-
Αν ακυρωθούν οι Μerc ο Vettel βγαίνει πάλι πιο κερδισμένος.Όλα για αυτόν δουλεύουν ρε γμτ...
-
εγώ θα χαρώ να μηδενιστούν όχι απλά να μην μετρήσει ένας αγώνας. Αν κέρδισαν πλεονέκτημα δεν έχει να κάνει με το μονακό μόνο. Αν μηδενιστούν θα είναι πιο δίκαιο μιας και θα μετριάσει το όποιο πλεονέκτημα θα κερδίσουν στους υπόλοιπους αγώνες. Ξέρει κανένας αν βρεθούν ένοχοι τι προβλέπουν οι κανονισμοί σαν ποινή;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
εγώ θα χαρώ να μηδενιστούν όχι απλά να μην μετρήσει ένας αγώνας. Αν κέρδισαν πλεονέκτημα δεν έχει να κάνει με το μονακό μόνο. Αν μηδενιστούν θα είναι πιο δίκαιο μιας και θα μετριάσει το όποιο πλεονέκτημα θα κερδίσουν στους υπόλοιπους αγώνες. Ξέρει κανένας αν βρεθούν ένοχοι τι προβλέπουν οι κανονισμοί σαν ποινή;Από αποκλεισμό από το πρωτάθλημα μέχρι χρηματικό πρόστιμο.
-
Δίκαιος ο αποκλεισμός μόνο για μένα. Τα χρήματα είναι κοροϊδία.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
κάτι μου λέει δυστυχώς ότι πάνε προς τα μαλακά = χρηματικό πρόστιμο
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ξέρει κανένας αν βρεθούν ένοχοι τι προβλέπουν οι κανονισμοί σαν ποινή;Να κάνουν υποχρεωτικά 10 πιτ-στοπ σε κάθε αγώνα.
-
Έχει ακουστεί κάτι για το πότε θα βγει η απόφαση;
EDIT: @ Αμπαλος
Αν δεν άλλαζαν τα ελαστικά ούτως ή άλλως τόσα θα έκαναν
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Αν δεν άλλαζαν τα ελαστικά ούτως ή άλλως τόσα θα έκανανΜην είσαι υπερβολικός. Με 8 πιτ-στοπ θα ήταν τζι-τζι.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ξέρει κανένας αν βρεθούν ένοχοι τι προβλέπουν οι κανονισμοί σαν ποινή;Πενταετή αποκλεισμό και χάρισμα 20 βαθμών στον αλόνσο για την ψυχική οδύνη που υπέστη.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
καντονιου με βάση τη νομολογία του φόρουμ πέρσι στην Ιαπωνία, το ατύχημα ήταν 100% ευθύνη του Κίμι. Σόρι, να φροντίζετε καλύτερα τη συνέπεια των επιχειρημάτων.Μου 'καταλογιζεις' (παλι...) κατι που ποτε δεν εχω πει. Δεν υπαρχει 'να φροντιζουμε' τιποτα. Εγω δεν εκπροσωπω ουτε το φορουμ, ουτε τον Κιμι, ουτε κανεναν, εκτος απο τον εαυτο μου. Πουθενα δεν εγραψα οτι το ατυχημα στην Ιαπωνια ηταν ευθυνη του Αλονσο, ουτε φυσικα και το σημερινο του Κιμι.
Οσο γελοιο ειναι το 'με χτυπησε απο πισω' του Κιμι, αλλο τοσο ειναι και το 'there was nothing I could do to avoid it' του Τσεκου. Στον Περεζ καταλογιζω κυριως υπεραισιοδοξια και αφελεια, οτι θα περασει απο εκει, παρα 'ευθυνη' για τη συγκρουση.
-
Εγω δε λέω τι ισχυρίζομαι εγώ. Λέω τι λες εσύ. Καλώς δεν υπήρχε ποινή ή investigation στο συμβάν, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα έκραξα έναν οδηγό που έγινε squeezed μεταξύ ενός άλλου και της μπαριέρας ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ. Αυτά που δήλωσε μετά ο Κίμης ήταν αστεία. Με τίποτα δεν τον χτύπησε ο Πέρες από πίσω ντον'τ ντρινκ εν ντράιβ.
-
Σορι, πηγα να κανω ενα quote απο τη δημοσιευση μου, και κατα λαθος την εκανα edit.
Χαθηκε ετσι βεβαια μια μεγαλειωδης δημοσιευση μου, πολυτιμη για τον ιστορικο του μελλοντος, αλλα απο την αλλη οι ερχομενες γενιες θα με θαυμαζουν για την ικανοτητα μου να απανταω στα ποστ του greo, πριν ακομα γινουν!
-
Σοβαρά τώρα, οι αγωνοδίκες έκαναν γαργάρα τον Κίμι να οδηγά κάτω από το delta time σε safety car και θα έρθουν αύριο να τιμωρήσουν το +1 km/h στην είσοδο του pit lane; Έκαναν γαργάρα το δολοφονικό του Chilton; Ντροπή πια.
Και κάτι ακόμη που δεν προλαβαίνω να επιβεβαιώσω βλέποντας ξανά τον αγώνα: όντως το safety car παγίδεψε τους πάντες εκτός των Mercedes; Αν ναι μιλάμε για τρελό unfair.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σοβαρά τώρα, οι αγωνοδίκες έκαναν γαργάρα τον Κίμι να οδηγά κάτω από το delta time σε safety car και θα έρθουν αύριο να τιμωρήσουν το +1 km/h στην είσοδο του pit lane; Έκαναν γαργάρα το δολοφονικό του Chilton; Ντροπή πια.Και κάτι ακόμη που δεν προλαβαίνω να επιβεβαιώσω βλέποντας ξανά τον αγώνα: όντως το safety car παγίδεψε τους πάντες εκτός των Mercedes; Αν ναι μιλάμε για τρελό unfair.
Πήρε επίπληξη ο Raikkonen Συμφωνώ για Chilton.
Τι εννοείς για το sc?
-
Ότι βγήκε σε λάθος χρόνο και δε φρόντισε να αποδεσμεύσει γρήγορα τους από πίσω του
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ότι βγήκε σε λάθος χρόνο και δε φρόντισε να αποδεσμεύσει γρήγορα τους από πίσω τουΝομίζω πως ναι, αυτό έγινε.
-
Ετσι έγινε το πόσο γρήγορα ΔΕΝ αποδέσμευσε τους πίσω δεν το ξέρω, ίσως γιαυτό δεν έγινε τίποτα με τον Κιμη που πήγαινε μαλλιοκουβαρος να προλάβει τον Χαμιλτον
καντονίου μετά από τόσα χρονια κι εγώ όταν βλεπω νέο ποστ από σένα ξέρω τι θα έχει σε πολύ καλό ποσοστό.
-
Παιδια μη λεμε βλακειες, αφηστε τα περι χωρων και ποιος εχωσε τη μυτη του πρωτος κτλ.
Το θεμα ηταν οτι ο Περεζ εκει ΔΕΝ εστριβε. Ευθεια θα πηγαινε.
Δειτε το σε κανονικη ταχυτητα και ειναι ολοφανερο. -
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
hannibal το θεμα ειναι οτι δεν επρεπε να ειναι ειναι το φετινο μονοθεσιο...και αν ηταν ολα συμφωνα με τον νομο δεν θα κανανε ντορο η ρεντ μπουλ και η φερραρι...αυτο που λες για το media day της φερραρι ηταν μονο 5 γυροι και οχι φουλ ρυθμο...και οχι 1000+ χιλιομετρα δοκιμων με την ιδια την εταιρεια ελαστικων..να μοιραστουν δεδομενα...anyway εχουμε συνηθησει σε τιμιοτητα της fia οποτε σιγουρα το θεμα ειναι ληξαν και τα μερσεντε πλεον ειναι σωστα ρυθμισμενα...Αστο. You 've lost the meaning mate.
Επικεντρωθηκες σε αλλο σημειο του ποστ και εχασες το νοημα. -
Αστο. You 've lost the meaning mate.
Επικεντρωθηκες σε αλλο σημειο του ποστ και εχασες το νοημα.εξηγησου καλυτερα παρα να ειρωνευεσαι...
απαντησα ακριβως στο ποστ σου...το τι εννοας...δεν ειμαι μεσα στο μυαλο σου ρε αλεξ να ξερω το νοημα του ποστ σου!!! αλλα και παλι σου απαντησα σωστα...αλλο 1000km και αλλο 5 γυροι
2013 - Grand Prix de Monaco