-
Καλησπέρα παιδιά,
είμαι πολύ μπερδεμένος για μία αγορά που σκέφτομαι να κάνω και χρειάζομαι και τη δική σας 'ματιά' στα πράγματα, για να ξεμπερδευτώ και να πάρω μία απόφαση.
Αποχωρίζομαι όπου νάναι ένα Audi A3 1.4 TFSI που είχα στη διάθεση μου για ενάμιση χρόνο και πραγματικά το ερωτεύτηκα και πιστεύω πως μου ταίριαζε πολύ. Το παραδίνω στην εταιρία που μου το είχε διαθέσει, επειδή αποχωρώ
Με 13-14.οοο μπορώ να βρω ένα ολόιδιο, μοντέλο 2010...αλλά με τα ίδια περίπου λεφτά μπορώ να πάρω και ένα ολοκαίνουργιο supermini 1000άρι με 100Hp, όπως το clioIV ή το Fiesta ecoboost...
Αυτά για αρχή, θέλω πολύ να σας ακουσω - γιατί πραγματικά εκτιμάω και τη γνώση και την εμπειρία και τη κρίση σας...
Αλήθεια τα λέω- δεν κάνω γλύψιμο...και θα σας δώσω στη πορεία ότι πληροφορίες θέλετε...
ευχαριστώ
-
Καλησπέρα παιδιά,
είμαι πολύ μπερδεμένος για μία αγορά που σκέφτομαι να κάνω και χρειάζομαι και τη δική σας 'ματιά' στα πράγματα, για να ξεμπερδευτώ και να πάρω μία απόφαση.
Αποχωρίζομαι όπου νάναι ένα Audi A3 1.4 TFSI που είχα στη διάθεση μου για ενάμιση χρόνο και πραγματικά το ερωτεύτηκα και πιστεύω πως μου ταίριαζε πολύ. Το παραδίνω στην εταιρία που μου το είχε διαθέσει, επειδή αποχωρώ
Με 13-14.οοο μπορώ να βρω ένα ολόιδιο, μοντέλο 2010...αλλά με τα ίδια περίπου λεφτά μπορώ να πάρω και ένα ολοκαίνουργιο supermini 1000άρι με 100Hp, όπως το clioIV ή το Fiesta ecoboost...
Αυτά για αρχή, θέλω πολύ να σας ακουσω - γιατί πραγματικά εκτιμάω και τη γνώση και την εμπειρία και τη κρίση σας...
Αλήθεια τα λέω- δεν κάνω γλύψιμο...και θα σας δώσω στη πορεία ότι πληροφορίες θέλετε...
ευχαριστώ
-
Καλησπέρα παιδιά,
ευχαριστώ
-
Χωρίς πληροφορίες αναγκών, γούστων, χιλιομέτρων είναι δύσκολες οι συμβουλές πάντως..
Στη θέση σου θα έψαχνα για καλό μεταχειρισμένο, αλλά όχι για το Α3 καθώς ακόμα και το 2010 ήταν ήδη προς τη δύση της καριέρας του, αν είχε βγει τότε το καινούριο πάντως, θα συμφωνούσα, παρότι δεν μου πολυαρέσουν τα audi και το group VAG γενικότερα.
Γενικά το καινούριο είναι καινούριο, αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις ένα πολυ καλύτερο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο και στην ταμπακέρα αυτό είναι που μετράει! Χώρια που δεν θα είσαι εσύ αυτός που θα χάσει την μεγαλύτερη αξία του αυτοκινήτου.
Νομίζω πρέπει να ρίξεις και καμμιά ματιά προς giulietta και golf αν σου αρέσουν σαν ιδέες.. Αν όχι ψάξε βρες ένα καλό μεταχειρισμένο Α3 και χτύπα το!
Καλορίζικο να είναι ότι κι αν είναι πάντως! -
Σε ευχαριστώ για την απάντηση ...
να τα πάρω ένα-'ενα...Golf έχουμε ήδη το 1.4 TSI και μέχρι τώρα το οδηγεί η γυναίκα μου. Μία σκέψη ήταν να πάρω εγώ το golfaki και να της πάρω ένα καινούργιο μικρότερο, όπως το clio ή το fiesta. Αυτό μοιάζει λογικό
Δύο άτομα είμαστε...γύρω στα 50χρ. ...παραπάνω από 10-12.000 το χρόνο δεν κάνουμε, κυρίως στην πόλη...και εάν προκύψει και κάποιο ταξίδι, το golfaki μια χαρά μας καλύπτει...
Απο την άλλη μπορώ να ακούσω και όποια ιδέα σας φαίνεται καλή για τα δεδομένα που σας δίνω
όπως π.χ. αυτή με τη julietta...τι προτείνεις από μοντέλο και τιμή
προφανώς από κυβισμό και συντήρηση να είναι προσιτήΟ χρήστης alfa-milan έγραψε:
Γενικά το καινούριο είναι καινούριο, αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις ένα πολυ καλύτερο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο και στην ταμπακέρα αυτό είναι που μετράει! Χώρια που δεν θα είσαι εσύ αυτός που θα χάσει την μεγαλύτερη αξία του αυτοκινήτου.παρεπιπτώντως αυτό που γράφεις είναι από τα πιο σωστά που έχω ακούσει ...
-
Αν παρεις μεταχειρισμενο Αουντι να ρωτας αν εχει επεκτεινει την εγγυηση του στα 4 ετη . Δεν ειναι κακο να εχεις και 1+ ετος εγγυηση ακομα αν πας σε μοντελο του 2010
Παντως και το νεο fiesta ειναι τρομερο αυτοκινητο συν του οτι οδηγικα σε εκπλησσει. Θεωρω οτι στην σπορ εκδοση του με τα 125 αλογα πρεπει να ξεφευγει στο θεμα τιμης, αλλα αξιζει ! Το εχουν κανει να μοιαζει με Aston Martin
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Παντως και το νεο fiesta ειναι τρομερο αυτοκινητο συν του οτι οδηγικα σε εκπλησσει. Θεωρω οτι στην σπορ εκδοση του με τα 125 αλογα πρεπει να ξεφευγει στο θεμα τιμης, αλλα αξιζει ! Το εχουν κανει να μοιαζει με Aston MartinΗ έκδοση με τα 125hp πραγματικά ξεφεύγει! Θα κοίταζα τον 100άρι ecoboost πού είναι σε πιο προσιτή τιμή. Έχετε καλή γνώμη για αυτό το αυτοκινητο?
Είναι μία επιλογή που σίγουρα θα δω... -
Στα λεφτά που κοιτάς άνετα παίρνεις ένα από τα ''καλά'' Α3, όμως το θέμα είναι ότι μπορεί εύκολα να πέσεις σε πρώην εταιρικό από μαντρά με γυρισμένα χιλιόμετρα. Πολύ προσοχή λοιπόν!!
Εδώ είναι όλα τα facelift Α3 http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... euroclass=
Ξεχώρισα αυτά τα 2:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3211989/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3991690/Αν πάλι πας σε καινούριο, να δεις το Fiesta 1.0 100ps Titanium στα 14 χιλιάρικα, αλλά και το Clio 1.5 dci Expression(επειδή με τον diesel πολλοί λένε πως είναι ανώτερο...)
Σε γενικές γραμμές σωστά κινείσαι, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οδηγήσεις τα μικρά που σε ενδιαφέρουν και να τα συγκρίνεις με το Α3. Δες ποιο σε καλύπτει από χώρους και σε όποιο ''κουμπώσεις'' καλύτερα, αυτό να πάρεις!!
-
γιατι δε πας σε diesel?
-
Me 12000xlm/έτος;....
-
αν βρει στα 14.000 γιατι οχι?
-
Να ευχαριστήσω κατ'αρχήν το συνονόματο Τάσο, αλλά και τον nintza και όσους ασχολήθηκαν και μου απάντησαν
Τα χιλιόμετρα που πρόκειται να κάνω, θα είναι πραγματικά λίγα... ίσως και κάτω από 10χιλ/έτος...και κυρίως μέσα στη πόλη
αφού για τα λίγα ταξίδια μας, το Golf που ήδη έχουμε, με καλύπτει μια χαράγιαυτό και στην αρχή έβαλα το θέμα για μεταχειρισμένο βενζίνης 3-4ετίας...
αλλά υπάρχει και μία ισχυρή τάση και στο forum και στον περίγυρό μου που μιλάει για πετρέλαιο...
οπότε αυτό με έχει κολλήσεισας ακούω...διαβάζω αρκετά το forum και περιμένω να κατασταλάξω
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν βρει στα 14.000 γιατι οχι?όπως???
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Αν παρεις μεταχειρισμενο Αουντι να ρωτας αν εχει επεκτεινει την εγγυηση του στα 4 ετη . Δεν ειναι κακο να εχεις και 1+ ετος εγγυηση ακομα αν πας σε μοντελο του 2010η επέκταση από όσο ξέρω δεν περνάει στον επόμενο κάτοχο, μιας και είναι στο όνομα του πρώτου ιδιοκτήτη και δεν αφορά γενικά και αόριστα το αυτοκίνητο
νομίζω ότι στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να αναφερόταν αυτός ο όρος, αν το βρω θα το κοιτάξω
-
Ο χρήστης Green_Dragon έγραψε:
αν βρει στα 14.000 γιατι οχι?
όπως???
http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... euroclass=
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν βρει στα 14.000 γιατι οχι?Γιατι ναι;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
οικονομικοτερο,μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια.
-
Δεν εγραψε πουθενα οτι τον ενδιαφερουν αυτα που λες. Αντιθετα κοιταει ψυχωμενα βενζινοκινητα τουρμπακια και οχι τρατες...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
δε του πα με το ζορι να παρει τιποτα.εγω μια ιδεα εριξα.
-
και γιατι δεν παιρνεις καινουριο Κορσα στα 9 χιλιαρικα;;
δεν λεμε για Mii, Up και τα λοιπα κουτσουμουρικα.........
Μεταχειρισμένο Audi A3 ή καινούργιο supermini με 14.000;;;;;