-
της Ναυπακτου εχει τεχνικό Ελεγχο το Σαββατο (αυριο) και πρωτη ειδική την Κυριακη.
Κραταει μεχρι και την Παρασκευη -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
της Ναυπακτου εχει τεχνικό Ελεγχο το Σαββατο (αυριο) και πρωτη ειδική την Κυριακη.
Κραταει μεχρι και την Παρασκευη
Όταν πάρω σύνταξη!!!!!!........ μια εβδομάδα……
Α. -
καποια στιγμη, οταν ηρεμησουμε, να δουμε και τα διαφορα ασυμβιβαστα ε????
-
Έφυγε' ο Γάκης Καλεμτζάκης
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Πέμπτη, 23 Μάιος 2013
Έφυγε σήμερα από την ζωή ένας από τους καλύτερους βόρειους στην ιστορία των Ράλλυ. Ο Γάκης Καλεμτζάκης, υπήρξε αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους οδηγούς που έβγαλε ποτέ η Βόρειος Ελλάδα. Έτρεξε πάνω από 25 χρόνια ,οδηγώντας πολλά και καλά αυτοκίνητα. Χαρακτηρίστηκε από όλους ως ο εκπρόσωπος του βορρά. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στα Κοιμητήρια της Θεοτόκου. Ο Α.Ο.Θ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του Γάκη. Οι 4Τροχοι έγραψαν στις 09.10.2010 Χεράς στις ε.δ. και άρχοντας εκτός ειδικών διαδρομών, «έγραψε» στα πάτρια εδάφη της βορείου Ελλάδας, και όχι μόνο, όντας από τους καλύτερους σε πανελλήνιο επίπεδο και σε κάθε τύπου έδαφος. Αγάπη του το καλό, το γρήγορο χώμα και τα δυνατά, εύκολα ή δύσκολα αυτοκίνητα, όπως το Sierra, χωρίς να μασάει στην άσφαλτο, οπότε τον είδαμε σε Αττικό και Αχαιός κόντρα στους ειδικούς με τη λευκή Manta και τρομάξαμε. Συνεπής στη σχέση του με το χρόνο, ήξερε πότε πρέπει να είσαι θεαματικός και πότε αποτελεσματικός. Με γραμμές-πατήματα και άνεση Γιώργου Μοσχού, ψυχή και τέμπο «Ιαβέρη» και τη γλύκα του Λεωνίδα Κύρκου στη σχέση του με τα μηχανικά μέρη, δίκαια θεωρείται και είναι ο καλύτερος Βόρειος στην ιστορία των ελληνικών ράλλυ και ένας από τους καλύτερους πανελληνίως. Κρίμα που δεν τον απολαύσαμε με διάφορα Ford στα πρώτα, στα αθώα χρόνια και, όπως λέει ο φίλος του Γιάννης Ψηφίδης (με Κώστα Χαμπή, Βασίλη Τσομανόπουλο και Γιώργη Σωτηριάδη, από τους καλύτερους «εκεί», και όχι μόνο), κρίμα που «δε σε έχει πάει βόλτα στο Χολομώντα με την Porsche του, τότε το 1970+». Ξεκίνησε το 1964 και το 1970 ήταν ήδη εργοστασιακός της TOYOTA στο ράλλυ Ακρόπολις. Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του , το ράλλυ Χαλκιδικής το 1990 όπου και τερμάτισε 3ος γενικής. Μετράει 4 πρωταθλήματα Ελλάδος ασφάλτινα και 3 χωμάτινα Βορείου Ελλάδος. Ένας από τους πιστούς συντρόφους του, όλα τα χρόνια, ο συνοδηγός του Ακύλας Μαυρίδης. -
Ένας άξιος σεμνός δυναμικός οδηγός ο φίλος μου. τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια του. του αξίζει ενός λεπτού σιγή, στον επόμενο αγώνα.
Antonis-team. -
Το Ράλλυ Ακρόπολις, διαφημίζει και προβάλλει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Έρχονται οι θεατές και αφήνουν τα χρήματά τους στην περιοχή που γίνεται ο αγώνας και γεμίζουν πολλά πεντάστερα και όλα τα let to room…
Η Ελλάδα ως χώρα έχει μεν σαφές όφελος από το Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά ο Ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός πως εισπράττει αυτή την επιτυχία και πως εξαργυρώνει αυτόν τον αγωνιστικό και όχι μόνο, κουρνιαχτό που σηκώνεται κάθε χρόνο ?
Τόσα χρόνια πετυχημένων διοργανώσεων, τόσο πάθος, τόση εμπειρία, από τον απλό θεατή έως την κορυφή της ιεραρχίας, σε τι βοήθησαν το σπορ στην Ελλάδα και τον Έλληνα αγωνιζόμενο ?
Πως είναι δυνατόν να διοργανώνουμε ένα από τα αρτιότερα και πληρέστερα ράλλυ του παγκοσμίου, να δεχόμαστε θετικά σχόλια και στον εσωτερικό αγωνιστικό στίβο να πορευόμαστε εδώ και χρόνια (και προ της οικονομικής κρίσης), με μίζερα, στάσιμα και κοντόφθαλμα βήματα ?
Μακάρι οι ιθύνοντες, οι αρμόδιοι και οι γνώστες, την εξαιρετική και ακούραστη διάθεση που δείχνουν στην άψογη διοργάνωση του Ρ.Α. να την παρουσιάζουν και στον κάθε ένα αγώνα, μικρό ή μεγάλο που γίνεται στην Ελληνική επικράτεια, έτσι ώστε να αρχίσουν να φωτίζονται και αυτοί λίγο από το λαμπερό φως του Ρ.Α.
-
θα τα πω οπως το λεω καθε τελος του Ακροπολις τα τελευταια 3 χρονια ¨ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ MOTORSPORT ' για να δουμε επιτελους τετοιου ειδους επαγγελματικες διοργανωσεις. ανθρωποι με ορεξη και κυριως εχουν τo ¨ know how¨
-
Aυτες τις υπεβολες να μην ειχαμε σαν λαος ................και θα μπορουσαμε να κανουμε οντως κατι σοβαρο !
Ειδες απο μια οργανωση που την δουλευουν **μια χρονια ολοκληρη **ατομα οπως η κυρια Πασαλη , κι η κυρια Φερτακη με μια εμπειρια οσο χρονων εισαι Αρη μου , μαζι με ενα παιδι που εχει σπουδασει επανω στο μαρκετιγκ , και αρχισες να φανταζεσαι παπαδες με φτερουγες !
Σου γραφω οτι ειδες γιατι απλα δεν μπορει να τα ειδες ΟΛΑ ! Που πισω απ'το ΟΛΑ κρυβοντε απειρα λαθη μικρα και μεγαλα που μπορει να μην φαινοντε ευκολα , και να μην εχουν βαρυτητα για μια μοναδικη οργανωση μεσα στο χρονο ... και με το προσχημα του εθνικου αγωνα , τρεχατε εθελοντες να βοηθησετε , και αλλα τετοια ωραια , οταν ακομα και ολοι εμεις σαν αγωνιζομενοι η και πρωην , δεν προσφερουμε ουτε το τελευταιο μας ελευθερο δεκαλεπτο για το αθλημα που υποτιθεται αγαπαμε ..............
Ειμαστε ενας λαος που ψωφαμε για ΖΗΤΩ , για μουρη , για μπλα μπλα , να ηρωοποιουμε περιεργα , και μπερδευουμε τα μπουτια μας βαζοντας ακομα και κρετινους η καλους ποδοσφαιριστες και προπονητες στη βουλη να μας φτιαξουν το ελεεινο κρατος , και κατι προτεινεις κι εσυ τωρα με καποιους ανθρωπους που μπορει να κανουν καλη δουλεια σ'αυτον τον τομεα που γνωριζουν , **αλλα σιγουρα **ειναι μακρια γιαυτο που λες ! Αλλο πραγμα το πουλημα ενος πακετου , κι αλλο η διοικηση-οργανωση ενος αθληματος !
Φιλια .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aυτες τις υπεβολες να μην ειχαμε σαν λαος ................και θα μπορουσαμε να κανουμε οντως κατι σοβαρο !Ειδες απο μια οργανωση που την δουλευουν **μια χρονια ολοκληρη **ατομα οπως η κυρια Πασαλη , κι η κυρια Φερτακη με μια εμπειρια οσο χρονων εισαι Αρη μου , μαζι με ενα παιδι που εχει σπουδασει επανω στο μαρκετιγκ , και αρχισες να φανταζεσαι παπαδες με φτερουγες !
αυτο το κατι που ειδα και λες κ.Χρηστο σιγουρα ειναι παραπανω απο την καταντια της σημερινης υπαρχουσας καταστασης.
Σου γραφω οτι ειδες γιατι απλα δεν μπορει να τα ειδες ΟΛΑ ! Που πισω απ'το ΟΛΑ κρυβοντε απειρα λαθη μικρα και μεγαλα που μπορει να μην φαινοντε ευκολα , και να μην εχουν βαρυτητα για μια μοναδικη οργανωση μεσα στο χρονο ... και με το προσχημα του εθνικου αγωνα , τρεχατε εθελοντες να βοηθησετε , και αλλα τετοια ωραια , οταν ακομα και ολοι εμεις σαν αγωνιζομενοι η και πρωην , δεν προσφερουμε ουτε το τελευταιο μας ελευθερο δεκαλεπτο για το αθλημα που υποτιθεται αγαπαμε ..............
Σιγουρα οπως λες κρυβονται και μικρα και μεγαλα λαθη και πιστευω οτι θα τα εχουν εντοπισει και θα προσπαθουν να τα βελτιωσουν τις επομενες χρονιες ΑΝ υπαρξει ακροπολις και τα επομενα χρονια.Αλλωστε οπως λεμε σαν λαος με υπερβολες οπως λες Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ. Θα συμφωνησω επισης μαζι σου για της προαναφερθησες κυριες μιας και τις ξερεις καλλυτερα αλλα ρωταω το εξης: Γιατι αυτη η Ομοσπονδια που θα μας σωσει απο το τελμα οπως λενε δεν ρωταει η δεν συμβουλευευται (η μπορει και να το εχει κανει) εστω μια τοσα δα μικρη ερωτησουλα τις κυριες για το know how π.χ. για το πως προσεγγισαν τον ΟΤΕ (γιατι φετος μεσα στην κριση εγινε χορηγος) για το πως εγραφαν ολοκληρη ολισελιδη καταχωρηση καποιες εφημεριδες της προηγουμενης Κυριακης καποιες απο αυτες μαζι με τον οδηγο του θεατη και καποιες μοιραζονταν δωρεαν στο φαναρι. Πολλα αλλα που δεν σου κρυβω οτι συνεχεια αναρωτιουμουν γιατι να μην γινοταν και στους ελληνικους αγωνες. Οπως λεει και ο κ.Εφραιμογλου σε προηγουμενο post γιατι να μην οφελουνται και οι ελληνικοι αγωνες απο αυτο το παγκοσμιο γεγονος??????
Ειμαστε ενας λαος που ψωφαμε για ΖΗΤΩ , για μουρη , για μπλα μπλα , να ηρωοποιουμε περιεργα , και μπερδευουμε τα μπουτια μας βαζοντας ακομα και κρετινους η καλους ποδοσφαιριστες και προπονητες στη βουλη να μας φτιαξουν το ελεεινο κρατος , και κατι προτεινεις κι εσυ τωρα με καποιους ανθρωπους που μπορει να κανουν καλη δουλεια σ'αυτον τον τομεα που γνωριζουν , **αλλα σιγουρα **ειναι μακρια γιαυτο που λες ! Αλλο πραγμα το πουλημα ενος πακετου , κι αλλο η διοικηση-οργανωση ενος αθληματος !
Φιλια .
Ουτε για ΖΗΤΩ ψοφαω ουτε για μπλα μπλα απλα διατυπωνω μια αποψη απο εκει στην ακρη που καθομαι και βλεπω οτι μονο ΚΑΘΑΡΑ επαγγελματιες μπορουν να πανε το αθλημα μπροστα οπως για παραδειγμα ενα παιδι που εχει σπουδασει marketing οπως λες πιο πανω ενα αλλο παιδι που εχει σπουσασει και ξερει απο διαφιμηση ενα αλλο παιδι που ξερει απο δημοσειες σχεσεις και τοσα αλλα παιδια που το εχουν μονο σαν επαγγελμα. (και εχουμε μπολικα παιδια που καθονται και αναζητουν καινουργια projects εργασιας.)... Αυτο χρειαζεται το αθλημα κατα την γνωμη μου και οχι τους ιδιοιυς και τους ιδιους που μας φεραν εδω (και το αθλημα αλλα και εμας με τους αχρηστους τυπους στην Βουλη) οπως αυτοι εκει στην νεα υποτιθεται πνοη του αθληματος την ομοσπονδια........... και σε προλαβαινω και σου λεω οτι δεν εχω κανενα συμφερον ουτε καν τους ξερω τους οργανωτες του Ακροπολις
Φιλια επισης
-
Εγω θα συμφωνησω γενικοτερα με ΑΡΗ ΒΑΡΣΟ οτι χρειαζεται κατι καινουριο, τουλαχιστον ας δοκιμαστει η και η ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Ειναι κατι αντιστοιχο αυτης της λογικης:
http://www.buildnet.gr/default.asp?pid=235&catid=213&artid=8756 -
Εμ, έλα που θα συμφωνησω κι εγω με τον Αρη και θα μου τα ριχνει μετά ο ...παππους
Χριστακο μου, ετσι ειναι τα πραγματα. Δοκιμασαμε τους εμπειρικούς (και άσχετους), ας δοκιμάσουμε και τους σπουδαγμενους. Κατι μου λεει οτι σε συνεργασία με 2-3 εμπειρους (και καλοίσκιωτους) θα μπορουσαν να κανουν πολυ πιο σωστα τη δουλειά. -
ιδού η ρόδος , ιδού και το πήδημα!
Ο κύριος χ με δικά του λεφτά καθάρισε το κτίριο.
Ας έρθει ο κύριος ή οι κύριοι χ,ψ,ω να συνεφέρουν το άθλημα!
Έχει τεράστια διαφορά ένα event που τρέχει 365 μέρες ώστε να γίνει μόνο αυτό(3 μέρες) ,(ή 2μέρες ένας καθαρισμός κτιρίου ή κάτι άλλο) από την καθημερινή επιφόρτιση και τρέξιμο ενός ολόκληρου αθλήματος,με μέσα που κάποια στιγμή αναγκαστικά θα πάψουν να είναι 'προσφορά του τάδε κυρίου'
Όπως είπα ιδού η ρόδος
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δοκιμασαμε τους εμπειρικούς (και άσχετους), ας δοκιμάσουμε και τους σπουδαγμενους.δηλαδη δεν σου εφτασε ο Γιωργακης ο Στουρναρακης κι ο @ρχιδακης τα σπουδασμενα παλληκαρακια και θελεις κι απ'το deree college .............................
Ειδικα εσενα και την ρομαντικη σου παρεουλα .... ξερεις που θα σε στειλουν να ψηνεις μπριζολιτσες στον αγωνα , τα ?
Υ.Γ. αληθεια , τα ποστ στο χωματινο site τα διαβαζεις των απογοητευμενων θεατων - εραστων των , η τα περνας στο ντουκου ?
-
το παραδειγμα με το κτιριο δε δειχνει οτι ειναι ενα μεμονωμενο γεγονος σαν το ακροπολις.
Το εβαλα για να δειξω την ανικανοτητα του δημοσιου, που αν αποφασιζαν να το καθαρισουν αυτοι, ειτε θα εκαναν δημοπρασια οπου μεχρι να κατοχυρωθει η εργολαβια θα περναγαν μερικοι μηνες ακομα, ειτε θα το καθαριζαν με δικα τους μεσα και υπαλληλους οποτε παλι μετα απο μηνες το αποτελεσμα θα ηταν μετριο εως κακο.
Δηλαδη δειχνει ποσο βαρυ και δισκινητο γραφειοκρατικα και πρακτικα ειναι το δημοσιο.
Στην περιπτωση μας, αν αναλαμβανε την προωθηση και διοργανωση του πακετου μια ιδιωτικη πρωτοβουλια, προφανως θα εχαχνε για χρηματα προφανως μεσω χορηγιων, αλλα θα παρουσιαζε κατι σταθερο και σιγουρο για να πεισει τους χορηγους, θα εψαχνε για προβολη κλπ.
Τωρα τι γινεται? Υπαρχει κατι σταθερο?
Εδω φευγουν και οι χορηγοι των αυτοκινητων, ποσω μαλλον ενος θεσμου.ΥΓ.Το ενιαιο του ΣΟΑΑ δεν ηταν ενας πετυχημενος θεσμος?
-
Αγαπητε s3 , στα μου ερχεσαι !
Καταλαβαινεις τι εχει γινει ?
[b]Αυτοι που τα ενιαια ...... αυτοι τωρα αναλαμβανουν το σπορ ![/b]
Και καποιοι αλλοι , αρχισαν τις τρικλοποδιες ...... αντι να και να βοηθησουν οσο μπορουν αν πραγματικα αγαπουν το αθλημα .....κι οχι το κεφαλι τους με τις υπερσοφιες τους !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δοκιμασαμε τους εμπειρικούς (και άσχετους), ας δοκιμάσουμε και τους σπουδαγμενους.
δηλαδη δεν σου εφτασε ο Γιωργακης ο Στουρναρακης κι ο @ρχιδακης τα σπουδασμενα παλληκαρακια και θελεις κι απ'το deree college .............................
Ειδικα εσενα και την ρομαντικη σου παρεουλα .... ξερεις που θα σε στειλουν να ψηνεις μπριζολιτσες στον αγωνα , τα ?
Υ.Γ. αληθεια , τα ποστ στο χωματινο site τα διαβαζεις των απογοητευμενων θεατων - εραστων των , η τα περνας στο ντουκου ?
Καντα μου λιανά γιατι εχω χαζεψει τελευταια
Α) Που θα με στειλουν τα σπουδαγμενα?
Β) Τι να διαβασω στον χωματινο?
και.....Γ) Γιατι να μην ξαναφαω μπριζολιτσα?Αφου μου εξηγησεις, παλι θα πω. ΝΑΙ ΡΕ!, Μακαρι να τα παρει ενας Παυλος, (κι οποιος Παυλος) που θελοντας να επενδυσει και να κερδισει, θα φτιαξει προιον κι οχι νεροσουπα.
Δεν εχω ορεξη ν ανοιξω καυγα, αλλά συνεχιζεις να στρουθοκαμηλιζεις. Θα ηθελα να ξερω τι θα ελεγες για οποιον αλλο διοργανωτη, αν 2-3 βδομαδες πριν τον αγωνα δεν ειχε δωσει σημεια ζωης. (ο ιδιος οχι δι αντιπροσωπου). Οσες δυσκολιες κι αν θα ειχε, οσο σημαντικη και δυσκολη εκδηλωση κι αν οργανωνε.
Γιατι μακαρι να γινει και να παει καλά, αλλά αν δεν πάει θα φταινε πάλι οι άλλοι, οι κακοι αγωνιζομενοι κι οχι αυτοι που εχουν γραμμενη την αξια των δημοσιων σχεσεων και της προβολης
Ειμαστε στον Ιουνιο, εχει ενα σωρο καλους αγωνες, τα σχολεια εκλεισαν, οι οικογενειες προγραμματιζουν διακοπες κι οτι αλλο, κι οι αργοσχολοι και χωρις υποχρεωσεις αγωνιζομενοι δεν ξερουν Ε-Π-Ι-Σ-Η-Μ-Α αν θα γινει, που θα γινει, πως θα γινει, ποτε θα γινει.
Κι οποιος το επισημαινει αυτο, ειναι ...εχθρος
Χανομαστε Χριστακοοοοοο. -
Πες μου **εναν λογο **να σου εξηγησω ξεροκεφαλε γερομπισμπικη ?
ΦΙΛΑΚΙΑ εχω να κανω σπουδαιοτερα πραγματα , ριχνοντας μπινελικια σε .....αλλους ονειροπαρμενους !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πες μου **εναν λογο **να σου εξηγησω ξεροκεφαλε γερομπισμπικη ?
ΦΙΛΑΚΙΑ εχω να κανω σπουδαιοτερα πραγματα , ριχνοντας μπινελικια σε .....αλλους ονειροπαρμενους !
...Σεκος!
-
Αλλα πριν .....να γραψω σε καποιους αλλους που μπορουν να και να απαντουν .
Δεν διαφωνω στο να μπορουσε να γινει κατι καλο , και εστω οσο επαγγελματικο αντεχει ο Ελληνας .
Μια εταιρεια για να πουλησει , πρωτα απ'ολα πρεπει να εχει προιον που να αξιζει αυτο που θα τον βαλει η εταιρεια να πληρωσει .Πιστευει κανεις οτι εχουμε αγωνιζομενους τοσους που να εκπληρουν τα προσοντα που θα επενδυσει καποια εταιρεια καλοπροαιρετη ?
Αν θα ακουσεις συνεντευξεις των ιδιων των αγωνιζομενων , ολοι λενε οτι ουσιαστικα ηρθαμε να διασκεδασουμε (δηλαδη , χεστηκαμε τι θα δουν οι θεατες , αν εμεις σερνομαστε ετσι μας αρεσει κι γιαυτο πληρωνουμε ) δεν εχω ακουσει απ'τον καιρο του ΙΑΒΕΡΗ κανεναν να λεει οτι !
Τι θα πουλησει ο Χ παυλακος αγαπητοι μου ? τις θεσεις του , τα αναψυκτικα του , την σκια του ,την τηρηση του ωραριου απ'τον χλιμιτζουρα χημοπουλο αγωνιζομενο , στις απαιτησεις του νεοελληναρα που δεν γνωριζει απο υποχρεωσεις πλεον ?
Ρωτηστε καποιους που ηταν στο Ακροπολις και προσπαθουσαν να πουν σε καποια μουσχαρια να μην κρεμοντε διπλα στον δρομο για να σωθουν ..... εκει που δεν πληρωνου τιποτα οι θεαταρες ........
Σε μια χωρα τριμπουρδελη γενικα , οταν ζηταμε πραγματα , πρεπει και να εχουν μια λογικη βαση σφαιρικη , δεν γινεται απ'τον βοσκο να ζητας email ! αλλο η κτηνοτροφικη μοναδα και αλλο .....................
-
Ενταξει φιλολογικη συζητηση κανουμε, αυτος ειναι αλλωστε και ο σκοπος του τοπικ.
Δυστυχως δεν εχω παρα να συμφωνησω γενικως και με APR.
Ο,τι και να γινει σε επιπεδο προβολης και διοργανωσης αν δεν υπαρχει το 'κασερι' παλι γκρινια θα εχουμε.
Και ερχομαστε στην θλιβερη εξης διαπιστωση:
Πριν 10 χρονια τα ασφαλτινα ραλλυ μαζευαν 100 συμμετοχες και τα χωματινα 70.
Βεβαια τοτε κανεναν δεν ενοιαζε ποιος διοργανωνει και αν το κανει σωστα αφου τα 'κοροιδα' υπηρχαν και τα εφερναν στο μαγαζακι.
Και τωρα αν παλι ειχαμε 100 συμμετοχες σε καθε αγωνα κανενας δε θα νοιαζοταν για τα περαιτερω.
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !