-
Θα ήθελα τις γνώμες σας για την αγορά (σχετικά άμεσα) μικρού μεταχειρισμένου (μίκρα , κόρσα , πόλο , κλιό , 206, πούντο κλπ) μετα το 2000 εως 3000€ και μέχρι 1300cc (δε θέλω να φτασω 1400 για να μην αυξηθούν τα πάγια έξοδα )
Το αυτοκίνητο προορίζεται κυρίως για την πόλη και για κάποια (1-2 φορές το χρόνο) ταξίδια 2 ατόμων .
Επίσης γνώμες και εμπειρίες καλοδεχούμενες. -
Θα ήθελα τις γνώμες σας για την αγορά (σχετικά άμεσα) μικρού μεταχειρισμένου (μίκρα , κόρσα , πόλο , κλιό , 206, πούντο κλπ) μετα το 2000 εως 3000€ και μέχρι 1300cc (δε θέλω να φτασω 1400 για να μην αυξηθούν τα πάγια έξοδα )
Το αυτοκίνητο προορίζεται κυρίως για την πόλη και για κάποια (1-2 φορές το χρόνο) ταξίδια 2 ατόμων .
-
καλόοοο! Το γύρισμα των χιλιομέτρων είναι δωρεάν;
Πάντως πέρα απο την πλάκα μετα τα 150.000 ενα αμαξάκι 10 ετών θα είναι με τις δύο ρόδες στον τάφο. -
Για αμάξι 13 χρονών μια χαρά είναι αυτά τα χιλιόμετρα. Στο μεταχειρισμένο μεγαλύτερο ρόλο παίζει η φροντίδα που είχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
-
Ο χρήστης johnny_d έγραψε:
Πάντως πέρα απο την πλάκα μετα τα 150.000 ενα αμαξάκι 10 ετών θα είναι με τις δύο ρόδες στον τάφο.Εχεις μεγάλη εμπειρία από ότι δείχνει!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πάντως πέρα απο την πλάκα μετα τα 150.000 ενα αμαξάκι 10 ετών θα είναι με τις δύο ρόδες στον τάφο.Εχεις μεγάλη εμπειρία από ότι δείχνει!!!
Είχα ένα ibiza 1400 '97 το οποίο πούλησα στα 160,000Km με λίγες βλάβες.
Απλά δε ξέρω τι μπορεί να βγάλει ένα αμαξάκι εκεί γύρω στα 200.000Km . Τι να πώ... Καταραμένη κρίση.
(Και αυτή η καινούρια 4 της BMW θα βγαίνει πολύ πάνω απο τα 3,000€) -
Με ποια λογικη εδωσες το ibiza και πας για κατι παρομοιας ηλικιας ,χαρακτηριστικων και κατηγοριας απλα και μονο για 2 κατοσταρικα λιγοτερα το χρονο και το οποιο μπορει να σου βγαλει ζημιες, ενω το ibiza το χες σε μια σειρα και δε χαλαγε οπως λες ?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με ποια λογικη εδωσες το ibiza και πας για κατι παρομοιας ηλικιας ,χαρακτηριστικων και κατηγοριας απλα και μονο για 2 κατοσταρικα λιγοτερα το χρονο και το οποιο μπορει να σου βγαλει ζημιες, ενω το ibiza το χες σε μια σειρα και δε χαλαγε οπως λες ?ασε το χω μετανοιώσει. Τώρα τι γίνεται...
-
Μου φαίνεται ότι ξεχάσαμε να κρατάμε τα αμάξια μας, ξεχάσαμε τους καλούς και σωστούς μάστορες, το πουλάμε αν κάνει τσικ, λες και είναι από χαρτί!
Μικρό μεταχειρισμένο έως 1300 κεκ και 3000€