-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να γίνει μόδα ( με την έννοια της σπανιότητας αν αυτό εννοείς ) αποκλείεται, απλά η αντιπροσωπεία αποφάσισε να προπαραγγείλει μόνο 400 και ανάλογα με την πορεία του στην αγορά να καθορίσει την πολιτκή της. Απλά θα υπάρχει λίστα αναμονής. Το Focus RS ήταν μοντέλο περιορισμένης παραγωγής το GTi όχι.
Όχι, το εργοστάσιο αποφάσισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μόνο 400 για το 2005, λόγω βαρύτητας αγοράς, ποσοστού στην Ευρώπη κλπ. Αν ήταν στο χέρι της αντιπροσωπείας...
-
πάμε Γερμανία?
ρε παιδιά πόσο να στοιχίζει πληρώνοντας τους δασμούς εδώ άραγε? -
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
πάμε Γερμανία?
ρε παιδιά πόσο να στοιχίζει πληρώνοντας τους δασμούς εδώ άραγε?Πάνω κάτω τα ίδια λεφτά σου έρχεται το καινούργιο νομίζω.. Η διαφορά είναι στα μεταχεριρισμένα κατασκευασμένα μετά το 2002..
-
Ξέρει κανείς με σιγουριά τι πληρώνει κανείς εαν φέρει απέξω ένα αμάξι?
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Ξέρει κανείς με σιγουριά τι πληρώνει κανείς εαν φέρει απέξω ένα αμάξι?Οχι.
Κανείς.
-
Θέλει πολύ ψάξιμο και πάλι δεν είσαι σίγουρος!
Ψάξε στο 'Περί Αυτοκίνησης'!
Υπάρχει θέμα 'Εισαγωγή αυτοκινήτου από ΕΕ' ή κάπως έτσι!
Εκει θα βρεις αρκετές πληροφορίες! -
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Μου είπαν πως μόνο 400 GTI έχουν έρθει Ελλάδα και εξαντλήθηκαν...Και τους πίστεψες;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να γίνει μόδα ( με την έννοια της σπανιότητας αν αυτό εννοείς ) αποκλείεται, απλά η αντιπροσωπεία αποφάσισε να προπαραγγείλει μόνο 400 και ανάλογα με την πορεία του στην αγορά να καθορίσει την πολιτκή της. Απλά θα υπάρχει λίστα αναμονής. Το Focus RS ήταν μοντέλο περιορισμένης παραγωγής το GTi όχι.
Όχι, ** το εργοστάσιο ** αποφάσισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μόνο 400 για το 2005, λόγω βαρύτητας αγοράς, ποσοστού στην Ευρώπη κλπ. Αν ήταν στο χέρι της αντιπροσωπείας...
Ακόμα πιο σωστός εσύ
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Μου είπαν πως μόνο 400 GTI έχουν έρθει Ελλάδα και εξαντλήθηκαν...
Και τους πίστεψες;
Εδώ η VW δεν πουλάει 400 κανονικά Golf, 400 GTi θα πουλήσει???
-
[quote='Luke DreamwalkerΕδώ η VW δεν πουλάει 400 κανονικά Golf, 400 GTi θα πουλήσει??? [/quote]
φιλαράκο, δεν το βγαλα απ το μυαλό μου πωλητής της 'ΒΑΓΚ' μου το είπε
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
φιλαράκο, δεν το βγαλα απ το μυαλό μου πωλητής της 'ΒΑΓΚ' μου το είπε
Ελπίζω να μην είναι εκείνος που πριν 5 χρόνια μου είπε πως σε 3 μέρες θα μου παραδώσουν και το 2ο κλειδί και τον κωδικό του ιμομπιλάιζερ...
ΤΥΧΑΙΟΙ είναι, εσύ πρέπει να τους τα λες, όχι το ανάποδο...
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Εδώ η VW δεν πουλάει 400 κανονικά Golf, 400 GTi θα πουλήσει???
ρίξε μια ματιά στο http://www.seaa.gr για το πόσα πουλάει
-
δεν ξερω τι λετε αλλα εδω στη θεσ/νικη βλεπω υπερβολικα γκολφακια και ελαχιστα αστρα.μου φαινεται παραξενο μιας και ολοι διαμαρτυρονται για την υψηλη τιμη μου φαινεται ειναι το αποθημενο του ελληνα να αγορασει ενα αυτ/το απο VAG group
-
Απωθημένο ή να να κάνει επείδηξη πλούτου στον γείτονα του και τους φίλους του...;
Ασχετο αλλά το 50% των Golf που βλέπω στον δρόμο ΕΓΩ είναι 1,4lt 75hp με τάσι στην ρόδα και οδηγούς κυρίως γυναίκες με πολύ cult στυλ...edit : Ικαρε το link σου πολύ ενδιαφέρον...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απωθημένο ή να να κάνει επείδηξη πλούτου στον γείτονα του και τους φίλους του...;
Ασχετο αλλά το 50% των Golf που βλέπω στον δρόμο ΕΓΩ είναι 1,4lt 75hp με τάσι στην ρόδα και οδηγούς κυρίως γυναίκες με πολύ cult στυλ...άκυρο φίλε, δες καλύτερα εγώ περισσότερα FSI βλέπω, και τα περισσότερα με τις ζάντες μάμα της VAG (στις ζάντες τους τα πήρανε χαλαρά, αλλά είναι όμορφες οι άτιμες)
-
Βλέπω πολύ καλά φίλε μου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βλέπω πολύ καλά φίλε μου...Το οτι βλέπεις καλά δεν έχει σχέση, μπορεί να σου ξεφύγει κάτι ακόμα κι αν είσαι ΑΪΤΟΣ. Γιαυτό ξανακοίτα.
Γιου νόου γουάτ αϊ μιν? -
Οφθαλμίατρος είσαι...;
Βλέπω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατρέ μου .-
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
δεν ξερω τι λετε αλλα εδω στη θεσ/νικη βλεπω υπερβολικα γκολφακια και ελαχιστα αστρα.μου φαινεται παραξενο μιας και ολοι διαμαρτυρονται για την υψηλη τιμη μου φαινεται ειναι το αποθημενο του ελληνα να αγορασει ενα αυτ/το απο VAG groupΕυτυχώς που υπάρχουν τέτοια συμπλέγματα, διαφορετικά θα βαριόμουν να βλέπω το Astra, πράγμα που θα με ψιλοχάλαγε. Εύγε VW!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οφθαλμίατρος είσαι...;Βλέπω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατρέ μου .-
elteo μηπως σημερα τα εχεις βαλει μαζι μου? εκτος αν και το αλλο παληκαρι ειναι γιατρος,αλλα προφανως μπερδευτηκες και νομισες οτι γραφω εγω.
εγω να τονισω οτι στην θεσ/νικη αλλα και γενικα στην μακεδονια τα γκολφ ειναι περισσοτερα,κυριως 1.6 fsi,στο ΑΠΘ να δειτε τι γινεται,τα περισσοτερα 1.6 με τις ζαντες της μανας του και 90%τα οδηγανε φοιτητες.ερε φτωχια
οχι δεν τα παίρνω απ την VW, μακάρι...