-
Σαν πολύ δεν το χεις παρατήσει το σπορ εσύ καπετάνιε
-
Γράφω από κινητό, χάλασε το πισι.Δουλεια έτσι δεν γίνεται
-
Τάκης Λαζαρίδης – Συλλυπητήρια για τη φιέστα στη Μακρόνησο
(ΑΠΟ «Κ» 23 Μαΐου 2013)Ο κ. Τάκης Λαζαρίδης, Λαρύμνης 7, Αθήνα, απευθύνει μέσω της «Κ.Ε.» την παρακάτω ανοιχτή επιστολή προς τον Μίκη Θεοδωράκη:
«Αγαπητέ Μίκη,
Προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων, είμαι υποχρεωμένος ευθύς εξαρχής να δηλώσω την ταυτότητά μου.
Είμαι παλιός συναγωνιστής σου στους αγώνες για «λαϊκή δημοκρατία», «ειρήνη» και «σοσιαλισμό». Καταδικασμένος σε θάνατο μαζί με τον Μπελογιάννη και εν συνεχεία τρόφιμος, επί δεκαπενταετία, των εγκληματικών φυλακών της χώρας. Ο πατέρας μου, ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ, Γραμματέας του Εργατικού ΕΑΜ στην Κατοχή, καταδικάστηκε για την αντιστασιακή του δράση σε θάνατο από γερμανικό στρατοδικείο και εκτελέστηκε το Μάη του ’43. Και η μητέρα μου καταδικάστηκε για την αντιστασιακή της δράση σε ισόβια δεσμά από βουλγαρικό στρατοδικείο και στη διάρκεια του Εμφυλίου πέρασε και αυτή από τη Μακρόνησο…
Στη φυλακή, Μίκη, είχα το χρόνο να διαβάσω αρκετά, να σκεφτώ πολλά και να καταλάβω περισσότερα. Και μετά τη φυλακή, διαπιστώνοντας τη σκληρή πραγματικότητα στις χώρες του «υπαρκτού σοσιαλισμού», βλέποντας τις αλλεπάλληλες λαϊκές εξεγέρσεις στις χώρες αυτές και τις ισάριθμες επεμβάσεις των σοβιετικών τανκς στους δρόμους της Βουδαπέστης, του Βερολίνου και της Πράγας, κατάλαβα τη φοβερή αλήθεια.
Ενώ νομίζαμε ότι πολεμούσαμε για τα ανώτερα ιδανικά της «ελευθερίας», της «δημοκρατίας» και του «σοσιαλισμού», στην πραγματικότητα πολεμούσαμε και θυσιαζόμασταν για την επιβολή της στυγνής δικτατορίας των Ζαχαριάδη – Ιωαννίδη, για τη μετατροπή της πατρίδας μας σε σοβιετικό προτεκτοράτο. Δεν μπορώ λοιπόν, Μίκη, να σε συγχαρώ για τη φιέστα στη Μακρόνησο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια. Γιατί ενώ η πατρίδα μας έχει ζωτική ανάγκη από εθνική ενότητα και ομοψυχία, εσύ και όσοι συνεργάστηκαν μαζί σου, επιμένετε να ξύνετε πληγές, επιμένετε να βρικολακιάζετε ένα παρελθόν για το οποίο μόνο ντροπή μπορούμε να νιώθουμε. Πασχίζετε, για λόγους ευτελούς κομματικής σκοπιμότητας, να διαιωνίσετε ανύπαρκτες, πλέον, «διαχωριστικές γραμμές».
Είναι, πράγματι, πρωτοφανείς οι αγριότητες που διέπραξαν οι αντίπαλοί μας στη Μακρόνησο. Όμως οι αγριότητες, Μίκη, είναι νόμος του Εμφυλίου. Και σε αγριότητες δεν υστερήσαμε κι εμείς. Ας θυμηθούμε την Ελένη Γκατζογιάννη και τις άλλες μαρτυρικές μανάδες της Ηπείρου. Ας θυμηθούμε τον Χρήστο Λαδά. Κι ας μην ξεχνάμε τις βιαίως στρατολογημένες ανήλικες χωριατοπούλες που με το ζόρι βάζαμε να πολεμήσουν, με το ζόρι να σκοτώσουν και να σκοτωθούν!
Το πραγματικό ερώτημα λοιπόν δεν είναι ποιος ευθύνεται για τις αγριότητες του Εμφυλίου αλλά ποιος ευθύνεται για τον ίδιο τον Εμφύλιο και συνεπώς και για τις αγριότητές του. Και οι μεγάλοι ένοχοι, Μίκη, είμαστε εμείς. Αυτή είναι η οριστική και τελεσίδικη κρίση της Ιστορίας. Και την κρίση αυτή έρχεται να επικυρώσει με τον πιο έγκυρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο ο ίδιος ο «μεγάλος αρχηγός», ο Νίκος Ζαχαριάδης.
Στο «Χρονικό» του, που άρχισε να γράφει την Πρωτομαγιά του 1966 (βλ. «ΤΟ ΒΗΜΑ» 17-8-2003), χαρακτηρίζει «κάλπικη» την άποψη ότι το ελληνικό αριστερό κίνημα παρασύρθηκε στον ένοπλο αγώνα από τους Άγγλους. Και απερίφραστα δηλώνει: «Στην πραγματικότητα, οι Άγγλοι θέλανε να μας παρασύρουν στις δικές τους εκλογές για να επικυρώσουν έτσι κοινοβουλευτικά, «λαϊκά», το καθεστώς που επέβαλαν με την ένοπλη επέμβασή τους και με τη Βάρκιζα».
Δεν μας έσπρωξαν λοιπόν οι Άγγλοι στον Εμφύλιο, Μίκη. Μόνοι μας μπήκαμε στο σφαγείο! «Για να σώσουμε την τιμή του ΚΚΕ», καμαρώνει ο Ζαχαριάδης!
Κάποια στιγμή, Μίκη, αντί να θρηνούμε για τις αγριότητες του Εμφυλίου και να επιδιώκουμε «ρεβάνς», αντί να παριστάνουμε τους κήνσορες και τους τιμητές, θα πρέπει να κρύψουμε το πρόσωπο από ντροπή και να κλάψουμε πικρά για το αδικοχυμένο αίμα των δικών μας αλλά και των αδελφών μας της άλλης πλευράς.
Κι όμως, θα μπορούσες, Μίκη, να οργανώσεις μια πραγματικά εθνική γιορτή στη Μακρόνησο. Μια γιορτή εθνικής συναδέλφωσης και συμφιλίωσης. Όπου θα καλούσες να παραστούν όλοι. Και οι δικοί μας αλλά και οι «άλλοι».
Οι συγγενείς της Ελένης Γκατζογιάννη και του Χρήστου Λαδά. Τα αδέλφια και τα παιδιά όχι μόνο των δικών μας μαχητών αλλά και των χιλιάδων ανδρών και αξιωματικών του ελληνικού στρατού που έπεσαν στο Γράμμο και στο Βίτσι για να παραμείνει η χώρα μας ελεύθερη και δημοκρατική. Σ’ αυτή τη γιορτή, Μίκη, θα τραγουδούσαμε και θα κλαίγαμε μαζί, θα ταξιδεύαμε σε έναν κόσμο αγάπης και αδελφοσύνης με τα φτερά της υπέροχης μουσικής σου. Κι όρκο βαρύ θα παίρναμε ότι ποτέ πια δεν θα σηκώναμε όπλα εναντίον αλλήλων.
Σ’ αυτή τη γιορτή, Μίκη, θα μπορούσες να υψωθείς σε εθνική μορφή, σε πανελλήνιο σύμβολο ενότητας και συμφιλίωσης. Δεν το έπραξες. Προτίμησες να περιχαρακωθείς στο ιδεολογικό και πολιτικό γκέτο της χρεοκοπημένης και ανυπόληπτης Αριστεράς, αυτής που τόσες συμφορές προκάλεσε στον τόπο με την ανεύθυνη και τυχοδιωκτική πολιτική της. Δεν είναι κρίμα, Μίκη;
Με βαθύτατη απογοήτευση
Τάκης Λαζαρίδης»Για να μάθουν οι νεότεροι, και να θυμηθούν οι παλαιότεροι, τι σημαίνει αριστερός στην Ελλάδα!.
Γράφτηκε από κουμουνιστή, άρα τιμή μου που μου πήραν την συνεκπομπή μου στον 902, χρεώνοντας μου «ότι είμαι κουμουνιστής!!!!!».
Μήπως οι υγιώς σκεπτόμενοι, καταλήγουν στην παραδοχή του Τάκη?.
Μια αλήθεια για να αναλογιστείτε, και να αποφασίσετε, για μια νέα Ελλάδα που πηγαίνει εμπρός. Μπορεί να μας πουλήσουν πάλη?. Μα σίγουρα δεν θα φταίμε….. εγώ ο δεξιός και εσείς οι απατημένοι, μα όχι απληροφόρητοι…….
Α. -
Για πραγματικούς αριστερούς. ΜΗΝ, επαναλαμβάνω ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ το σκούρο. ΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΑΠΟ)ΤΥΦΛΩΣΗΣ!
[spoiler=ВНИМАНИЕ ОПАСНОСТЬ:32ukhcl6]http://www.dailymotion.com/video/xcn6gv_yyyyy_shortfilms#.UeGrlm3w_Hg[/spoiler:32ukhcl6]
-
Kαι τα 2 κειμενα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως μπουσουλας για τη...Νεα Ελλαδα που ονειρευεται η Αντωνελλα μας (δε λεω εσενα μαστορη που μου εισαι και παρεξηγησιαρης) και στην οποια θελουν να μας οδηγησουν οι εξισου νεοι -στην πλειοψηφια τους- υποστηρικτες της.
Εμφυλιοι, ΕΑΜ, Δικτατοριες, Μακρονησοι και αλλα πολλα, που εξηγουν αναλυτικα και σχετιζονται αμεσα με τη...μεταρρυθμιση που θα μας προσφερουν (με το ζορι εννοειται) οι νεοκοποι πρασινομπλε σωτηρες μας. (σαν τα Rover στα τελευταια τους ενα πραγμα...)
Εγω παλι σημερα δεν ειδα/ακουσα εναν επικινδυνο, ουτε γυρω μου αλλαλαζαν τιποτα...κομμουνισται του συμμοριτοπολεμου.
Και χθες εκτος απο ενα βερμουδατο στο συνεδριο -βασικα 3 μιλησαν τοσο απρεπως ενδεδυμενοι- ενας αλλος, αδελφικος μου φιλος μπηκε ετσι στη Βουλη , τι να κανουμε, βλεπετε ειναι καλοκαιρι και τα ζιβαγγο δε φοριουνται, ασε που εχουμε και κριση και δε περισσευει χρημα για υφασμα...Αυτοι οι ζουλου λοιπον του 3% (γιατι ναι, καποτε μπορουσες να τους πεις ετσι) αργα αλλα σταθερα, χαριζοντας απο γελιο εως φοβο στους αντιπαλους τελικα κανουν αυτο που εκεινοι δε μπορουν: Χτιζουν κατι νεο! Μονο αυτοι δικαιουνται να μεταχειριζονται αυτη τη λεξη ασχετως αποτελεσματος.
Και ναι, το αποτελεσμα ειναι α-β-ε-β-α-ι-ο. Την ιδια στιγμη η Πασοκονουδουλα εχουμε δει τι μας σερβιρε για ορεκτικο (2010-2012) και τι μας εχει για μετα (2013-οσο την αφησουμε). Επιδορπιο δεν εχει κοροϊδα, γιατι με μια ανεργια η οποια οταν ολοκληρωθει η...διαθεσιμοκινητικοτητα θα παει ενας θεος ξερει που, το παραμυθι τελειωνει. Ουτε ο θεος ο ιδιος δε την γυριζει μετα την παρτιδα. Αφηστε τους λοιπον (εννοω τους οποιους μνημονιακους) να συνεχισουν ετσι. HELLας μετα, δεν αλλαξα κατι, αλλαξα; Το ιδιο διαβαζεται...
Παρτε το χαμπαρι: Αλλο πραγμα ειναι ο οντως υπερτροφικος δημοσιος τομεας ( τον οποιο φουσκωσε και ο Ραφηνατος α λα Ανδρεας αλλα ειπαμε εχει γινει τεχνηεντως γαργαρα γιατι θα το δολοφονουσαν το παιδι ), αλλο πραγμα ειναι ενας αναγκαστικος εξορθολογισμος αμοιβων λογω κακης διεθνης συγκυριας και αλλο ειναι αυτο εδω το πραγμα που δυστυχως, ναι, επρεπε να γινει, αλλα ξεχυλωσε τοοοοοοοοσο πολυ που πια εχει γινει μεταστατικος καρκινος που θα μας καταπιει σε λιγους μηνες.
Δεν απελυσε κανεις καποιους που μπηκαν απο πορτοπαραθυρα και μονο αυτους. Δεν μειωσε κανεις μισθους μονο σε καποιους οι οποιοι αμοιβονταν παραλογως υψηλα για τη δουλεια που εκαναν. Δεν φορολογησε κανεις καποιους οι οποιοι οντως επρεπε να πληρωσουν παραπανω απο τους πολλους. Εδω απολυονται ανθρωποι σωρηδον -ξεκολληστε απο ΙΥ-ΔΥ και δειτε μονο νουμερα και αντικτυπο συνολικα στη χωρα-, μειωνονται εισοδηματα, αυξανονται φοροι οριζοντια, ακριτα, ανομοιομορφα, με τετοιο τροπο ωστε η περιβοητη κοινη προσπαθεια να ειναι εκ προϊμιου καταδικασμενη.
Να το πω πιο γλαφυρα, ειναι σαν να θελει καποιος να κολυμπησουμε αλλα μας εχει κοψει τα ποδια, τα χερια, τον κορμο και μπορουμε να κουνησουμε μονο τα αυτια. Τωρα λοιπον θα μας βαλει και σκουφακι και καποιοι συνεχιζουν αφελεστατα λενε 'δε πειραζει εμεις και ετσι θα περασουμε τον Phelps ή 'Βλεπετε; Δεν πνιγηκαμε!!! (Suc(k)ess story)'...
ΥΓ: Antonis σου εχω project για τρελη αυξηση δουλειας στο μαγαζι που μονο εσυ μπορεις να φερεις εις περας: Samarallye!!!
-
Κάτσε συνάδελφε, εννοείται ότι τα μετεμφυλιακά κλπ είναι ντροπή να ρυθμίζουν την πολιτική και κοινωνική ζωή ενός λαού δεκαετίες μετά.
Τη δεκαετία του 80, πόσων χρονών ήσουν; Τα πάντα, από το ποιος θα προσληφθεί στο δημόσιο μέχρι το ποιος θα πάρει δημόσιο χρήμα, άδεια για περίπτερο ή δάνειο από τράπεζα ήταν εξαρτημένο από το πόσο 'σοσιαλιστής' ήταν και πόσο 'αντιδεξιός'.
Οι ίδιοι που φώναζαν για το σοσιαλισμό-σύντροφοι, είχαν διχάσει το λαό σε 'δημοκράτες-σοσιαλιστές' και σε 'φασίστες-δεξιούς'.
Η ιστορία όμως είναι πόρνη και δεν μπορεί να παραμένει για πολύ καιρό θαμμένη, ειδικά όταν τα ίδια πασοκάκια με τα τέκνα τους φόρεσαν πορτοκαλορόζ καπότα (=κάπα) και επιχειρούν τα ίδια κόλπα που έκαναν πριν 20-30 χρόνια για να βολευτούν.Όταν λέμε ΙΔΙΑ, εννοούμε ΙΔΙΑ (inside info). Όμως τώρα δεν είναι 80, υπάρχουν ίντερνετ, ελεύθερη κυκλοφορία της πληροφορίας και περισσότερη ελευθερία της γνώμης (βλ. 'χούντα'). Δεν περνάνε αυτά.
-
Και το τρομερό. Μου τα έστειλαν από εδώ μέσα, σε προσωπικό μου λογαριασμό, γιατί τους φοβίζετε…… σε εμένα που είμαι ‘με το ένα πόδι στον τάφο’ όπως μου έγραψε φίλος από την ενότητα.
Μα μήπως διαβιώ και διαβαίνω στα 68 μου με τρία πόδια?!!!!!.....Και σίγουρα στεφανιογράφημα , τρίπλεξ υπερσύχρονο, σπινθηρογράφημα, βρήκαν πρόσφατα προβλήματα, μα δεν υπολόγισαν ότι έχω καρδιά λεωφορείο….
Σήμερα άκουσα τον Αλέξη. Στην ηλικία του ήμουν δυνατότερος, μα ακούγοντας τον αισθάνθηκα την ιδεολογία μου να κλονίζετε.
Μα θυμήθηκα των μέντορα μου ΚΚ!.
«… τους λόγους τους διαβάζουμε, δεν τους γράφουμε, άρα ψάξε αυτόν που τους έγραψε, όταν κοιμόμαστε»!. Και αποκρυπτογράφησα!.
Αγώνας, αγώνας, να πείσει τα ραμολιμέντα, οπαδούς της πεθαμένης ιδεολογίας, της απισχνούμενης τακτικής, όταν τα αυτοκίνητα πήγαιναν με 60κμ max!.
Γλέζο σε αγαπώ, παραδόξως, μα αυτοαναιρείσαι. Έγραψα την ηλικία σου προτού την πεις εσύ, δεν σε χρεώνω με αλτσχάϊμερ μα είναι καιρός να λουφάξεις. Λαφαζάνη, είσαι εκφραστείς του μηδενισμού, του τίποτα. Μηδενιστής της σύγχρονης πραγματικότητας.
Παπαδιμούλη Δραγασακη, βάλτε πλάτη, πρέπει να υπάρχει και η αντιπολίτευση!. Μητρόπουλε ξύπνα τους, σήμερα έχουμε 2013!!!. Τα εργασιακά πόρων απέχουν από κολχόζ και κομούνες.
Ξυπνήστε βρε κρετίνοι, έχετε ρόλο στην ανόρθωση την νέας Ελλάδας.
Α. -
Αν απευθυνεσαι σε μενα manosk ειμαι 34. Θα συμφωνησω μαζι σου. Οποιος παει να κανει τα ιδια θα τον πιει και μαλιστα στο 1/4 του χρονου που νομιζει οτι εχει στη διαθεση του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτσε συνάδελφε, εννοείται ότι τα μετεμφυλιακά κλπ είναι ντροπή να ρυθμίζουν την πολιτική και κοινωνική ζωή ενός λαού δεκαετίες μετά.
Τη δεκαετία του 80, πόσων χρονών ήσουν; Τα πάντα, από το ποιος θα προσληφθεί στο δημόσιο μέχρι το ποιος θα πάρει δημόσιο χρήμα, άδεια για περίπτερο ή δάνειο από τράπεζα ήταν εξαρτημένο από το πόσο 'σοσιαλιστής' ήταν και πόσο 'αντιδεξιός'.
Οι ίδιοι που φώναζαν για το σοσιαλισμό-σύντροφοι, είχαν διχάσει το λαό σε 'δημοκράτες-σοσιαλιστές' και σε 'φασίστες-δεξιούς'.
Η ιστορία όμως είναι πόρνη και δεν μπορεί να παραμένει για πολύ καιρό θαμμένη, ειδικά όταν τα ίδια πασοκάκια με τα τέκνα τους φόρεσαν πορτοκαλορόζ καπότα (=κάπα) και επιχειρούν τα ίδια κόλπα που έκαναν πριν 20-30 χρόνια για να βολευτούν.Όταν λέμε ΙΔΙΑ, εννοούμε ΙΔΙΑ (inside info). Όμως τώρα δεν είναι 80, υπάρχουν ίντερνετ, ελεύθερη κυκλοφορία της πληροφορίας και περισσότερη ελευθερία της γνώμης (βλ. 'χούντα'). Δεν περνάνε αυτά.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχει γεμίσει συριζαίους το κράτος, Μουρούτη, ευτυχώς υπάρχει το ιντερνετσ και τα μαθαίνουμε
-
Εντάξει, τέως ΠΑΣΟΚους της αριστερής πτέρυγας που μεταπήδησαν στο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας και μια πρόχειρη παρθενορραφή.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και ναι, το αποτελεσμα ειναι α-β-ε-β-α-ι-ο.
Mark my words: Την ίδια χυλόπιτα θα φάμε. Γιατί παύει να είναι αριστερά και γίνεται σοσιαλισμός.
Ο λόγος απλός: Κανείς δε φτάνει να κυβερνήσει σε σύγχρονο 'δημοκρατικό' πολίτευμα χωρίς να έχει προσκυνήσει, χωρίς να έχει γονατίσει για να τσιμπουκ*σει αυτούς που πρέπει.
Εδώ θα είμαστε.
Tags: { ReMiNDer | SYRIZA / ΣΥΡΙΖΑ | johanndelta }
-
Ασφαλώς και το ΠΑΣΟΚ διόριζε. Και η Νέα Δημοκρατία διόριζε. Αλλά –γιατί μου αρέσει να τα λέω όλα «ξώπορτα»- και οι δύο διόριζαν κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς!
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ίντερνετς και μαθαίνουμε για τη καριέρα του Παπουτσή, τον τουρίστα με τη βερμούδα του Σύριζα και τη κινηματογραφική λέσχη του Μανοσκι. Στο επόμενο επεισόδιο: Ο θίασος
-
Μα ο Αλέξης μάζεψε πολλούς από όλες της ιδεολογίες , επαγγελματικά μορφωμένους, ιδεολογικά αμόρφωτους του κερατά. Μάζεψε και συνδικαλιστές εγκληματίες της εργατικής τάξεις, αργόμισθους ιδεολόγους της π#υντσ@ς. δεν είδατε τον υπόδικο ΔΕΗ?.
Η αρχομανία είναι βίτσιο, είναι ανίατη ασθένεια, είναι να κυβερνήσω, και αδιάφορο το χάος από κάτω μου. και το βράδυ στο κρεβάτι, το κατουρημένο από εμένα πανάκι, για να ηρεμώ…… πιπίλα το δάχτυλο μου.
Ψυχασθένεια που για τη πολιτική είναι θάνατος.
Μα τι σας λέω, πόσοι το καταλαβαίνεται…..
Γι’ αυτό και κράζω σε όλους τους τόνους, βγάλτε την κομματική τσίμπλα από τα μάτια σας………
Νέα Ελλάδα για τους έλληνες!!!!.....
Α. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ασφαλώς και το ΠΑΣΟΚ διόριζε. Και η Νέα Δημοκρατία διόριζε. Αλλά –γιατί μου αρέσει να τα λέω όλα «ξώπορτα»- και οι δύο διόριζαν κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς!
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ίντερνετς και μαθαίνουμε για τη καριέρα του Παπουτσή, τον τουρίστα με τη βερμούδα του Σύριζα και τη κινηματογραφική λέσχη του Μανοσκι. Στο επόμενο επεισόδιο: Ο θίασος
Και έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο μου, μα ψήφισαν αυτοί οι αρχηγοί!. Και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, που κάνει τους κόλους να πονάνε. Εμείς φωνάζαμε τους παραβατικούς παλιούς, δεν θα βοηθήσουμε τους νέους διαφορετικούς?????....
Α. -
Μα, επειδή διόριζαν 'της αριστεράς', τους απολύουν τώρα. Για να κάνουν ιδεολογικό ξεκαθάρισμα.
Τα πράματα είναι πολύ απλά: όποιος θέλει να μάθει τι είχε γίνει σε διάφορους δημόσιους φορείς, αρκεί να δει τα αποτελέσματα στις εσωτερικές τους συνδικαλιστικές εκλογές. Τέλος.
Ακόμα και μετά 2010, ενώ το ΠΑΣΟΚ έγραφε γύρω στο 10%, στα περισσότερα συνδικαλιστικά όργανα, ιδίως στις ΔΕΚΟ, έπαιρνε κάτι ξεγυρισμένα παναδρεϊκά ποσοστά. Η ΝΔούλα προσπαθούσε φιλότιμα, αλλά ήταν πίσω.
Τώρα, zorz, όσον αφορά το ίντερνετ, έχει πολλή σαβούρα και πολλές πληροφορίες. ΣΑΦΩΣ προτιμότερο από το να ενημερώνεται από την Αυριανή, το Ρίζο, την Αυγή, τον Ελ. Τύπο και το Χατζάρα με τη Αράπογλου της ΕΡΤ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντάξει, τέως ΠΑΣΟΚους της αριστερής πτέρυγας που μεταπήδησαν στο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας και μια πρόχειρη παρθενορραφή.
Ρε Μάνο, οποία και παρθενορραφή να κάνει η Γαβριέλα, θα αλλάξει το τηλ. της 525555!. Δεν θα την πάρεις χαμπάρι?. Μα είναι χωνί!!!!!..... 13 γέννες!.
Μα οι κόκκοι τους είναι σαν του πυροβόλου των 3,5 ιντσών!!!!!!......
Μα ήταν αριστεροί κατά λόγο για να τα πιάνουν, τώρα στο αριστερό κόμμα θέλουν διαπιστευτήρια?.
Του φώναζα του μ@λ@κ@, διέγραψε τους να βρεθούν στο πουθενά, δεν με άκουσε…..
Παλιάς πουτάνας γιος, ήξερα…… μα τι περιμένεις από καθηγητάδες, κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο μου?.
Α. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μα, επειδή διόριζαν 'της αριστεράς', τους απολύουν τώρα. Για να κάνουν ιδεολογικό ξεκαθάρισμα.Τα πράματα είναι πολύ απλά: όποιος θέλει να μάθει τι είχε γίνει σε διάφορους δημόσιους φορείς, αρκεί να δει τα αποτελέσματα στις εσωτερικές τους συνδικαλιστικές εκλογές. Τέλος.
Ακόμα και μετά 2010, ενώ το ΠΑΣΟΚ έγραφε γύρω στο 10%, στα περισσότερα συνδικαλιστικά όργανα, ιδίως στις ΔΕΚΟ, έπαιρνε κάτι ξεγυρισμένα παναδρεϊκά ποσοστά. Η ΝΔούλα προσπαθούσε φιλότιμα, αλλά ήταν πίσω.
Τώρα, zorz, όσον αφορά το ίντερνετ, έχει πολλή σαβούρα και πολλές πληροφορίες. ΣΑΦΩΣ προτιμότερο από το να ενημερώνεται από την Αυριανή, το Ρίζο, την Αυγή, τον Ελ. Τύπο και το Χατζάρα με τη Αράπογλου της ΕΡΤ.
Μίλα για δημοσιογραφία που την σιχάθηκα!. Και επί επταετίας είχα ερασιτεχνικό, που με 2 kilowatt στα 43 και 47 μέτρα έκανα παράσιτο στην φωνή της κυρίας Μαίρης στα τίρανα και μπούκωνα και την φωνή της Αμερικής από την μαύρη θάλασσα. Δικες τους λάμπες υδρόψυκτες και εξοπλισμός!.
Και μιλάς για πέμπτη φάλαγγα, εδραιωμένη?. Τους δικούς τους διώχνουν, που τσαντίζονται, και ο θεός να βάλει το χέρι του.
Στους άλλους πρέπει να ξέρεις από καρωτίδες, και άτλαντες…… και πόσοι ξέρουν σήμερα?.
Είναι τα πράγματα δύσκολα. Ο ολοκληρωτισμός απέθανε. Η πουτάνα δημοκρατία απέτυχε τον σκοπώ της. Νέοι συσχετισμοί δυνάμεων αναπτύσσονται.
Να δούμε και να πούμε…… μα θα προλάβουμε?.
Α. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Και ναι, το αποτελεσμα ειναι α-β-ε-β-α-ι-ο.
Mark my words: Την ίδια χυλόπιτα θα φάμε. Γιατί παύει να είναι αριστερά και γίνεται σοσιαλισμός.
Ο λόγος απλός: Κανείς δε φτάνει να κυβερνήσει σε σύγχρονο 'δημοκρατικό' πολίτευμα χωρίς να έχει προσκυνήσει, χωρίς να έχει γονατίσει για να τσιμπουκ*σει αυτούς που πρέπει.
Εδώ θα είμαστε.
Tags: { ReMiNDer | SYRIZA / ΣΥΡΙΖΑ | johanndelta }
Σωστη,ολοσωστη η παρατηρηση...... Πως και ποτε θα αλλαξει ; Και τοτε μαλλον ΔΕΝ θα ειμαστε εδω......
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
...Στους άλλους πρέπει να ξέρεις από καρωτίδες, και άτλαντες…… και πόσοι ξέρουν σήμερα?.
Α. -
Διαθεσιμότητα; Κινητικότητα; Απολύσεις; Νέα Ψηφοθηρία; Τι διάολο τελικά ισχύει σε αυτή τη κ@λοχώρα;
Για ποιο λόγο κάνουν ότι κάνουν, αν είναι να μην μειώσουν το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου;
Γιατί δεν τα αφήνουν όλα όπως είναι, να τελειώνουμε τέλος πάντων;Ο Δένδιας για την αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, εξέδωσε ανακοίνωση για την αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών που θα ενταχθούν στο υπουργείο του'Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη όχι απλώς θα αξιοποιήσει στο ακέραιο την εμπειρία των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και θα τους καταστήσει σημαντικό παράγοντα στην εμπέδωση κλίματος ευνομίας στις πόλεις μας.
Στόχος μας είναι οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενταχθούν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις τοπικές κοινωνίες και εντέλει στους δημότες.
Ήδη, με τη σύσταση της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης, στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, προβλέπεται η αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών και η ομαλή ένταξή τους στο νέο μοντέλο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ας στηρίξουμε όλοι, κόμματα, αιρετοί άρχοντες της Αυτοδιοίκησης, εργαζόμενοι και συνδικαλιστικοί φορείς, τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Για εμάς κανείς δεν περισσεύει απ’ όσους μπορούν να προσφέρουν στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας του πολίτη'.
http://www.enikos.gr/politics/159726,O_ ... motik.html
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ