-
Προχωραει και ο Γεναρης και ... τιποτα.
Αν αναφερω οτι WRC και F1 ανακοινωσαν το προγραμμα του 2013 απο τον Οκτωβριο του 2012, μαλλον θα με πειτε γραφικο και ρομαντικο ε?
Η αν επισης πω οτι, ακομα και εν μεσω κρισης, πιθανως να υπαρχουν ακομα καποιοι χορηγοι και προφανεστατα οσο καθυστερει η ανακοινωση του προγραμματος τοσο εξανεμιζονται οι πιθανοτητες να ενταξουν στο budget τους (που καταρτιζεται μεχρι τα τελη της προηγουμενης χρονιας) κατι σε προβολη μεσω αγωνων, παλι θα εχω μεγαλες προσδοκιες απο την αρχη του σπορ....
Θλιβερη-μιζερη αναμονη...
Υ.Γ. Ζητω συγγνωμη για το 'ατονικο', αλλα εχει προβλημα το πληκτρολογιο...
-
Προχωραει και ο Γεναρης και ... τιποτα.
Αν αναφερω οτι WRC και F1 ανακοινωσαν το προγραμμα του 2013 απο τον Οκτωβριο του 2012, μαλλον θα με πειτε γραφικο και ρομαντικο ε?
Η αν επισης πω οτι, ακομα και εν μεσω κρισης, πιθανως να υπαρχουν ακομα καποιοι χορηγοι και προφανεστατα οσο καθυστερει η ανακοινωση του προγραμματος τοσο εξανεμιζονται οι πιθανοτητες να ενταξουν στο budget τους (που καταρτιζεται μεχρι τα τελη της προηγουμενης χρονιας) κατι σε προβολη μεσω αγωνων, παλι θα εχω μεγαλες προσδοκιες απο την αρχη του σπορ....
Θλιβερη-μιζερη αναμονη...
Υ.Γ. Ζητω συγγνωμη για το 'ατονικο', αλλα εχει προβλημα το πληκτρολογιο...
-
Θα ηταν καλο να αρχισει καποια ενημερωση απο τους οργανωτες για το ποιοι αγωνες θα ειναι σπριντ, ποιοι ραλλυ, ποια η διαδρομη των σπριντ κ.λπ. Τα χρηματα ειναι ελαχιστα και δεν προκειται να ξοδευτουν οπου λαχει.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Θα ηταν καλο να αρχισει καποια ενημερωση απο τους οργανωτες για το ποιοι αγωνες θα ειναι σπριντ, ποιοι ραλλυ, ποια η διαδρομη των σπριντ κ.λπ. Τα χρηματα ειναι ελαχιστα και δεν προκειται να ξοδευτουν οπου λαχει.Φωνή βωόντος ένα τη ερήμω.
-
Ανεπίσημα και για να βάλω μερικούς φίλους στην πρίζα μπορώ να σας πώ ότι εχθές στην γενική συνέλευση της ΕΛΕΤΑ
οι αγωνιζόμενοι ζήτησαν ο αγώνας της ΕΛΕΤΑ στις 14 Ιουλίου να είναι ασφάλτινο σπρίντ
1 ειδική χ 3 φορές, περίπου 35 χιλιομέτρων συνολικά στην γνωστή ειδική της Δωδώνης και φυσικά θα συνοδεύετε από τις γνωστές παροχές της ΕΛΕΤΑ,διανυκτέρευση σε 5 αστέρων ξενοδοχείο,μείωση παραβόλου συμμετοχής κτλ κτλ.
Άυριο το ΔΣ θα πάρει αποφάσεις και θα ακολουθήσει επίσημο δελτίο τύπου της λέσχης με τις λεπτομέρειες. -
Ρε φούστη μου, εγώ ψάχνω να μάθω τι και πού θα είναι ο κάθε αγώνας ενώ μέσα σε αυτό το ΣΚ τρεις πασίγνωστοι οδηγοί έκαναν 'αναγνωρίσεις' για αγώνα που θα γίνει μετά από 4 εβδομάδες!!!!! Ε, δε βάζουμε μυαλό με τίποτα.
-
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/978
Έπαθλο Αττικής με ράλλυ στην Εύβοια;;; -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Έπαθλο Αττικής με ράλλυ στην Εύβοια;;;Ναι, γιατι οχι ?
Οπως αναφερεται στο κειμενο, η Αμαρυνθος ειναι πιο κοντα απο την Ριτσωνα!Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Οπως αναφερεται στο κειμενο, η Αμαρυνθος ειναι πιο κοντα απο την Ριτσωνα!Φιλικα,
'el-em'
Απλώς περίμενα κάτι πιο οικονομικό σε χρήματα και χρόνο, όπως η Ριτσώνα.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι μέχρι στιγμής μόνο το αγωνιστικό της ΕΛΠΑ έχει ανακοινώσει πώς θα είναι ο αγώνας, ο οποίος θα γίνει τον Οκτώβριο.
Υπάρχουν αγώνες σε λίγες εβδομάδες για τους οποίους δε γνωρίζουμε τίποτα, ούτε όσον αφορά τη διαδρομή ούτε όσον αφορά τυχόν παροχές. Π.χ. Ο Αλμυρός πώς στην ευχή θα βγάλει τα 35 χλμ; Θα επεκταθεί κατά 2,5 χλμ. ή θα γίνει 3 φορές χωρίς τις τελευταίες φουρκέτες; Αυτό το σπριντ Αττικής που διοργανώνει μια άγνωστη λέσχη στο τέλος Ιουνίου πού θα είναι, όταν ολόκληρη ΕΛΠΑ δεν μπορεί πια να βρει ούτε μία διαδρομή εντός Αττικής για να κάνει σπριντ; -
Οσον αφορά τον Αλμυρό, από όσα γνωρίζω, έχει αποκλειστεί η περίπτωση του Χ3 λόγω μεγάλης απλής. Οπότε μάλλον πάμε σε επιμύκινση της υφιστάμενης ειδικής. Το προς τα που δεν το ξέρω
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
'el-em'
Απλώς περίμενα κάτι πιο οικονομικό σε χρήματα και χρόνο, όπως η Ριτσώνα.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι μέχρι στιγμής μόνο το αγωνιστικό της ΕΛΠΑ έχει ανακοινώσει πώς θα είναι ο αγώνας, ο οποίος θα γίνει τον Οκτώβριο.
Υπάρχουν αγώνες σε λίγες εβδομάδες για τους οποίους δε γνωρίζουμε τίποτα, ούτε όσον αφορά τη διαδρομή ούτε όσον αφορά τυχόν παροχές. Π.χ. Ο Αλμυρός πώς στην ευχή θα βγάλει τα 35 χλμ; Θα επεκταθεί κατά 2,5 χλμ. ή θα γίνει 3 φορές χωρίς τις τελευταίες φουρκέτες; Αυτό το σπριντ Αττικής που διοργανώνει μια άγνωστη λέσχη στο τέλος Ιουνίου πού θα είναι, όταν ολόκληρη ΕΛΠΑ δεν μπορεί πια να βρει ούτε μία διαδρομή εντός Αττικής για να κάνει σπριντ;Φίλε scn,
ζήτησες , στις 11/04/2013 , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ, Ενημέρωση απο τις Λέσχες για το είδος Αγώνα (Sprint ή Mini Rally) που θα κάνουν στην ημερομηνία που τους ανατέθηκε.
Η ΠΡΩΤΗ Λέσχη που -έστω ανεπίσημα μέσω του poseidon , μέλους της - απάντησε στις 14/0/2013 στο σωστό (ξαναλέω) αίτημά σου , ήταν η ΕΛΕΤΑ, για τον Αγώνα της.
Θέλω να πιστεύω , πως εκ παραδρομής , δεν το είδες , και έγραψες ... 'Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι μέχρι στιγμής μόνο το αγωνιστικό της ΕΛΠΑ έχει ανακοινώσει πώς θα είναι ο αγώνας, ο οποίος θα γίνει τον Οκτώβριο.'Στη Βορειδυτική Γωνιά της Χώρας μας , οι Ηπειρώτες ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ΑΠΟΣΤΑΣΗ και ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, το έχουμε βίωμα και μάλιστα ΑΣΧΗΜΟ. Η Λέσχη μας ακύρωσε ΔΥΟ Αγώνες , το 2010 και το 2012 (όχι ελαφριά τη καρδία και με ορατό τον κίνδυνο να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ Αγώνα) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο poseidon ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ .
Είναι στη διακριτική ευχέρεια των Ανθρώπων που διαχρονικά εκτιμώντας τις προσπάθειές μας , δηλώνουν και ξαναδηλώνουν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον Αγώνα μας , των Αγωνιζόμενων , και μέσα στην τρομερά δύσκολη οικονομική ΚΑΙ κοινωνική που τώρα ΟΛΟΙ μας ζούμε , να έλθουν στην όμορφη πόλη μας και να περάσουν ένα Αγωνιστικό Σ/Κ που πάντα μένει στη μνήμη !!!
Εύχομαι ΟΛΟΙ οι Αγώνες που έχουν προκυρηχτεί να γίνουν , ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
Μέλος της ΕΛΕΤΑ ( όχι του Δ.Σ. ) -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Η ΠΡΩΤΗ Λέσχη που -έστω ανεπίσημα μέσω του poseidon , μέλους της - απάντησε στις 14/0/2013 στο σωστό (ξαναλέω) αίτημά σου , ήταν η ΕΛΕΤΑ, για τον Αγώνα της.
Θέλω να πιστεύω , πως εκ παραδρομής , δεν το είδες , και έγραψες ... 'Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι μέχρι στιγμής μόνο το αγωνιστικό της ΕΛΠΑ έχει ανακοινώσει πώς θα είναι ο αγώνας, ο οποίος θα γίνει τον Οκτώβριο.'Φυσικά και είχα δει αυτό που έγραψε ο poseidon, αλλά επειδή ήταν ανεπίσημο και όχι κάποιο δελτίο τύπου δεν μπορούσα να το θεωρήσω 'ανακοίνωση' όπως είναι αυτή της ΕΛΠΑ.
Η προσπάθεια που κάνετε στα Γιάννενα είναι γνωστή και εύχομαι σε όλους να μπορέσουν κάποια στιγμή να τρέξουν και σε Ηπειρωτικό Ράλλυ, όπως έχω κάνει δύο φορές στο παρελθόν και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. -
scn , νά' σαι πάντα καλά !!!
-
Ωραία ξεκινήσαμε με το Κένταυρος. Και έχοντας φτάσει σχεδόν στα μέσα Μάη επανέρχομαι, τόσο προς τη ΛΑΒ όσο και προς τον αγνώστου διεύθυνσης, τηλεφώνου και λοιπών στοιχείων ΜΕΛΑΝΙΩΝΑ: Οι αγώνες του Ιουνίου θα γίνουν, ναι ή όχι; Και αν θα γίνουν, πού, πώς και με ποιες προϋποθέσεις;
Κοντεύουμε στη μέση του έτους και, με εξαίρεση ένα σπριντ Αττικής που μετατράπηκε σε ράλλυ Εύβοιας, δε γνωρίζει κανείς τίποτα για κανέναν αγώνα της χρονιάς. Να το θέσω προσωπικά: έχω βρει ένα ενθουσιώδες παληκάρι που θέλει να αγοράσει τα λάστιχά μου σε καλή τιμή. Να τα κρατήσω μπας και γίνει κανένας αγώνας λογικού κόστους ή να τα δώσω πριν αποκτήσουν μουσειακή αξία; -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Οι αγώνες του Ιουνίου θα γίνουν, ναι ή όχι; Και αν θα γίνουν, πού, πώς και με ποιες προϋποθέσεις;Συγνωμη κιολας αλλα πιστευεις οτι μπορει καποιος να απαντησει υπευθυνα σε αυτο?
Εδω δυστυχως δεν ξερουμε πως θα ειναι η αυριανη μερα (απο οικονομικης αποψης εννοω) για τη Χωρα μας . -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Οι αγώνες του Ιουνίου θα γίνουν, ναι ή όχι; Και αν θα γίνουν, πού, πώς και με ποιες προϋποθέσεις;
Συγνωμη κιολας αλλα πιστευεις οτι μπορει καποιος να απαντησει υπευθυνα σε αυτο?
Εδω δυστυχως δεν ξερουμε πως θα ειναι η αυριανη μερα (απο οικονομικης αποψης εννοω) για τη Χωρα μας .Έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως το μόνο που ζητάω είναι μια ανακοίνωση της πρόθεσης και ένα στοιχειώδη προγραμματισμό. Δε ζητάω από κανέναν να τυπώσει road book και νούμερα, ούτε να αγοράσει κύπελλα. Το μόνο που ζητάω είναι να μου πει πού, πώς και με ποιες προϋποθέσεις προτίθεται να κάνει αγώνα. Ας ξεκινήσουμε από την πρόθεση και ένα στοιχειώδες πρόγραμμα. Άνευ αυτών δεν υπάρχει καν πιθανότητα να πάμε πιο πέρα. Είναι ντροπή να το έχει κάνει αυτό μόνο η ΕΛΠΑ και κανένας άλλος, ιδιαίτερα τη στιγμή που η ΕΛΠΑ δεν είναι καν αθλητικό σωματείο της ομοσπονδίας.
-
Το Αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ έχει αναλάβει για το 2013 να οργανώσει τον αγώνα Rally/Sprint Αττικής. **Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2012 ** στην κατηφορική Ριτσώνα δεν είχαμε απολύτως κανένα λόγο να αλλάξουμε τοποθεσία και διαδρομή.
Δυστυχώς, οι κανονισμοί που διέπουν τα Rally/Sprint, άλλαξαν φέτος και ορίζουν ότι οι αγώνες Sprint πρέπει να έχουν τουλάχιστον 35 αγωνιστικά χιλιόμετρα και τα Rally 50. Ο περιορισμός αυτός αμέσως απέκλειε τη χρήση της Ριτσώνας, η οποία ήταν 8,3 χλμ Χ 3 = 24,9 χλμ. Από την αρχή της χρονιάς αρχίσαμε να στύβουμε τα μυαλά μας για να βρούμε Ε.Δ. μέσα στην Αττική μήκους τουλάχιστον 12 χλμ. Δυστυχώς, πλην του Αϊ Γιάννη (που είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο λόγω αντιδράσεων των περιοίκων) δεν υπάρχει κανένα άλλο κομμάτι.
Η πολύ γνωστή αγωνιζόμενη Κα Ελένη Μαλακτάρη μας έφερε σε επαφή με τον Δήμαρχο Αμαρύνθου-Ερέτριας (Εύβοιας), ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να φιλοξενήσει ο τόπος του έναν αγώνα αυτοκινήτου. Όντως στις αρχές Φεβρουαρίου, επισκεφτήκαμε την περιοχή και αφού επιβεβαιώσαμε την επιθυμία του Δημάρχου προς αυτήν την κατεύθυνση, ξεναγηθήκαμε στην περιοχή και στις πιθανές διαδρομές.
Η περιοχή έχει τα πάντα. Πλατεία για πανηγυρική εκκίνηση το βράδυ του Σαββάτου, καλό Service Park μέσα στην πόλη, πολλά ξενοδοχεία, πολλές ταβέρνες και είναι μόλις 42 χλμ (λιγότερα εν τέλη από το να πάει κανείς στη Ριτσώνα) και μόλις μια ώρα από την είσοδο στην Εθνική Οδό (ύψος Κηφισιάς). Μόνο ψυχολογικά είναι «μακριά»! Ο αγώνας «βγαίνει» εκπληκτικός και λόγω της ομορφιάς των κομματιών, αποφασίσαμε να τον κάνουμε Rally και όχι Sprint! Μόλις 7 χλμ μακριά από την Αμάρυνθο ξεκίνα η πρώτη Ε.Δ. των 13,4 χλμ με 3.5 χλμ κλειστό ανηφορικό κομμάτι το οποίο ακολουθείται για άλλα 6 χλμ από γρήγορο επίπεδο.
Μετά ακολουθούν άλλα 4 κατηφορικά χλμ μέχρι τον τερματισμό της. Μόλις 5.7 χλμ μετά τον τερματισμό, ξεκινά η δεύτερη Ε.Δ. μήκους 9 χλμ. Αρκετά γρήγορη, με όλων των ειδών τις καμπές και κατά 92% κατηφορική! Μετά από απλή διαδρομή 16,5 χλμ επιστρέφουμε στην Αμάρυνθο για επίσκεψη στο Service Park. Μετά το τέλος του δεύτερου σκέλους, θα γίνει άλλη μια φορά η πρώτη Ε.Δ. έτσι ώστε να συμπληρωθούν τα 50 minimum χιλιόμετρα που ορίζει ο κανονισμός, φτάνοντας σε ένα σύνολο 58.2 χλμ Ε.Δ. Έχουμε την διαβεβαίωση του Δημάρχου Ερέτριας-Αμαρύνθου, ότι οι ξενοδόχοι της περιοχής θα δώσουν αρκετές παροχές, διότι θέλουν έναν αγώνα στην περιοχή τους. Αντίστοιχη διαβεβαίωση έχουμε και από τα Ferry Boats Ωρωπού-Ερέτριας, για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων. Πολύ σύντομα θα δημοσιευθεί και in-car των Ε.Δ, για να έχετε μια πρώτη γεύση του καινούργιου μας αγώνα
-
Μάστορα,
δεν αποκλείω καθόλου ο αγώνας αυτός να είναι θαυμάσιος. Το σίγουρο είναι ότι σε εμένα θα κόστιζε τουλάχιστον 150% παραπάνω από τη Ριτσώνα. Και αυτό το λέω με πλήρη βεβαιότητα, καθώς το Παλάδιο που είναι όλο γραμμένο και τσεκαρισμένο μου στοιχίζει αυτή την ποσοστιαία διαφορά. Αυτή είναι η μόνη διαφωνία η οποία, όμως, καθιστά απαγορευτική τη συμμετοχή για εμένα. Κατά τα άλλα, είμαι σίγουρος ότι η περιοχή προσφέρεται, ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις και εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας.
Οι υπόλοιπες λέσχες, όμως, πού στην ευχή είναι; -
Tωρα θα σου ελεγα πως τις ακουω αυτες τις δικαιολογιες .....αλλα διαβαζουνε και μικρα παιδια
Το κοσμιοτερο δε ..... κοντης ψ..λης της φταινε οι τριχες παει γαντι !
Η διαδρομη απ'οτι πληροφορηθηκα απο ανθρωπους που εχουν επιγνωση στο θεμα , ειναι μπιουτιφουλ , για οδηγους που ξερουν να οδηγανε , που τους αρεσουν τα κι οχι τα τσιου νιαου ..............
Η δημοτικη αρχη , αυτο ειναι απ'τα σπουδαιοτερα πραγματα ,ειδικα τα τελευταια χρονια , που θα συμπραξει στην ικανοποιηση των αγωνιζομενων , που ειναι και το ζητουμενο μας !
Οποιος δεν δηλωσει .......... εχασε , ας παει να κανει ντριφτακια με τους χαβαλεδες
-
Tιγκα στις ειδικες ειναι η Ευβοια, καιρος ηταν...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2013