-
Εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτο με τα παρκαρισματα 'του ποντου'. Τι εννοω; Βλεπω συχνα παρκαρισμανα αυτοκινητα σε δρομους οπου για να περασει αλλο αυτοκινητο απο διπλα τους πρεπει να διπλωσει τουλαχιστον ενα καθρευτη για να περασει (μου εχει τυχει περιπτωση να διπλωσω και τους δυο )
Θελω να ρωτησω αυτους τους ανθρωπους 'καλα δεν λυπαστε καθολου την περιουσια τη δικια σας αλλα και των αλλων; Δεν φοβαστε καθολου οταν αφηνετε ετσι τα αμαξια σας; Αν ειναι δυνατον;
-
Xεχεχε το σύνδρομο του καινούριου αυτοκινήτου.
Κι εγώ με το VTS δεν με ένοιαζε αλλά τώρα με το C4 ...Που θα πάει θα παλιώσει το Megane...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xεχεχε το σύνδρομο του καινούριου αυτοκινήτου.
Κι εγώ με το VTS δεν με ένοιαζε αλλά τώρα με το C4 ...Που θα πάει θα παλιώσει το Megane...
Δεν ειναι μονο το Μεγκαν Σαββα. Ακομα και με το Αγροτικο 7ετιας που κυκλοφορω καποιες φορες μου συμβαινει το ιδιο πραγμα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν αυτος που παρκαρε εχει καποια ανησυχια/φοβο μηπως του τρακαρουν/γρατζουνησουν το αυτοκινητο. Δεν τον νοιαζει καθολου; Γιατι αν εγω του κανω ζημια μπορω να φυγωκαι να μην παρει χαμπαρι οποτε θα πληρωνει απο τη τσεπη του.
-
Αν δεν εχει πουθενα (μα πουθενα...) αλλου να παρκαρεις...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν δεν εχει πουθενα (μα πουθενα...) αλλου να παρκαρεις...Αυτο ειναι το θεμα.
-
Αν μενεις στην Κυψελη και εχεις φαει πανω απο ωρα να ψαχνεις τοτε θα το βαλεις και εσυ σε μια 'καφροθεση' οπως λεει κ ενας γνωστος μου...
Ειδικα η Ιωνιας τα βραδυα κοντα στο Αγιο Ελευθεριο ειναι καλο τεστ για παρκαρισμα...
-
Αν μένεις σε τέτοια περιοχή, απλώς κάνεις το σταυρό σου και το παρκάρεις. Σαφώς και το λυπάσαι, αλλά λυπάσαι και τα 120
-
[quote='manosk']Αν μένεις σε τέτοια περιοχή, απλώς κάνεις το σταυρό σου και το παρκάρεις. Σαφώς και το λυπάσαι, αλλά λυπάσαι και τα 120
-
[quote='elteo'][quote='manosk']Αν μένεις σε τέτοια περιοχή, απλώς κάνεις το σταυρό σου και το παρκάρεις. Σαφώς και το λυπάσαι, αλλά λυπάσαι και τα 120
-
[quote='chrmes'][quote='elteo'][quote='manosk']Αν μένεις σε τέτοια περιοχή, απλώς κάνεις το σταυρό σου και το παρκάρεις. Σαφώς και το λυπάσαι, αλλά λυπάσαι και τα 120
-
[quote='elteo'][quote='chrmes'][quote='elteo'][quote='manosk']Αν μένεις σε τέτοια περιοχή, απλώς κάνεις το σταυρό σου και το παρκάρεις. Σαφώς και το λυπάσαι, αλλά λυπάσαι και τα 120
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καποιοι ανθρωποι πρεπει να ειναι πλουσιοι και δεν τους νοιαζει μου φαινεται.`Ετσι είναι. Μια φορά έρχεται ένας και παρκάρει με το τζιπ του στον πεζόδρομο του Θησείου, και πάω να τον ενημερώσω ότι σηκώνουν πινακίδες (όντως εκείνη την ημέρα έκαναν πάρτυ οι αστυνομικοί), και μου απαντά με ύφος απόγνωσης: 'ε ας τις πάρουν, πού να το βάλω; δεν υπάρχει θέση ούτε για δείγμα' και είχε και μια κίνηση ναααααα
-
θα ηθελα να αναφερω κατι που ειδα σημερα το πρωι και θελω να εκφρασω την αηδια μου και την αγανακτηση μου.αναφερομαι στα επεισοδια που εγιναν σημερα τα ξημερωματα μπροστα απο την φιλοσοφικη στο ΑΠΘ.καποια τσογλανια μετα απο καποιες συλληψεις που εκανε η αστυνομια οπως εμαθα γυρισαν στον τοπο του εγκληματος(ΑΠΘ)οπου βρισκοταν σε παρτυ και εβγαλαν τα νευρα τους πανω στα σταθμεμενα αυτ/τα που βρισκοταν στο δρομο μπροστα απο την φιλοσοφικη σχολη.αποτελεσμα ενα εντελως κατεστραμενο mercedes απο μολοτωφ και εκτεταμενες ζημιες(σπασμο τζαμιων και λαμαρινες) σε ενα 156 ολοκαινουργιο,σε 320,σε πασσατ 1.8τ,και σε πολλα αλλα μικροτερα.ευτυχως τα ειδα κατα τις 7+15 οταν πηγαινα στο πανεπιστημιο.λεω ευτυχως γιατι αν ημουν εκει θα ετρωγα κανενα τσογλανι(υποτιθεμενο αναρχικο).ο δρομος ειχε γεμισει απο πετρες.κριμα παντως.πρεπει να υπαρχει αστυνομευση και μεσα στα πανεπιστημια.δεν παει αλλο αυτο το πραμα.εχω φωτο του κατεστραμενου mercedes αλλα δεν ξερω πως να τις ανεβασω.αν μου πει καποιος
-
φίλε μου συμφωνώ μαζί σου. εγώ είμαι στο μαθηματικό και πέρσι μπροστά στην κεντρική είσοδο υπήρχε για κανένα δίμηνο μια 316 προπροηγύμενης γενιάς καμμένης εντελώς. αποτρόπαιο θέαμα. και ανεξήγητο με την δική μου ταπεινή και ίσως απλοίκή λογική. για μπάτσες είναι αυτοί οι 'άνθρωποι'. όσο και αν με υποβαθμίζει αυτό που λέω. τεσπα, σήμερα είδα μια alfa 147 με τάσια με spinners. κάτι πράγματα που έφερε μόδα το need for speed underground 2. απίστευτο θέαμα, και σε ένα τόσο ωράιο κατα τα άλλα αμάξι. σόρρυ για το μεγάλο post.
-
Μην τις ανεβάσεις καλύτερα.
Θέλω κάποιος να τα βρει τα κωλόπαιδα, να τους ρίξει το ξύλο που δεν έφαγαν από τους μαλάκες τους γονείς τους μαζεμένο και μετά να τους κάψει ό,τι έχουν και δεν έχουν. Ξέρω μερικούς τέτοιους, μερικοί είναι κομπλεξικά φτωχαδάκια, άλλοι είναι τσογλάνια που βαριούνται και άλλοι έτσι και πιάσουν δυο δεκάρες τρέχουν και τις ξοδεύουν στα 'ποταπά' καταναλωτικά αγαθά που καταστρέφουν (όταν ανήκουν σε άλλους). -
εγω επαθα πλακα γιατι πριν απο καμμια ωρα ειχαν σταματησει τα επεισοδια και τοτε εφτασε η γυναικα του ιδιοκτητη της mercedes,η οποια ειχε υποστει σοκ.ο ανθρωπος ετοιμαζοταν να πανε ταξιδι και ειχε αφησει χρηματα(αρκετα) στο ντουλαπακι του αυτ/του,τα οποια εγιναν καρβουνο.
θα ηθελα να πιασουν αυτα τα κωλοπαιδα και να τα αφησουνε στα χερια αυτων που επαθαν τις ζημιες -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτο με τα παρκαρισματα 'του ποντου'. Τι εννοω; Βλεπω συχνα παρκαρισμανα αυτοκινητα σε δρομους οπου για να περασει αλλο αυτοκινητο απο διπλα τους πρεπει να διπλωσει τουλαχιστον ενα καθρευτη για να περασει (μου εχει τυχει περιπτωση να διπλωσω και τους δυο )Θελω να ρωτησω αυτους τους ανθρωπους 'καλα δεν λυπαστε καθολου την περιουσια τη δικια σας αλλα και των αλλων; Δεν φοβαστε καθολου οταν αφηνετε ετσι τα αμαξια σας; Αν ειναι δυνατον;
Δε θα διαφωνήσω ρε πατριώτη. αλλά από την άλλη, όταν ψάχνεις σαν τέτοιος μια ώρα (ναι μια ώρα κυριολεκτικά, δεν είνια υπερβολή) και δεν βρίσκεις θέση κάποια στιγμή λες 'άει σχτρ'. Λάθος , δε λέω αλλά τι να κάνεις.
-
Αυτό ήταν όντως από τα απίθανα των δρόμων μας...και για να τα λέμε όλα.
Γυρνώντας από Πήλιο προς Αθήνα την Κυριακή πρωί, μου έκανε τρομερή εντύπωση η δουλειά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και πριν τον Αγ.Κωνσταντίνο, και πριν και μετά τα Καμμένα Βούρλα. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη αντιμετώπιση της κίνησης, και μπράβο στα στρουμφάκια, που βέβαια δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από τη δουλειά τους. Απλά, για πρώτη φορά ένιωσα ότι με σέβονταν ως πολίτη και προσπαθούσαν πραγματικά, και όχι εικονικά, για τη δική μου άνεση και ασφάλεια. Αν έκαναν το ίδιο και όλοι οι οδηγοί...
-
Έκανα και εγώ ένα Αθήνα - Ορεινή Ηλεία - Αθήνα
Παρατηρήσεις-
Πολλές κόκκινες δαγκάνες
και πολλά κόκκινα ταμπούρα (αθάνατοι κάγκουρες) -
Πρώτη φορά είδα στην παραλιακή της Πάτρας νταλίκα με ξένες πινακίδες 20 μετρη να κάνει τρελοσφήνες....
-
Δυο λεωφορεία ΚΤΕΛ ένα Κορίνθου και ένα 'Αρτης να είναοι στην αριστερή λωρίδα σε δρόμο τριών λωρίδων και να προσπερνούν νταλίκα που ήταν στην μεσαία και προσπερνούσε άλλο φορτηγό (Κάπως έτσι δεν έπεσε και το ΚΤΕΛ Θεσ/ νίκης στο ποτάμι?)
-
Χθες για να περάσουμε το τούνελ της Τριπόλεως (εύγε σε αυτόν που σκέφθηκε να σκάψουν μόνο το ένα) είχε κίνηση..... κάποιοι λοιπόν αντί να περιμένουν περνούσαν από την βοηθητική και εμείς τους κοιτάζαμε... Ευτυχώς κανα δυο τρεις από την δεξιά την έφραξαν μετά από λίγο βάζωντας το μισό αμάξι τους στην βοηθητική αλλά δεν περνούσαν!!!!!
-
Είχαν οι μηχανόβιοι κανά event???? Τί πόρωση? τι ήχος? αυτές οι 1000άρες που πάνε κατα παρέες..... κάτι πλαγιασματάκια... θέλω και εγώ μια.... βέβαια κάποιοι κάνουν κάτι επικίνδυνα ή τουλάχιστον έτσι μας φαίνονται εμάς μέσα από τα αυτοκίνητα.......
-
-
Γυρνώντας απο Πελοπόννησο (στροφές Ορεινής Αρκαδίας - καθόλου κίνηση - αρκετοί ίπποι στον σωστό άξονα - συμβία σε κέφια =
- Καλόγρια με 146 ασημί με βαμμένα δισκόφρενα εμπρός να κάνει σφήνες στην έξοδο
- Νέα E320 μαύρη με σεβάσμιο κύριο και οικογένεια να προσπερνάει με 140+ απο την ΛΕΑ τους λοιπούς, προφανώς κατώτερης κοινωνικής τάξης και οδηγικής παιδείας, οδηγούς . Ανατρίχιασα στην σκέψη σύγκρουσής αυτοκινήτου 2 τόνων με μεγάλη ταχύτητα σε (κανονικά) σταθμευμένο όχημα λόγω βλάβης .
- Κοπέλα με κοντό ξανθό μαλλί σε Vitara, εμφανίσιμη , να κατεβαίνει να πλακώσει στον ξύλο βλάχο με Grand Scenic που σκέφθηκε να 'πηδήξει' καμοιά 50 αυτοκίνητα στα διόδια και να χωθεί στον πόντο μπροστά της!
Χμμμ...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!