-
Καλημέρα!
Με ενδιαφέρει να μάθω αν ισχύει η απόσυρση και γενικά τι ισχύει γιατί οι μάντρες λένε πραγματικά ότι θέλουν... δίνουν απο 100-500 ευρώ χωρίς να καταλάβω με ποια λογική και κριτήρια.
Με ενδιαφέρει αν ισχύει καταρχήν και αν μπορώ να την κάνω μόνος μου οπότε αν υπάρχουν πληροφορίες η κανένα link είναι ευπρόσδεκτο.
Το αυτοκίνητο που θέλω να αποσύρω είναι 1996 megane 1.6 και ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου 2008+.
Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα!
Με ενδιαφέρει να μάθω αν ισχύει η απόσυρση και γενικά τι ισχύει γιατί οι μάντρες λένε πραγματικά ότι θέλουν... δίνουν απο 100-500 ευρώ χωρίς να καταλάβω με ποια λογική και κριτήρια.
Με ενδιαφέρει αν ισχύει καταρχήν και αν μπορώ να την κάνω μόνος μου οπότε αν υπάρχουν πληροφορίες η κανένα link είναι ευπρόσδεκτο.
Το αυτοκίνητο που θέλω να αποσύρω είναι 1996 megane 1.6 και ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου 2008+.
Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα!
Ευχαριστώ!
-
αποσυρση για μεταχειρισμενο δεν υπαρχει
oι μαντράδες δίνουν τόσα γιατί- σου φουσκώνουν την τιμή του μεταχειρισμένου ετσι κ αλλιώς, οποτε σου κάνουν μια έκπτωση
- αν δεν μπορέσουν να πουλήσουν το αμαξι, το αποσυρουν οπότε πουλάνε αυτοί το χαρτί της απόσυρσης σε κάποιον που θέλει να παρει καινουργιο κ το 'κουφάρι' που δίνουν στα ανακυκλωτήρια κανονιζουν να παρουν κανα φραγκο κ από εκεί, αν το αμαξι εχει εμπορευσιμα ανταλλακτικά
Απόσυρση για αγορά μεταχειρισμένου