-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ερώτηση: Αν ο Μοντόγια του έκλεινε την πόρτα έτσι στα μούτρα με την ΙΔΙΑ κατάληξη, τι θα λέγαμε;;;
Εσύ φίλε μου θα έλεγες αυτά ακριβώς που λες και τώρα, αφού ρωτάς.
Εγώ ναι τα ίδια θα έλεγα, όπως και έχω κάνει στο παρελθόν, επίσης και οι υπόλοιποι θα έλεγαν, ενώ τώρα κατάπιαν τη γλώσσα τους...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ερώτηση: Αν ο Μοντόγια του έκλεινε την πόρτα έτσι στα μούτρα με την ΙΔΙΑ κατάληξη, τι θα λέγαμε;;;
Εσύ φίλε μου θα έλεγες αυτά ακριβώς που λες και τώρα, αφού ρωτάς.
Εγώ ναι τα ίδια θα έλεγα, όπως και έχω κάνει στο παρελθόν, επίσης και οι υπόλοιποι θα έλεγαν, ενώ τώρα κατάπιαν τη γλώσσα τους...
Απλα τα πραγματα την θεση του πηγε να προστατεψει κλεινοντας την γραμμη του. Ο αλλος ειχε πολυ φορα βγηκε εξω κ τρακαραν. Λαθος MS κατα την αποψη μου που επρεπε να κλεισει νωριτερα πριν του μπουν του αλλου οι σκεψεις να χωσει την μουρι του μεσα. Αλλα ενταξει κ τι εγινε? Φαγωθηκατε παλι με τον MS. Τοσες φορες εχουν γινει τα ιδια κ τα ιδια θα λεμε. Racing incident.
Τι φερνετε σαν παραδειγμα το Monaco, τι σχεση εχει αυτο?
K o Monty αν ηταν στην θεση του Γερμανου το ιδιο θα ελεγα. Racing incident. Καμια βεντετα δεν το κανει τοσο ευκολο γι αυτον που ακολουθει.
Διαφωνειτε? -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εγώ ναι τα ίδια θα έλεγα, όπως και έχω κάνει στο παρελθόν, επίσης και οι υπόλοιποι θα έλεγαν, ενώ τώρα κατάπιαν τη γλώσσα τους...Όχι πάντως εγώ.
Υ.Γ: To mail το πήρες;;; -
Ο χρήστης k έγραψε:
Όχι πάντως εγώ.
Υ.Γ: To mail το πήρες;;;To πήρα, πολύ ωραίο!!!
Να δούμε πως το ανεβάζουμε όμως... -
[quote='k'][quote='GeorgeTabs'][quote='k'][quote='GeorgeTabs']
Ερώτηση: Αν ο Μοντόγια του έκλεινε την πόρτα έτσι στα μούτρα με την ΙΔΙΑ κατάληξη, τι θα λέγαμε;;;[/quoteΑν ο Montoya εκανε την ιδια κινηση θα εφταιγε αυτος.
Αν την εκανε o MS τοτε θα εφταιγε παλι o Montoya.
Ειναι απλο.αχαχχααχχαχ.
Επίσημο thread:GP Αυστραλίας 2005