-
Ε καλά τώρα φίλε μου... Γιάρις σε συζήτηση για αυτοκίνητα; Κρίμα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε καλά τώρα φίλε μου... Γιάρις σε συζήτηση για αυτοκίνητα; Κρίμα...Γιατι τι εχει το Γιαρις?
-
Ο χρήστης Akis5897 έγραψε:
Ε καλά τώρα φίλε μου... Γιάρις σε συζήτηση για αυτοκίνητα; Κρίμα...
Γιατι τι εχει το Γιαρις?
Γαμώ είναι.
-
Ε καλά τώρα φίλε μου... Γιάρις σε συζήτηση για αυτοκίνητα; Κρίμα...Γελάς επειδή δε σε είχε πετύχει ο Κρουζενμπλάστερ με το δικό του σε στροφιλίκι.
-
Ημαρτον...
-
Ψηφίζω Yaris διότι είναι ευκολοδήγητο και αξιόπιστο.
Με το καλό να αποκτήσεις εμπειρία και να διμαορφώσεις τα θέλω σου, τοτε πας σε κάτι που να σε καλύπτει. Το Yaris ναι μεν δεν λέει κάτι οδηγικά, αλλά θα κάνει ότι χρειάζεσαι με μικρές πιθανότητες προβλημάτων. Μην παρασύρεσαι από γραφόμενα περί τιμονιών και συμεπριφορών, ο καθένας το αντιλαμβάνεται αλλιώς.
Με το καλό να το πάρεις το νεό αυτοκίνητο... και το ψάξιμο χαρά είναι.
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Νομίζω πως το τεκμήριο στα 1600cc είναι στα 6.400ε. Λογικά ένα 16αρι 5ετίας θα έχει τεκμήριο 4.480ε ενώ ένα 16αρι 10ετίας θα έχει τεκμήριο 3.200ε.
Στα 1.300cc είναι στα 4.600ε. Ένα 13αρι 5ετίας θα έχει τεκμήριο 3.220ε ενώ ένα 13αρι 10ετίας θα παίζει στα 2.300ε.
http://www.autoblog.gr/2011/12/29/tekmi ... iton-2012/ Ορίστε και ο σχετικός πίνακας.τοτε μπορω να παρω και το Mazda MX-5 απο 2000-2003 μοντελο τι αποψη εχετε??
-
Πάρτο. Και πήγαινε σε μια αλάνα με γλιστερή άσφαλτο για να μάθεις την πίσω κίνηση.
-
Πάρτο. Και πήγαινε σε μια αλάνα με γλιστερή άσφαλτο για να μάθεις την πίσω κίνηση.στο σεσι στην αθηνα εχω ακουσει οτι ειναι καλα αλλα δεν ξερω ακριβως που ειναι!
Το Πρωτο μου αυτοκινητο