-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
οι θέσεις δεν 'κλειδώνουν' με το βγει το αυτοκίνητο ασφαλείας κ εμφανιστούν οι σχετικές πινακίδες? Ακόμα δεν εχω καταλάβει πως έχασε τις θεσεις ο HamiltonΈκοψε υπερβολικά για να αφήσει διαφορά από τον Rosberg για το διπλό pit-stop.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
οι θέσεις δεν 'κλειδώνουν' με το βγει το αυτοκίνητο ασφαλείας κ εμφανιστούν οι σχετικές πινακίδες? Ακόμα δεν εχω καταλάβει πως έχασε τις θεσεις ο Hamilton
Έκοψε υπερβολικά για να αφήσει διαφορά από τον Rosberg για το διπλό pit-stop.
ναι αλλά δεν είχε ήδη βγει το αυτοκίνητο ασφαλείας κ οι πινακίδες SC, οπότε είχε 'κλειδώσει' στη δεύτερη θέση?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
οι θέσεις δεν 'κλειδώνουν' με το βγει το αυτοκίνητο ασφαλείας κ εμφανιστούν οι σχετικές πινακίδες? Ακόμα δεν εχω καταλάβει πως έχασε τις θεσεις ο Hamilton
ναι αλλά δεν είχε ήδη βγει το αυτοκίνητο ασφαλείας κ οι πινακίδες SC, οπότε είχε 'κλειδώσει' στη δεύτερη θέση?
Γιατί να κλειδώσουν;
Αφού είχε κόψει πολύ ο Hamilton, και όταν μπήκε στα πιτ οι 2 RB ήταν σχετικά κοντά του και βγήκε πίσω τους. Έτσι έχασε και τη θέση από τον Vettel στην Αυστραλία πέρσι.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...στην πραγματικότητα οι Φερραρικοί δεν συμπάθησαν ποτέ τον Αρτέμη, απλά τον ανέχονται αφού είναι επιλογή της ομάδας. Ο Δίας βέβαια δεν το κρύβει, οι υπόλοιποι όμως θα βγάλουν... χολή!..
Δεν ισχύει αυτό που λες,όλοι οι Φερραρικοί λίγο-πολύ αγαπούν τον Αλονσο.Εξαιρέσεις βέβαια πάντα υπάρχουν.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εμμονη;Για να δουμε:
Ο Κίμι έχει μόλις βάλει το μπροστινό φτερό του στην πίσω επιφάνεια του πίσω ελαστικού του Χ -> Φταίει ο Χ
Ο Χ έχει μόλις βάλει το μπροστινό φτερό του στην πίσω επιφάνεια του πίσω ελαστικού του Κίμι -> Φταίει ο ΧΟΚ δεκτόν! Είμαι εμμονικός
Είσαι είναι η αλήθεια. Διότι εσυ κάνεις αυτό που χλευάζεις
Ο Κίμι έχει μόλις βάλει το μπροστινό φτερό του στην πίσω επιφάνεια του πίσω ελαστικού του Χ -> Φταίει ο Κίμι
Ο Χ έχει μόλις βάλει το μπροστινό φτερό του στην πίσω επιφάνεια του πίσω ελαστικού του Κίμι -> Φταίει ο ΚίμιΚάθε μα κάθε περιστατικό μπαίνεις και ξεκινάς από την σταθερά ότι ο Κιμι είναι φάουλ. Αυτό μετά το στολίζεις με δικά σου συμπεράσματα που όσα κατεβατα κι αν σου γράψουν, δίνεις την εντύπωση πως ούτε καν τα διαβάζεις και συνεχίζεις το βιολί σου. Δεν συζητάς για να συζητήσεις αλλά για να μας πείσεις πόσο φταίει ο Κίμι. Φτάνεις στο σημείο να παθιάζεσαι τόσο με την αντιΚιμική συμπεριφορά σου που έχεις αρχίσει να κατηγορείς τον κοσμο που δεν συμφωνεί μαζί σου ή με ότι κάνει ο Αλόνσο, αλλά χρησιμοποιεί την δική του ερμηνεία για τα γεγονότα ως μη φερραρικό ή μη αντικειμενικό. Και πρέπει ο καθένας να σου αιτιολογεί αν είναι με την φερράρι ή όχι ανάλογα με το πόσο θεωρεί υπαίτιο για όλα τον Κίμι. Σε λίγο θα αρχίσεις να απειλείς και με διαγραφές από το φαν κλαμπ.
Μπαίνουμε μετά από κάθε γκραν πρι να διαβάσουμε δύο απόψεις και ΚΑΘΕ φορά πρέπει να προσπερνάμε τα απειρα ποστ ειρωνείας και χλευασμού. Ε το κούρασες λίγο και αυτή η Τσουκαλεϊκη συμπεριφορά αρχίζει να πηγαίνει προς την εμμονή. Να το προσέξεις.
-
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
...στην πραγματικότητα οι Φερραρικοί δεν συμπάθησαν ποτέ τον Αρτέμη, απλά τον ανέχονται αφού είναι επιλογή της ομάδας. Ο Δίας βέβαια δεν το κρύβει, οι υπόλοιποι όμως θα βγάλουν... χολή!..
Δεν ισχύει αυτό που λες,όλοι οι Φερραρικοί λίγο-πολύ αγαπούν τον Αλονσο.Εξαιρέσεις βέβαια πάντα υπάρχουν.
Εγώ πάντως γνωρίζω αρκετούς που δεν τρελαίνονται με την πάρτη του.
-
Κι εγώ δεν γουστάρω την φερραρι αλλά έτσι είναι η ζωή. Την τρώμε στην μάπα με τα μουλάρια της από το 2010. Τυχερε Φέτελ εσύ τουλάχιστον έχεις καθαρόαιμο αραβικο και εκτίμηση από τους φαν της κόκα κόλα. Κουράγιο ρε Αλονσαρα.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Γιατί να κλειδώσουν;
Αφού είχε κόψει πολύ ο Hamilton, και όταν μπήκε στα πιτ οι 2 RB ήταν σχετικά κοντά του και βγήκε πίσω τους. Έτσι έχασε και τη θέση από τον Vettel στην Αυστραλία πέρσι.
διάβασα λίγο στο ιντερνετ. οι θεσεις όντως κλειδώνουν κ ο μονος τρόπος να γίνει προσπέραση είναι στα πιτ.
ο κανονισμός λεει40.8 With the exceptions of the cases listed under a) to h) below, no driver may overtake another car on the track, including the safety car, until he passes the first safety car line for the first time when the safety car is returning to the pits. However, if the safety car is still deployed at the beginning of the last lap, or is deployed during the last lap, Article 40.15 will apply.
The exceptions are :
....
f) Whilst in the pit entry, pit lane or pit exit a driver may overtake another car which is also in one of these three areas.από εδώ
http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8687/fia.html
αρα ο Χαμιλτον μπηκε δεύτερος με τους 3ο κ 4ο πίσω τους αλλά αργησαν οι μηχανικοί να τον βγάλουν κ βγήκε 4ος πίσω τους?
εκτος αν τον περασαν πιο πριν με τοh) If any car slows with an obvious problem.
το προβλημα ηταν ο Ροζμπεργκ κ το διπλο πιτ στοπ
-
Οι μηχανικοί δεν άργησαν, αν θυμάμαι καλά το πιτ-στοπ ήταν ΟΚ, απλά είχε κόψει υπερβολικά στο τελευταίο κομμάτι του in-lap, στο Sky έκαναν και σύγκριση με τον Vettel μετά τον αγώνα και ο Γερμανός είχε περάσει πολύ πιο γρήγορα από αυτό το κομμάτι σε σχέση με τον Hamilton.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι εγώ δεν γουστάρω την φερραρι αλλά έτσι είναι η ζωή. Την τρώμε στην μάπα με τα μουλάρια της από το 2010. Τυχερε Φέτελ εσύ τουλάχιστον έχεις καθαρόαιμο αραβικο και εκτίμηση από τους φαν της κόκα κόλα. Κουράγιο ρε Αλονσαρα.Να υποθέσω ότι αν φύγει ο Ιθπανόθ θα στηρίζεις την νέα ομάδα του;
-
Εννοείται. Από την Ρενο τον υποστηρίζω. Μην πω Μιναρντι και γίνω αισχρος.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Εγω δεν καταλαβαινω, γιατι επρεπε να αφησει κενο ο Hamilton;
Δηλαδη γιατι να μην μπει καπακι πισω απο τον Rosberg και να περιμενει ακριβως απο πισω του; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Δεν κλειδώνουν οι θέσεις έτσι όπως το εννοείς. Πες πχ ότι βγαίνει SC για 6 γύρους και στον 3ο γύρο ο πρωτοπόρος αποφασίσει να μπει στα πιτς για να αλλάξει λάστιχα, όταν βγει δε θα περάσει τους υπόλοιπους για να πάει πάλι στην 1η θέση, θα μείνει τελευταίος.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δηλαδη γιατι να μην μπει καπακι πισω απο τον Rosberg και να περιμενει ακριβως απο πισω του;Ο Τάκαρος είπε ότι δεν ήθελε να περιμένει ακινητοποιημένος πίσω από τον Ροσμπεργκ στα πιτς ίσως για λόγους υπερθέρμανσης κινητήρα (?).
Μήπως ήταν και θέμα χώρου; Το pitlane είναι πολύ στενό και συνωστισμένο στο Μονακό, ειδικά τώρα που είχε βγει το SC και θα έμπαιναν σχεδόν όλοι για pit stop. -
Nico + Keke
-
O Hamilton ξεκίνησε το πιτστοπ του 7' ΜΕΤΑ την αποχώρηση του Ροζμπεργκ. Αν περίμενε πίσω του θα προλάβαινε τον Γουεμπερ το λιγότερο, θα ήταν οριακά με τον Φέτελ. Μπορείτε να μετρήσετε τα παραπάνω στο βίδεο.
Τα υπόλοιπα θα απαντηθούν στο κατάλληλο τόπικ
-
Το ακόμη πιο φοβερό με την γκάφα του Hamilton είναι ότι ο ρυθμός με αυτοκίνητο ασφαλείας είναι προκαθορισμένος και θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν οι οδηγοί δεν έχουν ένδειξη στο κοκπιτ τους για το πόσο κοντά είναι σε αυτό. Θα μου πεις ο Κίμι τον έγραψε στα @@ του, εντάξει που να διαβάζει τώρα το μάνουαλ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θα μου πεις ο Κίμι τον έγραψε στα @@ του, εντάξει που να διαβάζει τώρα το μάνουαλΕίσαι... πολύ ωραίος τύπος
-
Tην ολόσωμη δε βάλατε:
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δηλαδη γιατι να μην μπει καπακι πισω απο τον Rosberg και να περιμενει ακριβως απο πισω του;+1 κι εγώ είχα αυτή την απορία
-
Ψίτ....έλα να με πάρεις!!!!!!
Κακά τα ψέματα....εκεί δε βουτάς,μόνο αν παίζεται η κούπα και είναι ο τελευταίος αγών....!!....Εψιλομαλακήσθην...
2013 - Grand Prix de Monaco