-
Tρομερό τιπ τώρα παίδες, προσέξτε: αν πάρεις ένα μπουκάλι ουίσκι από τον χοντρέμπορα θα σου βγει πιο φτηνά από το να το πάρεις στο τραπέζι στο κλαμπ! Τρομερό, έτσι δεν θα σας φεύγουν τα 50ευρα!
-
Πέφτω από τα σύννεφα
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Μου ειπαν στο Καρεφουρ/μαρινοπουλος οτι δεν εχουν καθολου προιοντα Φαγε. Ξερει καποιος γιατι;Και άλλα πολλά δεν έχει.
Από ότι είπαν παιδιά σε προηγούμενες σελίδες, χρωστά σε προμηθευτές φράγκα οπότε έχουν κόψει την παροχή προϊόντων. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εννοεις οτι μενεις στο Ελληνικο και δεν τον ξερεις;;
Οδος Ιασωνιδου,φουρνος 'Ελληνικο',διπλα στον σκλαβενιτη,απεναντι απο Εμπορικη τραπεζα.
Εγω παιρνω κυριως καρβελι με προζυμι ή αυτο που λεγεται του κρασιού, η ποικιλια ειναι μεγαλη.αυτός δίπλα από τον φούρνο έχει εξαιρετικούς ξηρούς καρπούς , όποτε έχω πάρει είναι πάμφρεσκοι
για ρωτα και προελευση των ξηρων καρπων...θα εκπλαγεις.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
για ρωτα και προελευση των ξηρων καρπων...θα εκπλαγεις.Εννοεις οτι ειναι κατι αλλο εκτος απο Τουρκια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tρομερό τιπ τώρα παίδες, προσέξτε: αν πάρεις ένα μπουκάλι ουίσκι από τον χοντρέμπορα θα σου βγει πιο φτηνά από το να το πάρεις στο τραπέζι στο κλαμπ! Τρομερό, έτσι δεν θα σας φεύγουν τα 50ευρα!Και η Παολα? Την έχουν στον χοντρέμπορα και αυτή σε συσκευασία δώρου για να βγει πιο φτηνή?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Μου ειπαν στο Καρεφουρ/μαρινοπουλος οτι δεν εχουν καθολου προιοντα Φαγε. Ξερει καποιος γιατι;Αν θυμάμαι καλά είχαμε πει ότι η Φάγε (και άλλοι) αποφάσισαν να παύσουν να προμηθεύουν την Καρφουρ επειδή δεν τους πλήρωνε. Υποθέτω ότι αν τους ξεχρεώσει και αρχίσει να τους πληρώνει δεν θα έχουν αντίρρηση....
-
μονολογοι @ σουπερμαρκετς.
Θυμάμαι κάποτε κάπου 5 παρά με τη τσίμπλα στο μάτι, στα καρφούρ, περίμενα τότε το '10 τον Γιάνναρο να φέρει την παλέτα της Φαγε να ξεφορτώσω στις αποθήκες του Καρφούρ Ευκαρπίας. Σκάει η νταλίκα της καρφούρ από το Δρυμο, (εκεί ήταν ίσως κ είναι οι κεντρικές αποθήκες της καρφούρ), κατεβάζουν κ κατεβάζουν και ακούω σε μια φάση της τιμολόγησης 'αυτή είναι σουξουμούξου επι της κατανάλωσης'. Μια παλέτα με καμια 250αριά μαλακτικά, από την πιο γνωστή εταιρία του είδους την οποία η καρφούρ είχε πάρει ως δώρο κ αποφάσισε να την πουλήσει με τη προσφορά 1 και 1 στη μιση τιμή.
Όλοι ευχαριστημένοι, καρφούρ για μισή παλέτα κέρδους, ο πελάτης γιατί πήρε 2 στην τιμή του 1.5 η εταιρία γιατί πούλησε.
..............
Και βλέπουμε τώρα κάθε μέρα προσφορά αυτό το είδος, 40% κάτω, αυτό 35%, το άλλο 1+1 δώρο. Τι καθόμασταν και καθόμαστε και πληρώνουμε τόσα χρόνια στο '100%' της τιμής και τι μας έχουν 'κλέψει'...
-
Νωρίς το πήρες χαμπάρι.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Nirvana pralines and cream στο περιπτερο: 2,20 ευρω.
Το ιδιο στο σουπερμαρκετ: 1,90 ευρω.Σε ποιο σουπερμαρκετ ολα αυτα;
Μας τρολαρεις δεν παιζει...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
μονολογοι @ σουπερμαρκετς.Θυμάμαι κάποτε κάπου 5 παρά με τη τσίμπλα στο μάτι, στα καρφούρ, περίμενα τότε το '10 τον Γιάνναρο να φέρει την παλέτα της Φαγε να ξεφορτώσω στις αποθήκες του Καρφούρ Ευκαρπίας. Σκάει η νταλίκα της καρφούρ από το Δρυμο, (εκεί ήταν ίσως κ είναι οι κεντρικές αποθήκες της καρφούρ), κατεβάζουν κ κατεβάζουν και ακούω σε μια φάση της τιμολόγησης 'αυτή είναι σουξουμούξου επι της κατανάλωσης'. Μια παλέτα με καμια 250αριά μαλακτικά, από την πιο γνωστή εταιρία του είδους την οποία η καρφούρ είχε πάρει ως δώρο κ αποφάσισε να την πουλήσει με τη προσφορά 1 και 1 στη μιση τιμή.
Όλοι ευχαριστημένοι, καρφούρ για μισή παλέτα κέρδους, ο πελάτης γιατί πήρε 2 στην τιμή του 1.5 η εταιρία γιατί πούλησε.
..............
Και βλέπουμε τώρα κάθε μέρα προσφορά αυτό το είδος, 40% κάτω, αυτό 35%, το άλλο 1+1 δώρο. Τι καθόμασταν και καθόμαστε και πληρώνουμε τόσα χρόνια στο '100%' της τιμής και τι μας έχουν 'κλέψει'...
Ανοιξες τερατωδες θεμα...
Στο μυαλο του Ελληνα, το 'ακριβότερο' ειναι και 'καλυτερο'. Παντου και παντα. Δεν υπαρχει αλλο κριτηριο αγορας, ουτε οι αναγκες που καλυπτει το προιον, ουτε τιποτα. Χαλακι για να κοιμαται το κοπροσκυλο της γειτονιας να παρει ο μεσος Ελληνας, θα παρει το 'καλυτερο'.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Nirvana pralines and cream στο περιπτερο: 2,20 ευρω.
Το ιδιο στο σουπερμαρκετ: 1,90 ευρω.Σε ποιο σουπερμαρκετ ολα αυτα;
Μας τρολαρεις δεν παιζει...
Στο Μασουτη.
-
Μα καλά, το σούπερ μάρκετ πιο φτηνό από το περίπτερο??! ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
-
πλεον παω στοχευμενα στο σουπερ μαρκετ. Lidl παω μονο για τις πανες του μωρου , τις σακουλες τροφιμων κ την κετσαπ!!
η αδερφη μου δουλευει σε carefour οποτε μαθαινω σχετικα εγκαιρα για προσφορες κ.λ.π σημερα πηγα ειχε πολλα προιοντα 1+1..αλλιως παω κ Σκλαβενιτη (κυριως) αλλα κ Βασιλοπουλο..Στον σκλαβενιτη δεν παιζουν συχνα προσφορες , ενω στον ΑΒ μου αρεσουν τα προιοντα ετικετας του (365 , ΑΒ) τα οποια κ καλης ποιοτητας ειναι κ πιο φθηνα..για λαχανικα , φρουτα μονο λαικη ( παει ο πεθερος κ του κανω παραγγελια) ..
-
κετσαπ!! -
κατά τη γνώμη μου το πιο τακτοποιημενο και σύγχρονο SM έχει μείνει μόνο το ΑΒ.....
στην εποχή της κρίσης το πρώτο απ' όλα είναι οι τιμές αλλά εξίσου σημαντικό είναι να βρίσκεις τα προϊόντα που προτιμάς κατά συνήθεια....
δεν . ξέρω τι φταίει αλλά όσες απόπειρες έκανα (για εξυπηρέτηση των υπεργηρων γονιών) να ψωνίσω από τα lidl (λόγω αποστασης) το μετάνιωσα.... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
κετσαπ!!
συγχώρα με πατριώτη , αλλά πατάτες τηγανιτές ή μπιφτέκια ΔΕΝ μπορώ να φάω χωρίς κέτσαπ..
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
κατά τη γνώμη μου το πιο τακτοποιημενο και σύγχρονο SM έχει μείνει μόνο το ΑΒ.....
στην εποχή της κρίσης το πρώτο απ' όλα είναι οι τιμές αλλά εξίσου σημαντικό είναι να βρίσκεις τα προϊόντα που προτιμάς κατά συνήθεια....
δεν . ξέρω τι φταίει αλλά όσες απόπειρες έκανα (για εξυπηρέτηση των υπεργηρων γονιών) να ψωνίσω από τα lidl (λόγω αποστασης) το μετάνιωσα....+Πολλα για ΑΒ.Ειναι το μονο Σ/Μ που σε οποια πολη/περιοχη το πετυχα ηταν ανω του μετριου σα χωρος,καθαριοτητα,ταξη,ευγενεια και αλλες τετοιες πολυτελειες ( )
Lidl και Makro γαμανε να ψωνιζεις για κανα παρτυ -
-
κετσαπ!!
συγχώρα με πατριώτη , αλλά πατάτες τηγανιτές ή μπιφτέκια ΔΕΝ μπορώ να φάω χωρίς κέτσαπ..
Καλά κάνεις, αλλά μην παίρνεις φτηνή κέτσαπ.
Δεν κάνεις, άλλωστε, κ καμιά τρελή οικονομία...
Σούπερμαρκετ