-
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου Krusenstern!!
-
Τρομερές φωτογραφίες! Τι έγινε με την λευκή Delta; Ξεβιδώθηκε ο τροχός;
-
Οντως πολύ ωραίες οι φωτό.Μέ κάνουν νά αισθάνομαι...κάπως!!!
Πέστε ρέ παιδιά τί έγινε μέ τήν HF; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πέστε ρέ παιδιά τί έγινε μέ τήν HF;οι φωτό Ανδρέα είναι τραβηγμένες με απλή ψηφιακή χωρίς πολλά πολλά... O Χρήστος (chrmes) πρέπει να έχει και καλύτερες.
Όσο για το ατύχημα, διαβάστε και καμιά σελίδα πιο πριν!
Τώρα τι λένε?!!!
Μαζευτήκαμε και πολλοί και καλοί!Ηρθε και ο sirgus!!!
Αλλά....ο Βασίλης έχασε ένα τροχό και ένα φτερό και ποιός ξέρει τι άλλο, επειδή ο λαστιχάς που του άλλαξε ζάντες έβαλε μπουλόνια πιο κοντά από το κανονικό! Τα οποία και 'κλώτσησαν' στην Κ8!!!
Ο Μαρινάκης στράβωσε το ψαλίδι της Alfa πάνω σε ένα κερμπ!!!
Ο theo έσπασε τον λεβιέ της κούκλας του!!!Κρίμα!Μας ματιάσανε!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όσο για το ατύχημα, διαβάστε και καμιά σελίδα πιο πριν!Υπάρχουν προβλήματα με το forum και εμφανίζει μηνύματα αναγνωσμένα, δεν τα εμφανίζει, εμφανίζει δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις και άλλα ωραία.
-
Σε μια φωτό φαίνονται αρκετοί κύριοι να απολαμβάνουν έναν κινητήρα!
Ποιόν κινητήρα κοιτάνε κύριε Σπύρο!?Και ο κύριος στην άκρη γιατι έχει λυπημένο ύφος?!!!
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Υπάρχουν προβλήματα με το forum και εμφανίζει μηνύματα αναγνωσμένα, δεν τα εμφανίζει, εμφανίζει δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις και άλλα ωραία.και νομιζα οτι ημουν ο μονος που εχει προβλημα!!! Εμενα το κανει απο χθες αυτο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Υπάρχουν προβλήματα με το forum και εμφανίζει μηνύματα αναγνωσμένα, δεν τα εμφανίζει, εμφανίζει δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις και άλλα ωραία.
και νομιζα οτι ημουν ο μονος που εχει προβλημα!!! Εμενα το κανει απο χθες αυτο!
Από την Παρασκευή Σπύρο!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ηρθα και εγω αλλα δεν σας προλαβα .Εφτασα 16:15 και βρηκα 3 με 4 MR2 ενα μαυρο 106R και ενα VTS μπορντω που μαλλον του αλλαζαν λαστιχα.Στην πιστα γυρναγε μια κιτρινη DELTA .Δεν πιστευω να ηταν καποιος απο εδω μεσα ;Kαθησα λιγο και μετα συνεχισα για Αθηνα.Λυπηθηκα που δεν σας συναντησα αλλα λυπηθηκα περισσοτερο που ακουσα οτι ειχατε τοσες ατυχιες .Κριμα ρε γ@μοτο.
Τεσπα ελπιζω στο επομενο (ποτε ειπες ειναι κ. ΚΟΥΚ ; ) να ειμαι και εγω παρον.Θα το κανονίσουμε Βασίλη,μόλις είναι διαθέσιμη η πίστα!
Κρίμα που δεν μας πρόλαβες!!Οντως είχαμε πολλές ατυχίες!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πέστε ρέ παιδιά τί έγινε μέ τήν HF;Πέντε μέτρα μετά την κορυφή της Κ8 (γρήγορη αριστερά) ο εμπρός δεξιά τροχός ακολούθησε άλλη πορεία από τη Lancia. Έτσι η Lancia σύρθηκε για καμμιά δεκαπενταριά μέτρα στην άσφαλτο και καμμιά τριανταριά μέσα στο χώμα ώσπου να σταματήσει, ενώ ο τροχός εντοπίστηκε καμμιά 100αριά μέτρα παρακάτω.
Η αυτοψία έδειξε ότι και τα τέσσερα μπουλόνια έφυγαν ταυτόχρονα (βρέθηκαν τα τρία από αυτά, μαζί) με κουρεμένο σπείρωμα στο βιδωμένο τους κομμάτι! -
Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα..................................Θα κόψω το κάπνισμα...
Πόσες φορές πρέπει να το γράψω μέχρι να το μάθω????
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα..................................Θα κόψω το κάπνισμα...Πόσες φορές πρέπει να το γράψω μέχρι να το μάθω????
καλά καλά, κι εγώ τα ίδια λέω αλλά...
τελικά σχεδον έχω τελειώσει με τις φωτό, μένουν καμιά δεκαριά ακόμα. Το update συνεχίζεται...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιόν κινητήρα κοιτάνε κύριε Σπύρο!?Και ο κύριος στην άκρη γιατι έχει λυπημένο ύφος?!!!
όλων το ύφος είναι λίγο παράξενο... κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μοτέρ μάλλον...
ο κύριος στην άκρη σκέφτεται από τώρα τα 192 άλογα που θα προσπαθεί να δαμάσει σε λίγο καιρό!
έδιτ: τελείωσα να ανεβάζω τις φωτό, enjoy!
-
όλων το ύφος είναι λίγο παράξενο... κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μοτέρ μάλλον...
ο κύριος στην άκρη σκέφτεται από τώρα τα 192 άλογα που θα προσπαθεί να δαμάσει σε λίγο καιρό!
Τι να δαμάσει ρε Σπύρο?!!...ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ είναι τα άλογα και μόνο στις ευθείες!!!....Στις στροφές,κλάφτα!!!
Τσικ_α...Τσικ_α..μπουμ..οε..οεεε!!!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα...Θα κόψω το κάπνισμα..................................Θα κόψω το κάπνισμα...Πόσες φορές πρέπει να το γράψω μέχρι να το μάθω????
Μεγαλυτερο κινητρογια να κοψεις το καπνισμα ειναι να λες :
Θα κοψω το καπνισμα και θ'αρχισω τα παϊδακια... Θα κοψω το καπνισμα και θ'αρχισω τα παϊδακια... Θα κοψω το καπνισμα και θ'αρχισω τα παϊδακια... Θα κοψω το καπνισμα και θ'αρχισω τα παϊδακια... Θα κοψω το καπνισμα και θ'αρχισω τα παϊδακια... Θα κοψω το καπνισμα και θ'αρχισω τα παϊδακια... Θα κοψω το καπνισμα και θ'αρχισω τα παϊδακια... Θα κοψω το καπνισμα και θ'αρχισω τα παϊδακια...
-
Κατηγορηματικά ΟΧΙ!!!
Πρέπει να κόψω ΚΑΙ τα παϊδάκια (αχχχχ αυτά στην Φτέρη σήμερα ήταν λουκούμια ) γιατί έχω πάρει 5 κιλά!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Πρέπει να κόψω ΚΑΙ τα παϊδάκια (αχχχχ αυτά στην Φτέρη σήμερα ήταν λουκούμια )Τι λες τωρα βγηκαν λουκουμια με γευση παϊδακίων Τρομερο
-
Xθες δεν μπήκα καθόλου net, τα γράφω σήμερα. Θα ήταν ένα καταπληκτικό track day αν δεν γινόταν η στραβή με την HF του Βασίλη, η οποία στην τελική δεν ήταν φταίξιμο κανενός παρόντα, αλλά επηρέασε όλους μας και πιο πολύ φυσικά τον Βασίλη και τον Γιάννη.
Κατά τα άλλα να ευχαριστήσω πολύ τον Βαγγέλη που μου έδωσε τη χαρά της ενεργούς συμμετοχής στο track day δίνοντας μου το (καταπληκτικό) Clio του για αρκετούς γύρους στο όριο (ενίοτε και λίιιιγο παραπάνω ), μιας και το δικό μου τουτού είναι εσώκλειστο με συνάχι.
Επίσης να ευχαριστήσω πολύ τον Ευριπίδη που με γύρισε (με διάφορους τρόπους και παραλλαγές) στην πίστα με το hachiroku. Είχα βαρεθεί να βλέπω μια ζωή τις εξόδους των στροφών από το παρμπρίζ, από το πλαϊνό παράθυρο έχει πιο πολλή πλάκα!
Πρέπει να σημειωθεί επίσης πως το θέαμα γενικά ακόμα και για όσους είδαν τη δράση από τα πιτς ήταν πάαααρα πολύ καλό, αφού είχαν μαζευτεί πολλά εντυπωσιακά αυτοκίνητα και αντίστοιχα πολλά 'καλά χέρια'! Ξεχωρίζω τους πισωκίνητους με τις AE86, BMW 3 Compact, 200SX, Veloce, Elise (Theo πρόσεχε τι υπόσχεσαι, ήδη έχεις μία αίτηση με την παρούσα ). Τα προσθιοκίνητα επίσης ήταν πολύ εντυπωσιακά. Tο Rallye του Nίκου Bugs, το Clio, το Type|R, η Sud του kyan και γενικά όλες οι Alfa και πάει λέγοντας. Εύα το Sei 'δείχνει' απίστευτα με τα φαρδιά slicks.
Aπό όσους πήγαν Καλύβια ζητώ συγνώμη που δεν ακολούθησα στην ταβέρνα, θα επανορθώσω την επόμενη φορά! -
-στη μπαντα, οι τρελοί με τα Γιαπωνέζικα!
http://images2.fotopic.net/?iid=y7x8de& ... &nostamp=1Kαι το βραβείο πιο ωραίας φωτογραφίας (κατά την γνώμη μου πάντα ) πάει σε αυτή! Συμφωνείτε??
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εύα το Sei 'δείχνει' απίστευτα με τα φαρδιά slicksΕ όχι και δείχνει απίστευτα... Σαν τρακτέρ ήταν...
Δεν ήταν φαρδυά τα λάστιχα, αλλά το όφσετ από τις ζάντες που φορούσα ήταν 'γεια σου'. Περίσευαν οι τροχοί ειδικά πίσω 1-1,5 δάχτυλο έξω από το θόλο... Ούτε για ντραγκστερ να πήγαινα Βέβαια όσο κατάφερα να το δω στους 5 γύρους που έκανα είχε πολύ καλύτερο πάτημα και κράτημα...
Next time ελπίζω να το δω περισσότερο...
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!