-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι να διαρρεύσει, αυτό σου λέω, ήταν γνωστό ότι λήγει η θητεία τους στις 30/6 (λήξη δικαστικού έτους), δεν ετέθη θέμα παραίτησης.24 Απριλίου: Λήγει η θητεία των Πεπόνη-Μουζακίτη
καθώς επίσης και ότι η θέση τους καταργείται και αντικαθίσταται από τον εισαγγελέα διαφθοράς:
17 Απριλίου: Εισαγγελέας διαφθοράς η Ελένη Ράικου αντικαθιστά τον Πεπόνη
Για τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ απλά δεν μπορεί να μπαίνει ως συνυπεύθυνος για την τωρινή κατάσταση διότι, σε αντίθεση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για τους οποίους έχουμε αποδείξεις ότι είναι υπεύθυνοι, για τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε την προκατάληψη του καθενός.
ναι ναςς αρχες απριλη το εμαθα,δεν ηξερα οτι θα επαιζε στο ιντερνετ.εισαγγελεα διαφθορας..μαλιστα.δεν ξερω αλλα θελω να γελασω πολυ.
οσο για τον συριζα ακομα κ κκε επετρεψε μου να εχω τις αποψεις μου.(οχι ομως οτι διαφωνω σε οτι προειπες)κ θελω πραγματικα να κυβερνησει(οταν θα ειναι ετοιμοι).
τα θεωρω μορφωματα το λιγο λιγοτερο για να μην μπαινω σε λεπτομερειες που αλλωστε λιγο πολυ ειναι γνωστες.
κ οπως σου ειχα πει κ τον χειμωνα δεν ειμαι χρυσαυγιτης κ θα σκεφτω πολυ αν θα τους ψηφισω. -
Μάλλον εδώ ταιρίαζει
http://petapixel.com/2013/05/12/photogr ... -movement/Τρελά φατσόνια
GIO NEYGGAR
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
οσο για τον συριζα ακομα κ κκε επετρεψε μου να εχω τις αποψεις μου.(οχι ομως οτι διαφωνω σε οτι προειπες)κ θελω πραγματικα να κυβερνησει(οταν θα ειναι ετοιμοι).
τα θεωρω μορφωματαΝτάξει, για τον ΣΥΡΙΖΑ να το δεχθώ. Μόρφωμα όμως το παλιότερο κόμμα της Ελλάδας και αυτό που έχει την πιο ισχυρή θεωρητική βάση; Μιλάμε για κόμμα που βασίζεται σε κοινωνιολογικές και οικονομικές θεωρίες επιπεδου μεταδιδακτορικού!!! Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις με την ιδεολογία, αλλά το ΚΚΕ είναι το πιο ψαγμένο κόμμα με διαφορά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τα θεωρω μορφωματαΝτάξει, για τον ΣΥΡΙΖΑ να το δεχθώ. Μόρφωμα όμως το παλιότερο κόμμα της Ελλάδας και αυτό που έχει την πιο ισχυρή θεωρητική βάση; Μιλάμε για κόμμα που βασίζεται σε κοινωνιολογικές και οικονομικές θεωρίες επιπεδου μεταδιδακτορικού!!! Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις με την ιδεολογία, αλλά το ΚΚΕ είναι το πιο ψαγμένο κόμμα με διαφορά.
θα πρεπει να σκεφτεις γιατι το πιο ψαγμενο κομμα κινδυνευει να μεινει εκτος Βουλης, ενω το μορφωμα ετοιμαζεται να γινει κυβερνηση.
(ξερω την απαντηση, ειναι στραβος ο γυαλός )
-
χαχαχα,πλακα κανεις ετσι?πολυ καλο!!!
-
Έλα τώρα ρε Σπύρε, έξυπνο παιδί είσαι. Και το Κόμμα της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας εκτός Βουλής θα έμενε. Σημαίνει αυτό πως είναι χαζό δηλαδή;
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
Ναι ρε Υποβρύχιε... με έπιασαν οι αστεϊσμοί μου...
-
Έλα τώρα ρε Σπύρε, έξυπνο παιδί είσαι. Και το Κόμμα της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας εκτός Βουλής θα έμενε. Σημαίνει αυτό πως είναι χαζό δηλαδή;χαζο οχι,
οτι δεν μπορει να εκφρασει την κοινωνια, μαλλον ναι. -
[off topic]
Το πρόβλημα με το ΚΚΕ δεν είναι ότι εκφράζει έννοιες που δεν κατανοεί ο κόσμος. Υπερασπίζεται με ξύλινη γλώσσα ένα σύστημα που δοκιμάστηκε στο παρελθόν, απέτυχε πανηγυρικά και τελικά αποκαθηλώθηκε από όλους ανεξαιρέτως τους λαούς στις χώρες όπου εφαρμόστηκε. Και όλα αυτά παρόλο που εφαρμόστηκε χωρίς ύπαρξη αντιπολίτευσης, σε ένα πλαίσιο στυγνής απολυταρχίας με πλήρη απαγόρευση έκφρασης αντίθεσης στις πολιτικές επιλογές.
[/off topic] -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το πρόβλημα με το ΚΚΕ δεν είναι ότι εκφράζει έννοιες που δεν κατανοεί ο κόσμος. Υπερασπίζεται με ξύλινη γλώσσα ένα σύστημα που δοκιμάστηκε στο παρελθόν, απέτυχε πανηγυρικά και τελικά αποκαθηλώθηκε από όλους ανεξαιρέτως τους λαούς στις χώρες όπου εφαρμόστηκε.Ε όχι δα. Μη λέμε ότι μας κατεβαίνει!
Το Κομμουνιστικό πρότυπο εφαρμόστηκε στην μεγαλύτερη χώρα του κόσμου και στους δορυφόρους της και 80 χρόνια μετά κατέρρευσε. Το πως κατέρρευσε είναι άλλο θέμα, σίγουρα πάντως δεν έπεσε από τον λαό! -
Ναι, ε; Δεν έπεσε από τους λαούς;
-
Συγκέντρωση του Ηρακλή μεγαλύτερη είναι... Μαζεύτηκαν 1000 παρλιακά στο Βραδεμβούργο και κάτι έγινε.
Για δες πως έπεσε η κυβέρνηση στη Μόσχα. Μήπως έβαλλε ένας Ουλαμός Τ-80 με βλήματα 125 χλστ έναντι του Κοιοβουλίου; Εϊδες λαό τριγύρω;Τραγικό μόνο που με βάζεις να στα θυμίζω...
-
Συγκέντρωση του Ηρακλή μεγαλύτερη είναι... Μαζεύτηκαν 1000 παρλιακά στο Βραδεμβούργο και κάτι έγινε.Αυτό που έγραψες ειλικρινά το πιστεύεις; Πιστεύεις ας πούμε ότι η πλειοψηφία των Γερμανών κατανοούσε την ανάγκη για το τοίχος του Βερολίνου και το ήθελαν για να προστατευτεί η επανάσταση;
-
Οι Γερμανοί δεν με απασχολούν καν. Το θέμα δεν χάθηκε εκεί, στην Ρωσία χάθηκε και σου είπα πως έγινε. Με την ισχύ των πυροβόλων των αρμάτων της Φρουράς της Μόσχας.
-
Νεολαία Σύριζα στο χασισο-φεστιβάλ του Καμίνη: “Μαστουρώστε ελεύθερα!”
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enim ... Y_uFqLxqi4
Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του λεγόμενου «αντιαπαγορευτικού φεστιβάλ» (στην πραγματικότητα πρόκειται για μαστουρο-φεστιβάλ), με συνδιοργανωτή τον λαθροδήμαρχο Χαμίνη, η νέο-λέρα του ΣΥΡΙΖΑ πήρε επισήμως θέση υπέρ της ελεύθερης μαστούρας. Ιδού η σχετική τους ανακοίνωση, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Να απαγορεύσουμε τις απαγορεύσεις»:
«Το φετινό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ γίνεται σε μία συγκυρία όπου βλέπουμε, μέσα από το νέο νόμο για τις εξαρτησιογόνες ουσίες (Ν. 4139/2013), κάποια πρώτα θετικά βήματα σε σχέση με τη διαφοροποίηση χρηστών και εμπόρων, τον εξορθολογισμό των αντίστοιχων ποινών και το δικαίωμα στη θεραπεία. Θεωρούμε, όμως, ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα βήματα, όπως: μια πολιτική αποποινικοποίησης του χρήστη, μια ουσιαστική μέριμνα για την πρόληψη, τη μείωση της βλάβης και την απεξάρτηση, η προώθηση ενός πλουραλισμού των θεραπευτικών μεθόδων. Μέσα σ’ ένα καθεστώς λιτότητας και κοινωνικού εκφασισμού, οι διεκδικήσεις μας για αποποινικοποίηση της χρήσης παράλληλα με μια αποτελεσματική και κοινωνικά δίκαιη πολιτική για τη χρήση και την εξάρτηση παραμένουν επίκαιρες, πολύ περισσότερο όταν γίνονται με άξονα την αυτοδιαχείριση, την αντιεμπορευματική λογική και την επανοικειοποίηση του δημόσιου χώρου. Προτείνουμε μια εναλλακτική-αντιαπαγορευτική πολιτική για την αντιμετώπιση των ουσιών, που θα σέβεται το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής, αξιοπρέπειας και υγείας των χρηστών…».
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Είναι πάντως περισσότερο επίκαιρο από ποτέ να επαναλάβουμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής από το πρόγραμμα του Κινήματος για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών: Κανένας διαχωρισμός μεταξύ σκληρών και μαλακών ναρκωτικών. Οι χρόνιοι χρήστες θα αντιμετωπίζονται ως ασθενείς και όχι εγκληματίες: άμεση ένταξη σε προγράμματα απεξάρτησης σε κρατικά νοσοκομεία. Σκληρή καταστολή του εμπορίου: άμεση αυστηροποίηση των ποινών για τους μικροδιακινητές που αποτελούν τη ρίζα του προβλήματος. Θανατική ποινή για τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών. Μόνο έτσι θα χτυπηθεί ουσιαστικά αυτό το τεράστιο κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα που αποτελεί ανοιχτή πληγή για τη χώρα. -
Πιο ΚΚΕ πεθαίνεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πιο ΚΚΕ πεθαίνεις -
Αστον αυτονανε.
-
Ναι ρε Υποβρύχιε... με έπιασαν οι αστεϊσμοί μου...
δηλ στεριανε αληθεια υποστηριζεις αυτα που εγραψες?
εχω καποιους γνωστους εν ζωη που συγγενεις κ οικογενειακος κυκλος σφαγιαστηκαν απο κομμουνιστες συμμοριτες.
θα μου επιτρεψεις να μεταφερω τις αποψεις σου περι κομμουνισμου κ μεταδιδακτορικου κοκ σε αυτους οκ?
για να γελαει ολο το αεροπλανο της ραιανειρ οτι υπαρχουν ανθρωποι στην ελλαδα που πιστευουν σε τετοιες παλαβομαρες.send from my KTM sm 990r
-
το τι υποστηρίζει ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα και έχει κάθε δικαίωμα να το εκφράζει......
ας εστιάσουμε σ' αυτούς που θέλουν τις απόψεις τους να τις επιβάλλουν......
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]