-
Αν ανοίξεις σοβαρό κανάλι και έχεις και ορχήστρα και Formula 1 HD, στείλε Eddie κι εγώ υπόσχομαι να βάζω και σε σένα όσα έδινα στην ΕΡΤ!!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κουβελης και Βενιζελος καλουνται να κανουν μια ακομα κωλοτουμπα ή να ριξουν την κυβερνηση.
Η επιλογη ειναι δικη τους.μακαρι να ριξουν την κυβερνηση το κομμα του λαικισμου του '80 και το κομμα της προστασιας ολων των ΔΥ
μετα τις εκλογες θα ψαχνουν να δουν πως τα ποσοστα τους πηγαν στο 0,κατι % -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν ανοίξεις σοβαρό κανάλι και έχεις και ορχήστρα και Formula 1 HD, στείλε Eddie κι εγώ υπόσχομαι να βάζω και σε σένα όσα έδινα στην ΕΡΤ!!!Αν ανοίξω σοβαρό κανάλι θα κονομάω από τις διαφημίσεις (αν είμαι εγώ σοβαρός δηλαδή).
Απλά μου άρεσε που αντιμετωπίσατε τα 100 ευρώ το χρόνο τύπου 'Αστακουδάκι να βάλεις στην κυρία Παναγιωτάκη' και λεω τρελοί είναι αυτοί δίνουν λεφτά.Δεν ξέρω πόσα βγάζετε παίδες αλλά εμένα και 50 ευρώ πλέον δεν μου περισσεύουν.
-
Εδώ μπορεί να πάρει 5αράκι ο Τζήμερος, πού πας ρε Καραμήτρο;
-
Το 25% του τέλους ΕΡΤ πηγαίνει στο ΛΑΓΗΕ.
ΓΑΜΑΤΟ;;
Μου αρέσει που η ΡΑΕ έσκιζε τα καλσόν της για την υποχρέωση της ΔΕΗ να παρουσιάζει διαφανή αναλυτικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος και άφηνε κρυφές χρεώσεις. -
Έχετε ξαναδει τέτοια κλαψομουνίαση σε ελληνικό κανάλι;
-
εγω μια χαρα εχω σημα ΕΡΤ αναλογικο....
ακομη.στειλτε κανα λινκ μεσω δικτυου να εχουμε ενημερτωση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κουβελης και Βενιζελος καλουνται να κανουν μια ακομα κωλοτουμπα ή να ριξουν την κυβερνηση.
Η επιλογη ειναι δικη τους.μακαρι να ριξουν την κυβερνηση το κομμα του λαικισμου του '80 και το κομμα της προστασιας ολων των ΔΥ
μετα τις εκλογες θα ψαχνουν να δουν πως τα ποσοστα τους πηγαν στο 0,κατι %Spire μπες στη διαδικτυακή ερτ να ακούσεις ξεβρακώματα-προσλήψεις που έκανε στην ΕΡΤ ο Σίμος του κόμματος σωτηρίας. Θα σε νανουρίσουν.
-
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών δεν υπάρχει κάποια έκτακτη ανάγκη που να δικαιολογεί την Πράξη Νομοθετικού Περιεχωμένου και ως εκ τούτου στερείται νομικής βάσης. Η ΔΗΜΑΡ καλεί τον ΠτΔ να μην την υπογράψει.
-
παντως ειναι η καλυτερη τους ολων των πολιτικων τετοιες ωρες...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
%
Spire μπες στη διαδικτυακή ερτ να ακούσεις ξεβρακώματα-προσλήψεις που έκανε στην ΕΡΤ ο Σίμος του κόμματος σωτηρίας. Θα σε νανουρίσουν.
[ως βλεπουμε διαδιτυακη ερτ?
-
Πάει και το αναλογικό και το web tv........
-
Φαινεται παντως να υπαρχει αντιδραση απο τον απλο κοσμο,η πολιτικη του κοινωνικου αυτοματισμου δεν πηγε ως ελπιζαν
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@Διας και n.pappas
Αν σας περισσεύουν να σας δώσω ένα λογαριασμό να βάνετε ότι έχετε ευχαρίστηση;Στείλε τον παλικάρι μου. Δεν μου περισσεύουν αλλά αν σωθείς με αυτά να στα στείλω.
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Αυτά με τους αγώνες που θα πάνε στα ιδιωτικά (και είναι μόνο η αρχή) να τα βλέπουν τα δεξιάκια!!!
ναι γιατι οι αγωνες που εδειχνε η ΕΡΤ τους επαιρνε ΔΩΡΕΑΝ
-
Προς φιλελέδες και λοιπούς εξυπνάκηδες: Τι κοστίζει περισσότερο στον Ελληνα; Η ΕΡΤ ή το MEGA; H EPT ή ο ΑΝΤ1; 100 μύρια είπε οτι θα γλιτωσουμε ο πρώην διορισμένος με μέσο υπουργός. Πόσα χρωστάνε τα ιδιωτικά; Φατε χόρτο ζώα.
-
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών δεν υπάρχει κάποια έκτακτη ανάγκη που να δικαιολογεί την Πράξη Νομοθετικού Περιεχωμένου και ως εκ τούτου στερείται νομικής βάσης. Η ΔΗΜΑΡ καλεί τον ΠτΔ να μην την υπογράψει.Ο Αδαμόπουλος δεν είναι κάτι περισσότερο από τον φωτόπουλο των δικηγόρων.
πχ δείτε με τι γελοιότητες ασχολείται: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=422119 -
Έχει πέσει πλέον και το webtv. Δεν ξέρω αν τους τραβήξανε τη πρίζα ή λόγο φόρτου.
Αποφασίζομεν και διατάσσομεν πάντως ο Σαμαράς...
-
Δεν ξερω εαν το ειχαν υπολογισει στην ΝΔ (πιθανως ειδαν το σεναριο αυτο ως φτου ξελευθερια) αλλα με τα τωρινα δεδομενα οι εκλογες ειναι πολυ πιθανες,θα ελεγα ανω του 50%
-
Πάνε και τα ραδιόφωνα.
Πέθανε η ΕΡΤ.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται