-
Ρε παιδιά τα ο γαϊδαράκος είναι συμπαθέστατο όν ας βρούμε κάτι άλλο να χαρακτηρίζουμε τους αχαρακτήριστους, τι μας φταίνε τα ζωάκια δηλαδή και τους φορτώνουμε τη 'δόξα' κάποιων διπόδων που κυκλοφορούν αναμεσά μας βγήκαν από γεννετικό λάθος και λέγονται άνθρωποι.
Ανθρωποειδή θα ήταν καλύτερο νομίζω. -
ετοιμάζω 3 δειγματα, αναμείνατε!
tazio: λες να φτιάξω και με καραγκιόζη μερικά???
-
Σπύρο πόσταρε τα εδώ να τα δούμε πρώτα...
-
ιδού:
αυτά είναι screenshots.
τα .pdf αρχεία είναι εδώ αντιστοίχως:
http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/399896
http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/399897γνώμες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ετοιμάζω 3 δειγματα, αναμείνατε!tazio: λες να φτιάξω και με καραγκιόζη μερικά???
Ο Καραγκίοζης ήταν (και είναι) ο μάγκας ( με τη καλη ένοια του όρου) του θεάτρου σκιών ο κακομοίρης είναι ο Χατζηαβάτης.
Αλλά επειδη ο 'ανθυπάνθρωπος' δε τα καταλαβαίνει αυτά φιάξε τον Καραγκιόζη.Γενικά φιάχνε εσύ και κάτι θα βρούμε να μας αρέσει.
Έφαγες χώσιμο νομίζω ε
-
Ιδού και μία με τον καραγκιόζη:
το αντίστοιχο .pdf αρχείο είναι εδώ:
http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/399908 -
πολύ καλές Σπύρο, ιδίως ο Καραγκιοζζζζηηης που έλεγε και ο Σεφερλής.
-
Σπύρο, αν εκτυπώσουμε αυτά που έχεις φτιάξει, καταλαβαίνω ότι σε μέγεθος θα είναι περίπου όσο ένα Α4 με Α5 ;
Καλύτερα δεν θα ήταν να είναι μικρότερα;
Δηλαδή, να πάρεις μόνο κεφάλι από τον πρώτο γάιδαρο και να γράψεις δεξιά του, το κείμενο. -
το .pdf αρχείο τυπώνεται κανονικά σε Α4. Το θέμα είναι να δυσκολευτεί να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο ο γκιόζης
υπάρχουν σε βιβλιοπωλεία και καταστήματα Η/Υ αυτοκόλλητες κόλλες Α4 της 3Μ και της Qconnect, σε συσκευασία των 25 και 50 αν δεν κάνω λάθος, και δεν είναι ακριβές. Τυπώνονται από οποιονδήποτε εκτυπωτή inkjet ή laserjet.
-
Στο Πλαίσιο Σπύρο, από γραφική ύλη έχει τα πάντα.
Κοίτα στο online μαγαζί τους... -
από πλαίσιο ψωνίζω βρε, αλλά είπα να μην κάνω διαφήμιση
-
O αληθινός γάιδαρος είναι συμπαθητικούλης!!
Καλύτερα να του βάλουμε τον δεξί, μην του κάνουμε χάρη!! (εμένα μάλλον θα μου ΕΦΤΙΑΧΝΕ τη διάθεση μια τέτοια φωτό στο αμάξι μου!! ) -
κι εγώ προς τον δεξί κλίνω, ίσως και στον καραγκιόζη... άλλος γνώμη???
-
Oχι έγχρωμα κύριοι,και μαυρόασπρα αρκούν.
-
Σωστά μαυρόασπρος καραγκιόζης σε μονόχρωμο laser για να ρίξουμε και το κόστος...
-
αν το τυπώσετε σε grayscale μια χαρά θα βγει πιστεύω.
εμένα τον εγχρωμο laserjet τον πληρώνει άλλος -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αν το τυπώσετε σε grayscale μια χαρά θα βγει πιστεύω.
εμένα τον εγχρωμο laserjet τον πληρώνει άλλοςΒρέθηκε θύμα!!!
εεεεε, εθελοντής με το ζόρι εννοούσα!!Εγώ δε θέλω κανένα, ΗΣΥΧΑΣΑ, και πείτε τους όσο αποστειρωμένους θέλετε τους Ελβετούς!
-
Το ιδανικό μέγεθος είναι αυτό που βλέπουμε στην οθόνη
Εξάλλου πρέπει να τα έχουμε μαζί μας όχι να ανεβαίνουμε σπίτι και να κουβαλάμε την Α4 σελίδα -
Και όσο μικρότερο είναι τόσο πιο εύκολο είναι να το κολλήσεις χωρίς να σε δούνε...
Αφού μόνο αυτό με βάζει σε σκέψεις -
Αφήστε τον καυμένο το καραγκιόζη και πιάστε τον γάιδαρο...
Γαϊδαρος :-)