-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Για να πρήξω και εσάς λίγο εδώ…:lol:Σατινέ ή gloss ζάντες?:lol:
Δείτε στο http://www.ami8.com και βοηθήστε τον κλασικά αναποφάσιστο Sir-Gus (και όχι sirgus ή σίργκους)
Ψηφίζω Σατινέ....
Για την συνάντηση τίποτα???
-
[quote='mad_n']Aυτό θέλω κ εγώ αλλά ...... απλά ελπίζω! γιατί ικανοί είναι να το δώσουν 100
-
[quote='mad_n']Aυτό θέλω κ εγώ αλλά ...... απλά ελπίζω! γιατί ικανοί είναι να το δώσουν 100
-
το GS να μου το δώσουν κ τα άλλα τα βρήσκουμε!
κ εδώ (Αθήνα) το βολεύω, αλλιώς Πάτρα υπάρχει άπλετος χώρος! -
***Κύριοι η συνάντηση κανονίστηκε!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!Σημείο συνάντησης: Floca cafe επί της Κηφισίας κοντά στο Μέγαρο του ΟΤΕ, ναι εκεί στο Village...
Ώρα συνάντησης: 19:00
Όποιος θέλει μπορεί να έρθει... δεν χωράνε δικαιολογίες... ένα Ναι ή ένα Όχι (λολ πλάκα κάνω)
Φιλικά Θανάσης.**
* -
Μέσααααααααααααααααααααααα
Τα λέμε από κοντά αύριο! -
Περιμένω την δημοσίευση των πρακτικών της συνάντης για να σχολιάσω και εγώ τις αποφάσεις απο τον μακρινό Βορρά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περιμένω την δημοσίευση των πρακτικών της συνάντης για να σχολιάσω και εγώ τις αποφάσεις απο τον μακρινό ΒορράΜία από τα ίδια.
-
Ποιος θα κραταει τα λουλουδια για τον γνωρισουν οι αλλοι?
η θα εχουμε συνθηματικο. πχ Οποτε ξυπναω μου σηκωνεται , παρασυνθημα η αναρτηση -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
http://www.eurocar.ca/gallery_limited_60-67_sahara.html
http://www.eurocar.ca/gallery_limited_8 ... black.html........2CV
Ένα τέτοιο κυκλοφορεί στην γειτονία μου σε μπορντώ χρώμα. Δεν ήξερα οτι τα Charleston είναι τόσο καινούργια νόμιζα οτι αυτά που παρήχθησαν την δεκαετία του 80 είχαν αποκλειστικά ορθογώνια φανάρια.
Κιμπάρης πάντως ο τύπος άψογα συντηρημένο και πεντακάθαρη μηχανή, εξαιρετικές ορισμένες φωτογραφίες από άποψη στησίματος. -
[quote='chrmes'][quote='mad_n']Aυτό θέλω κ εγώ αλλά ...... απλά ελπίζω! γιατί ικανοί είναι να το δώσουν 100
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
η θα εχουμε συνθηματικο. πχ Οποτε ξυπναω μου σηκωνεται , παρασυνθημα η αναρτησηΧΑΧΑΧΑΧΑ σωστός!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Όσοι πιστοί προσέλθετε!Σημείο συνάντησης: Floca cafe επί της Κηφισίας κοντά στο Μέγαρο του ΟΤΕ, ναι εκεί στο Village...
Ώρα συνάντησης: 19:00
Όποιος θέλει μπορεί να έρθει... δεν χωράνε δικαιολογίες... ένα Ναι ή ένα Όχι (λολ πλάκα κάνω)
Φιλικά Θανάσης.**
*σορυ επειδη δεν παρακολουθουσα, για αυριο τεταρτη ειναι η συναντηση;;;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Όσοι πιστοί προσέλθετε![b]Σημείο συνάντησης: Floca cafe επί της Κηφισίας κοντά στο Μέγαρο του ΟΤΕ, ναι εκεί στο Village...
**
Ώρα συνάντησης: 19:00Όποιος θέλει μπορεί να έρθει... δεν χωράνε δικαιολογίες... ένα Ναι ή ένα Όχι (λολ πλάκα κάνω)
Φιλικά Θανάσης.[/b]
*Ωραία επιλογή πολύ ωραία
-
Εγώ θα έρθω με αυτό ....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εγώ θα έρθω με αυτό ....Τι ωρα ειπες θα περασεις να με πάρεις?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγώ θα έρθω με αυτό ....
Τι ωρα ειπες θα περασεις να με πάρεις?
Για το 2cv από πίσω λέω ρεεεεεεεε
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εγώ θα έρθω με αυτό ....
Τι ωρα ειπες θα περασεις να με πάρεις?
Για το 2cv από πίσω λέω ρεεεεεεεε
Σήμερα το γύρισε Κώστα οπότε το χάζευα ώρα κ από την άλλη μεριά
Κώστα θα δώσεις το παρόν????
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
η θα εχουμε συνθηματικο. πχ Οποτε ξυπναω μου σηκωνεται , παρασυνθημα η αναρτησηΤι να τα κάνουμε τα λουλούδια? έχουμε τα citroen μας που είναι πιο όμορφα
Εγώ θα σκάσω μύτη με ένα GSA πράσινο που η οροφή έχει γίνει ασημί επειδή έχει.... ξεβάψει!
Κατά τα άλλα είμαι 1.81 μελαχρινός κ σήμερα φοράω καφέ!
Άψογα ε? ούτε σε ραντεβού στα τυφλά να βγαίναμεΛοιπόν πόσοι είμαστε μέχρι στιγμής? κ με τι θα εμφανιστεί ο καθένας?
α! για τι αυτοκίνητο μιλάω ε? όχι για... 'εσώρουχα'Κ ναι η συνάντηση είναι σήμερις Τετάρτη 23 Μαρτίου 'το σωτήριον έτος 2005' κ ώρα 19:00 ή αν προτιμάτε 7η απογευματινήν!
Cyaaa all there
Νικόλας -
Εγώ είμαι ψιλός 1.90 βαλε... με ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια, θεληματικό πιγούνι, κοιλιακούς, πλάτες και είμαι καβάλα σε λευκό άτι. γκουχου γκουχου... sorry αλλά μπερδεύτηκα με τον γοητευτικό πρίγκιπα από τα παραμύθια! χιχιχι
τέλος πάντων το αυτοκίνητο μου είναι ένα νυν μαύρο ΑΧ (πλέων καφέ)
CITROËN FORUM