-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εχω ενα μυστικο που ολα τα ομορφαινειειει ...
Και πρωτη μου φορα με πλημυριζει η χαρα!Με τα μυστικα, δεν γινεται πρωταθλημα και κυπελα !!!
Η προκυρηξη ξεκαθαρα αναφερει οτι ο καθε Οργανωτης πρεπει το λιγοτερο δυο μηνες πριν απο την τελεση του αγωνα να αποστελλει στην ΕΠΑ τον κανονισμο του αγωνα και αρκετα αλλα εγγραφα προς εγκριση.
Στην προκειμενη περιπτωση (απ'οσο γνωριζω) δεν εχει αποσταλλει τιποτα για τον αγωνα που θα γινει σε 30 ημερες!!
Αν αυτο σε πλημυριζει χαρα, τοτε να πας να το κοιταξεις .Φιλικα,
'el-em'
Ρε φιλαρακο θα μας τρελλανεις εσυ. Επειδη το εχεις χασειτελειως το χιουμορ και τελεικα ( θα στο πω) νομιζεις οτι εχεις πιασει τον πάπα απο τ @ρχιδια, νομιζεις οτι το εχουμε χασει κι εμεις; Ξυπναω πρωι πρωι και διαβαζοντας το θεμα θυμαμαι το τραγουδακι της Βουγιουκλακη και γελαω. Και το γραφω μπας και γελασει και το χειλακι κανενος αλλου πικραμενου, απο τις μαλακιες που γινονται σε τουτο το μετεριζι. Κι εσυ πιανεσαι , τσουπ ο παντογνωστης , και αμολας την παπαρια σου. Ο μιχελακακης ξερει την αποψη μου για τα κλειστα παντζουρια, εσυ δεν την εχεις μαθει για τα εξαπτερυγα της εκαστοτε εξουσιας;
Ωχου αδερφε, ελα στα συγκαλά σου, μια χαρα φιλαρακια ειμαστε 45 χρονια τωρα, ασε τις παρατηρησεις και τους τσαμπουκαδες για να συνεχισω να σ αγαπαω...Εγω δεν ξερω τραγουδακια της Βουγιουκλακης.
Εγω ξερω τι διαβαζω και αυτα καυτηριαζω.
Με ξερεις 45 χρονια και θα επρεπε να ξερεις οτι ποτε δεν εχω αισθανθει οτι εχω πιασει τον παπα απο τ@ρχιδια. Δεν αισθανθηκα ετσι στα πανω μου, τωρα θα αισθανθω ετσι ?
Να συνεχισεις να με αγαπας, οπως κανω και εγω.Φιλικα,
'el-em'
-
Διεγράφη υβριστική-προσωπική απάντηση σε γενικόλογη-μη προσωπική τοποθέτηση. Φάση 'όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω'. [Mod]
-
Είναι απόλυτα κατανοητό ότι η αδειοδότηση για έναν τέτοιο χώρο απαιτεί πολλή δουλειά, πολύ τρέξιμο και πολύ χρόνο, που σίγουρα δεν υπήρχε από τη μέρα που τελικά αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι αγώνες. Όμως, αυτό που εγώ τουλάχιστον ζήτησα σε άλλο τόπικ είναι η δήλωση της πρόθεσης. Δεν είναι κακό να ξέρουμε την πρόθεση, ειδικά αν πρόκειται για τέτοιο φτηνό και υψηλής προβολής αγώνα όπως αυτός που φημολογείται.
Και στο κάτω-κάτω, αν κάποιος αρτηριοσκληρωτικός δημόσιος υπάλληλος δε δώσει τελικά την άδεια εντός αυτού του πολύ περιορισμένου χρονικού διαστήματος, νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα δείξουν κατανόηση και θα συνεχίσουν να επικροτούν μια τέτοια προσπάθεια. -
Λώρη, άδικα τα έβαλες με τον γιατρό.... Τα ίδια λέτε επί της ουσίας... Γι αυτό και άνοιξα το θέμα... Τα κλειστά πατζούρια, ειδικά τώρα, δεν βοηθούν σε τίποτα... Ποτέ δεν βοήθησαν, παρά μόνο να γίνουν οι αγώνες ένα γκέτο με ισοβιους ημέτερους..... Και θα συμφωνήσω με τον φίλο scn ότι δήλωση πρόθεσης για κάτι με προοπτικές, δεν θα βλάψει, ακόμα και αν ο αγώνας, λόγω λάθος χώρας, τελικά ματαιωθεί.
Εμμένω λοιπόν στον τίτλο... Ο Μελανίων, δια των εκπροσώπων του, πρέπει ανακοινώσει κάτι άμεσα.
-
Για site του Μελανιωνα, φανταζομαι δεν υπαρχει κατι ακομα ε?
-
Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος κανενός βλέπω ότι αυτή η λέσχη που μπορεί να έχει τις καλύτερες προθέσεις δεν έχει καταθεσει τον κανονισμο δυο μηνες πριν την διεξαγωγη του αγωνα,(άν ισχύει αυτό που γράφεται εδώ μέσα)
και δέν έχει ενημερώσει δημόσια τους αγωνιζόμενους έως τώρα (παρά μόνο μερικούς κολλητούς) παρά τις δημόσιες εκλύσεις.
Αντί λοιπόν μιας απλής ανακοίνωσης από τον Μελανίων ότι σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες
(έστω δια κάποιου μέλους του φόρουμ) βλέπουμε πάλι ανόητες προσωπικές αντιδικίες και έλειψη στοιχειώδους σεβασμού πρός τους αγωνιζόμενους και στα εύλογα ερωτήματα τους!!
Ρε δε πανα είναι και του θεού του ίδιου η λέσχη,χεστήκαμε! Σαν να μην άλλαξε τίποτα είναι... -
-
ότι νάναι ...........
-
Kαποιοι συναθλητες σας (πρωην και νυν ) παλευουν να κανουν αγωνες τωρα πλεον που δοθηκε το Ο.Κ. το κρατικο , οπως τους ζηταγαμε εδω και χρονια , που καποιοι γκασμαδες επειδη πρωτα απ'ολα βαριοντουσαν να κουνησουν το κωλαρακι τους αν δεν υπηρχαν οι προυποθεσεις της και δευτερον ,η φαντασια τους ηταν τοσο περιορισμενη οσο αρκουσε για να μην ρισκαρουν για τιποτα για τους οδηγους που φυσικα δεν τους θεωρησαν ποτε αντιθετως , περιοριζονταν στα τυπικα των κανονισμων , με τριτευον θεμα την ευχαριστηση , την προβολη , την οικονομια τους .
Αν συνεχισετε με την αντιμετωπιση που ξεκινησατε μερικοι απο εσας , εχω να σας πω πολλα , μιας και γνωριζω για ολους σας ποσο εχετε υδρωσει το κωλαρακι σας για το αθλημα , και αν θα πρεπει να απαιτητε τωρα **με την ιδια αναιδεια που εχουν αυτοι που ειναι μερος της καταστροφης αυτου του αθληματος επι τοσα χρονια **.
Αυτα για τους επαναστατες του γλυκου νερου .
-
Λιγο υπομονή...Οπως ξέρεις επειδή με το Δημόσιο τα πράγματα ειναι πολύ δυσκολα...Σήμερα θα υπάρξει συναντηση με τους υπευθυνους, για την υπογραφή του Συμβολαίου...
Ολοι καταλαβαινουμε οτι αυτό το εγχειρημα ειναι πολύ δυσκολο και εξαρτάται απο εναν δημοσιο 'γιγαντα'...ο οποίος κουβαλά και αρκετές αντιρήσεις απο τους γυρω κατοικους...Επίσης πως θα σταλεί και που ο κανονισμός, οταν πριν απο δυο μηνες ακομα δεν υπήρχε η Ομοσπονδία...ας ειμαστε ρεαλιστες...
Η ιδέα σιγουρα δεν ειναι πρωτοτυπία, αλλα ο ΜΕΛΑΝΙΩΝ ειναι το μονο Σωματείο που το τόλμησε και προσπαθει να το κανει πράξη...
Το να στειλει λοιπόν το Σωματείο εναν κανονισμό, ο οποίος ειναι copy-paste της ΕΠΑ και απλά να αλλάξει τις ημερομηνίες και τους αριθμούς, δεν ειναι το ζητούμενο στην προκειμενη περιπτωση...
Το ζητούμενο ειναι το πως θα εξασφαλίσει κατι μοναδικό και οικονομικό για τους οδηγούς...ο ΜΕΛΑΝΙΩΝ δεν ειναι ενα σωματείο οπως αλλα που απλά δεν θα κανει τον αγώνα, αν δεν μαζευτούν ολες οι προυποθλεσεις...βλεπε Βολος...Θέλει να κανει την διαφορά στην σκεψη νοοτροποίας στην Οργανωση...Νέες ιδέες-φρεσκος αερας- ομοσπονδίας, οχι ΕΛΠΑ-αρα μια απο τα ιδια.
Αρα λοιπόν, εμεις οι οδηγοί και οι λοιποί ας αφήσουμε τους κανονισμούς για την ΕΠΑ και ας ασχοληθούμε με την οικονομική μας εξοικονομηση χρηματών ωστε να συμμετάσχουμε σε αυτή την φιεστα-αγώνα.
Ειναι σιγουρο οτι ο αγώνας ημερολογιακά θα γινει ακομα και αν δεν τον θέλει ο Πάπας...ηδη τοσο καιρό, παράλληλα με τις συννενοήσεις με το Ελληνικό, υπάρχει και μια παράλληλη συννενόηση και με Δημάρχους εναλλακτικής διαδρομής...20χλμ μακρυτερα απο το Ελληνικό(πολύ γνωστή στους οδηγούς ραλλιάρηδες), διοτι αν υπήρχε 1 πιθανότητα να στραβωνε, να μην κρεμαστούν οι Αγωνιζόμενοι και οι θεσμοί. -
Κυρ χρήστο και van,απο ότι φαίνεται προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό και μακάρι να τους βγεί.
Όμως αφού το σωματείο αυτό Θέλει να κανει την διαφορά στην σκεψη νοοτροποίας όπως λές θα πρέπει να ασχοληθεί παραπάνω και με την επικοινωνία πρός τους αγωνιζόμενους γιατί ενώ εσείς γνωρίζετε τα φιλόδοξα σχέδια τους και κάνετε υπομονή,άλλοι αγωνιζόμενοι δεν γνωρίζουν τίποτα!! -
ΑΑΑ, βρε Ποσειδώνα...ποια επικοινωνία με τον οδηγό...δεν διαβαζεις τιποτα...?Αν δεν πέσει η επίσημη υπογραφή του κρατους, δεν υπάρχει επισημος Αγωνας Ελληνικου...Υπομονή μεχρι σημερα το μεσημέρι...16:00...
-
Eτσι οπως τα λες poseidonακο μου , αλλα οπως ειπα , τωρα ξεκινανε ολα , ακομα τα νεα σωματεια , αλλα το βασικο ειναι , οτι ξεκινανε με **βαση ** τα ολα αυτα τα χρονια οι αγωνιζομενοι !
Φυσικα δεν εχει κανενα ακομα την υποδομη (υλικη και εμπειρικη) των υπαρχοντων μεχρι τωρα λεσχων , γιαυτο και θα επρεπε να βοηθησουν πολυ οι αγωνιζομενοι που πιστευουν οτι επρεπε να αλλαξει η κατασταση η μεχρι τωρα , και να αρχισει η νεα που θα μπορεσει να κανει την διαφορα προς τα επανω , κι οχι την καταστροφικη που ζουσαμε τα τελευταια 15 τουλαχιστον χρονια ..............
Εδω βεβαια να σου πω οτι εγω δεν ειμαι ουτε επιτροπος ουτε καντηλαναφτης , εχω τις αποψεις μου και βλεπω τα πραγματα μεσα απο πανω απο σαραντα χρονια που παρακολουθω το αθλημα , και δεν συμβιβαζομαι ευκολα ακομα και με φιλους οταν παρεκλινουν της πορειας για το καλο και μονον του αθληματος !Ολοι **οσοι αγαπουν πραγματικα το σπορ αυτο **(οχι απλα το λενε) , πρεπει να βοηθησουν απο οποια θεση μπορουν , και ηρθε η ωρα να το αποδειξουμε , διαφορετικα θα ημαστε αξιοι με την αδιαφορια μας για συνεχεια του ..................
-
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όποιον το σκέφτηκε και όσους καταβάλουν αυτή την προσπάθεια.
Αν κάποια τσογλάνια του ελληνικού δημοσίου αρνηθούν, όπως αρνήθηκε στη FIA εκείνος ο άθλιος υπεργολάβος-υπουργός, αυτό είναι άλλη ιστορία. Τουλάχιστον κάποιος προσπάθησε.
Το υπαρκτό φάουλ της μη έγκαιρης ενημέρωσης είναι πταίσμα μπροστά στο σύνολο του εγχειρήματος. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όποιον το σκέφτηκε και όσους καταβάλουν αυτή την προσπάθεια.- 1.000
-
-
Κυρ Χρίστο, υπάρχει κάποιο νέο με την αδειοδότηση του χώρου; (μιας και αναλάβατε με το Βασίλη το γραφείο τύπου του Μαλανίωνα.... )
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Κυρ Χρίστο, υπάρχει κάποιο νέο με την αδειοδότηση του χώρου; (μιας και αναλάβατε με το Βασίλη το γραφείο τύπου του Μαλανίωνα.... )Μεταφερω με καθε επιφυλαξη απο το facebook.
Eτοιμαστειτε στις 30 Ιουνιου τρεχουμε απαντες στο Αθηναικο σπριντ μας (διπλα στα σπιτια μας ) με χιλιαδες κοσμο να χειροκροτει τις ομορφες προσπαθειες των πληρωματων σε διαδρομη 10,5 χλμ επι τρεις φορες !
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Κυρ Χρίστο, υπάρχει κάποιο νέο με την αδειοδότηση του χώρου; (μιας και αναλάβατε με το Βασίλη το γραφείο τύπου του Μαλανίωνα.... )Τι να πω βρε Σπύρο...Ο ΜΕΛΑΝΙΟΝ ηταν εκει, στο ραντεβού... αλλα ελλειπε ο Διευθυντής...
Γιάυτό τελικά αυτό το κωλοσύστημα του ρουσφετιού ή του γνωστού του γνωστού...δουλευει στην Ελλάδα...και δεν θα σταματησει ποτέ...
Αυριο θα επαναληφθει το ραντεβού και ελπίζουμε να μην το τρεναρει και αλλο το Δημόσιο...
Μην ξεχνάτε οτι η εναλλακτική διαδρομή υπάρχει και ειναι ετοιμη...Αλλα ο ΜΕΛΑΝΙΟΝ προσπαθει για το καλύτερο... -
Ο χρήστης van έγραψε:
Κυρ Χρίστο, υπάρχει κάποιο νέο με την αδειοδότηση του χώρου; (μιας και αναλάβατε με το Βασίλη το γραφείο τύπου του Μαλανίωνα.... )
Τι να πω βρε Σπύρο...Ο ΜΕΛΑΝΙΟΝ ηταν εκει, στο ραντεβού... αλλα ελλειπε ο Διευθυντής...
Γιάυτό τελικά αυτό το κωλοσύστημα του ρουσφετιού ή του γνωστού του γνωστού...δουλευει στην Ελλάδα...και δεν θα σταματησει ποτέ...
Αυριο θα επαναληφθει το ραντεβού και ελπίζουμε να μην το τρεναρει και αλλο το Δημόσιο...
Μην ξεχνάτε οτι η εναλλακτική διαδρομή υπάρχει και ειναι ετοιμη...Αλλα ο ΜΕΛΑΝΙΟΝ προσπαθει για το καλύτερο...Αν είναι να πει όχι το απερίγραπτο ελληνικό δημόσιο, μήπως είναι καλύτερα να αποφευχθεί η δημιουργία 'πρωτοκολλημένου' προηγούμενου και να ετοιμαστεί η προσπάθεια για την επόμενη χρονιά, με μεγαλύτερη άνεση χρόνου;
ΜΕΛΑΝΙΩΝ, ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;