
Εάν η ζήλια ήταν ψώρα, τώρα θα σε είχαν σε φιλέ γυμνό, αλειμμένο με αλοιφές…….
Για το παράθυρο. Για σου Pons no 2!!!!!!!.
Για τους κοντράκηδες μου που κονομάμε!.
Για την διασκέδαση μου!.
Λύσσαξες αδελφάκι, κατάντησες γραφικός.
Πάντως την βρίσκω μαζί σου…….
Α. -
Α.
για λεγε!!
εχω και εγω ενα γνωστο που ψαχνεται για κονομα.Λες να κανουμε τιποτα? -
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Α.
για λεγε!!
εχω και εγω ενα γνωστο που ψαχνεται για κονομα.Λες να κανουμε τιποτα?
Γιατί όχι?. Να δω το αυτοκίνητο. Μετά θα σου πω και τα σημεία.
Είσαι συνάδελφος?.
Με τον Δημητρακόπουλο έχεις σχέση?.
Α. -
Α.
για λεγε!!
εχω και εγω ενα γνωστο που ψαχνεται για κονομα.Λες να κανουμε τιποτα?
Γιατί όχι?. Να δω το αυτοκίνητο. Μετά θα σου πω και τα σημεία.
Είσαι συνάδελφος?.
Με τον Δημητρακόπουλο έχεις σχέση?.
Α.Ακόμα και με καροτσάκια σουπερμάρκετ να κάνετε κόντρες είστε
-
Τι δεν κατάλαβες ; [mod]
Σούπερμαρκετ