-
Δεν ακουσατε την συνεντευξη γιατι εσεις ειστε εξυπνοι και ο Μιχαλολιακος χαζος.
Καταρχας, αναφερθηκε στο περιστατικο του Καμινη, λεγοντας οτι ξεκινησε με την αιφνιδια σωματικη ερευνα του βουλευτη της Χ.Α., κατι το οποιο διωκεται ποινικα εφ οσον ειναι βουλευτης. Εγω δεν ξερω νομικα αλλα οι 4 δημοσιογραφοι συμφωνησαν ομοφωνα σε αυτο.
Δευτερον αναφερθηκε σε υπαρκτη αποφαση του Συμβουλιου Επικρατειας για ακυρωση 30.000 πακιστανοψηφων του Καμινη τον οποιο αποκαλεσε δημαρχο λαθρομεταναστων, η οποια για αγνωστους λογους δεν εχει εφαρμοστει. Ασ βγει λοιπον ενας πασοκος να μας εξηγησει αυτα τα πραγματα αντι να μας κανει κυρηγμα ανθρωποσυνης. Ετσι για αλλαγη... -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Καταρχας, αναφερθηκε στο περιστατικο του Καμινη, λεγοντας οτι ξεκινησε με την αιφνιδια σωματικη ερευνα του βουλευτη της Χ.Α., κατι το οποιο διωκεται ποινικα εφ οσον ειναι βουλευτης. Εγω δεν ξερω νομικα αλλα οι 4 δημοσιογραφοι συμφωνησαν ομοφωνα σε αυτο.
Δευτερον αναφερθηκε σε υπαρκτη αποφαση του Συμβουλιου Επικρατειας για ακυρωση 30.000 πακιστανοψηφων του Καμινη τον οποιο αποκαλεσε δημαρχο λαθρομεταναστων, η οποια για αγνωστους λογους δεν εχει εφαρμοστει. Ασ βγει λοιπον ενας πασοκος να μας εξηγησει αυτα τα πραγματα αντι να μας κανει κυρηγμα ανθρωποσυνης. Ετσι για αλλαγη...Oοοοοοοολα αυτά κρύβουν απο τον λαό τα κανάλια ε;
Και άντε το πρώτο ας το δεχτούμε ότι έγινε (....)
Η απόφαση του συμβουλίου επικρατείας υπάρχει πουθενά διαθέσιμη να την διαβάσουμε και μεις;
Α ξέχασα, την κρύβουν και αυτή .
Αλήθεια, η ΝΔ και ο Κικιλιας γιατί δεν ξεσηκώθηκαν αν όντως υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία περί νοθείας των προηγούμενων δημοτικών εκλογών;
Μην απαντήσεις- ξέρω: Καθισανε σε ενα τραπέζι πριν τις εκλογές -καλά, ο Βενιζέλος μιλούσε από την κουζίνα- και μοιρασανε 2 μυρια ψήφους λαθρομεταναστων -everybody happy.
'Βαγγέλη σου δίνω Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα Πειραιά μου δίνεις συγκυβέρνηση σε 2 χρονια'
'Ποιος ζει ποιος πεθαίνει σε δυο χρόνια'
'Όλα είναι κανονισμένα από Βρυξέλλες-άσε που το γράφει και ο Παϊσιος'
'Και τα κανάλια;'
'Και στο πα μην φας όλο το ταψι. Καλά μωρέ μλκ δεν βλέπεις που παίζουν όλη μέρα τσόντες; Σιγά μην ασχοληθούν'
'Έχεις δίκιο. ΟΚ deal.Παμε Βλάχικα να το γιορτάσουμε;'' -
-
Οι αποφάσεις του ΣτΕ έχουν αριθμό. Ποια είναι η αυτή να την διαβάσουμε και εμείς; Μέχρι τότε θα μας επιτρέψεις να θεωρούμε π@παριές αυτές τις δηλώσεις.
-
Το ότι 4 'δημοσιογράφοι' ενός καναλιού του βεληνεκούς του... Kontra (τι ειν΄τούτο; Δεν το ήξερα καν ) συμφωνούν σε κάτι ασφαλώς δεν το κάνει αληθές. Ειδικά όταν οι λεπτομέρειες του συμβάντος αγνοούνται ή είναι εντελώς αμφισβητούμενες.
Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν στύση όταν ακούν τον Μιχαλολιάκο να γαβγίζει, αλλά πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι περισσότεροι πολίτες τον έχουν εντελώς χ€σμένο. Και στις πολιτισμένες χώρες του κόσμου αυτό πρέπει να συμβαίνει με όλους τους πολιτικούς. Να κάνουν αθόρυβα την δουλειά τους, όχι να παρουσιάζονται ως οι σωτήρες του έθνους ποτίζοντας τις μάζες με μίσος για τους αντιπάλους και φανταστικούς εχθρούς.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
-
Οι αποφάσεις του ΣτΕ έχουν αριθμό. Ποια είναι η αυτή να την διαβάσουμε και εμείς; Μέχρι τότε θα μας επιτρέψεις να θεωρούμε π@παριές αυτές τις δηλώσεις.
-
Το ότι 4 'δημοσιογράφοι' ενός καναλιού του βεληνεκούς του... Kontra (τι ειν΄τούτο; Δεν το ήξερα καν ) συμφωνούν σε κάτι ασφαλώς δεν το κάνει αληθές. Ειδικά όταν οι λεπτομέρειες του συμβάντος αγνοούνται ή είναι εντελώς αμφισβητούμενες.
Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν στύση όταν ακούν τον Μιχαλολιάκο να γαβγίζει, αλλά πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι περισσότεροι πολίτες τον έχουν εντελώς χ€σμένο. Και στις πολιτισμένες χώρες του κόσμου αυτό πρέπει να συμβαίνει με όλους τους πολιτικούς. Να κάνουν αθόρυβα την δουλειά τους, όχι να παρουσιάζονται ως οι σωτήρες του έθνους ποτίζοντας τις μάζες με μίσος για τους αντιπάλους και φανταστικούς εχθρούς.
Υποθετω οτι αυτο το τελευταιο το πιστευεις για ολους τους πολιτικους αρχηγους ή οχι?
-
-
Για όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Δευτερον αναφερθηκε σε υπαρκτη αποφαση του Συμβουλιου Επικρατειας για ακυρωση 30.000 πακιστανοψηφων του Καμινη τον οποιο αποκαλεσε δημαρχο λαθρομεταναστων, η οποια για αγνωστους λογους δεν εχει εφαρμοστει. Ασ βγει λοιπον ενας πασοκος να μας εξηγησει αυτα τα πραγματα αντι να μας κανει κυρηγμα ανθρωποσυνης. Ετσι για αλλαγη...Oοοοοοοολα αυτά κρύβουν απο τον λαό τα κανάλια ε;
Και άντε το πρώτο ας το δεχτούμε ότι έγινε (....)
Η απόφαση του συμβουλίου επικρατείας υπάρχει πουθενά διαθέσιμη να την διαβάσουμε και μεις;
Α ξέχασα, την κρύβουν και αυτή .
Αλήθεια, η ΝΔ και ο Κικιλιας γιατί δεν ξεσηκώθηκαν αν όντως υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία περί νοθείας των προηγούμενων δημοτικών εκλογών;
Μην απαντήσεις- ξέρω: Καθισανε σε ενα τραπέζι πριν τις εκλογές -καλά, ο Βενιζέλος μιλούσε από την κουζίνα- και μοιρασανε 2 μυρια ψήφους λαθρομεταναστων -everybody happy.
'Βαγγέλη σου δίνω Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα Πειραιά μου δίνεις συγκυβέρνηση σε 2 χρονια'
'Ποιος ζει ποιος πεθαίνει σε δυο χρόνια'
'Όλα είναι κανονισμένα από Βρυξέλλες-άσε που το γράφει και ο Παϊσιος'
'Και τα κανάλια;'
'Και στο πα μην φας όλο το ταψι. Καλά μωρέ μλκ δεν βλέπεις που παίζουν όλη μέρα τσόντες; Σιγά μην ασχοληθούν'
'Έχεις δίκιο. ΟΚ deal.Παμε Βλάχικα να το γιορτάσουμε;''Κατ αρχας αν υπαρχει προσφυγη οντως, τοτε λογικα θα ειναι απο την αντιπολιτευση της δημαρχιας Αθηνων.
Αν νομιζεις οτι μοιρασματα δεν γινονται μαλλον εισαι αθωος και απονηρευτος και εντελως στην απ εξω.
Υπαρχει σοβαρη κατηγορια στην Αποκεντρωμενη Διοικηση αυτη τη στιγμη για δημαρχο ο οποιος χαριζε στη ψυχρα δημοτικα τελη απ το λογαριασμο της ΔΕΗ για να παιρνει ψηφους. Ετσι βγαινω κι εγω 20 χρονια δημαρχος.Τα παντα γινονται. -
Προφανώς υπάρχει είτε σύγχυση ή ηθελημένο θόλωμα των νερών εκ μέρους σου.
Μπορείς να μας εξηγήσεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι πιστεύεις; Ότι έγινε νοθεία στις εκλογές, οπότε περιμένουμε την απόφαση που ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει από το ΣτΕ, ή ότι υπήρξε εξαγορά ψήφων, πράγμα το οποίο κάνει και η νεοναζιστική οργάνωση κάθε φορά που 'πουλάει' προστασία σε ηλικιωμένους;
Παρεμπιπτόντως...
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Υπαρχει σοβαρη κατηγορια στην Αποκεντρωμενη Διοικηση αυτη τη στιγμη για δημαρχο ο οποιος χαριζε στη ψυχρα δημοτικα τελη απ το λογαριασμο της ΔΕΗ για να παιρνει ψηφους. Ετσι βγαινω κι εγω 20 χρονια δημαρχος.Τα παντα γινονται.
Υπάρχει ξεκάθαρη ομολογία βουλευτή της ΧΑ (και πρωτοπαλίκαρου της οργάνωσης) ότι εξαγόραζε ψήφους των οδηγών:
«Θέλω να μάθουν όλοι ότι σηκώσαμε τις μπάρες» διευκρινίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης σε Ελληνα δημοσιογράφο, που απαθανάτισε τα τεκταινόμεναι».
(http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 013_497648)
Αν χαρίζεις τα διόδια (σε βάρος του φορολογούμενου φυσικά) πόσα χρόνια βγαίνεις βουλευτής;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Προφανώς υπάρχει είτε σύγχυση ή ηθελημένο θόλωμα των νερών εκ μέρους σου.Μπορείς να μας εξηγήσεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι πιστεύεις; Ότι έγινε νοθεία στις εκλογές, οπότε περιμένουμε την απόφαση που ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει από το ΣτΕ, ή ότι υπήρξε εξαγορά ψήφων, πράγμα το οποίο κάνει και η νεοναζιστική οργάνωση κάθε φορά που 'πουλάει' προστασία σε ηλικιωμένους;
Παρεμπιπτόντως...
Υπαρχει σοβαρη κατηγορια στην Αποκεντρωμενη Διοικηση αυτη τη στιγμη για δημαρχο ο οποιος χαριζε στη ψυχρα δημοτικα τελη απ το λογαριασμο της ΔΕΗ για να παιρνει ψηφους. Ετσι βγαινω κι εγω 20 χρονια δημαρχος.Τα παντα γινονται.
Υπάρχει ξεκάθαρη ομολογία βουλευτή της ΧΑ (και πρωτοπαλίκαρου της οργάνωσης) ότι εξαγόραζε ψήφους των οδηγών:
«Θέλω να μάθουν όλοι ότι σηκώσαμε τις μπάρες» διευκρινίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης σε Ελληνα δημοσιογράφο, που απαθανάτισε τα τεκταινόμεναι».
(http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 013_497648)
Αν χαρίζεις τα διόδια (σε βάρος του φορολογούμενου φυσικά) πόσα χρόνια βγαίνεις βουλευτής;
Κατ αρχας εγω δεν ισχυριζομαι τιποτα, εγω μεταφερω αυτο που ειπωθηκε.
Η αγορα ψηφων με προστασια σε υπερηλικες ειναι κοινωνικη υπηρεσια που παρεχεται απο ατομα που δεν πληρωνονται. Δεν εχει να κανει με Παπανδρεϊκες κινησεις κατασπαλησης δημοσιου χρηματος. Με τα λεφτα των αλλων κι εγω ειμαι φιλανθρωπος και καλος.
Για το δημοσιευμα που αναφερεις, οι πρωτες τρεις γραμμες ειναι καθοριστικες για να καταλαβεις τις προθεσεις του γραφοντος. Απο ποτε εχει να παει στην εκκλησια αραγε η κα Φωτιαδη που ξαφνικα την επιασε το κοψιμο για αγιες ημερες και μετανοηση? Αμα εισαι προβατο, θα ακολουθησεις. -
Το θέμα είναι αν... πηγαίνει κανείς στην εκκλησία , ή αν γίνεται προσπάθεια εξαγοράς ψήφων στα διόδια; Ίσως αγνοείς ότι πάνω από το 50% των τελών των διοδίων πηγαίνει στο κράτος, οπότε με την 'δράση' της η ΧΑ ζημίωσε τον φορολογούμενο για να χαϊδέψει τα αυτιά των ψηφοφόρων οδηγών. Όπως λες και εσύ, το έπαιξε φιλάνθρωπη και καλή με τα λεφτά των άλλων.
Παρεμπιπτόντως, ο συγκεκριμένος 'κύριος' που έκανε τις βαρύγδουπες δηλώσεις για τα ΜΜΜ, είναι μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου και όταν εξελέγη έδωσε ιερό όρκο να τηρεί τους νόμους και το σύνταγμα.
Ξέρω ότι είναι λεπτομέρεια για εσένα, αλλά και πάλι...
-
Το θεμα των διοδιων ειναι μεγαλη πονεμενη ιστορια. Οι 'δεν πληρωνω, δεν πληρωνω' τους ξεχασες? Γκλετσος κλπ? Και οι υπαλληλοι εχουν απεργησει κατα καιρους αρα θα πρεπει να αποζημιωνουν το κρατος καθε φορα που κανουν απεργια.
Σε τελικη, η ΧΑ ειναι το μονο κομμα που επιστρεφει ενα μερος της κρατικης επιδοτησης στο λαο. Αλλα μαλλον κι αυτο λεπτομερεια ειναι. Μεσα στη σαπιλα και απολυτη διαφθορα του συστηματος, οι 'φασιστες' ειναι το καθαροτερο κομμα, ειτε σ αρεσει ειτε οχι. Γι αυτο και τα μεγαλα κομματα αποφευγουν να τους δινουν λογο και να κανουν απευθειας αντιπαραθεσεις. Γιατι δεν εχουν να τους κατηγορησουν για τιποτα. Το φασιστικο της ιστοριας, αρχιζει και ξεθωριαζει πλεον, ο κοσμος το βαρεθηκε. Μαλλον πρεπει να βρουν κατι αλλο, ισως προωρες εκλογες, εφ οσον ο χρονος κυλαει εις βαρος τους, οσο αργοτερα τοσο χειροτερα γι αυτους.
Ο ενας τα ριχνει στον αλλο, μια απ τα ιδια -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
..............
Υπαρχει σοβαρη κατηγορια στην Αποκεντρωμενη Διοικηση αυτη τη στιγμη για δημαρχο ο οποιος χαριζε στη ψυχρα δημοτικα τελη απ το λογαριασμο της ΔΕΗ για να παιρνει ψηφους. Ετσι βγαινω κι εγω 20 χρονια δημαρχος.Τα παντα γινονται.Στο εισαγγελέα πήγαν;
-
ναι, αλλά τους άφησαν ελεύθερους
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Το θεμα των διοδιων ειναι μεγαλη πονεμενη ιστορια. Οι 'δεν πληρωνω, δεν πληρωνω' τους ξεχασες? Γκλετσος κλπ? Και οι υπαλληλοι εχουν απεργησει κατα καιρους αρα θα πρεπει να αποζημιωνουν το κρατος καθε φορα που κανουν απεργια.Το να φέρνεις παραδείγματα άλλων που παρανομούν και επίσης ζουν παρασιτικά εις βάρος του φορολογούμενου για να δικαιολογήσεις παρόμοια συμπεριφορά από το νεοναζιστικό κόμμα είναι παρανοϊκό. Ο τόπος δεν πρόκειται να... ξεβρομίσει με το να διαιωνίζεται και να ενθαρρύνεται η παραβατικότητα, αλλά όταν παταχθεί, όταν διδαχτεί η κοινωνία ότι το κοινό καλό δεν είναι το ίδιο με αυτό συγκεκριμένων ομάδων, είτε αυτές λέγονται συντεχνίες, είτε οδηγοί, είτε επιβάτες ΜΜΜ, είτε καθηγητές της ΟΛΜΕ.
Το κοινό καλό υπερβαίνει τέτοιες ομάδες, φροντίζει μεν και για αυτές, αλλά με μέτρο και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μέσος φορολογούμενος είναι πολλές φορές σε δυσχερέστερη θέση από τα μέλη τους που ξεδιάντροπα απαιτούν από τους άλλους να πληρώνουν εξ ολοκλήρου τις δικές τους υποχρεώσεις, τα δικά τους προνόμια.Όσον αφορά το παρελθόν της ΧΑ τώρα... Μου φαίνεται λίγο παράξενο το να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος να συγχωρέσεις ένα κόμμα το οποίο ξεκίνησε κρεμώντας αναίσχυντα ναζιστικές σβάστικες ως έμβλημα στο πρώτο του συνέδριο το 1990:
αλλά αρνείσαι να συγχωρέσεις τα αστικά κόμματα επειδή έδιναν στον λαό αυτό που ζητούσε (αντί για αυτό που έπρεπε) και επειδή πολλοί πολιτικοί ήταν διεφθαρμένοι.Για την ιστορία, 'καθαρό' κόμμα με τέτοιο παρελθόν, απλά δεν γίνεται. Μην κοροϊδευόμαστε. Είναι πάρα πολύ το αίμα που χύθηκε στο όνομα του εθνικοσοσιαλισμού στην χώρα μας για να συγχωρέσουμε σήμερα οποιαδήποτε ομάδα φλερτάρει με αυτόν. Αν θέλεις να είσαι ειλικρινής, με τον εαυτό σου πρώτα απ' όλα, μπορείς να παραδεχτείς απλά ότι δεν σε πειράζει το ένοχο παρελθόν ούτε σε πτοεί η γνώση ότι πολλοί -αν όχι οι περισσότεροι- βουλευτές της δεν κρύβουν ακόμα και σήμερα τις φιλοναζιστικές και αντιεβραϊκές απόψεις τους.
Μας το τραγουδούν άλλωστε.
-
-
ναι,ξερουμε,σ αρεσουν τα δημοτικα τραγουδια, επειδη με το ζορι καταφερες να τελειωσεις δημοτικο.
-
Δλδ σε οποιον αρεσουν τα δημοτικα παει να πει οτι εχει τελειωσει μονο το δημοτικο;
Ρε αει κατουρα τα ποδαρια σου. -
Και τώρα που έφερες τις γυροβολιές σου...
έχεις να σχολιάσεις κάτι;Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Το θεμα των διοδιων ειναι μεγαλη πονεμενη ιστορια. Οι 'δεν πληρωνω, δεν πληρωνω' τους ξεχασες? Γκλετσος κλπ? Και οι υπαλληλοι εχουν απεργησει κατα καιρους αρα θα πρεπει να αποζημιωνουν το κρατος καθε φορα που κανουν απεργια.Το να φέρνεις παραδείγματα άλλων που παρανομούν και επίσης ζουν παρασιτικά εις βάρος του φορολογούμενου για να δικαιολογήσεις παρόμοια συμπεριφορά από το νεοναζιστικό κόμμα είναι παρανοϊκό. Ο τόπος δεν πρόκειται να... ξεβρομίσει με το να διαιωνίζεται και να ενθαρρύνεται η παραβατικότητα, αλλά όταν παταχθεί, όταν διδαχτεί η κοινωνία ότι το κοινό καλό δεν είναι το ίδιο με αυτό συγκεκριμένων ομάδων, είτε αυτές λέγονται συντεχνίες, είτε οδηγοί, είτε επιβάτες ΜΜΜ, είτε καθηγητές της ΟΛΜΕ.
Το κοινό καλό υπερβαίνει τέτοιες ομάδες, φροντίζει μεν και για αυτές, αλλά με μέτρο και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μέσος φορολογούμενος είναι πολλές φορές σε δυσχερέστερη θέση από τα μέλη τους που ξεδιάντροπα απαιτούν από τους άλλους να πληρώνουν εξ ολοκλήρου τις δικές τους υποχρεώσεις, τα δικά τους προνόμια.Όσον αφορά το παρελθόν της ΧΑ τώρα... Μου φαίνεται λίγο παράξενο το να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος να συγχωρέσεις ένα κόμμα το οποίο ξεκίνησε κρεμώντας αναίσχυντα ναζιστικές σβάστικες ως έμβλημα στο πρώτο του συνέδριο το 1990:
αλλά αρνείσαι να συγχωρέσεις τα αστικά κόμματα επειδή έδιναν στον λαό αυτό που ζητούσε (αντί για αυτό που έπρεπε) και επειδή πολλοί πολιτικοί ήταν διεφθαρμένοι.Για την ιστορία, 'καθαρό' κόμμα με τέτοιο παρελθόν, απλά δεν γίνεται. Μην κοροϊδευόμαστε. Είναι πάρα πολύ το αίμα που χύθηκε στο όνομα του εθνικοσοσιαλισμού στην χώρα μας για να συγχωρέσουμε σήμερα οποιαδήποτε ομάδα φλερτάρει με αυτόν. Αν θέλεις να είσαι ειλικρινής, με τον εαυτό σου πρώτα απ' όλα, μπορείς να παραδεχτείς απλά ότι δεν σε πειράζει το ένοχο παρελθόν ούτε σε πτοεί η γνώση ότι πολλοί -αν όχι οι περισσότεροι- βουλευτές της δεν κρύβουν ακόμα και σήμερα τις φιλοναζιστικές και αντιεβραϊκές απόψεις τους.
Μας το τραγουδούν άλλωστε.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
... οι 'φασιστες' ειναι το καθαροτερο κομμα...[/url]επειδη το ανεκδοτο κατανταει κουραστικο, μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως εννοεις με το παραπανω?
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Δλδ σε οποιον αρεσουν τα δημοτικα παει να πει οτι εχει τελειωσει μονο το δημοτικο;
Ρε αει κατουρα τα ποδαρια σου.τι καταφερες να τελειωσεις?
και τη πρωτη γυμνασιου? -
lower general intelligence (g) in childhood predicts greater racism in adulthood
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]