-
Eνδιαφέρον είναι, ότι από μια σχεδόν τριτοκοσμική οικονομικά χώρα και με καμία προιστορία στο game developing, υπάρχουν εταιρίες που έχουν αναπτύξει δική τους engine από το μηδέν και βγάζουν τόσο τεχνικά προηγμένα παιχνίδια. Κατι παρόμοιο ισχύει και με το ΑrmA.
-
ναι το κακο ειναι οτι παλι βγηκε παιχνιδι που θελει patch γιατι ειναι τερμα μες στις bugιες
ε ρε πστη μου..
-
η εταιρεία που κάνει το arma είναι τσέχικη...
το metro το κάνει ρώσικη εταιρεία έτσι δεν είναι;
(Ελπίζω τα περί bugs να μην αφορούν αυτό....) -
ναι αυτο αφορουν κανει κατι τρελα το παιχνιδι, τσεκαρα οτι δεν ειναι λογω της κλοκαρισμενης καρτας μου, οποτε ειναι σιγουρα προβληματικο
κοιταξα λιγο στο ιντερνετ εχουν κι αλλοι προβληματα
αυτο που δεν κοιταξα ενδελεχως ειναι αν τα προβληματα αυτα τα εχουμε μονο οι κατοχοι amd γιατι οπως ειπα ειναι σε συνεργασια με nvidia το παιχνιδι.. )ΥΓ το νεο arma που θα βγει και θα εξελισσεται στη λημνο (εχουν κανονικα ολο το νησι ) ειναι ακομα σε apha εκδοση και φυσικα ειναι τιγκα στα bugs
-
τσατσιά της nvidia είναι τελικά
δίκιο έχεις...νόμιζα ότι ισχύει το αντίθετο στα metro!
Έκανα λάθος! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το metro το κάνει ρώσικη εταιρεία έτσι δεν είναι;
Oυκρανική είναι. Γενικά υπάρχει μια τάση τελευταία στις χώρες αυτές προς το gaming και τις μηχανες γραφικών -unigine πχ.
Επίσης έχουν ως κύριο θέμα σχεδόν πάντα τη μετααποκαλυπτική πυρηνική καταστροφή. Πχ το stalker ήταν φοβερό σαν ιδέα δίπλα στο Chοrnobil'.
Γενικά επειδή είναι ακόμα στα πρώτα τους στάδια, γι'αυτό υπάρχουν ενδιαφέροντες τίτλοι (και bugs). Ξαφνικά αποκτήθηκε η προσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό νέων προγραμματιστών με κάπως διαφορετικές ιδέες σε σχέση με τους δυτικούς πχ. Είναι βέβαια και αρκετά μικρότερες οι αμοιβές. Στη unigine που ψάχνανε προσωπικό και ζητούσαν της παναγιάς τα μάτια, ο μισθός ήταν 1200-1500e. Κάπου είδα ότι υπάρχει και Ubisoft Romania -
εμενα τα παιχνιδια του πρωην ανατολικου μπλοκ ποτε μου αρεσουν, ποτε οχι
δε θα ελεγα γενικα οτι ειμαι φιλος της 'σχολης' αυτης, ομως η αληθεια ειναι οτι εχουν αρκετους οπαδους , ειδικα στη χωρα μας
τα πιο καλα παιχνιδια για μενα ειναι τα witcher (πολωνια αν θυμαμαι καλα) και γενικα η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι πολυ αγαπητη απο τους pc gamers
το metro εχει ενα αρκετα ενδιαφερον σεναριο (βασιζεται σε βιβλια, οπως και το witcher )
-
Αυτό το σταλκερ που λέτε το είχα παίξει το 2008 με την 4870!
ήταν καλό, μου άρεσε αλλά κόλλαγε και το έστειλαΓια τα νεώτερα σαν αυτό που συζητάμε δεν το ξέρω και θα κρίνω μόλις ασχοληθώ
-
Το stalker ήταν απίστευτα κακογραμμένο. Κάθε 10 λεπτά κολλούσε ο υπολογιστής.
-
εγώ πάντως έβριζα τους drivers της ati τότε...
τελικά δεν έφταιγαν -μόνο- αυτοί! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το stalker ήταν απίστευτα κακογραμμένο. Κάθε 10 λεπτά κολλούσε ο υπολογιστής.Αλεξανδρε εσυ εισαι για αρμα να θυμηθεις τα στρατα σου
ειναι και στη λιμνο, ειναι και οσο γινεται πιο ρεαλιστικο ( με μια σφαιρα πεθαινεις)
οταν βγει να το παιξεις (εγω δε ξερω αν θα το παιξω γιατι δε μου αρεσουν οι εξομοιωτες , ειδικα αν ειναι και του στρατου )
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ πάντως έβριζα τους drivers της ati τότε...ATI είχα κι εγώ πάντως.
Αλεξανδρε εσυ εισαι για αρμα να θυμηθεις τα στρατα σου
ειναι και στη λιμνο, ειναι και οσο γινεται πιο ρεαλιστικο ( με μια σφαιρα πεθαινεις)
Το έχω στο μάτι καιρό τώρα. Αλλά δεν ξέρω αν το σηκώνει το pc μου...
-
Διάβαζα σε άλλο forum για ένα παιδί με 3 5850 και έχω αρχίσει και κάνω κακές σκέψεις.
-
-
Για πειτε κ εδω καμια γνωμη γιατι δε μου αναγνωριζει σε games την Καρτα γραφικων...
-
Ναι άλλα είναι και φθηνή ιδέα.
Άσε που οι 5850 μετά θα πουληθούν εύκολα. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Άσε που οι 5850 μετά θα πουληθούν εύκολα.Πόσο μετά; είναι ήδη παλιές
Τσάμπα το ρεύμα που θα καις και θα παραμένεις με 1gb
Αν έχεις λεφτά για σκότωμα δώσε τη δική σου όσο πιάνει ακόμα κάτι και και πάρε μια 7870
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Για πειτε κ εδω καμια γνωμη γιατι δε μου αναγνωριζει σε games την Καρτα γραφικων...Σε τι games , ποια κάρτα και τι μηχάνημα;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Άσε που οι 5850 μετά θα πουληθούν εύκολα.Πόσο μετά; είναι ήδη παλιές
Τσάμπα το ρεύμα που θα καις και θα παραμένεις με 1gb
Αν έχεις λεφτά για σκότωμα δώσε τη δική σου όσο πιάνει ακόμα κάτι και και πάρε μια 7870
Εννοώ πως αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά μπορώ να της δώσω μέσα στη βδομάδα που θα τις πάρω. Γενικά πουλάνε ακόμα.
Αν είναι να δώσω και τη δική μου θα το κάνω όταν θα έχω λεφτά να πάω σε κάτι επιπέδου 7950+.
-
φίλε κιουση το έκανα:
http://i43.tinypic.com/9pnx1h.png
αργότερα θα το κάνω και με advanced physics...
Ενδεικτικά είσαι περίπου 5% καλύτερος με τον επεξεργαστή σου υπερχρονισμένο 1γκίγκα επάνω και την κάρτα σου σχεδόν στο 30%! Εγώ με στοκ σε όλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοση που είδα!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)