-
den καταλαβα πως να το απενεργοποιησω . εχω sp 2 και παω να το βαλω και ενω εχω 2 σκληρους δεν μπορω να επιλεξω τον αλλον , και μου λεει οτι δεν εχω χορο . μηπως πρεπει να μπει στον σκληρο που εχω και τα windows ?
-
Èá ôï öïñôþóåéò óå åêåßíï ôï óêëçñü ðïõ Ý÷åéò êáé ôá windows.Ìüíï ðñüóåîå ëßãï ìåôÜ ôéò ñõèìßóåéò ãéá ôï firewall êáé ãéá ôá updates.
-
exw παρατηρισει οτι οταν εχω ανοιχτω τον ie τοτε τον βγαζει το μυνημα , γιατι εγω σκαναρα το συστημα με το spybot , kai σβηστηκαν μερικα , τι αλλο θαλει ?
-
Ìå ôï ad-aware ôï óêÜíáñåò?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
exw παρατηρισει οτι οταν εχω ανοιχτω τον ie τοτε τον βγαζει το μυνημα , γιατι εγω σκαναρα το συστημα με το spybot , kai σβηστηκαν μερικα , τι αλλο θαλει ?use firefox
-
sebastien loeb ôçí ðåñßðôùóç ôïõ íá êÜíåéò format ôçí Ý÷åéò åîåôÜóåé?
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Με το ad-aware το σκάναρες?οχι .
χρεισημοποιω το μοζιλα, αλλα για μερικα σιτε , ανοιγω ie -
ÊÜíå format ãéá íá çóõ÷Üóåéò êáé íá ãëéôþóåéò áðü ôá ðáñÜóéôá.
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Με το ad-aware το σκάναρες?
οχι .
χρεισημοποιω το μοζιλα, αλλα για μερικα σιτε , ανοιγω ieΑπενεργοποίησε τα ActiveX και τα Java Applets στον ΙΕ.
(επίσης, κατέβασε και το Ad Aware... πιάνει όσα δεν βρίσκει το Spybot, και τούμπαλιν )
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Κάνε format για να ησυχάσεις και να γλιτώσεις από τα παράσιτα.Όχι ρε συ, δεν χρειάζεται να κάνει φορματ για τα spyware (ή τουλάχιστον έτσι ξέρω )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ÊÜíå format ãéá íá çóõ÷Üóåéò êáé íá ãëéôþóåéò áðü ôá ðáñÜóéôá.
¼÷é ñå óõ, äåí ÷ñåéÜæåôáé íá êÜíåé öïñìáô ãéá ôá spyware (Þ ôïõëÜ÷éóôïí Ýôóé îÝñù )
ÁðëÜ åðåéäÞ ôïõ âãÜæåé ðïëëÜ íá êÜíåé format êáé íá êÜíåé óùóôÞ äïõëåéÜ áðü ôçí áñ÷Þ , èÝëåé íá öïñôþóåé êáé SP2 ôï ïðïßï óõíÞèùò ãéá êáëýôåñá ðåñíéÝôáé áìÝóùò ìåôÜ ôá windows ðñéí åãêáôáóôÞóåé üðïéï Üëëï ðñüãñáììá.
-
Βλέπω πως τελικά υπάρχει μεγάλη ζήτηση για προστασία από ιούς, spyware, adware, malware και λοιπά. Σκέφτηκα λοιπόν να παραθέσω τα προγράμματα που χρησιμοποιώ εγω και είμαι... καθαρός, 2 χρόνια τώρα
- AntiVir Personal: Αντιική προστασία
- Easy cleaner: Καθαρισμός μητρώου
- Spybot S&D: Προστασία Spyware
- Ad Aware SE: Προστασία Adware
- Zone Alarm Pro: Firewall
Εσχάτως δε, τα:
- Maxthon: Browser
- ScanSpyware: Προστασία Spyware
Ίσως βοθηθούν έτσι κάποιοι φίλοι που για τον Α, Β λόγο δεν το πολυψάχνουν το θέμα και απλά αναζητούν δοκιμασμένες λύσεις.
Φυσικά η λίστα είναι ανοιχτή σε διορθώσεις/προτάσεις.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Απλά επειδή του βγάζει πολλά να κάνει format και να κάνει σωστή δουλειά από την αρχή , θέλει να φορτώσει και SP2 το οποίο συνήθως για καλύτερα περνιέται αμέσως μετά τα windows πριν εγκαταστήσει όποιο άλλο πρόγραμμα.
Α ναι, SP2... σωστά!
Γενικώς πάντως στα PC -και ιδιαίτερα στα Windows - ισχύει ο εξής απαράβατος νόμος:
'Αν σου δουλεύει, ΜΗΝ το πειράζεις!' -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απλά επειδή του βγάζει πολλά να κάνει format και να κάνει σωστή δουλειά από την αρχή , θέλει να φορτώσει και SP2 το οποίο συνήθως για καλύτερα περνιέται αμέσως μετά τα windows πριν εγκαταστήσει όποιο άλλο πρόγραμμα.
Α ναι, SP2... σωστά!
Γενικώς πάντως στα PC -και ιδιαίτερα στα Windows - ισχύει ο εξής απαράβατος νόμος:
'Αν σου δουλεύει, ΜΗΝ το πειράζεις!'Χάρη το Sp2 κλείνει πολλές «τρύπες».Βάλτο άφοβα, κι εγώ στην αρχή με τόσα που άκουγα δίσταζα αλλά παρήγγειλα μια επίσημη κόπια από την Microsοft την έβαλα από πάνω χωρίς φορμάτ και δουλεύει τζι τζι!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη το Sp2 κλείνει πολλές «τρύπες».Βάλτο άφοβα, κι εγώ στην αρχή με τόσα που άκουγα δίσταζα αλλά παρήγγειλα μια επίσημη κόπια από την Microsοft την έβαλα από πάνω χωρίς φορμάτ και δουλεύει τζι τζι!Thanks Σάββα, I will...
ΥΓ. Σήμερα-αύριο τελειώνω και τη μετάφραση (το τι ασυνέπειες είχε η πρώτη δεν περιγράφεται).
- τα Plugins έγιναν Προσαρτήματα
- τα Mouse Gestures έγιναν Ευκολίες Ποντικιού
- ο Ad Hunter έγινε Φραγή
- τα Aliases Ψευδώνυμα
- Τα Utilities Εξωτερικά Εργαλεία
Τα Popups να τα αφήσω Popups ή να τα βάλω Αναδυόμενα; (προτιμώ Popups, αλλά...)
-
Aστο popups...
-
migf1 ôé áêñéâþò åðáããÝëåóáé?
-
εβαλα sp2 και μετα δεν εμπαινε ιντερνετ , δηλαδη εκανε κληση κανονηκα και μετα δεν φορτωνε σελιδες και τιποτα , και μου εβγαζε ενα λουκετο στην συνδεση , το απενεργοποιησα και τιποτα και αναγκαστηκα να το στειλω για καφε .
τα active x πως τα πες πως απενεργοποιουνται ? -
¸÷åéò âÜëåé firewall?
-
Το SP2 εγκαθιστά με το ζόρι firewall της Microsoft.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]