-
Καποια εταιρια εχει κανει δωρεες τετοια πραγματα στη τροχαια, κανουμε οικονομια σε πραγματα που δεν πρεπει.. Δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι να κλεινεις τα φαναρια....ξερω ομως οτι σε αλλες χωρες μπορει ενας τροχονομος να καθεται πλαι στο κουτι ελεγχου και με ενα διακοπτη που εχει μεσα ελεγχει ποιος κλαδος ξακιναει και σταματαει. Βεβαια μιλαμε για μεγαλες διασταυρωσεις και οχι για δευτερευοντες δρομους. Στην Ελλαδα δυστυχως εχουμε φαναρια σε καθε διασταυρωση σχεδον χωρις να σεβονται το κοκκινο οι οδηγοι ειδικα τα βραδυα.. ναι θελει προσοχη και να μαντευει καποιος τι μακακια θα κανει ο πλαινος του κ.λ.π. Θελει τυχη πολυ το πραγμα ωστε να μην σου τυχει!!! κατι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
εννοώ ότι είναι κρίμα που δεν τα επιβάλει αυτά η υπηρεσία και δεν τα απαιτούν ως αυτονόητα οι τροχονόμοι.
Εδώ δεν έχουν ανακλαστικά γιλέκα οι περισσότεροι. Αλλά και πιο σημαντικά πράγματα: δε θυμόμαστε τα ρεπορτάζ με τους ΔΙΑΣ που λέγανε ότι οι μοτοσυκλέτες τους είναι κακοσυντηρημένες και δεν έχουν ελαστικά, και ότι οι περισσότεροι αγοράζουν μόνοι τους καινούρια ελαστικά; Ή τους αστυνομικούς γενικότερα που παραπονιούνται για έλλειψη εξοπλισμού όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα; Είναι συνολικό το πρόβλημα, και φταίει η ηγεσία / υπουργείο για αυτό το χάλι.
δηλαδη ποιος θα πρεπει να τους αγοραζει τα ελαστικα?εγω?
οταν κανουν σουζες και σπινιαρισματα και της γαμανε τις μηχανες ειναι ωραια. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
δηλαδη ποιος θα πρεπει να τους αγοραζει τα ελαστικα?εγω?Φυσικά. Εσύ. Ο Έλληνας φορολογούμενος.
οταν κανουν σουζες και σπινιαρισματα και της γαμανε τις μηχανες ειναι ωραια.
Ασχετο... Επειδή υπάρχουν κάποιοι κακοί επαγγελματίες, να μην φροντίζουμε για την ασφάλεια κανενός;
-
Δεν ειδα τον καλο και επαγγελματια αστυνομικο να καταγγελει τον κακο συναδελφο του που κανει σουζες, 'σπαει' τη μηχανη κ τις τρωει τα λαστιχα με driftαρισματα ομως...
-
Κορακας κορακου ματι βγαζει;
-
Γενικά οι τροχονόμοι που μπορεί να χρειάζονται σε ένα σύγχρονο τηλεχειριζόμενο σύστημα φωτεινών σηματοδοτών με παρακολούθηση της κυκλοφορίας;
ΥΓ: Εννοείται ότι σε περίπτωση που δεν δουλεύουν τα φανάρια δεν το συζητάμε.
-
Ο χρήστης savvas έγραψε:
Τέννις παίζουν;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Φυσικά. Εσύ. Ο Έλληνας φορολογούμενος.
Ασχετο... Επειδή υπάρχουν κάποιοι κακοί επαγγελματίες, να μην φροντίζουμε για την ασφάλεια κανενός;
γιατι να του πληρωνω εγω τα λαστιχα?
αμα τα πληρωνε απο τη τσεπη του,αραγε θα εκανε τις ιδιες μαλακιες στο δρομο? -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αμα τα πληρωνε απο τη τσεπη του,αραγε θα εκανε τις ιδιες μαλακιες στο δρομο?Πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος την αστυνομία ώστε η αστυνομία να προστατεύει τον Έλληνα φορολογούμενο.
-
μπα ευχαριστω δεν ενδιαφερομαι,προτιμω να μη πληρωνω τους φορους.
-
Μετά να μην ζητάς αστυνόμευση όμως.
-
ειναι μαγκας και κανει καλα μεχρι και τον τσακ νορρις
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μετά να μην ζητάς αστυνόμευση όμως.δε ζηταω.
οχι οτι υπαρχει κιολας. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Μετά να μην ζητάς αστυνόμευση όμως.
δε ζηταω.
οχι οτι υπαρχει κιολας.Δεν υπάρχει επειδή δεν τη βλέπεις εσύ;
-
το αποτελεσμα κρινω.αυτο με νοιαζει.
-
Ποιο αποτέλεσμα; Βλέπεις εσύ ως αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει αστυνομία; Για πες μας πως το έκρινες αυτό.
-
μια ζωη στα εβερεστ με παρανομα παρκαρισμενες μηχανες
περιπολικα αγνοουν κοκ
αδιαφορουν για τις παρανομιες γυρω τους
μαγκια κλανια με ξενα λεφτα.
θες κι αλλα? -
μιλησαν ολοι μιλησαν και οι κ..... για μαγκια κλανια....
μολις με πηρε ο τσακ νορρις και μου ειπε να προσεχω γιατι δεν ξερω που εχω μπλεξει...
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
αμα τα πληρωνε απο τη τσεπη του,αραγε θα εκανε τις ιδιες μαλακιες στο δρομο?Πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος την αστυνομία ώστε η αστυνομία να προστατεύει τον Έλληνα φορολογούμενο.
Όπως το είπες: ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει τους φόρους του για να τον προστατεύει η ΕΑ, όχι για να ξεκ@υλώνει ο κάθε γκαζοφονιάς.
-
Τα περιπολικά αγνοούν τον κοκ (όχι συχνά) και για ανώτερους λόγους. Μπορεί να έχει γίνει μία ληστεία ή κάτι. Το ίδιο κάνουν και τα ασθενοφόρα. Το ''αδιαφορουν για τις παρανομιες γυρω τους'' είναι γενικό τελείως. Είσαι σίγουρος για το αν είναι νόμιμα τα μηχανάκια ή όχι;
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#