-
Το 1.9 sdi?
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Το 1.9 sdi?Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
1900αρη μοντέλο νομίζω 2001
-
Τι να πώ εγώ με τον τάφο των 57 αλόγων? 1.5 D σε Saxo και είναι και ατμοσφαιρικά. Τα ζώα μου αργά!
Στο 208 1.4 hdi με τα 58 είναι σχετικά καλύτερα, αλλά και πάλι μπουρδέλο -
68 ειναι το 1.4 hdi που λες.....αν μιλαμε για το ιδιο μοτερ....
Παντως σε φιεστα που το οδηγησα.... τρομαξα πραγματικα!
Το σαχο ομως πρεπει να ειναι σχετικα ξεκουραστο στο ταξιδι.... και αυτο λογο βαρους!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II -
red,αν το caddy είναι 1900 sdi που τα είδες τα 47 άτια??
-
Tέτοια αμάξια δεν είναι για επιδόσεις, τάφοι είναι που καίνε λίγα. Συγκεντρωθείτε.
-
drdino έχεις ένα δίκιο,αλλά αν παρατήρησες τα τελευταία χρόνια κάτι ''τάφοι'' dieselοκίνητοι κερδίζουν σε έναν άγνωστο αγώνα να δεις πως τον λένε πως τον λένε αααααααααααα ναι 24 ώρες του le mans!!!!!!
-
Πολύ θα ήθελα να δω το 208 Hdi με τα 68 ατίθασα ή το Saxo του Θωμά να κερδίζει το le mans.
-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
drdino έχεις ένα δίκιο,αλλά αν παρατήρησες τα τελευταία χρόνια κάτι ''τάφοι'' dieselοκίνητοι κερδίζουν σε έναν άγνωστο αγώνα να δεις πως τον λένε πως τον λένε αααααααααααα ναι 24 ώρες του le mans!!!!!!Ε, όσο να πεις, οι κινητήρες του λε μαν και του φιέστα ντούρμπο ντίζελ που δεν περνάει τη διασταύρωση με δευτέρα μοιάζουν
Έχουν και οι δύο ... έμβολα
-
πλάκα πλάκα το σακατέψαμε το ποστ του ανθρώπου,drdino δεν πιστευω να παρεξηγήθηκες πλάκα κάνω,σαφώς και δεν είναι αυτοκίνητα επιδόσεων τα μικρομεσαία diesel αλλά για αυτό που λέει ότι ζητάει το παλικάρι που έκανε το ποστ ένα corsa,punto,yaris μια χαρά του κάνουν την δουλειά του και αξιοπρεπώς κινούνται(όταν δεν ζητάμε να σέρνονται με 1500σαλ) και πολύ οικονομικά είναι,το δικό μου corsa με τα 69 αλογάκια του 2005 μου βγάζει 800χλμ με ένα φουλάρισμα!!!!
-
Για να συνεφέρουμε λοιπόν το θέμα, προτείνω να γίνει τεστ ντράιβ του όποιου ντίζελ, γιατί υπάρχει η πιθανότητα απογοήτευσης. Από κει και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
drdino έχεις ένα δίκιο,αλλά αν παρατήρησες τα τελευταία χρόνια κάτι ''τάφοι'' dieselοκίνητοι κερδίζουν σε έναν άγνωστο αγώνα να δεις πως τον λένε πως τον λένε αααααααααααα ναι 24 ώρες του le mans!!!!!!
Ε, όσο να πεις, οι κινητήρες του λε μαν και του φιέστα ντούρμπο ντίζελ που δεν περνάει τη διασταύρωση με δευτέρα μοιάζουν
αγαπητέ alexeft όσο και να προσπάθησα να κατεβάσω τις στροφές (στο βενζινοκίνητο cordoba που έχω) στις 1500 κόντεψα να γίνω επικίνδυνος στον δρόμο γιατί με 5η και 1500σαλ ήμουν γύρω στα 45-50χλμ,από την άλλη εγώ με το cosra cdtti μια χαρά ξεκινάω και με δευτέρα και τις διασταυρώσεις περνάω επίσης με δευτέρα μην σου πώ και με τρίτη,αν και δεν έχω καταλάβει την λογική να ξεκινάς με δευτέρα......μάλλον κάτι θα έκανε λάθος ο κατασκευαστής και έβαλε πρώτη στα αυτοκίνητα!!!!τώρα για το fiesta που οδηγάς δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω οδηγήσει ποτέ αλλά δεν νομίζω ότι ένα κακό αυτοκίνητο diesel αυτόματα κατατάσσει όλα τα diesel στην ίδια κατηγορία,και να σου θυμίσω ότι υπάρχουν αμέτρητα βενζινοκίνητα που είναι όπως αρέσκεσαι να λες ταφοι αλλά δεν τα τσουβαλιάζουμε όλα μαζί με τα αξιοπρεπή!!!!!
-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
Ε, όσο να πεις, οι κινητήρες του λε μαν και του φιέστα ντούρμπο ντίζελ που δεν περνάει τη διασταύρωση με δευτέρα μοιάζουν
αγαπητέ alexeft όσο και να προσπάθησα να κατεβάσω τις στροφές (στο βενζινοκίνητο cordoba που έχω) στις 1500 κόντεψα να γίνω επικίνδυνος στον δρόμο γιατί με 5η και 1500σαλ ήμουν γύρω στα 45-50χλμ,από την άλλη εγώ με το cosra cdtti μια χαρά ξεκινάω και με δευτέρα και τις διασταυρώσεις περνάω επίσης με δευτέρα μην σου πώ και με τρίτη,αν και δεν έχω καταλάβει την λογική να ξεκινάς με δευτέρα......μάλλον κάτι θα έκανε λάθος ο κατασκευαστής και έβαλε πρώτη στα αυτοκίνητα!!!!τώρα για το fiesta που οδηγάς δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω οδηγήσει ποτέ αλλά δεν νομίζω ότι ένα κακό αυτοκίνητο diesel αυτόματα κατατάσσει όλα τα diesel στην ίδια κατηγορία,και να σου θυμίσω ότι υπάρχουν αμέτρητα βενζινοκίνητα που είναι όπως αρέσκεσαι να λες ταφοι αλλά δεν τα τσουβαλιάζουμε όλα μαζί με τα αξιοπρεπή!!!!!
Να διευκρινίσω ότι δεν προσπάθησα να ξεκινήσω με δευτέρα, αλλά ήμουν εν κινήσει, πράγμα που κάνω συχνά πυκνά με το ταπεινό aygo, το οποίο δε λέει ποτέ όχι! Για 5η και 1500 ούτε λόγος. Δεν αποτελεί παράμετρο επιλογής.
Ξανα-ανα-μανα-διατυπώνω λοιπόν την άποψή μου (ελπίζω να μη φάω και ξύλο στο τέλος) ότι αν ένα αμάξι έχει μοτέρ ντίζελ, δεν είναι αναγκαία και καλό. Χρειάζεται λοιπόν τεστ ντράιβ.
-
68 ειναι το 1.4 hdi που λες.....αν μιλαμε για το ιδιο μοτερ....
Παντως σε φιεστα που το οδηγησα.... τρομαξα πραγματικα!
Το σαχο ομως πρεπει να ειναι σχετικα ξεκουραστο στο ταξιδι.... και αυτο λογο βαρους!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab IIΜπερδέυτηκα
Πολύ θα ήθελα να δω το 208 Hdi με τα 68 ατίθασα ή το Saxo του Θωμά να κερδίζει το le mans.
Το Saxo με το ζόρι να φτάσει και αν φτάσει στο Παρίσι που είναι 5 ώρες δρόμος και η επιστροφή να γίνεται με τρένο και μου λέτε για Le mans??
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
red,αν το caddy είναι 1900 sdi που τα είδες τα 47 άτια??Η 47 αιτία η 47 kw εχει ...
-
Τώρα το έσωσες κάπως.Αλλο 47kw και άλλο 47ίπποι
-
Το 208 Hdi 68 είναι μετρημένο στο δυναμόμετρο από τους 4Τ κάπου στα 77 άτια και με το τσιπάκι βελτίωσης πάει στα 82-83 .
-
Η πιο απλη εκδοση του 1.9 του γκρουπ θυμαμε οτι ειχε 75 αλογα.... (non turbo)
To ειχε ενας θειος μου (jetta) που ερχοταν πολλα χρονια απο Γερμανια κα θυμαμε που ελεγε πως ειναι της υπομονης στο ταξιδι... αλλα ελεγε πως το καλο ειναι πως οταν ειναι full (4 ατομα, και αποσκευες απο Γερμανια για Ελλαδα για 1 μηνα) πηγενε το ιδιο με αδειο!!!
Αληθεια... επειδη οταν ημουν μικρος του το γυρνουσα μεσα στην αυλη μας μπορω να πω οτι το οδηγησα??? -
Η πιο απλη εκδοση του 1.9 του γκρουπ θυμαμε οτι ειχε 75 αλογα.... (non turbo)
To ειχε ενας θειος μου (jetta) που ερχοταν πολλα χρονια απο Γερμανια κα θυμαμε που ελεγε πως ειναι της υπομονης στο ταξιδι... αλλα ελεγε πως το καλο ειναι πως οταν ειναι full (4 ατομα, και αποσκευες απο Γερμανια για Ελλαδα για 1 μηνα) πηγενε το ιδιο με αδειο!!!
Αληθεια... επειδη οταν ημουν μικρος του το γυρνουσα μεσα στην αυλη μας μπορω να πω οτι το οδηγησα???Alexis είσαι λάθος! Η πιο απλή έκδοση 1.9d και sdi είχαν 64 ίππους 75 είχε μόνο το td με μηχανική τρόμπα και χωρίς ιντερκούλερ Αν ήταν jetta οπως λές,δεν ήταν καν 1.9 αλλα 1.6d με 54 ίππους.
-
PHIL TRD Πήγες τελικά για κανένα test drive,να μας πεις πως σου φάνηκε?
Dieselακι!