-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tι εθνικότητας είναι ο... κάφτης?Απο το Σταρχιδιστάν!!!
-
Ο κάφτης είναι από το Βέλγιο αλλά για να τον περιγράψω θα πρέπει να το κάνω στα Αγγλικά.
'He is a big, fat, tall mother fucker' και πρέπει να θεωρείται μεγάλη επιτυχία που πλήρωσε τα 600 ευρώ. -
Ας του ρίχνε και μια σε ένα τοίχο οπότε θα τα έπαιρνες εσύ απο την ασφαλιστική και αύτος δεν θα σου έδινε μια....
-
A, για Βελγάνθρωπο μιλάμε?
Για ρώτα τον Coyot να σου πει εντυπώσεις για τη φυλή αυτή... -
Μικρή απορία. Ένα r.a.c αγοράζει ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο στης 19/6/13 και το 'δουλεύει' κανονικά. Στης 3/7/13 το νοικιάζει σε ένα πελάτη και για να τον ευχαριστήσει του λέει ότι το αμάξι που θα πάρει είναι ολοκαίνουργιο αλλά ο πελάτης κάνει επίσημο παράπονο και ζητάει αποζημίωση γιατί το αμάξι όταν του το έδωσαν είχε κάπου 1200 χλμ άρα του είπαν ψέματα και νιώθει προσβεβλημένος.
-
Ολοκαίνουριο = με 0km (ή έστω με 50).
Υπερβολικός μεν ο πελάτης, έχει δίκιο τυπικά όμως.
Τι το θέλατε κι εσείς το «ολοκαίνουριο»; -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ολοκαίνουριο = με 0km (ή έστω με 50).
Υπερβολικός μεν ο πελάτης, έχει δίκιο τυπικά όμως.
Τι το θέλατε κι εσείς το «ολοκαίνουριο»;Αμάξι 20 ημερών δεν είναι καινούργιο? Καλά οκ απόψεις ζητάω. Γι αυτό ρώτησα.
-
mia ερωτηση.Το μινιμουμ ασφαλειας που εχει το οποιοδηποτε νοικιαρικο που μπορεις να νοικιασεις ποια ειναι?
υπαρχει καποια υποχρεωση δια νομου προς τις εταιριες ενοικιασεως ή οχι σχετικα με το τι ασφαλεια θα εχουν τα αυτοκινητα της?
-
Όχι, τυπικά δεν είναι ολοκαίνουριο, ειδικά με 1200km.
Πρόσεξε, δεν αντιλέγω ότι ο πελάτης είναι παπάρας (θα μου έδιναν εμένα άστρωτο αυτοκίνητο 20 ημερών και θα έκανα θέμα; μη χέσω...) αλλά ότι στο ΤΥΠΙΚΟ της υπόθεσης έχει δίκιο (ΟΛΟκαίνουριο).
Δεν ξέρω αν ο δικηγόρος σας μπορεί να βγάλει καμιά άκρη γιατί το να πληρώσετε και αποζημίωση από πάνω είναι ΠΟΛΥ νταβατζιλίκι.
Την επόμενη φορά πάντως ΜΗΝ ξαναχρησιμοποιήσεις τη λέξη αυτή. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Όχι, τυπικά δεν είναι ολοκαίνουριο, ειδικά με 1200km.
Πρόσεξε, δεν αντιλέγω ότι ο πελάτης είναι παπάρας (θα μου έδιναν εμένα άστρωτο αυτοκίνητο 20 ημερών και θα έκανα θέμα; μη χέσω...) αλλά ότι στο ΤΥΠΙΚΟ της υπόθεσης έχει δίκιο (ΟΛΟκαίνουριο).
Δεν ξέρω αν ο δικηγόρος σας μπορεί να βγάλει καμιά άκρη γιατί το να πληρώσετε και αποζημίωση από πάνω είναι ΠΟΛΥ νταβατζιλίκι.
Την επόμενη φορά πάντως ΜΗΝ ξαναχρησιμοποιήσεις τη λέξη αυτή.Από την όποια πείρα που έχω μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε στο εκατομμύριο να επιστραφούν χρήματα για τέτοιο παράπονο. Είναι επίσης γεγονός ότι στην πλειοψηφία των R.A.C χρησιμοποιείται ευρέως η λέξη 'καινούργιο' για τουλάχιστον στις πρώτες 4-5 ενοικιάσεις.
-
νοικιασα στη Σαρδινια ενα Yeti ντηζελ με 2500χλμ μυριζε σαν καινουριο τι παραπανω να ζητουσα με 460 ευρω για 8 μερες...
-
Χμμμ αρκετά μάλλον
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Τι να πω. μετα απο 10 γραφεια που ψαξαμε επι 1 εβδομαδα ολοι ελεγαν οτι δεν εχουν..διαθεσιμο οχημα.. και εδιναν αλλη κλαση με περισσωτερα.. μας ελεγαν Πουντο και τελικα εδωσαν το Γιετι. με 1.6 TDI καναμε 1500 χλμ. μας βολεψε για 4 ατομα...αν το ψαχναμε πιο νωρις ισως πετυχαιναμε κατι καλυτερο..
-
Εαν η ενοικίαση αυτή έγινε μέσα στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο η τιμή είναι αρκετά λογική, ειδικά αν περιλαμβάνει και καλό πακέτο ασφάλειας. Η κράτηση έγινε τελευταία στιγμή ή πριν 4-5 μήνες? (παίζει κι αυτό ρόλο)
-
εγινε την τελευταια στιγμη...3μερεςπριν το ταξειδι, και η ασφαλεια ηταν η βασικη..υπερ τριτων χωρις να με καλυπτει για το ποσο που δεν σε καλυπτει... Ξερω πηρα ρισκο αλλα παντα αυτο κανω....
-
Αν εχεις gold ή παραπανω κάρτα με την όποια πληρωνεις συνήθως αυτά καλύπτονται απο την κάρτα. Κοιτά τους όρους
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν εχεις gold ή παραπανω κάρτα με την όποια πληρωνεις συνήθως αυτά καλύπτονται απο την κάρτα. Κοιτά τους όρουςSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
100000% Σωστό!!!!
-
δεν επεδιωξα ποτε να εχω GOLD καρτα για οποιαδηποτε χρηση.. ισως και λαθος μου αλλα αυτη την τακτικη κραταω μετις καρτες..για να μην δεινω στοχο...γενικα.. αν και τις ξοφλαω στην ωρα τους= τοκοι γιοκ απο μενα στις τραπεζες..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
δεν επεδιωξα ποτε να εχω GOLD καρτα για οποιαδηποτε χρηση.. ισως και λαθος μου αλλα αυτη την τακτικη κραταω μετις καρτες..για να μην δεινω στοχο...γενικα.. αν και τις ξοφλαω στην ωρα τους= τοκοι γιοκ απο μενα στις τραπεζες..Την έχω εδώ και πολλά χρόνια γι' αυτον τον λόγο. Αν κάνεις βέβαια σωστό οικονομκό προγραμματισμό δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες στην 'χρήση' της.
Μόνο καυγάδες σχεδόν καθε 2μηνο να κατεβάσουν το πιστωτικό όριο για λόγους ασφαλείας από μένα και αυτοί να μη το καταλαβαίνουν ... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν εχεις gold ή παραπανω κάρτα με την όποια πληρωνεις συνήθως αυτά καλύπτονται απο την κάρτα. Κοιτά τους όρουςSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις γιατι με ενδιαφερει?
RENT A CAR